ВМРО: Обвиненията във фашизъм са скандални

ВМРО разпространи съобщение до медиите по повод поредното обвинение във фашизъм от страна на Карадайъ, в което се казва:

Обратно в новината

Коментари - ВМРО: Обвиненията във фашизъм са скандални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДС/Държавна сигурност/чужди медии са възмутени от този другар

Коври на Бойко! Коври на Бойко!

Кога ще те видим във военна униформа ,бе ПЛОНДЕР ТАКЪВ!!!!!ПРОДАЖНИК!!!!! Продадохте се за постове!Имам приятел от Ямбол и преди години като ми казваше,че Сидеров е пълен БОКЛУК и ПРОДАЖНИК,не му вярвах,защото идеите на АТАКА ми харесваха и ги споделях. НО се ОКАЗА ,че приятелят ми е бил прав напълно!!!!! За другия,дето го наричат ВИНКЕЛА не знам нищо, ТЪРКУЛНАЛО СЕ ГЪРНЕТО И СИ НАМЕРИЛО ПОХЛУПАКА Субрали са се ТРИМА АЛЧНИ за власт СЛУЖБОГОНЦИ излъгали тези,които гласуваха за тях. ПОЗОР и ПРЕЗРЕНИЕ за тези Г.ЗОЛИЗЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ГОЛЯМА ПОЛЮЦИЯ СИ СПРЕТНАЛ,КАТО ГЛЕДАМ-ПРОТЯЖНА!!! ДАНО СЕ ЗАДУШИШ В ЗЛОБАТА СИ,А КЕРВАНЪТ ВЪРВИ!!! И МИШКИТЕ КАТО ТЕБЕ НЯМА ДА ГО СПРАТ!

vmro e napravilo dobro na evreite HAHAHAH egoistichni kuchki

Вие сте едни боклуци които излъгаха доста хора.А сега сте лекетата на Борисов.

Браво на ВМРО и Каракачанов !

Проблема не е че турчина Карадайъ има ментален проблем със изказа на думи.По големия проблем е че ПОРЕДНИЯ МОШЕННИК Каракачанов излъга по най безогледен начин пенсионерите и тези които гласуваха за него.А най големия проблем е че ВСИЧКИ СА МАСКАРИ И НЕГОДНИЦИ.

Карата едва-едва говори български език. Истинско мъчение е да слуша човек забавения му говор, на човек мислещ много бавно и подбиращ с големи усилия думите си, като че говори китайски. Всъщност това са по-скоро не езикови, а ментални затруднения.

е забравил, когато австрийските вестници пишеха, че той конферира с неонацисти от западна Европа. Той е забравил за приветствието, което поднася на конгреса на френските фашисти на Льо Пен през 2016 г. Що е това комунист? Това е един червено лакиран фашист. Това е Каракачанов. Той е позор за българското правителство. Да не говорим за неговите "патриортарски" ортаци Симеонов и Сидеров.

Да ми обясниш, моля те, тази думичка - конферира?

Голям срам, този ще ходи по Европа на високи форуми да представлява държавата. От друга страна - това е визията на съвременния българин. Така изглеждат и бг полицаите и катаджиите на обществени места - изсулени, мръсни, гледащи тъпо, но доволно.

Шилo

Не знам защо Каракачанов иска да вземе от славата на героите на истинското ВМРО. Всъщност знам - за да не изглежда партията му толкова празна от съдържание, колкото всъщност е. Каракачановото ВМРО има точно толкова общо с истинското ВМРО, колкото самия Каракачанов има общо със султана на Бруней. Демек - нямат НИЩО общо. Само желание от страна на Каракачанов да експлоатира историята!

