Коментари - ВМРО се захваща с проблемите с гробищата в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо не ме помествате

Най важно е покойници които не са жители на София да бъдат погребани там от където са и още по важно е да се спазва района , а най важно е да се самосезират институциите и да се сетя, че и техния ред ще дойде и ще са в същите кочини.

Има един парцел в централните гробища, в който има надпис, че се поддържа от ВМРО. Тревата е над нивото на плочите. А иначе е очевидно, че гробищата не се управляват добре, но ВМРО трябва първо да погледнат в своя двор, преди да "оправят" общия.

На Цехтрални Софийски гробища е като филм на ужасите. Калта е толкова голяма и лепкава, че след погребение спокойно си изхвърляш обувките. В същото време гробарите ти взимат пари за рамка от дъски, за камъчета около гроба, за пирамида и т.н., цените тръгват от 100 лв. нагоре. Накрая те водят до един бял фургон на фирма, която имала договор с гробищата да ти сложат паметник и рамка...това ако не е мафия ?

Вчера имаше статия за разширението на централни гробища със заглавие "Свински софийски гробища".

Защо триете неудобните коментари. Цензура ли има?

Нямаме почит и към мъртвите. В Гърция само как се грижат за гробищата.

Нивото на една държава личи по две неща: състоянието на гробищата и на обществените тоалетни. По тези показатели сме на дъното.

е, то родилните домове е по-трудно да се оправят, малкото желаещи да живеят в граждански брак, също, остават съпружеските начала или гробищата, какво да им оправяш на съпружеските начала или на мангУлските самотни майки или майки на бели боклуци, наистина остават гробищата, готвят се да оправят и Македония, след като оправят гробищата ми казва някой, ако не могат да оправят гробищата няма да могат да се справят и с Македония, спряха парите от български лични карти, тесекере войводата огладня, храниш го неговата "прокурорка" от мазната си заплата, но друго е да хванеш гробищата, там доходът е гарантиран, ейй, хитри са тези наследствени ДС доносници и чистият българин с турцизирано име - педалът Джамбаски и слабачето, братчета са хитреци, дааа, ще се оправят

Там е същото.......никаква подръжка......боклуци с камари на пресечките на алеите....и цигани,които изнудват,че ще свършат някаква работа на възрастни хора......а по задушниците ходят на тълпи и т.н.

А обират хората вече с по 10 000 лв за гробно място!?!? Пълни престъпници са тия в софийската и малашевската община , престъпници и крадците на огромни сума пари, прибирани от роднините на всеки умрял, които вече са обрани с по минимум 10 000 лв от едни други законни крадци и обирджии от търговските дружества, наричани за измама "болници"....тая държава се удави в престъпническо крадене на всяко, ама всяко ниво...ако не те окрадат, ще те убият побеснелите малоумници на територията....Вероятността да умреш преждевременно в България за всеки е около 70-80% вече.... ..

Да се захванеш с една от безбройните кочини на Кочината - какъв смисъл? Кочината е генетична и не е възможна корекция. Може ли да накараш едно прасе да спре да бъде прасе?

Каквото и да правтя до власт няма да се докопат…. А това им е целта….

Тогава ще видиш

Ее най после. Да ходят на гробищата на Бакърената - планини от боклуци покрай алеите, гнус, още от миналата задушница, кал, цигани които чупят и рушат паметниците, Подавам сигнали, Нищо.

Но искрено вярвам, че няма да е поредната ПР предизборна акция!!! Административните мишки нямат уважение към живите, а какво остава за починалите…. Пълна гавра!!!

Нормално! ВМРО са на политическото гробище....

Връщай се на село и напълни реката с боклуци!

Дори кофите з боклук са махнати от алеите на СЦГ. Мръсотия и боклуци

Не прочетох нещо да се споменава за циганската мафия гробари, които дерат по две кожи от роднините на покойниците за дейност, за която са на заплата към общината!

Браво ! Точно там ви е мястото ! На гробищатата !

Всъщност, всички ще стигнем до гробищата един ден, никой не го е избегнол. И не казвай голяма дуча, че да не ги превариш. В злобата си сте готови да оправдаете всяка мерзост щом ви я показва някой, който не харесвате. Да разбирам ли, че оправдаваш това, което става там и, че ти харесва?

И там колко лайна има за риене !

Да проверят и защо начисляват лихви на гробните места.