ВМРО съзря "нова джендър и промиграционна пропаганда"

Партията реагира на внесен от Министерски съвет проект за одобрение на препоръка от Международната организация на труда

Обратно в новината

Коментари - ВМРО съзря "нова джендър и промиграционна пропаганда" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чак сега ли загреха каракачанските реотани

300 членният гръцки парламент одобри Договора от Преспа преди 15 минути със 153 гласа ! Честито приобщаване на Република Северна Македония в НАТО !

Аз пак да попитам - Каракачанката като има цици, а Курлелия мустаци, значи ли че са джендъри или са просто балкански субекти.

Вайкащата се Малоумна Разпасана Организация съвсем изтъпя.

Браво на Каракачанов! Видя се, че нито ЕС ще ни остави на мира - НЕЗАБАВНО трябвало да ратифицираме ИК, нито заклещеният Евромъж. Така е заклещен, че не можел да мърда.

беа армия в нато,като назе клетите атлантици вкарани в нато от един дето още кара транбант

МУНЧО,ДОБРЕ ЩЕ БЪДЕ ПРЕДИ ДА СЕ ИЗХОЖДАШ ПО НЕКОЙ ВЪПРОС,ДА СЕ ЗАПОЗНАЕШ С ФАКТИТЕ !А ТЕ СА: В СОЦИАЛНАТА КОМИСИЯ Е ПОСТАВЕН ЗА ОБСЪЖДАНЕ ТОЗИ ДОКУМЕНТ,КОЙТО ИЗОБИЛСТВА ПРИ ПРОЧИТ/ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН/ОТ ПОНЯТИЯ КАТО"ДЖЕНДЪР" И "СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ".ПРИ ГЛАСУВАНЕТО НА ТОЗИ ДОКУМЕНТ ЕДИНСТВЕН,КОЙТО Е ПРОТИВ Е ПАВЕЛ ШОПОВ ОТ "АТАКА"! ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ! ПОРАДИ КОЕТО ДОКУМЕНТЪТ Е ПРЕДВИЖЕН КЪМ НС ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ! НИКАКВО ВМРО,НИКАКВА БСП НЕ СА БИЛИ ПРОТИВ!

"..Ние питаме кой и защо, вкарвайки документи в МС, не се съобразява от една страна с решение на Конституционния съд на ....:;)))) ...кой бе,дебили---нали ВИЕ сте там!?;))))))))

А НИЕ ПИТАМЕ ЗАЩО СЕ ВАЙКАТЕ С ДЕКЛАРАЦИИ "ПОСТ ФАКТУМ", А НЕ ГО СПРЯХА ВАШИТЕ ХОРА С ГЛАСУВАНЕ В КОМИСИЯТА?! ЗАЩО НЕ БЯХА ТАМ И НЕ ГЛАСУВАХА"ПРОТИВ"?!

така че във всяка хартийка от тук нататък ще се вкарват такива думички;)

Герб са си българоубийци и това е, патриотите веднага да напуснат властта

Каракачанов кажете кой го е внесъл в нс? За да видят българите от къде идват ударите дайте име?

Тематичната коалиция ГЕРБ/ДПС не спира с провокациите.

Интересно дали някои от ВМРО е чет този тъй ужасен документ или просто двигат пушек преди избори?

Какви Джендъри бе??? Бати пропагандата как ви лъжат. Като гледам всяка мадама има поне по 2-3 кандидата не-джендъри. И аз все се надявам, ха нека всички станат джендъри и пендели, и тогава ще има готини мадами на корем.

Джендър болшевиките и нпо фашистите станаха адски нагли- не спират да си пробутват гнусната идеология под една или друга скрита форма. Очевидно беше, че няма да се спрат с конвенцията си к ще се пробват през задната врата. Гнус гнус

Преди години в България манекенките ги наричаха модели, а днес плеймейтки. Като синоним превода е компаньон. Проверете превода. Същото е с джендър. Дума с която не трябва да бъдат обиждани или засягани онези с различната ориентация. Това е дума приета в държави където еднополовият брак е позволен. Gender означава пол, а с думата пол казваме какъв пол сме нали така мъжки или женски.

Ъпдейтвай си опорките- това с непрочетените конвенции вече се изтърка.

Каракачанов добре мислиш по някои въпроси но защо подкрепихте закона за задържане без уведомяване на близки два дена който е репресивен и противоречащ на правовата държава а?