Дейци на ВМРО действат в услуга на отделни партии като извършват редица убийства на политици и министри, според някой изследователи - и на действащия министър-председател Александър Стамболийски, влизат в задочни конфликти с български правителства и участват косвено в Деветоюнския преврат, а също и в потушаването на Септемврийското въстание в Пиринска Македония. В резултат ВМРО за врагове печели земеделците, комунистите, федералистите, народняците, а звенарите по-късно забраняват ВМРО. След обявяването на прокомунистическия Майски манифест ВМРО губи част от доверието към себе си в България и Западна Европа, и търпи разцепление в собствените си редици.КАРАКАЧАНООООВ,спомнете си какво правеше твоето ВМРО от 1917 до 1944!!!Бяхте терористи и убийци,подлоги на фашистката власт.Ако искаш ще ти пратя пояснения със снимков материал за мръсотиите които сте вършели за фашистките правителства.VENSEREMOS!!!

Слаби са ти познанията по история. ВМРО е забранено след преврата на 19 май 1934 и престава да съществува като организация.

Кога ще те видим във военна униформа ,бе ПЛОНДЕР ТАКЪВ!!!!!ПРОДАЖНИК!!!!!

С УСМИРИТЕЛНА РИЗА,НЕНОРМАЛНИК!!! МНОГО СЕ ТРПУДИШ ГЛЕДАМ-ПИШЕШ ПРЕЗ РЕД,МАЛКИ БУКВИ,ГОЛЕМИ БУКВИ...НЕ СЕ МОРИ!!! ТИ СИ НИКОЙ,А КАРАКАЧАНОВ Е МИНИСТЪР! И ЧОВЕК С ДВЕ ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ,С ПАРТИЯ,КОЯТО САМ Е СЪЗДАЛ,А ТИ...

Няма по отвратително копеле от това до къде я докарахме народе най голямите боклуци да им сервираме власта и да траем

АЙДЕ СКАЧАЙ-БОРИ СЕ ! ЛИЦЕМЕР И ПРОВОКАТОР СИ ТИ!!! НО ИМА ГОСПОД,ДА ЗНАЕШ!!!

Уфффффффффф! Нанерихме си министърче за чудо и приказ...

МИНИСТЪР ПОДХОДЯЩ-НЯМА!!! ДЕПРЕСИРАНИТЕ ТИПОВЕ НЯМАТ УГОДА!!! НО КУЧЕТАТАТ СИ ЛАЯТ,А КЕРВАНЪТ СЛАВА БОГУ-ТРЪГНА!!!

Очевидно ДПС, ДОСТ, ВМРО, Атака и ПФ са противоконституциони, защото са изградени на етническа и религиозна основа. Те не обединяват хора с еднакви идеи и социален статус, а са източник на противопоставяне на етноси. Забравили са , че всички бългаски граждани са равни пред закона, независимо от етноса и релиията си.

ти в ДПС ли членуваш или в ДОСТ?

А ти можеш ли да мислиш?

Ало патреотарете кво стаа с новините на турски по БНТ ?

Аз само ще кажа, че през комунизма се говореше истината и нищо не спестявало от историята. Примерно турските зверства и геноцида над българския народ извършен от турските и,зроди е описан детайлно в учебниците през комунизма. А сега демокрацията го нарича ''мирно съжителство''....

Шилo

Още имаш да четеш, ама много! Ако изобщо си чел някога де...

За фашизъм не знам , но за бургаски винкелизъм определено има симптом.

Абе пичове, бат Бойко още ли не е уволнил тоя агент Прасчо ?

С куц крак патерица захвърля ли се?

един комуняга вика на друг комуняга фашист, а тоя му вика не, ти си фашист! немойте се кара бре! една и съща стока сте!

Да ви наричат фашисти е твърде ласкав комплимент за вас, вие сте просто отчаяни, безпомощни популисти, които безучастно съзерцават изчезването на българската нация под унищожителната демографска катастрофа. Кажете какво направихте за българските младежи, семействата, децата за да се множат и укрепват нацията, отговорът е едно голямо нищо, но своите си деца ги осигурихте до девето коляно, ето това сте вие жалки нищожества.

Преди да ги обвиняваме в греховете на предишните, нека им дадем малко време все пак. Имат идеи за справяне с демографската криза и изтичането на млади българи зад граница.

Ако тези лумпени са патриоти то тогава ние останалите какви сме ?

кавали

е последното убежище на негодяите!

