ВМРО в СОС иска комисия за ревизия на дейността в гробищните паркове

Темата стана особено актуална след скандалните разкрития за извършвани незаконни погребения от служител в частна погребална агенция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХАХАХА вЪТРЕШНАТА МАКЕДОНСКА РЕВОЛЮЦИОННА ОРГАНИЗАЦИЯ се занимава с гробищни паркове ???? Боже, боже, боде, до къде стигна тоя свят !!! Живи да се закопат там целото измислено МВРО !

МВРО са политически трупове, явно за това искат ревизия на гробищните паркове! Който е полапвал на ОПГ ГРОБ не е прокопсал!

Отвратирелно занемарени и мръсни, обрасли в треви, изсъхнали дървета и пр… поне на Централни Софийски е така… поругаване с паметта на хората! За урните - няма какво да се каже… изпопадали плочи, с виждащи се вътре урни…

никъде по света няма толкова запустяли и грозни гробища.Не може да се нарекат паркове. Само цигани наоколо, за да ти свършат дребна услуга срещу заплащане. Няма никаква организация за парк.

И те вече се движат по инерция като крачещи трупове, сега ще посегнат и на апетитните места, че и там бизнес и хляб има бая! Да си ни жив, ни мъртъв вече в тази грешна земя. Няма покой ни за едните, ни за другите.

Подкрепям!!! Трябва да се обърне и сериозно внимание на сигурността в гробищните паркови. Освен на задушниците всяко друго посещение е рисковано. Непрекъснато идва някой да те притеснява, има много случаи на нападения, обири, вкл..и на коли и т.н. Да не можеш спокойно да посетиш гробовете на близките си е тъжно и поражда много въпроси - напр. защо никой не може да се справи с гробищната мафия. Мафия на гробищата???