ВМРО: Международни лобита натискат да узаконим „третия пол”

Т.нар. Истанбулска Конвенция налага учебни програми за изучаване на хомосексуализъм и травестизъм и създава възможност за налагане на еднополови „бракове“.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО: Международни лобита натискат да узаконим „третия пол” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и конвенцията ще мине, и джамията до НДК, и то нарочно по време на председателството...да ни видят от Европата колко сме либерални, да ни похвалят, както се изрази Павлова... ЕДИНСТВЕНОТО, което можем да направим-митинги... Но тук няма гражданско общество, което да се организира. И да каже-НЕ на психическия натиск в/у децата ни,НЕ на джамия в двора на НДК...Ще съсипят градината, а и две големи сгради една до друга е абсолютна грешка...

заглавие са й лепнали-Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие. Имаме си наказателен кодекс, както и наложен отвън закон за домашното насилие, които третират тези въпроси. Но това не ги интересува. Смятат, че със заблуждаващото заглавие ще ни преметнат. А може би са прави. Да се намеси проф. Иво Христов....

Обратните вън от властта! Иначе Содом и Гомор следват.

Ще ни го забрани ли Конвенцията? Ако -да, то НЕ. Ние, имаме право да сме хомосексуални в мъжки и в женски род, но нямаме право да бъдем трети пол. Такъв няма. Съдията е педерас всъщност. Така си е, всеки го знае. Да не разчитаме на съдии, а на фантазии- напр. 2-ма от третия пол дундуркат 4 бебета. Бебетата от 3-ят пол дали ще са от тях или от 4-ят? И къде ни води това? Но, Съдията е Педерас и не очаквам справедливо решение

това си го търсихте, това си го намерихте!!!

Трети пол може да са само РОБОТИТЕ и машините,т.е. изк .интелект. А такова ,,животно" като жена- мъж или мъж -жена,явно НЕМА....

аха, тия най-после взели да четат, от поне 10г говоря за системата която се налага в сащ и как същото се опитват да пробутат и в Бг, иначе хич не им вярвам на вмро, знаят че мижитурката Боко ще подпише и без тях ама те просто да се изтъкнат пред електората си, фалш и лицемерие.

ТОЙ БИЛ ГОВОРИЛ?! И КЪДЕ ГОВОРЕШЕ,НАСЪН ЛИ?! ТИ СИ АНОНИМЕН ДРАСКАЧ,КОЙТО НЕ ПОЕМА РИСКОВЕ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕЗИ ХОРА,КОИТО ЗАСТАВАТ С ЛИЦЕТО И ИМЕТО СИ! ДА НЕ ГОВОРИМ КОЛКО СТАТИИ,КНИГИ И ИЗКАЗВАНИЯ ИМАТ ПО ВЪПРОСА!ГАДНИ КОМУНДЕТА СТЕ ВИЕ ТУКА!

В природата няма трети пол. От трети пол са клонингите в "Междузвездни войни"-това е мечтата на авторите на такива "конвенции". Най-много се зарадвах от информацията за Източна Европа-там е надеждата на нормалните хора! Иначе някои продължават да блеят за "единна", "обединена" Европа-а непрекъснато виждаме Източна срещу Западна, Северна срещу Южна! Разделителните линии на Европа вече се виждат от Космоса!

За съжаление нашите послушковци за пари ще приемат всичко, дори ще узаконят бракове между хора и животни. Географски се намираме в Източна Европа, но политиците ни са по-извратени и от гейовете в Брюксел.

какво ще има хермафродита между чатала? Га жените почнаа да раждата такия?

ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ?! ЩО?! ПРАВЕНА Е В ИСТАНБУЛ ЛИ? ЕРДОГАН ЛИ Я НАПРАВИ?! КАКВО ПАДЕНИЕ-ТОЧНО ТАМ ЛИ НАМЕРИХТЕ ДА ПРОПАГАНДИРАТЕ ИЗВРАЩЕНИЯТА СИ? ДА ВИ СЕ СМЕЯТ И РЯЗАНИТЕ КАПУТИ?ПОЛОЖИХТЕ ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА В МИРИЗЛИВИТЕ ИМ КРАКА?!

