17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не може ли таца на пингвина атаки с вмро атаки с вмро тук там е някой гербаджия атака ше ги атакуват танцово отзад а вмро ше придават напред с рикошет

Тая партия е на прадядо и от Албания. Кафе Евро как си, бе мила. Не ми се връща 100 години назад, и със Слабаков, капки за очи някой оен да ми препоръча. Хипита през 60,70 г на м. Век се отиваха в магазинчета край пловдивското шосе, идваха милиционери да не им давам, а и английски не учихме, а кес кю тю а франсе, а трябваше да ни покажат.. С РАНИЦИ, мръсни, не сресани, Слабаков ми напомня за 70-те,68 г. На м. Век, на 18

Лъжат мажат ама истината няма как да кажат.. Имам само един елементарен въпрос - От къде вадят тези хиляди за реклама, за откриване на нещо си, за билбордове и т.н. тази небогата партия поне според предишните им предизборни действия??? Та те за президентската не хвърлиха и 1/4 от тази сума дето сега джамбазки и сие хвърлят.. Явно да се евродУпеДат е много доходоносно след като хвърляш толкова мангизи за да отидеш там дето знаеш вече че ще си ги върнеш двойно и тройно....

Много екземпляри са се ,, изходили"" относно ВМРО. Но тези мнения са за боклука.

На ора , ръченици , скара , бира , 20 лева кеш ,голи обещания и тем подобни , вече не кълвем.

Kenn1111

Тия до кога ще срамят името ВМРО?Реално нямат нищо общо с тази организация в миналото освен че са и откраднали името.

Правилно е да се напише .."МВРО откри....!!!"

Не може паразитният толуп каракачан, кремълската кенефна отрепка волэн сыдэраф,лекето джамбазлийско,магарешки и подобни паразити да вият, че ЕС ни “колонизира“ и че трябва да го напуснем, а те самите да искат да плюскат и да дрискат в Брюксел и да се натискат да стават Евродепутати!!Я МАРШ в ЕВРАЗИЙСКО-ПУТЛЕРИСТКИЯТ РАЙ!!!

Пунта Мара филибето / джамбазето , едно не мога да вдена и туй то. Толкова много искрени и настоятелни мераклии да ни оправят и все развалени одиме.

Този вмирисания на цигари и той подушил далаверата с ежродепутатските заплати и той , барабар с Шкембак Войвода и още на знам кви си....ТО НА БИГ БРАДЪТ повече прилича.Е*аси цирка! Колкото и да се нпиняте , няма да ги направите трета "сила" ! А тия продажни социолози и пи ари и на тях да им .....

големи родолюбци, при това "революционери" (нали това е част от името на ВМРО?!) от Днешна Македония та до Одрин ще ни представляват в Европата, при това и Джамбаззки, Шивиков и Слабаков, де са хвани единия та удари другия, ще са нашите лица и пълномощници!

Истината е че се стремите да се намърдате на "топло" в Европарламента и да получавате немъчени пари за престоя си там! Какво направихте за народа и държавата ни като досегашни управляващи и членове на ЕП?!

като се лупат у гърдите, че са големи патриоти, що си не седят тук да оправят нещата ами искат да работят за нашето благоденствие от чужбина ?

Тия са от най-лъжливата коалиция на патрЕотите!Тотална излагация бяха с ГЕРБ , даже ги задминаха в далаверите!Да се надяват!

На 26 май Ви очаква изненада и то неприятна! Сбогом!

Ти па да не мислиш,че определените чрез избори,ще бъдат по грамотни и читави от случайно подбрани граждани и селяни.А, онази бабичка дето в Испания удари 100 и кусур милиона джакпот, сега е една от най уважаваните жени в Швейцария,дето е зимната й вила.А, тук разправяха,че е неграмотна и била без зъби......

Па они у Брюксел идиоти си имат , защо трябва и от тук да им пращаме.

краставите магарета през девет планини се надушват и се сбират, та за това са ръгнали да бегат по странство, при другите магарета!

