Втора жертва на грипа - млада жена

43-годишна жена от Благоевград е починала във Военномедицинска академия в София, след като се разболяла от грип и получила усложнения.

Обратно в новината

Коментари - Втора жертва на грипа - млада жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе миналата година кат нямаше дори заболели в България голяма новина. През час по новините се говореше за тоя грип. Сега вече втора жертва и медиите си мълчат. Е каква е тази работа? Уж миналата година едните викат супер опасен грип, другите викат най-обикновен, а ся две жертви и тия неща ги съобщават по междудругото в новинарските емисии.

как не ви е срам да омаловаявате епидемията ! свинският грип убива избирателно млади хора между 25-50 години , шахматно , обикновено без сапацтрвасти заболявания , предизвикважки нелечима пнеумония . не е вярно че и досега по з000 дучи годично са умирали от грип . това прави по 100 дучи на облас бе идиоти с идиоти . млади хора , от грип ! 1ч години работих в областна болница и я 1-2 пати да сам видял такова несто от грип в реанимацията . простаци с простаци !

добре де, ясно че си се преебал да изучаваш тъпа "наука" много години и сега те е яд, че за 5 стотинки работа не можеш да свършиш, ама поне не можа ли като ученик да се ограмотиш малко по български език?

Грип не съществува - измислен е от фармацевтичните компании за да стрижат офцете...

Как са ти дали изобщо диплома, като дори не можеш да пишеш?Ти ако си доктор, аз съм трамвай!

Че всяка година от усложнения при грип, не свински, почиват около 3000 души в България! Кой каквото му е писано! Няма нужда от паника, но нали ваксините трябва да се продават!

Съболезновани за близките и! Направи ми впечатление промята в мисленето на хората, преди 10 годин за 43 годишна жена пишеха "баба" почина!Радвам се, че 43 годишните вече ги наричат млади!

Така е българите от млади решават да се поробят и скланят преклони-главица пред банките да ги стрижат ежемесечно, а децата се отлагат за 35 години и нататък. Ако броим загубените години в неуморна работа по връщането на кредити, скоро на 43 годишните, ще им казваме девойки, както е тръгнало.

Няма лошо! Ако продължителността на живота се увеличи до 200 години. А с това напредване на технологии и при условие, че трябва да се учи по 20-30 години, за да има прогрес ще трябва хората да живеят по-дълго.

колко от ваксинираните са се разболяли.

Начи 5 човека умират от ГРИП и целия свят изпада в паника, почва да се боцка с ваксини със съмнителен ефект, да носи маски, да пие антибиотици при настинка, НО... 1 милион умират от СПИН, никой не ще да слагап резерватив, а медиите не броят, 1 умрял от СПИН, 2 умряли от СПИН, 3 умряли от СПИН. Сигурно щото за СПИН ваксини не се продават, пък презервативите евтини, не се печели много от тях... не знам, може аз да съм прост и да не разбирам.

Начи, тия на умрелите ги разправяй...

тези мафиотски практики (наречени медицина) от 100-ци години експериментират върху човешкото здраве с доста съмнителен (не финансов) ефект.

Българи, дъвкайте КЛЕН, натурален антилиотик, който предпазва от вируси!

Стига сте писали глупости. Само в Шумен има 4 починали човека вече от 10 дни насам. Толкова ли е сложно първо да си проверявате информацията?

Ей, жруналята, спрете да всявате паника и да предизвиквате истерия сред населението. От миналата година, като почнахте да ги броите жертвите на грипа и видяхе, че това е идеалната сензация. Стига вече!!! Спрете да обслужвате интересите на медико-фармацефтичните картели! Всаяка година, хора умират след усложнения от грип! Ама от 1 година на сам това е сензация. А журналята им дойде много добре поредната сензация! Стига вече. Първо за ваксините се разкрякахте, как трябва да се слагат, ама едва ли не задължително. После как кихнем ли - на лекар, без значение, че наще некадърници за настинка изписват антибиотик (без значение, че вируси не се лекуват с антибиотици). Сега пък взехте да броите жертвите една по една. И защо? Просто - всявате паника в населението, за да ходи, като послушно стадо овчици, да пазарува първо ваксини, после лекарски услуги, а накрая и лекарства. Ама дребния шрифт никъде не го споменавате - ваксините и лекарствата имат странични ефекти, и то сериозни, голяма част от които са по-лоши от самия грип. А да не говорим за "лекарската грешка", която не е никаква грешка, а 100% некадърност и некомпетентност! Така че, стига вече!

АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ МНЕНИЕТО ВИ! АМАН ОТ ТЪПИ ПРОМИВКИ !

Напълно подкрепям мнението също, дълбоко съм възмутен от търсенето на евтини сензации.

До Аlvin-ти абсолютен идиот и гербаджия да знаеш

Страшно се радвам, че държавата направи всичко възможно да защити гражданите си и да предотврати епидемията. Бяха закупени огромно количество ваксини, всички бяха информирани на време, беше създаден ред и организация в медицинските заведения. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!!

няма ли да спрете с тоя вой за ваксини? няма такива които да са ефикасни защото всяка година щама е различен и няма как да се направят предварително!

Тазгодишните ваксини имаха щама на свинския грип, защото той е миналогодишен. Явно жена е била с отслабен имунитет. А ако е имала и някакво хронично заболяване...Бог да я прости!

Според мен коментара на cool беше силна ирония, а не "вой за ваксина"

МНООО СТЕ ПРОСТИ, ЧЕСТНО ...