ВМРО съзря "нова джендър и промиграционна пропаганда"

Партията реагира на внесен от Министерски съвет проект за одобрение на препоръка от Международната организация на труда

Обратно в новината

Коментари - ВМРО съзря "нова джендър и промиграционна пропаганда" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИЖТЕ САМО КАКВО СТАВА...ИК слава Богу я спряхме...Обаче-разисква се програмата за ПРАВАТА НА ДЕЦАТА....Чела съм в страните на запад КАКВО представлява сексуалното обучение в "ранна възраст"...просто ужас някакъв....От 2-год.възраст.обясняване на мастурбацията, от 4-запознаване с хомосексуализма и т.н.Сега-КОНЦЕПЦИЯ за труда...само гледайте КАК джендърите ще имат предимство...навсякъде...А вие тук коментирате личността на Каракачанов...ВАЖНОТО е какво ни казва...Чуйте го...

Те много такива като теб са с ''академични дипломи '' : Едната Златка с ''банковото дело '' и майка учителка по География, НЕ знаеше коя е столицата на Лондон , друга ''вишистка''пък не можа да обясни какво точно е Прокурор , защото е по ''Хуманитарните науки'' - Тъй че не недей развява ''академичните си титли'' и ''докторантури'' !!! С такива ТИТЛИ и приятели , ми е много ЧУДНО какво търсиш в този форум , и защо си мислиш , че като знаеш Английски ( а то стана вече банално да се хвалите с това ) , сме ДЛЪЖНИ да приемем всякакви закончета и прищевки на този и онзи , само защото били на Английски ??????????? Като знаеш английски и искаш да си развяваш титлите , защо не си стоиш в Англия след като там тази конвенция е приета и да си си спокоен ?! Трябва ли само защото знаеш някакъв Английски да ми натрапваш нещо с което аз не искам да живея ?! Спорът за тази конвенция , не е само заради думата ''джендър'' академико , а за това какви вратички ще отвори , и какви гнусотии облечени в закон ще се промъкнат в ежедневието и традициите на Българите - Иначе си бъди Джендър в Англия колкото щеш !!! Самият факт , че се напира толкова много , и едва ли не насила ни се налага да се приеме тази конвенция , СМЪРДИ ( не знам как е на английски ) че нещо не е както трябва !!!! Сега се пробва да се влезе през прозореца , след като не станахме веднага Джендъри '' както ни беше наредено !!! Я академико , ако можеш ти или питай някой от дружките си , да обясниш цялата ИК само едно изречение ли е : '' Не на насилието над жените , и ''джендър'' означава ''пол'' , за тези които сега започват да учат Английски ?! И децата вече разбраха , че всичко Англосаксонско - е красиво и невинно , докато не бъде подписано и пробутано като закон !!!!!

Най накрая ВМРО се заеха с нещо смислено. Щкембе войвода взе да прави смислени неща

Абе прочетете Моята борба, разберете ги тези хора, няма нищо ново под слънцето само добре забравено старо и не дотам за някои

Това ''Тракия , Мизия и Македония'' не беше ли някакъв приватизационен фонд на Шкембето ?

Имаше фонд с такова име , създаден от МВРО да прибере парите от приватизационните книжки на хората, Шкембе войвода прибра книжките, окраде парите от активите и го закри . Кво може да чакаш от ченге , което се прави на войвода. В бяла страна щеше да е още в затвора, тук го издигнаха до военен министър и държи монопол върху патриотизма и етническото предприемачество . Свинска история

Съдружник във фонда му беше следствения Миню Стайков и иманярът доносник Бойко Ватев. Прави сметка кво изтърбушване направиха юнаците .

С тази романтична любов между ОП и сексуалните действия на ГЕРБ снабдени с дефектни презервативи от кума им ЕС да родят някой киликанзер(приплод от ипотентна вещица и п....с дявол).

Че защо да не се обучават и да учат дечица та им ако има грамотни хора нека работят по този начин икономиката ще се развива много са ограничени тия колко прави две и две четири аз незнама Бойко защо вкара партия която едвам с калъпи на да изборни транша да мине границата за да влезе в парламента и то със купени гласове бахти държавата попаднала каде стана.

