ВМРО излиза на протест пред "Лукойл" заради скъпия бензин

Руската компания да свали цените, защото сега продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо, призовават от партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВМРО да ходи пред руското посолство ..

То че е верно верно рашняците ни клецат яко. Газ, Бензин, Дизел яко клецане с лев, два или пет отгоре. Днес пред мен един човек на ОМВ не можеше да си плати метана....250 лева сметка и нямаше толкова на картата....... Трябваше едно време като се разпадаше СССР да разкостят и Русия тая империя на злото ........

ВМРО ще изяде хляба на Майчето.

Каракачанов няма да спечелиш гласо подаватели. Колкото протести да организираш дори пак циганите да плюеш няма парламент запродавач.нанацита

Каква е връзката между нашенска македонистка партия и скъпите горива? И хайде на бас, че ако не предстояха избори - нямаше да има такива тъпи напъни.

Шкембе Войвода га яде кифтета не рива, ся идат избори и наду гайдата.Това прасе е за трепане с лопата та.

Защо стратегически завод построен от кумонистите с ръцете на народа е в частни ръце? Кой е продал рафинерията и за колко джобни пари? Във затвора ли е?

Чичо ти Ваньо Костов го продаде за 200 милиона, а дали е в затвора можеж и сам да си отговориш.

Кранчето с рубли спря братлета, всичко тече към нас, Възраждане, после ще сме Прераждане и накрая Израждане, щото сме изроди.

Тия досега, а особено преди като бяха в управляващата коалиция слепи, глухи и неми ли бяха. Или се пробуждат само предизборно, а после изпадат в корупционна летаргия.

Хайде-е-е-е-е-, започва се, "Патриотите" искат да навлязат в забранената за тях зона.

Почти 4 години беше в управляващата коалиция и един път не мъцна срещу Лукойл. Сега предизборно вее байрака.

Преди изборите се сетиха да правят циркове...

изборите чукат на вратата, каракачанската доносническа свиня, женена за "прокурор" ще протестира в едно с онова говно ... как му беше педерасткото турско име аха, Жамбаски.

Ми отидете в Гърция и зареждайте там демократичен бензин на 2 евро за литър. Както беше писал по долу някой, защо ОМВ, ШЕЛ, РОМПЕТРОЛ, ЕКО,..... те що не продават евтино. Нали са ни приятели и партньори. Ех, сега ако Киро беше на власт щеше да ни договори евтин американски бензин и дизел, така както договори евтин газ. Къде си Кирчо....... Къде си

На майната си, къде да е.

Петков бе нещастника,не е Лук оил

Хайде сега да видим вие как ще накарате Лукойл да си махне посредника. Благодарете се на Киро,че лично издейства от ЕС,България да е единствената държава в ЕС,с излаз на море ,да внася руски нефт.Иначе ПКП ви го беше казала:"оди пеша,бе".

хахахаха ВМРО без Путин, съответно Лукойл и вечния македонски проблем изобщо нямаше как да съществува Демек протестират пред спонсорите си Ъъ...т.е. "протестират" пред спонсорите си!

Вместо да протестират да накарат omv и shell да докарат евтини горива

Хаха, тия ченгета уж пред Лукойл протестират, а всичките им претенции към ПП. А вероятно и към Сащ, Сорос и Демократическата партия.

Да се пазят да не излезе някоя лелка да ги нахока ,че вдигат много шум. Както стана когато правиха пърформанси пред блока на Кики.

Бензина не знам дали е скъп , но метана наистина е скъп !

не се доставя от Лукойл.

Преди три дни Служебното правителство на Мунчо вдигна цената на метана с37%. Но бакшишите не протестират,защото при Мунчо протестите са забранени.

Ми то Българското правителство държи "златната" акция в Лукойл... и това май е причината нито един състав на правителството да не се занимава с Лукойл, ама изглеждало абсурдно... а кое у нас не е изглежда абсурдно?!

Като приключат с ЛукОйл може ли да прескочат и до Москва за един пърформънс пред Газпром? Тъпи Трътки!

Хаха Предизборно и тия рискуват леко да се поозъбят на иначе толкова любимите си рашисти.

А защо докато управлявахте с ГЕРП и ДПС не се плащаха данъци от Лукойл? Защо мълчите по този въпрос?

Боеку ще се обади на Вальо Златевия. Той вече уж не е в Лукойл, ама ще звънне на неговите хора. Ще направят жест и ще намалят цените с 10 стотинки за 1 месец. Така го разбират управлението Борисовци и Каракачановци :) А ФАКТИТЕ СА, ЧЕ ДОКАТО ГЕРБ-ВМРО БЯХА НА ВЛАСТ, ЛУКОЙЛ НЕ ПЛАТИ НИТО ЛЕВ ДАНЪК ПЕЧАЛБА. А ПРИ КИРЧО И КОКОРЧО ЗАПОЧНАХА ДА ДЕКЛАРИРАТ ПЕЧАЛБА И ДА ПЛАЩАТ ДАНЪК. ТРЪГНАЛ ТУМБАКЪТ КАРАКАЧАНОВ ДА ЛАЕ :)

SirBob

Айде и тия идиоти изплуваха от небитието. Ясно им е, че повече власт няма да видят и надават вой за да си спомни някой за тях.

Смешници, имахте цял вицепремиер 4 г., какво сторихте по въпроса? Посредника не е от вчера..

Тук се пита, защо тези, които искат да се спре руската газ от "Газпром", не искат да се спре руският нефт от "Лукойл" /"Литаско"?

В събота? Неработен ден...