Привърженици на ВМРО организираха ”сбогуване” c Джеймс Уорлик

Привърженици на ВМРО организираха "сбогуване" с американския посланик Джеймс Уорлик, който напуска поста предсрочно, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Привърженици на ВМРО организираха ”сбогуване” c Джеймс Уорлик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВМРО е по-добре да организира сбогуване със себе си... Ако не са телевизиите да си правят шоу с него, Каракачанов отдавна да си вади хляба като преписва учебници по история, като Черноризец Храбър... Македония е въпрос на национална политика, а политиката е работа на Държавата, а не на притопуркващите от време на време историци... Несериозно е някак си и обезценява проблема...

С една дума лумпенска сбирка пред американското посолство, тъпо и безсмислено начинание, също като "протеста" на другата лумпенска "кампфгрупа" пред софийската джамия !

"Никога не са били по-добри" отношения между САЩ и България, в тяхна полза.

Със съдействието на български предатели издигна паметник на тези, дето избиха хиляди мирни софийски граждани и деца през втората световна война. ТАКАВА НАГЛОСТ НЯМА ДА МУ БЪДЕ ПРОСТЕНА НА ТОЗИ ЧОВЕК.

Уорлик беше категоричен, че все още не е ясно кога ще си тръгне от България, защото няма дата за отпътуването му. Много бързате! Сенатската Комисия на САЩ още не .е почнала процедурата за определяне на новия посланик!

Аз пък ще наградя Уорко на изпроводяк с ордена "За освобождението на България".

Уорлик обича повече Б-я от БСП

За разлика от тоя, руският посланик си върши тихо работата и не е всяка седмица в някоя телевизия да ни дава акъл как да живеем, нито пък се натиска да върви начело на гей-парада. Ако и този си седеше мирно и кротко в посолството, нямаше да има подобно изпращане.

Ако така се изгаврят и руския посланик, ще повярвам че не са от неговия еничарски отбор...

За сведение на форумните тъпанари-които си мислят ,че едва ли не те са изгонили Уорлик-съпругата му Мери Уорлик,която до сега беше посланник на УСА в Белград ,също е сменена. Семейство Уорлик явно се праща ,там където Държавният департамент има най спешна нужда от тяхната помощ!

я, какъв защитник на уорлик. я се обърни към страната си и народа си и си дай равносметка за действията му и в чий интерес са

Аз и моят народ сме на страната на цивилизованият свят и неговите законни представители тук и нямаме нищо общо с продажната пета колона на рубладжиите в България.Те могат само да си правят дивашките оргии в бантустана Бузлуджа

Без значение кои са ВМРО. Дажи случайнихора от улицата да го бяха направили, пак щях да им ръкопляскам, цащото някой в България се е осмелил да покаже, че имаме мнение и не сме 52-ят щат на САЩ!

да му обясни на Орлика ква е таа партийка, кви са тия пияни комити-кебапчии, и откъде са отмъкнали мезето??

Шъ мъ звинявъш мойту мумче, вий от ВМРО-ту, куи бяфте? Нещо ни си въ сповням пуследнити 10-тина гудини!

Адашке, а Я си спомням, че най-яко с американски посланник се гавреше нашио Юнак, олимпиецо , Батето му викаа. Ама янките му спреа уЙскито, и он се отровИ с карнобатска мастика ли беше, с ловешка ракия ли, вече заборавям, на 94 съм, а ти ? А оправяна ли си от царо?Блазе ти !

Они и на Руменчо, момчето на Петко от Обнова, му казаа веке да не дохожда у Америка, че кат се напиел, а той все си е така, много пишкал по шадраваните, ше им изтрови рибките и лебедите. И он също им се много гняви.

Ти да не намекваш , че тези юнаци са креатура на БКП и им наливат в мелничката ? Те са достойни бойци на ракиения фронт , не продават верния си електорат (само на в миналото са го правели , по грешка и за някои леФ) .

Много съ притисних кът прочетох как са се разгнявили нашите комити и ваеводи, а пък американците да не са ядосат и те и да долетят да ни бомбят хубавата София, не че ша съ забилежи, както насекъде я е разровила кметицата. И са затичах да питам отчето, а то ми речи:Лельо Койке, хващай си Стиймопа и си запей песничката, никой нема да се затири насам заради един некакъф си циганския оркестар!? Ако са македонци, къде им е Володя Стоянов, ако са роми, къде им е Софи Маринова ?? Тъй ми рече Отчето.

Много постно описано в статията. Иначе младежите яко са са изгаврили. Цигански оркестър, кебапчета, надписи, от които най-безобидният е Уорлик равно на война. Песента "Батальонът се строява". Страхотно шоу!

Страхотно , у теб все още гори поинерския огън ...

колко семпъл човек. Не предполагах, че страната на свободолюбието и предприемчивостта може да пръкне такъв балкански тип душица. Да е жив и здрав и повече да не посяга към дипломацията, а да гледа крави или нещо там в Орегон или Айдахо.

българските "патриоти" не обичат някой да им казва в прав текст какво не е наред в държавата, браво воеводи! с такива като вас България ще "пребъде". Да бяхте хванали по една метла да почистите малко мръсната си родина, но къде у вас такива идеи....

г-н Патриот , може ли плахо да питам : Кое те кара да мислиш , че знаеш да пишеш на Български език ? В езика на Вазов и Ботев няма дума 'воЕвода'. Осъзнай се , кречетало .

Браво! Поне един да имат смелост да кажат на глас нещо в полза на България. На нещасастните българомразещи щатни писачи изходили се по-долу да кажа, че и самият Левски да се яви на избори в БГ няма да спечели при тези отявлени фалшификации и тези поръчково-корумпирани чалгарски медии (и за съжаление оглупяващо на нивото на Гъзорлик население).

Свършиха се актрисите-проститутки и човека няма какво да прави в БГ.Дано следващото крадливо "Превъзходителство" поне превъзхожда кучето ми по интелект. -Ей "Превъзходителство такова"!

Даже богато са го изпратили ....толкова богато че на човека не му се тръгва.Ще стои докато насила не го вземат ония;_)))

Това да не би да са едни сладурчета , които се назовават воЕводи ? Вечно последни на изборите ?

"Една от целите ми в страната беше да привлека повече американски инвеститори", на които да продам България!

Scorpi

цирк :) това кое ВМРО е? русенското на агент Каракачанов някое от западната ни съседка?

синат на комунистическя генерал каракачанов, тои и дс агент е повел сбирщината от дс агенти и техните копелдаци, криещи се зад името на бившата патриотична организаця вмро, срещу вечня враг на комуняците и руските подлоги америка. червените изроди не знаят, че без америка те днес нямаше да саществуват, както и техните господари - мужиците. последните щяха да говорят и пишат на немски.

А в бЪлгарския език съществува буква "Ъ"!

естествено е дс ченгетата на комунистическия генералски син, скрили се подло зад името на бившата патриотична организаця вмро, да протестират срещу америка и неините представители. по обясними причини, америка е тран в очите на комунисти и русофили, вапреки, че ако не беше америка сега нямаше да има нито комунисти, нито русофили, а самите мужици сега щяха да разговарят и пишат на немски.