Не на хомосексуалноста като норма на живот! Да на разумното и природосъобразното. Не на унищожаването на белите държави.

Мнозинството от нашите политици са или педали или триполови човекоподобия.

Вие в дира май усилено работите за третия пол и сте си продали душите на "дявола",щом триете истини...!

Истанбулската конвенция мирише на разложена плът, също като българския хелзинкски комитет. Гнилоч!

Тази конвенция не означава защита правата на всякакви педерасти. Тя означава да превърнеш насила едни невинни дечица във физически и психически сбъркани индивиди. Ако има изрод, който гласува такова нещо, трябва начаса да си отиде и новите да го отменят. Индивиди без националност, без пол, без държава, бецз ценности, без историческо съзнание и т.н. се превръщат в лесно управлявани и манипулирани пешки - ето това искат от нас.

измислена конвенция е ясна. Мен ме интересува КОЙ раздухва тези "проблеми", КОЙ налагат приемана на законодателство в тази насока, КОЙ разпорежда обучение на децата в тази насока? КОЙ и ЗАЩО има интерес от всичко това?

Сценарият е следният: 1. Това се иска от международни лобита, т.е. от определени международни среди, които управляват в сянка. 2. България се управлява от вън именно от тези среди - каквото те кажат, ние изпълняваме. Все пак не сме Полша, Унгария или Чехия. Ние сме послушковци. Няма значение че това ще разбие бъдещето на децата ни и цялата ценностна система на обществото. 3. ВМРО са част от управлението. 4. Следователно тяхното управление ще гласува това, което се налага отвън. 5. За да се хвърли прах в очите на народа, те ще гласуват против, а "либералите" от ДПС ще гласуват "за" и така решението ще мине. Този цирк сме го гледали вече няколко пъти. Постановката се подготвя отново. 6. Така че, господа от ВМРО, ако искате да се изкажете мъжки, го кажете право като патриоти - Или няма да се гласува това нещо от нито един депутат от управляващата коалиция, или ако мине, напускаме правителството. Това е мъжка дума. Останалото са "меки китки" и "трети пол", на които вие особено симпатизирате по поведение, откакто влязохте във властта. А важно е поведението, не думите.

откъде СИ ТОЛКОВА СИГУРЕН ,ЧЕ ТАКА ЩЕ ПОСТЪПЯТ ПАТРИОТИТЕ ИЛИ ТАКА ТИ СЕ ИСКА ,червето недоностче ? При такава дилема няма никакво значение нито ЕС нито НАТО ...!

КУРНЕЛИЯ,ТЯ КАТО ИСТИНСКИ МЪЖ,ЩЕШЕ ДА ОТКАЖЕ ДА Я ПОДПИШЕ!!! НАЛИ ТАКА?!

Ората немат леб да едът,тия пидирасите ша озаконяват.Моя дедо на времето с камъни ги трепеше.Ай сиктир от тука...

Истанбулска конвенция, а? Турция дали вече призна третия пол? Или той вече е признат от векове, от османско време?

$$$$Международни лобита натискат да узаконим третия пол$$$$.Знака е умишлен ,защото той изразява натиска на международните лобита върху политици и обществени фигури,казано по друг начин просто ги купуват.На всеки му е определена цена .Има един стар ,та чак брадат виц."Един отива на лекар-андролог ,за да се изследва ,че няма деца.След проведените изследвания лекарят му обяснява ,че у него няма причина , да няма деца и е добре да извика, и жена си за преглед.Мъжа отваря вратата и се провиква към чакащите , "Пешо ела ,че доктора иска, и теб да прегледа"".Логиката диктува , а то е повече от ясно ,че ако хомосексоалисти отглеждат деца , те също ще са сбъркани и ще копират тяхния модел, и те ще бъдат също хомосексуалисти.Лично според мен , ако някой проявява видими белези на хомосексуализъм е добре ,чрез хормонални терапии ,лоботомия и комбинация с други медицински, и оперативни средства да се устанави в този пол ,в който природата го е създала

Прибира се нашенец след дълги години гурбет в Африка. Всичките му приятели го посрещат на летището. Той се появява, със загар, със стилни дрехи, като за сафари и дори с маймунка на рамо. Всички един през друг го питат: Как беше, как са мацките там? -Ами, да ви кажа, заплатата отлична, битовите условия - горе-долу.. - А мацките? - Ами, храната е добра, ама много жега, алкохол трудно се намира... - А мацките? Обажда се маймунчето: - Тате, бе, разкажи им за мацките

Тия май взеха да прекаляват като посягат на децата ни?