Най добре е тези 17 места да се разиграят в тотото за джаппот, ама истинско тото- обективно да се вадят топчетата със ръка от почтени граждани, а не разни с бабаитски физиономии от комисията на спортния тотализатор да подбират числата- 18 шестици с числа изтеглени предния тираж.Оня смахнатия разправяше,че имало вероятност да е така, то има вероятност да стана и аз евродепутат, ама няма да стане.Затова да ги пуснат тия длъжности във обективно тото и да видим кои са щастливците.

Ей,това патриотизмът е голям келепир,бре!

Ихууууу , айде народеца на хорото , ихууууу . Двайсетина иляди еврака на месец и чекайте от мен да ви изкопам дупка у морето , ихуууу.

13 000 + лева на месец. За целия мандат близо 800 000 лева чиста пара, само от заплати, без бонусите и др. Тичам да гласувам. Тичам. да може някой селски тарикат да си оправи живота.

Дали ще гласуваш или не, пак ще има избрани 17 човека. Ама ще си доказателство защо на някого устата му голяма и никой не я слуша.

Андро оправи неграмотността у нас и сега ще я оправя в ЕС, джавбазчето се овъргаля в евро, иска да играем заедно хоро,но кинти не дава.....След,като се прегърнаха със управляващите галфони, нещо им стана и сега са други хора.

Нагли и нахални патриоти - келепиржии и нагаждачи

Нека всички помогнем на Джамбазки да се върне в България. Негласувай за ВМРО. Върни Джамбазки в България!

Платена реклама.

ВМРО И АТАКА СА ПОЛИТИЦИТЕ , КОИТО ЗАЩИТАВАТ НАЙ- МНОГО БЪЛГАРСКИ ИНТРЕСИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ВЪВ ЧУЖБИНА , ЖЕЛЯ ИМ УСПЕХИ

Будала.

На предните европейски избори му се отвори парашута, но на тези меже и да не се отвори. Скандалите с българските паспорти не могат да се забравят лесно. Идейте на ВМРО нещо не се вързват с реалностите в съвременото общество.

Джамбаски не гласува ли За "Истанбулската конвенция" ?!

Да гласувам за 117 квадрата тераси? Вие добре ли сте?!

Сичкити са руски кавали

Целия ви патриотизъм в келепира.

доообре

МВРО ги подкрепяха истниски потомци на македонските революционери до последно, когато се дискредитираха окончанчателно, когато обраха русофилския антимутренски патриотимчен вот и започнаха да обясняватвпоследствие какви са русофоби и платени еврогейове, даже повече и от соросоидите. Елемнтарна цървулска милиционрска сган.

Джамбазки предаде Бареков,който го вкара в Европарламента.После предаде България и нашите деди ,умирали за българщината в Македония.,с договора с нея.Юда ,облечен в дрехите на патриот.

Според твърденията на свидетел, тоя е прибирал 300 евро всеки ден редейки се на опашка при шефовете в Брюксел и си ги е внасял на сметката. Милионер от заплата в Брюксел. Нещо да е направил за България? И някои разчитат на този псевдопатриот да им оправи бъдещето.

Току що свърши 3 часов концерт ат Анри Рийо по една ТВ от 2016г в Маастрих.... Идея си нямате какво нещо беше , тия хора как се веселят от все сърце.. Ние такова нещо не можем и да мечтаем да сме. Ние такава публика нямаме, щастливи хора.

Девиза на "патриотите" - пушете братя, в чевермето е истината !

Хайде сега да ни кажеш, защо нито един политик и нито една „национална независима“ медия не обясниха в какво точно се състои „пакетът Макрон“. Така представихте нещата, щото излезе, че ВСИЧКИ български превозвачи ще бъдат засегнати от него, а в действителност съвсем НЕ Е така. Защо манипулирахте българите? Защо скрихте, че всъщност браните част от работодателите, а не правата на шофьорите, в които е същината на „Пакета Макрон“? Защо бе?

Ми явно не си внимавал, че не всичко от въпросния план го отричат, но наистина медиите им е най-лесно да покажат само коментарите против плана макрон, а не и да пояснят в какво е проблема. Ако беше приет плана изцяло трябваше да се връщат камиони от хиляди километри без нужда. Това е допълнителен излишен разход на ресурсите време и средства.