ПРЕГРАДА ПРЕД ГЛОБАЛИЗМА! ПАТРИОТИЗМЪТ Е"ИМУННАТА СИСТЕМА НА ЕДНА НАЦИЯ"!!! ЦИТИРАМ ВЕЛИКИЯТ ХАЙТОВ!

ПРОСТИТУТКА! ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО!!! САМО ТЕ СИ ОСТАВЯТ НОМЕРАТА ЗА КЛИЕНТИ!!!

Тази антибългарска османско-циганска организация ДПС е призната за партия под натиска и изнудването на английските престъпници.Сега те се пръждосват от Европа и няма нищо по-логично и нормално бързо да забраним противоконституционната сбирщина,а откраднатото имущество да се конфискува.

Това е народът, който преди тебе имаше всичко, които е пожелавал; народ, у който този е придобивал титли, който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля, у който бойното поле прославя рода, понеже у тях се смята без колебание за по-благороден оня, чието оръжие е било повече окървавено в сражение. Магнус Феликс Енодий Този неукротим и патриотичен народ не може да бъде заробен за още дълго време, той, подобно на швейцарския народ, от самата природа е създаден, да бъде свободен. Алфонс дьо Ламартин (френски поет и историк) Нима не е чудо смелостта на въстаналите срещу Империята (Османската) завладени български хора? Ханс-Кристиан Андерсен в своя дневник Българите са снажни, красиви. Дотогава не бях виждал такива хора. Лев Толстой (руски писател)

Президентите на Франция за българите: Шарл де Гол: БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е ЛЮЛКАТА НА ЕВРОПЕЙСКАТА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ 1962г Франсоа Митеран : БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ЕДИН ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НА НАШАТА ПЛАНЕТА. Италианският президент Карло Чампи в словото си при откриването на зимната олимпиада в Торино през 2006 г каза: БЪЛГАРИТЕ СА ЕДНИ ОТ ПЪРВИТЕ ТВОРЦИ НА НАШАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. Руския академик Дмитрий Лихачов:И чуждите завоеватели не можаха да победят тази ДЪРЖАВА НА ДУХА, защото в защита на българския народ в плътен строй стояха българският език, писменост и култура! Българската държава на Духа се простира от Балтийско море до Тихия океан и от Северния ледовит океан до Индийския. вие сте най-древната от съществуващите днес културни нации и то не само в Европа, но и в света. Миналото погълна античността, древния Рим, Гърция и т.н., но България остана като жива отломка от древната европейска култура, най-древната отломка. И затова трябва да я съхраним, та днешна България да не бъде само последна отломка от миналото, но и първата от бъдещето първата култура, която ще прекрачи в третото хилядолетие и ще понесе културата към бъдещето

Старобългарският език е станал културен език на всички православни славяни. Той е първият държавен литературен език в Средновековна Европа дълго преди възникването на европейските литературни езици немски, френски, италиански, английски, руски проф. д-р Ото Кронщайнер

Паргии с чужд корен и общи фамилии, едната иска да ни присъедени към Туркия, другата иска Македония.

КАРАКАЧАНОВ Е РАЗУМЕН ЧОВЕК И БАЛАНСИРАН ПОЛИТИК. ЗАЩО СЕ ВРЪЗВА НА ТИЯ ГЛУПОСТИ. ТЕЗИ ДВЕ ТУРСКИ ПАРТИИ СЪВСЕМ НЕ ОТРАЗЯВАТ МНЕНИЕТО НА ОБИКНОВЕНИТЕ ИМ ПРИВЪРЖЕНИЦИ, КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ ПО СТАВНИЯТ ИНСТИНКТ. ВПРОЧЕМ, КАКВО СТАНА С БОРЕЦА ЗА ПРАВА И СВОБОДИ БИСЕРОВ? СИГУРНО В МОМЕНТА ДИПЛИ ОТКРАДНАТИТЕ БАНКНОТИ. НА ФРОНТА ОСТАНА САМО ДАНЧО МЕНТАТА.

А къде ли е другия 'Патриот" Волен ? Какво ли той дипли ? памперси или пак е пред клекшопа ?