Виж ся, няма нужда да се напиняш - доказано е, че мъдото мозък нЕма. И почна да става някаква мода всеки малоумник да завършва брътвежите си със "ала бала скапана държава". Айде нЕма нужда....

Не дай Боже бългяри да станат мигранти. Тия от ВМРО просто нямат историческа памет.

Ква памет бе човек това са едни прости националисти попаднали в парламента това правителство трябва да стане нелегитимно и да се обяви за ерес.

хора. Тези няма да се спрат, ще опитват отново и отново, докато не дойдат другите и ги откажат веднъж завинаги от мераците им. Вие само бдете за всякакви такива тарикатски попълзновения и им се противопоставяйте решително. Краят на тая извратенящина идва.

ВМРО са кръстоска на прасета с джендъри

На пръв поглед - благородна кауза ВМРО да дадат отпор на джендърството. НО "Нека напомним, че благодарение на нас беше спряна Истанбулската конвенция..." По-скоро народа възрота, БСП започна борбата с ИК, и после по някое време лъжепатриотите яхнаха вълната. Радвам се, че ВМРО все пак си намери смислена кауза, но доста грозно си приписват заслуги.

Някой от вас да е виждал джендър? Знае ли някой какво е джендър? Какво означава джендър в превод на български език? Някой да е бил пребит от джендър? Или пък заразен от джендър? ?????

Някой да е виждал крадлив политик , някой политик да му е влязъл в къщата , някой да е бил пребит от политик ?! Някой знае ли как точно се превежда политик на български и каква е неговата роля ?! - НЕ Ама всички страдаме , и затова се топим като нация и държавата ни е на това дередже , от нещо дето не си го виждал и , не можеш да го пипнеш , но съществува и ти изяжда живота , труда и ГОНИ децата ти по чужбините !!!!!

За правителството! А вие от ОП защо го крепител?

От няколко години натискът на изкукалия и разединен ЕС за джендърството и за осигуряване на мигрантите и техните семейства с блага с много от които не разполагат и голяма част от българските граждани се засилва-тази организация вече е вредна за България. Ползата от него е много спорна сигурно е само че средствата получени от нея отидоха главно за обогатяване на крадливите ни политици!

Ами, явно трябва на нарочна среща да се съберат лидерите, министрите на образованието и лингвистите в англо-езичните държави, и да приемат промяна по отношение на думата "джендър", заменяйки я с някоя друга, защото някой си самопровъзгласил се за воевода в далечна България, с много доносничане, мазнене, навеждане, манипулации и машинации, подобно на Алеков герой, най-накрая се издигнал до вице-премиер, но оставайки си прост и неук, и не разбирайки значението на тази дума, заблудил безброй български лумпени, че тя означава нещо друго... И сега, всеки път, когато тази безобидна англо-езична дума попадне в международен документ, половин България хистерясва и блокира приемането му...

Много розово и некомпетентно мнение-Пенчо бре чети!

За разлика от теб - компетентния, аз - некомпетентният, имам академична титла в областта на обществените науки, карал съм докторантура и специализации в британски университети, и имам колеги и приятели, които преподават и изследват т.нар. Gender Studies, така че май съм малко по-компетентен по този въпрос, отколкото ти... "Джендър" няма абсолютно нищо с "розовия" оттенък, който Каракачанов и лумпените, като теб, които страдате от латентен хомосексуализъм и във всичко виждате проекция на хомосексуалните си фантазии, му придавате. Просто, Каракачанов, не знаейки английски и имайки сериозни когнитивни затруднения, беше решил, че джендър трябва да е същото, като трансджендър, не разбирайки, че онова "транс" не случайно е там и означава нещо, в случая смяна. Така, трансджендър значи смяна на пола, а джендър си значи пол... А, родоначалници на Gender Studies не са Сорос, САЩ и ЕС, а феминистките движения от 70-те и лично - една от най-изтъкнатите български учени - Юлия Кръстева. Затова, почвай да бегаш и тичай на страницата на БТВ да напишеш "Есе", толкова за компетентността ти.

"...да приемат промяна по отношение на думата "джендър", заменяйки я с някоя друга..." Брееей, ами с кой синоним да заменят смяната на пола на момчето в "Лили Рибката", например?! ... Дженъдр детски енциклопедии; джендър детско кино, джендър специалности в университетите... ОТВРАТ!