Странна работа. Уж не се размножават а стават все повече

А ПО-КРЕСЛИВИ И НАХАЛНИ! ВСЕ ОЩЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ!!!

Господа, къде изчезна вашата човещинка- тази бледо-мъждукаща светлинка-светулчица, която ни дефинира като хора, хуманоиди и безкрайно-задъхани хомофили!!! Без нея се превръщаме в едни грозно-еклектични изроди, брадясало-тъмни манафи и вмирисано-въшлясали кърджалийски хюмнета, бродещи с черните дълги шлифери на ксенофибичната Хомофобия, клатеща се в тях като една убита с камъни отровно-омаломощена кобра, която нито хапе, ни съска, но плаши невинните душици от третия пол, подскачащи припкаво-игриво в кръг, завили ритмичното хорце-тънц на Пингвина плътно един зад друг, изпаднали в дълбочинно-трансджендърска Обич, превърната от вашата прокажено-антитретополова, неатлантическа ценностна система в грустно-плачеща Тъга и влажно-дълбока Нега. Като многократно уважена отпред и отзад майка и жена протестирам срещу забраната за определянето на пола въз основа на личното, психологическо усещане. Нека всички загрижено-обичащи майки и жени тозчас застанем пред Парламента и Съда и в знак на протест-солидарност облечем нашите верни мъже с фини шалвари, кърпи за глава и ги обуем във високи токчета, нека лакираме грубо-чупливите им нокти, нека начервим с бляскаво-искрящо червило жадните им устни, нека гримираме в тъмно-греховни нюнси и бравурно-подканящи отсенки техните подпухналите от ракията очи и по този начин гарантираме защитата на основни човешки права, каквито са правото на полова самоидентификация, на избор на име, на уважение към физическата неприкосновеност, забраната за принудителна стерилизация и др. "Не" на произвола по отношение на нашите травеститясало-измъчени братя и сестрици,"да" на свободата на полово самоопределение, да на безкрайно веселите и дълбоко човешки по своята същност гей-паради! Веднага да се узаконят гей-браковете и да се даде право на различните да осиновяват деца. Нека да бъдем модерно-напредничави, толеранти хомофили, а не умствено стерилизирани и духовно кастрирани човеконенавистници!!!

Всеки който си мисли, че може да се определи като трети пол във зависимост от това как се чувства този ден има заболяване на мозъка. Толкоз са свободо мислещи в Канада, че там е незаконно да наречеш някой със той и тя ако те се определят като трети пол и хора вече са влизали в затвора заради това. Не е нужно да узаконява ме подобни идиотизми със закон. От парламента и сега излизат малоумни закони, не ни трябва да добавя ме още.

Мисля, че краят на онзи виц е съвсем подходящ за коментар на ... това: ........... - Педерасти, сър!!!

Те се предложиха, Той ги купи!Пазарна икономика!Да не са луди и да отидат при риформистите.....Малкото джамбазче трябва да си продаде часовника и да ходи на работа при кметицата!

Важно е как ще гласуват патриотите, след като тази простотия бъде внесена в НС. Практиката показва, че заради едната "стабилност" са готови на всякакви компромиси, колкото и вредни да са за нас. Обезличиха се.

тиквен ви харесва, нали, какво става с Теодора Леонидова, ънтълъктуалци. Сега е наредил цялата рода на снимка да се представя за нормален по Коледа

ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЕТО ПРИЕМЕ ТАКОВА ИЗВРАЩЕНИЕ СИ ЗАМИНАВА!!! ПУБЛИЧНАТА ИЗЯВА НА ХОМО ПРОСТОТИЙ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ СТРОГО СЪС ЗАКОН! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА ТЕ СА ВАШЕТО БЪДЕЩЕ!