Тези превозвачи, които оперират единствено извън България, например работят само вътрешни курсове във Франция, правят жесток дъмпинг на местните превозвачи. От една страна това е свободен пазар, но от друга най-голямото дърво го ядат шофьорите - спят като скотове в кабините, получават в пъти по-малко от френските шофьори например, не получават командировъчни. За спане в мотел или хотел изобщо не може да става и въпрос. Така работодателите пестят доста пари за сметка на шофьорите, което им дава възможност да подбиват цените. Именно в това е същността на плана на Макрон - да се изравнят условията на конкуренцията. Което също е правилно, както и наличието на свободен пазар.

Хе..хе...хе , Жамбазето хайдук , с него ли ще оберете бронза. Мисля , малко ледена отрезвяваща водица , да ви е от полза , може и за вътрешна употреба да я ползвате.

Ша хапнат, ша пийнат, ша извикат - уууубре и после кой откъде е - хахахахах

Вътрешната македоно-одринска революционна организация като ни що може да измести комунистическият отпадък от второто място. Ще поживеем, ще видим.

Тези са безобидни идиоти, безработен актьор-пияница и пенсиониран генерал. Достойни за перото на Хашек Но стоят доста по добре на политичическата сцена от Лудото Ленче, любовникът и Станишев, протежето на Радев и Сашо Дебелото от СДС.

Едно от най-хубавите неща, които ще се случи след европейските избори е, че Джамбазки ще се прибере в родината завинаги.

Хубави, за кого? Джамбазки единствен от 17-те в миналия €парламет гласуваше само и единствено в полза на България.

Не вдянах. Това добре ли е, или е зле за България?

Хора като Джамбазки и "македонската воевода" от Русе, които експлоатират патриотичните чувства на оскотялите българи, с цел лична облага, трябва да бъдат изхвърлени от всякакви обществени постове. Този няма един, подчертавам 1, работен ден на нормална работа или в нормална фирма. Само кариера във "ВМРО" Направете си сами изводите...

ВМРО-то щяло да се бори срещу неграмотността. Похвално! НО! Българите държат Палмата на неграмотността - над 40% от българите са функционално неграмотни. ВМРО-то да започне борбата от България! ... А какво ли биха казали патриотите за българското Министерство на образованието, което обучава българските учители как да фалшифицират българската история?!

Със своя безкрайно културен и възпитан изказ непременно ще привлече милиони избиратели и алкохолици.

Тези юнаци вместо рекламни листовки да раздават български паспорти даром ,че с тези , които продадоха яко захлебиха. И за предизборен плакат да сложат най предателския договор с Македония с който се изплюха нагло в лицето на българския национален интерес.А кукувицата Джамбазки/потомък на крадци на добитък / да обясни как влезе в евро парламента с гласовете на Бареков и след това започна да го плюе.

Искат да закрият Агенцията за българите в чужбина,защото търгува българското гражданство за 4-5 000 евро.Каракачанов иска да стане минис терство.Тогава българският паспорт колко ще струва?

шкембе войвода, нов мандат, нова тераса........... палячо

Искрено се забавлявах като четох статията. То бива, бива откъсване от реалността, дебелочие, наглост и нахалство, ама чак пък толкоз?! Има една поговорка "Пусни котката под одъра, тя ще се качи на него". Тия реално могат само да се опитат да бъдат пуснати "под одъра" - т.е. на парламентарни избори въобще да влязат в НС, а те за ЕП си точат лигите. Миналия път Джамбазки по чиста случайност влезе в ЕП ама то и един друг смешник е там - Бареков. Те двамата са си лика прилика, като два стръка иглика - за нищо не стават и никога не са ставали.

От тези, нито един няма да влезе.Шкембе войвода го интересуват други материално-икономически проблеми. Всички вече разбраха, че от Джамбазки вече нищо не става, на Андрей Слабаков, рейтинга му е нисичък за да се надяват на нещо.Като стане ясно и колко е опапал Шкембе Войвода, работата съвсем ще се разкисне.