ти на доностниците разумни хора ли им казваш та утре тои е готов и теб на х..и да те набучи за една нашика в повече

СРЕД ХОРАТА! НЕ БОЙ СЕ ЗА НЕГО И ЗА ТЕЗИ,КОИТО ГО ПОДКРЕПЯТ!!! КОЙТО ТРЯБВА-ЗНАЕ КЪДЕ ДА ГО НАМЕРИ!!!

Ти луд ли си? Че защо турците ициганите да стават българи ? Че нашия морал -справедливост и богатство са на не световно --даже източно-европейско ниво ли ?Българин никъде не звучи вече --уважаващо се --все лакеи и слуги Ти виж в София --колко българи са мленове на ДПС ? И знаеш ли като назначат някой богат турчин на работа в някое централно ведомство какво става--- То внимание--то слугинаж-то го бутат напред -то блъскат другите българи назад --ТУРЧИН да си днешно време в Бг държавната администрация

Нашите "патриотари" нямат потенциал да бъдат фашисти - те са най - обикновена партийно - бандитска групировка, влязла в парламента с лъжливи обещания, на които "вярващите"наивници без да мислят се "връзват"!

Фашизъм е имало преди 70 години но в ДРУГИ държави.... Обаче, в момента има всякакви Арабски- Мюсюлмански организации и дори Ислямско - Мюсюлманска държава, която напада към Европа.... Тия прехвърлят араби за да завземат Европа, като наричат СОбствените си Башибозуци, Пришълци, Главорези, Арабско - турския Аскер с думата "бежанци".... Все едно да наричат Сериен убиец, крадец и изнасилвач с думата "" светец"". Нагли арабско- турски гадове и измамници !!!! Арабите в страни с война имат три ВЪЗМОЖНОСТИ- или се бият заедно с Ислямистите, или се бият против Ислямистите( заедно с Башар Асад), или стават роби на Ислямистите... Влязат ли в Европа- само Куршуми за Араби и Неггри.

еех какво падение и несправдливост,българия да се управлява днес от такива политици със корени жилка на диктаторите на бкп и дс! как може такава държaва със такива представители да бъде търпяна във ес,нато и валутен борд към еврото!

Патриотизъм "ала Каракачанов " - пари, власт, пари и още от същото меню - хахахахахах

Глупавия каракачан и оня сребролюбец Валерчо си мислят -че са пробили на морето дупка и се хвалят даже -че спрели ДОСТ за Парламента им и като дърпали баби намалилирезултата на ДПС Направили са голяма услуга на Ердоган и Турция На тях не им трябват турци детутати в Бг парламент --като са вън от него --Ще си направят свой -Регионален Парламент и султанската хазна ще ги позлати тогава сулека каракачан с гол гъз чифте пищове -министър на войната --кво шъ прай ?

САМО НЕГРАМОТНИ ХОРА МОГТ ДА ЛЕПЯТ ЕТИКЕТИ КОАТО ЛОШ НА ФАШИЗМА И КОМУНИЗМА. ТОВА Е ЕДНА ДОКАЗАНО НАЙ ДОБРА СИСТЕМА НА ДЪРЖАВНО УСТРЙСТВО. И АКО ТЕ НЕ ЗАВЪРШИХА ДОБРЕ, ВИНОВНИ ЗА ТОВА СА НЕ ИДЕИТЕ, А ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ. В СЛУЧАЯ ТОВА СА КАВКАЗЕЦА СТАЛИН И БОЛНИЯТ ЧОВЕК И КОМПЛЕКСАР ХИТЛЕР. КАТО НАЧАЛО ВИ ПРПОРЪЧАМ ДА ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА " 12 НЕЩА, КОИТО СЭС СИГУРНОСТ НЕ ЗНАЕТЕ ЗА АДОЛФ"

В Брюксел се чудеха как да узаконят еднополовите бракове и как да напряват краставиците прави. И дадоха разни директиви за НАС. Но тамошните неразумници не бяха виждали чалми и шалвари, които НАС са ни унищожавали 500 години. Сега, когато и те п-острадаха, дано им дойде акълът!! Особено след брекзита. Поздравления за ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ! Най-хубавото е, че се събрахте в коалиция Кракачн, Сидер и Валери. Желая успехи! На прав път сте. Турските ченгета да си ходят в Турция!