Комисия по труда, социалната и демографската политика 23/01/2019, 14:30 пл. "Княз Александър I" №1, зала 1, Източно крило ДНЕВЕН РЕД 1..... 2. Представяне, обсъждане и гласуване на проект на решение за вземане на акт от Препоръката за заетост и достоен труд за мир и устойчивост, 2017 г. (№ 205), приета на 106-та сесия на Международната конференция на труда на 16 юни 2017 г. в Женева, Швейцария, № 902-03-2, внесен от Министерски съвет на 11.01.2019 г. Колективна герберска безотговорност.

Само джендъри са им в главите...

Значи пише "джендър". Какво толкова има за "съзиране" !? По-скоро защо журналистите не са написали за това, нали трябва да информират обществото !?

Щото по медиите е пълно със соросид и джендарлък.

Някой пише,че Каракачанов иска даски прави пиар,общо казано. Но ние трябва да сме нащрек, обстановката и времето са такива.

В ход е замисъл, план и реализация за световно налагане на порядки разрушаващи цивилизацията. Трябва абсолютно хладнокръвно и упорито, дори рефлекторно да върви и многопластова съпротива срещу тази визия за човечеството, нациите и личността. Ще бъде трудно и дълго, но извращаването на човешкия вид няма да мине.

Защо допускаш да се приемат закони противоречащи на конституцията,я се стегнете,мислете малко за българите,че вече ще бъдете политически трупове

Има елегантно решение за окончателно спиране на подобни попълзновения . Много страни в Европа и не само , показаха червен картон на всякакви антихуманни групировки като Гревио и аналози . Имат прокурорска забрана да пребивават на територията на съответните държави. У нас също е крайно наложително , но е възможно само след смяната на цацков . Добрата новина е , че мандатът му е към края си . Със здраве :)

Какви послушковци са герб,все вкарват закони против народа си,продължиха делото на бсп,не съм фен на ОП ,но все пак имат и някой адекватни действия,,за бетонираното и шума по морето,,

Соросоидта не мирясва. Тя разбира само от езика на дървото.

Металът има по-добра дикция от дървото.Особено ако е под формата на винкел или арматура...

Каво означава внесен в МС проект? Кой го внася. Дайте име,фамилия и адрес.

А бе вие не разбрахте ли, че ви дебнем навсякъде! Оглеждате ли се в тоалетните, да не ви гепи някой джендър!

Абе, знайм бе - не слизате от медиите и не излизате от комисиите на НС.

"Безброй хора ще намразят Новия световен ред и ще умрат, протестирайки срещу него." Х.Дж. Уелс - Новият Световен Ред (1939)

Абсолютната истина!!! За съжаление!!!

соросоидните джендъри се опитват да проникнат във всяка дупка в законодателството. Това е притеснително и показва, че върви замислен план, стратегия за съсипване на традиционните общества и ценности в полза та гей-лесбо културата и идеологията.

А покрай джендърите прокарват и мигрантите. Това ще съсипе Европа, християнска Европа.

Това е крайната цел!

Четете какво е казал вчера Сорос в Давос против Китай.

Пак ли?

Каракачанов отвлича вниманието от циганите с лафове за джендърите! Няма да Ви мине номера!

А вашият ще мине, но САМО за три години и половина. След това ще си правите компания с демоните на едно много горещо място. Та казваш толкова барут за три години и половина власт над всички само болен мозък може да го измисли.

150+

ОРИЕНТАЦИИ И ВКАРВАНЕТО ИМ В ЗАКОНОДАТЕЛНА ФОРМА , ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСЕКАТ ЕДИНСТВЕНО СЪС ЗАКОНОДАТЕЛЕН ИМПЕРАТИВ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НАГЛАТА ПАСМИНА ! ИНАЧЕ НИ ЧАКА ВОЙНА !!!!

Каква война бе! Вие нямате ресурс!

Така си мислиш от страх...!!!

Каракачанов добре мислиш по някои въпроси но защо подкрепихте закона за задържане без уведомяване на близки два дена който е репресивен и противоречащ на правовата държава а?

Що хвърлихте 2млрд. за ненужни самолети?