само след референдум

Аз съм за третия пол.Още нещо-да узаконим третия пол и сред животните.Горките животни!Не може да са само женски и мъжки.Нека това да бъде българският принос в духовното извисяване на Европа.Нека в Дания и Швеция гледат с отворени уста,как не са се сетили.Радвайте се хора,ще бъдете многовалентни.

Лесбо-педалите пак в атака! Ценностите на Европа са Двуличието и печалбарството. Ценностите на рассия - пиянството и олигархията! Нека да се опитаме да съхраним НАШИТЕ - БЪЛГАРСКИ ценности! ...педepacтията не е сред тях!!!

Вие отдавна узаконихте краденето на банки и всичко, това да ви е проблемът. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Само дето най-крадливите се оказват най-близки до русия!

Като гледам златото ни заминава за 'дънди' прешъс и т.н. Кой ли ни краде :)?

Грух, ПРЕСТАНИ с тоя вечно един и същи COPY-PASTE пост - спирам ти копейките!

колко е настроено борбено, кога разсипват България и я разпродават за жълти стотинки стадото мълчи и хрупа, сега всички големи юнаци и защитници на семейството - то нормалните вече не се женят, те се занимават с жалката бройка на хомотата и какви моралисти -леле мале

Трезви сме извън играта.

Хора,пазете децата си !

Лошото е, че онези бесове ще определят занапред всяко такова пазене на детето от развращаващи влияния и изобщо всяко възпитателно въздействие като "насилие над личността" на детето, и така всеки, който се стреми да възпита детето си в здрав морал и ценностна система, ще се окаже закононарушител, престъпник. И ще бъде преследван безпощадно и наказван с глоби, затвор и даже отнемане на децата. В такива условия за верните на Бога ще е много трудно да устоят... но не и невъзможно.

Знаем го тоя пол...гербераст.

Иван Михайлов е разстрелял в центъра на Банско Джамджиев - местен търговец на еделвайс, чието име носи един от ръбовете към Вихрен. Ванче Михайлов е председател на ВМРО и е екзекутирал на мегдана оня за бране на гордото пиринско цветенце. Днес преседател на ВМРО е Шкембе Воевода. Човек, който иска да бастиса Пирин. Няма по-хомосексуална дружинка от така наречените Обединени патриоти. Ближат, подмиват и се навеждат с разтворени бузи на премиера, че кога друг път са виждали 4 хиляди лева заплата? Няма и да видят след няколко месеца. Ванчо Михайлов бе ВМРО, а другаря Каракачанов и шефа на транспортната фирма "Дамаск - Мюнхен Експрес" Далавери Симеонов са боклуци. Тръгнали за хомосексуализма да се притесняват тия дупедавци?:)

Ще узаконим "третия пол",и още как!Какво не е поискала Европа,това не сме направили!DW се подиграва с нас,че послушна България поема европредседателството.След "третия пол"ще допуснем и емигранти- араби и негри,за да го обслужват сексуално.

Ако на някой още не му е станало ясно,то такова животно > Европейски ценности НЯМА. Българските ценности са съвсем различни,знаем ги от предците си от векове.Не ни втълпявайте чужди ценности! Бог да пази България!

да се женят-мъжят и да ни оставят на спокойствие, имаме други проблеми.

Засега половете са два - мъжки и женски, затова се говори за мъжка половина и женска половина на човечеството. Значи тогава, ако се узакони "третия пол", би трябвало той да се казва "трол".

А може да разширят до безкрайност половете, интересно как са пропуснали брак на мъж/жена с магаре,слон,горила ,свиня и т .н друг скот и как ще се наричат потомците?

О,Боже.................................

Sasco вече спи в дървеното креватче за кукли :-)

През социализма "третият" пол си беше узаконен. Само че го водеше МВР, а не ЕСГРАОН. Дали не би било добре да възродим тази практика?

не предвиждат ли признаването на 4-ти и 5-ти пол?

Точно така. Тъпаците са четвъртият пол, а простаците са петият.

Да, и не става въпрос нито за илюминатите, нито за масоните, а за евреите.