ВМРО пусна сигнал до прокуратурата, МВР и Антикорупционната комисия за проверка на "Гольовците"

Ангел Джамбазки и Карлос Контрера обръщат внимание, че става дума за организирана йерархична структура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гольо да го бараш другарю джендър Джамбаски!

Браво на ВМРО!

Само да попитам - какво стана с циганинът от Войводиново, който щеше да реже глави на гяури от Германия?

БРАВО! Кога Нинонова ще внесе такъв сигнал? Или за БСП убиствата на българи от ЦИГАНИ е нормално! Кога Цветанов и Борисов ще внесат такъв сигнал? ВМРО говори, да видим дали ще им стиска да действат!

Цацаров?!.. Да не си бил забит в саксия до сега?!.. Сега ли научаваш или не си от тук и си за малко?

ВМРО все повече ми харесват, точно обратното на ГЕРБ които си мълчат по ромския въпрос. Сигурно е истина което казват за ГЕРБ че разчитат на римски гласове но пък затова да си мълчат е престъпление. Обвинявам ГЕРБ в престъпно мълчание и от там в престъпление срещу българския етнос.

А защо въобще някой трябва да "сигнализира" институциите, защо с години не се върши никаква работа и трябда да се стига до най лошото!?

Зор сега да смачкат и на Майчето електората....

На циганките гласове разчитат дпс и бсп. Боце си прави пас по въпроса щото е "световен миротворец" и ако погне мангалите може папите да спрат да го милват а Маркон да му се разсърди. От друга страна ако иска да е боКче и у нас ще му се наложи да направи нещо по въпроса

След дъжд качулки много - само чакат да стане нещо и налазват да са патриоти !

Ти май не усещаш как нещата отиват към мръсните ви цигански задници а?

Кое му е бравото на ВМРО?!?Царе на празните приказки!На мегдана всеки ден цигански произвол.На това ли се възхищавата м@лоумници??!!??

Търсете топлата връзка между добрият ром и добрият лекар от ТЕЛК.

циганските гласове от 9 години са за ГЕРБ - при тези, които имат пари и чрез властта им дават помощи

ВМРО Поне говорят! БСП мълчат като партизанин на разпит хаха ГЕРБ мълчи като гладна кокошка сънуваща просо!

че всичкия този дим и пушек е предизборни фишеци на ВМРО -то ! Прокуратурата няма да си помръдне и пръста да проверявя някакъв цигански клан, защото БХК-то ще ревне веднага , че е целенасочен геноцид...За "Кон пи кон пя" е още по-ясно - те действат само по указание на тези, които ги избраха, а те нямат интерес да разбутват циганите...! Нашата власт не е в състояние 10 незаконни къщи във Войводино да бутне, камо ли да разследва цигански клан за мафиотски действия !

да бе да, иди на сайта на ЦИК и виж в статистиката по райони как ГЕРБ бие дори ДПС в маалата... после пак разправяй глупости - истината е, че всички купуват, защото на ромите иначе им е през оная и няма да си направят труда да идат до урните, ама ГЕРБ купуват най-много...

В търсенето на журналистическа сензация вече предупредихте тарторите на циганския престъпен клан на Гольовците за какво, точно, ще ги проверяват и с това им дадохте възможност да изпокрият всичко из другите цигански кланове които са из другите населени места, а заедно с това ще започнат да подкупват, а където не вървят пари направо да заплашват всички които могат да ги уличат или да свидетелстват против тях! Разбира се че ще се активизират да търсят политически чадър от тези на които са правили "услуги", както и да притискат, с цел прекратяване на разследването и осуетяване на наказателното преследване, тези особи от местните и държавните органи на властта, които по един или друг начин са получили пари от Гольовците или са имали други общи допирни точки при постигането на някакви цели, в това число и политически! "Браво", журналисти, "браво" и за това, че с тази публикация ще накарате и оцапаните от контактите и връзката си с престъпния клан властимащи да си размърдат задниците и да направят всичко възможна случаят да се проточи до неговото потулване! Обяснявате ли си защо и поради какви причини си мислие, че до сега тези бандити десетилетия наред са недосегаеми и си разиграват коня не само в града Кюстендил и държавата България, но и в другите европейски страни, ако зад тях няма и солидни интереси на сериозно властимащи управляващи и свързани с тях престъпни структури?!

"Обикновен битов инцидент", рекоха местното РПУ и прокуратура. Няма нужда да се извършват проверки от София щото не е ясно дали няма да изгорят и местни власт имате фигури. Как си мислите, че се развива нелегален бизнес без протекции от местната власт. Кой мислите че осигурява ромски градове за изборите?

Джамбаски като е такъв борец за справедливост да изпрати протестно писмо до usa посланика в София и да поиска официално обяснение за нерегламентирани действия срещу БГ. банка и налагане на ембарго на валутните и преводи ?!