Влошеното здраве на Местан отново отложи делото за смъртта на 6-месечното бебе

В края на февруари стана ясно, че е получил инсулт, заради което е входирал уведомление, че "състоянието му не позволява да защитава пълноценно и адекватно законните си права"

Обратно в новината

Коментари - Влошеното здраве на Местан отново отложи делото за смъртта на 6-месечното бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах едно предаване "НИЧИЯ ЗЕМЯ" му е името. Беше за затворниците от острова край Белене, един младеж беше осъден на 2 години затвор и си ги излежава за 2 цигаркки от тия "забранените", други младеж беше за 2 години, щото карал колата си няколко дни преди да му излезе новата книжка след неправомерно отнемане от КАТ на шофьорските ми права.... Ами то хората парички нямат, че да се разболеят, да отсъстват от делото или за да се докаже с добри адвокати нещо друго и си излежават присъдите.... А истинските престъпници не само са на свобода, ами и в парламента работят... Няма държава, няма правосъдие, няма народ, има една мърша гласуваща за Киро тъпото, кокорчо и ероатлантрастите... За Бога братя, заради предците ви, ГЛАСУВАЙТЕ! АЗ ще гласувам за Възраждане, защото САМО те са българи борещи се с тази политическа утайка и безнародност във властта!

на никой да му се случи такова нещо....вината не е само в едната страна!

Не се ли замисляте , че и той е човек, има деца, дали се живее лесно с такава мисъл, че е съпричастен към смъртта на дете. Аз не бих . Не го познавам, не съм за ДПС, просто изказвам мнение.

За влошеното здраве на бебето. И за съдебната ни система и елементарните трикове...

Една минута си е една минута, но зависи от коя страна на вратата на тоалетната си

Сигурно щото е много съпричастен, та затова не се появява на делото

цигански турци марш в затвора

Шибана, нагла, воняща, обрязана маймуна.

А агент на ДС - маймуна

Места ще го съдят някой път, ама друг път. Сигурно ще му отлагат делото за 31 февруари 3333година.Американците го закрилят защото Места и ДПС киснат в американското посолство на чай и турско кафе.

ㅤ

Ах, горкият той! Направо ми се къса сърцето... . .. ... Няма ли да мре тая лицемерна рязана карабина най-накрая?!!

И какво като е болен ??? Може да ОТЛАГАТ дело, САМО ако някой, който трябва да СВИДЕТЕЛСТВА е болен... Тоя Местан може да си вземе адвокат и да го праща в съда... Хората, които го съдят едва ли имат много свободно време за да ходят в съда постоянно... Ако тоя не го чакат да свидетелства на заседанието, може и да не присъства, а да прати адвокат.. Или ако съдът счита че може да се скрие/ избяга, може съдията да поикса да го задържат в ареста. Ако съдят група от 10 души, МОЖЕ на всяко заседание да е болен поне един от обвиняемите или техен адвокат !! Ако е болен адвоката му, може да си НАЕМЕ нов или да поиска СЛУЖЕБЕН адвокат.. ВАЖНОТО е да отсъдят ПРАВИЛНО, а не някакъв адвокат да ПРОТАКА / удължава нарочно съдебното дело !! Адвоката взима пари, за всяко заседание, тъй че има полза делото да се удължава БЕЗКРАЙНО, без да свършва....

Местан няма да е единствения богопомазан, който ще си спаси кожата след като виновно е причинил смърт в ПТП.

Той ще си спаси кожата на земята, ама турците имат една поговорка: "Аллах шув" /Господ гледа/........Тово го ЧАКА......

Дано пукне по бързо това мекере мръсно.

Ам кат вземат резко да получават инсулти и инфаркти като дойде време за съд... ама господ ило аллах или който там гледа, току виж накрая наистина получили...

Така и не се научиха да разпознават знак СТОП и какво се прави в случая. Няма да влезе в затвора, като всички убийца с пари и връзки. Дано по - скоро получи правосъдие , което заслужава и на Оня свят дори. Друга надежда няма

ало, килимяфката, радвай се, че не си в турция, щото до сега да са ти отрезли и топките...... имаш ли малко заложен морал в главата си.......???????? ти просто безочлив доносник.......

Хем ужким делото е по съкратената процедура, хем след около три години и половина (в скоро време четири години )все още е далече и от първата инстанция!? И това ти е за причиняване на смърт при ПТП. Не за престъпна група, парични пирамиди или нещо друго от този род, а ПТП. И после Гешев ще се обяснява как съдебната система работила!?!? Брей колко удобно е сам да се защитаваш и същевременно да отлагаш делото заради собственото си здраве.

Mestan si go mesti ot edinija w drugija kracol , sashtoto korumpirani , nekompetentnii sadii mu go poswoljawat . Trjabwa sad i ako wlese w satwora da se lekuwa ,ima nacini , no jawno ne i pri nashata korumpirana sistema .

Тоя мошенник няма да види присъда в корумпирана България, срамна работа. Бог ще го съди.

Това взе да се превръща в някакъв фарс!

Както е тръгнало, ще го съдят посмъртно.

Ако трябва да сме екзактни, на местан не му се влиза в пандиза.

Когато и само ако в БГ се състои истинска правосъдна реформа, тогава и само тогава ще се оправим и ще тръгнем напред. На хората им трябва бързо и неизбежно правосъдие. Каква е тази гавра вече 4 години ??? Има ясно че има убийство, какво се влачи. Еми като е болен, че се отложи делото с 2-3 дена, не с 2-3 месеца или 2-3 години. Като не може да се яви лично, ще му се яви служебен защитник. Като няма такъв, ще се яви виртуално (по Вайбър, Скайп и т.н.). Значи във всички други сфери от живота може, но тука в Съда не може. Ай Сиктир !!!!!! Мамицата Ви на всички замесени в това БГ да се е превърнала в един кенеф.

Този надут пуяк още ли е на свобода. Местан, това българско име ли е?

И така ,до края на света !

Поредния убиец на свобода...Стига вече с това кирливо кривосъдие.Срамота.Всичко е ясно като бял ден.Болен бил В затвора неговите гласоподаватели бързо ще го излекуват.С любов и нежност Змеапазен е.

Купуваш гласове, биеш, убиваш и си недосегаем!

Па назначете му един служебен защитник като е толкова болнав и не го бавете. Това да убиеш дете и 4 години да не може да мине делото на първа инстанция си е пълен абсурд. Тоя ще тупка топката, докато алах не мине и си го прибере. Дано поне там да го съдят по същество за делата му.

Спокойно, чакам го! Няма да се измъкне! При мен колкото протакаш толкова по-лощо!

Стига стия номера! Настането го в МВР болница! Там му е мястото на тоя предател и убиец! Рамазан ли е сега? Аллах да го накаже, както и всички, които. Му помагат да изтече давностния срок!

"Инцидентът"с Местан ,провали операция срещу националната ни сигурност....Малшанс за противниците на България ......... Но загърбят ли го ,ще се "разприказва", очистят ли го -фактите ще "лъснат".......Но по сценарий ,го очаква я инфаркт ,я катастрофа........

Щом е толкова болен човекът, значи наистина е виновен.

Веднага повярвах! Горкият болнав човечец.

Май е в положение да си вързва връзките на обувките. А в какъв полет беше.......

Какво е това бавене? В нормална държава щеше да е излежал 1/5 от присъдата си.

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ШАВА ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ МИ.............................