ВМРО обяви спирането на ИК за своя победа, за победа на Патриотите

Истанбулска конвенция „посяга“ на устоите на българското общество и поставя под съмнение бъдещето на децата ни, твърдят от ВМРО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

""Изкарахме "на светло" скандални моменти като въвеждането на джендър като понятие, легитимирането на транс и интерсексуалността като терминология, финансовите ангажименти, които държавата поема, легитимирайки документа, както и недопустимото въвеждане на джендър образование в детските градини и училищата", изтъкват от ВМРО." Това са точно скандалните моменти! След това следва: 1) Въвеждане навсякъде (гари, училища, болници...) на тоалетни за мъже, жени и трансджендъри. 2) Въвеждане на еднополови бракове. 3) Навсякъде в обществото, като се почне от детската градина, Обръщенията вече не са "Дами и Господа", "момичета и момчета", а изброяване на всички останали .... Май ще стане като в германския парламент, където парламентарист започва обръщението си до 60 различни джендърски названия, просто го погледнете как изглежда: "German Politician Mocks PC, Addresses Parliament in 60 Different Genders" (https://www.youtube.com/watch?v=sR4uyMjUnDI) Това се изучава от детската градина в страните приели ИК, няма вече "тя" и "той", има само неутрално местоимение "то"... за да не объркват децата...

Първо, вярно е, че Каракачанов първи би камбаната; Второ, вярно е, че за момент патриотите дадоха заден: Патриотите се извъртяха за Истанбулската конвенция 17.01.2018 13:21:19 "Патриотите вече са склонни да подкрепят Истанбулската конвенция. Това стана ясно от коментара на Борис Ячев в кулоарите на парламента. Ако новият превод на Истанбулската конвенция ни удовлетворява, ще я подкрепим, заяви Борис Ячев. Попитан дали Обединени патриоти ще подкрепят новия превод на конвенцията, ако им се хареса, Ячев посочи, че не вижда причина да не го направи. "Това ще бъде нов превод на съществуващ документ. Няма как да се пренапише наново конвенцията", обясни депутатът от ОП. Ячев припомни, че още, когато се заговори за проблема в Истанбулската конвенция, патриотите са обявили, че става въпрос за некоректен превод. Ячев заяви, че ОП са казали още в началото на дебата, че ще подкрепят конвенцията, ако към нея има уточняваща декларация или нов превод; Трето, ББ изтегли Конвенцията едва когато се надигнаха религиозните обнощности - БПЦ, Католическата църква и Обединението на евангелските църкви в България. Само Корнелия от първия до последния ден беше непоколебима.

и педалите вече нема да са педали ша са вече патриоте

Каракачан тука е прав,за пръв път постъпват патриотично

И герб ще кажат,че е тяхна заслугата,НО САМО ГЕОРГИ МАРКОВ ОТКРИТО ГОВОРЕШЕ ЧЕ Е ИДИОТЩИНА, и може би е повлиял на приятеля му който казваше от чужбина ореди това ,че ИК трябва да се приеме. И като започна народното недоволство и баце се изплаши

Глупости, това е победа на българския народ, а Георги Марков стопира турската конвенция още в парламентарната комисия, за което браво. Патриотите говореха за преводи, че ако я преведат някакси по-така, щели да я прогласуват.

ВМРО наистина бяа едни от първите,които започнаха анти ИК кампания,и информираха народа какво се готви. Един път бяха патриоти.

Очудвам се че не са обявили че земното въртене се дължи на тях

Ама разберете се с БСП, де - кой да осребри победата;)) Или пък направете съвместен брифинг - щото и БСП викат "победихме!" и вие викате същото! Е, малко ще е конфузно - част от управляващата коалиция да вика "Победа" редом до опозицията, ама карай... дет' се вика на толкова чудесии сме се нагледали, че тази ли гледка точно да ни удиви!;)) Важното е да "добутате мандата" и да не бутнете Стабилността на Управлението!;) Венсеремос!

БСП имат повече право, защото бяха подложени на такъв натиск, заплашиха ги, че ще ги изключат от ПЕС, идваха дори в България да ги плащат, в Германия я приели без нито един глас против, вечно губещата Германия ще ни дават за пример.