Преди години в България манекенките ги наричаха модели, а днес плеймейтки. Като синоним превода е компаньон. Проверете превода. Същото е с джендър. Дума с която не трябва да бъдат обиждани или засягани онези с различната ориентация. Това е дума приета в държави където еднополовият брак е позволен. Gender означава пол, а с думата пол казваме какъв пол сме нали така мъжки или женски.

Едно е да говориш за биологичен пол ( на англ. sex) и съвсем друго за джендър в контекста на джендърния спектър на идентичностите на лесбийката феминистка Джудит Бътлър.

Джендър болшевиките и нпо фашистите станаха адски нагли- не спират да си пробутват гнусната идеология под една или друга скрита форма. Очевидно беше, че няма да се спрат с конвенцията си к ще се пробват през задната врата. Гнус гнус

Какви Джендъри бе??? Бати пропагандата как ви лъжат. Като гледам всяка мадама има поне по 2-3 кандидата не-джендъри. И аз все се надявам, ха нека всички станат джендъри и пендели, и тогава ще има готини мадами на корем.

Интересно дали някои от ВМРО е чет този тъй ужасен документ или просто двигат пушек преди избори?

Ъпдейтвай си опорките- това с непрочетените конвенции вече се изтърка.

А вий господине чел сте я? Че то и вашия отговор е изтъркан до степен всеки джендър да ви вижда д-рника?

Тематичната коалиция ГЕРБ/ДПС не спира с провокациите.

Каракачанов кажете кой го е внесъл в нс? За да видят българите от къде идват ударите дайте име?

Е, сети се кой пусна смс до дУпетатите ди миналата година “ИК трябва да бъде приета задължително на всяка цена”.

Герб са си българоубийци и това е, патриотите веднага да напуснат властта

така че във всяка хартийка от тук нататък ще се вкарват такива думички;)

А НИЕ ПИТАМЕ ЗАЩО СЕ ВАЙКАТЕ С ДЕКЛАРАЦИИ "ПОСТ ФАКТУМ", А НЕ ГО СПРЯХА ВАШИТЕ ХОРА С ГЛАСУВАНЕ В КОМИСИЯТА?! ЗАЩО НЕ БЯХА ТАМ И НЕ ГЛАСУВАХА"ПРОТИВ"?!

"..Ние питаме кой и защо, вкарвайки документи в МС, не се съобразява от една страна с решение на Конституционния съд на ....:;)))) ...кой бе,дебили---нали ВИЕ сте там!?;))))))))

Браво на Каракачанов! Видя се, че нито ЕС ще ни остави на мира - НЕЗАБАВНО трябвало да ратифицираме ИК, нито заклещеният Евромъж. Така е заклещен, че не можел да мърда.

Вайкащата се Малоумна Разпасана Организация съвсем изтъпя.

МУНЧО,ДОБРЕ ЩЕ БЪДЕ ПРЕДИ ДА СЕ ИЗХОЖДАШ ПО НЕКОЙ ВЪПРОС,ДА СЕ ЗАПОЗНАЕШ С ФАКТИТЕ !А ТЕ СА: В СОЦИАЛНАТА КОМИСИЯ Е ПОСТАВЕН ЗА ОБСЪЖДАНЕ ТОЗИ ДОКУМЕНТ,КОЙТО ИЗОБИЛСТВА ПРИ ПРОЧИТ/ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН/ОТ ПОНЯТИЯ КАТО"ДЖЕНДЪР" И "СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ".ПРИ ГЛАСУВАНЕТО НА ТОЗИ ДОКУМЕНТ ЕДИНСТВЕН,КОЙТО Е ПРОТИВ Е ПАВЕЛ ШОПОВ ОТ "АТАКА"! ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ! ПОРАДИ КОЕТО ДОКУМЕНТЪТ Е ПРЕДВИЖЕН КЪМ НС ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ! НИКАКВО ВМРО,НИКАКВА БСП НЕ СА БИЛИ ПРОТИВ!

Грантовете-е-е-е!!!

Аз пак да попитам - Каракачанката като има цици, а Курлелия мустаци, значи ли че са джендъри или са просто балкански субекти.

300 членният гръцки парламент одобри Договора от Преспа преди 15 минути със 153 гласа ! Честито приобщаване на Република Северна Македония в НАТО !

беа армия в нато,като назе клетите атлантици вкарани в нато от един дето още кара транбант

Анатема за НАТО!!!

чак сега ли загреха каракачанските реотани