Е, сети се кой пусна смс до дУпетатите ди миналата година “ИК трябва да бъде приета задължително на всяка цена”.

ОРИЕНТАЦИИ И ВКАРВАНЕТО ИМ В ЗАКОНОДАТЕЛНА ФОРМА , ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСЕКАТ ЕДИНСТВЕНО СЪС ЗАКОНОДАТЕЛЕН ИМПЕРАТИВ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НАГЛАТА ПАСМИНА ! ИНАЧЕ НИ ЧАКА ВОЙНА !!!!

А вий господине чел сте я? Че то и вашия отговор е изтъркан до степен всеки джендър да ви вижда д-рника?

Каракачанов отвлича вниманието от циганите с лафове за джендърите! Няма да Ви мине номера!

Пак ли?

Едно е да говориш за биологичен пол ( на англ. sex) и съвсем друго за джендър в контекста на джендърния спектър на идентичностите на лесбийката феминистка Джудит Бътлър.

соросоидните джендъри се опитват да проникнат във всяка дупка в законодателството. Това е притеснително и показва, че върви замислен план, стратегия за съсипване на традиционните общества и ценности в полза та гей-лесбо културата и идеологията.

А покрай джендърите прокарват и мигрантите. Това ще съсипе Европа, християнска Европа.

"Безброй хора ще намразят Новия световен ред и ще умрат, протестирайки срещу него." Х.Дж. Уелс - Новият Световен Ред (1939)

Четете какво е казал вчера Сорос в Давос против Китай.

А вашият ще мине, но САМО за три години и половина. След това ще си правите компания с демоните на едно много горещо място. Та казваш толкова барут за три години и половина власт над всички само болен мозък може да го измисли.

А бе вие не разбрахте ли, че ви дебнем навсякъде! Оглеждате ли се в тоалетните, да не ви гепи някой джендър!

Каво означава внесен в МС проект? Кой го внася. Дайте име,фамилия и адрес.

Соросоидта не мирясва. Тя разбира само от езика на дървото.

Каква война бе! Вие нямате ресурс!

Абе, знайм бе - не слизате от медиите и не излизате от комисиите на НС.

Що хвърлихте 2млрд. за ненужни самолети?

Абсолютната истина!!! За съжаление!!!

Има елегантно решение за окончателно спиране на подобни попълзновения . Много страни в Европа и не само , показаха червен картон на всякакви антихуманни групировки като Гревио и аналози . Имат прокурорска забрана да пребивават на територията на съответните държави. У нас също е крайно наложително , но е възможно само след смяната на цацков . Добрата новина е , че мандатът му е към края си . Със здраве :)

150+

Така си мислиш от страх...!!!

В ход е замисъл, план и реализация за световно налагане на порядки разрушаващи цивилизацията. Трябва абсолютно хладнокръвно и упорито, дори рефлекторно да върви и многопластова съпротива срещу тази визия за човечеството, нациите и личността. Ще бъде трудно и дълго, но извращаването на човешкия вид няма да мине.

Някой пише,че Каракачанов иска даски прави пиар,общо казано. Но ние трябва да сме нащрек, обстановката и времето са такива.

Значи пише "джендър". Какво толкова има за "съзиране" !? По-скоро защо журналистите не са написали за това, нали трябва да информират обществото !?

Грантовете-е-е-е!!!

Какви послушковци са герб,все вкарват закони против народа си,продължиха делото на бсп,не съм фен на ОП ,но все пак имат и някой адекватни действия,,за бетонираното и шума по морето,,

Щото по медиите е пълно със соросид и джендарлък.

Защо допускаш да се приемат закони противоречащи на конституцията,я се стегнете,мислете малко за българите,че вече ще бъдете политически трупове

Анатема за НАТО!!!

Само джендъри са им в главите...

Комисия по труда, социалната и демографската политика 23/01/2019, 14:30 пл. "Княз Александър I" №1, зала 1, Източно крило ДНЕВЕН РЕД 1..... 2. Представяне, обсъждане и гласуване на проект на решение за вземане на акт от Препоръката за заетост и достоен труд за мир и устойчивост, 2017 г. (№ 205), приета на 106-та сесия на Международната конференция на труда на 16 юни 2017 г. в Женева, Швейцария, № 902-03-2, внесен от Министерски съвет на 11.01.2019 г. Колективна герберска безотговорност.