кой ,каквото ще да си говори народа направи най-добрия избор . може някой да страда ,че градските идиоти обединени с дост не влязоха в парламента -тия са ни ясни .за курнелия и дпс ,какво да говорим . ми то остана Борисив и патриотите , то за читави много не са , ама кой?

Няма проевропейски патриотизъм! Не може хем да си патриот, хем да искаш Брюксел да те командва! Добре е че Каръккачанов си признава че заедно с Герджиков са спрели много хора да гласуват и така са променили резултатите от изборите - ето това сега е фашизъм!

Патриотизмът на Каракачанов бил национално обединителен и проевропейски ... Всъщност, патриотизма му е трапезен - национално и проевропейски

тогава да станем проафрикански, бе! АМА И ТОГАВА ЩЕ ЛАЕШ. Ако искаш и промарсиански.

откакто "геройски спасихме" евреите ,България работи за да им задоволи нечовешкия апетит .тези същества насита нямат ,а това е ужасно ,защото "изядоха" най-малко 5 милиона български бебета !!!

Споко бе ! Не им се връзвайте и на двамата - и единият е Кара /черен/ и другият е Кара /черен/.

ВБА

Разума на много от пишещите независимо, кой, какъв е скоро няма да дойде та и затова, все още сме на опашката, както в личен така в обществен и държавен план. Имайте предвид, че човек не се ражда случайно, където и да е, и има строго определена цел, която трябва да поне да се опита да постигне. Всяко отклонение от Пътя излага неговата карма /живот/ на изпитание, но не само неговата, а и на тези, около него, колектива и страната, като цяло. Това са низ от изпити, при които трябва да се вземе най правилното решение без да се вреди на околните иначе надолу и надолу в ..... Има общовалидна поговорка...не питай старило а патило...Изводите за вас?! Всичко добро на всички!

Каракачанов, остави фашизма и комунизма настрана ... Я си спомни какво обещавахте преди изборите и защо сега няма да си изпълните обещанията.

Журналистите удобно му помагат да се отклонява от важни теми за изпълнение на обещания, ти искаш той сам да се излага.

Голяма излагация са тези патриоти и националисти ... Смешници, които се представят за много важни и незаменими персони.

Каракачане -много си обърнал свирката -какъв етоя израз-наште братя от турски произход -и почваш да плюеш ДПС и ДОСТ Абе мижитурко---Ти на турците уроци ще даваш -Турция е велика световна сила --изсрелва квито си иска ракети в Черно море--а ти си представител на лапаческа сган която за пореден път се нагнезди в Парламента за няко лев До 5 години турците в Бг няма дасе интересуват от тоя Парламент--

тогава да станем проафрикански, бе! АМА И ТОГАВА ЩЕ ЛАЕШ. Ако искаш и промарсиански.

Pesh0

може ли дефиниция на фашизъм

за кой ,за открития и явен или за усилено прикрития зад милионите им лъжи ??

ПатрЕотите са колкото патриоти, толкова и фашисти. Т. е. нито едното, нито другото. Но към турските баби на границата се държаха като фашисти

За фекалните герои, пишещи в форума, и за слугинската роля на България, изпълнявана усърдно и днес: Протокол от разпита на обергрупенфюрер Адолф Хайнц Бекерле, пълномощен министър на Райха в България: По указание на Химлер, което получих по телеграфа, аз, съвместно с пълномощника на германското правителство по еврейските дела- Теодор Данекер, чрез министъра Габровски успях да изселя от Македония и Тракия евреите (14-15 хиляди души), които бяха изпратени в Полша. По-нататъшната им съдба не ми е известна. Нещо по въпроса!

Ей такива наглеци са мошетата. Спасяваме 50000 техни сънародници от каторжен труд, а те вместо да ни благодарят продължават да ни търсят кусури и ще ни изкарат виновни и за топенето на ледовете.

Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря и Каракачаков, антифашиста Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да биете българо-турските бабички по границите?" Ще има практически демонстрации. За всички от герб и ВМРО вход свободен.