Няма да ни приемат бързо в еврозоната

Ръководството на ЕС е отхвърлило варианта за незабавно приемане в еврозоната на Латвия, Литва, Естония и България, за да се окаже помощ на тези страни членки да стабилизират националните си икономики.

Обратно в новината

Коментари - Няма да ни приемат бързо в еврозоната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АКО ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗАНАТА ЩЕ СЕ СТЪЖНИ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ НИ! НО НА НАС СКОРО НЯМА ДА НИ ПУСНАТ ТАМ ЗАЩОТО НЕ СМЕ КАТОЛИЦИ ИЛИ ПРОТЕСТАНТИ. САМО ТОВА Е МАЖНО ЗА ТЯХ!

hljab-1e,pensija-80e 6te karame na hljab i voda!

Razgonvame i familiata na tazi zona shtom vleznem....

Каква зона бе, ние отдавна играем в шампионската лига по далавери и кражби.Зоналните групи ги прескочихме отдавна.

Горе главата,братя!Прежив Съветския съюз,ще надживеем и Евр/оп/ейския!Да жи България!

И по-добре.

Ба ли му мамата кой да избираме вече! На изборите всичките тия хубостници ги слагаме в една торба, разбъркваме ги и пак от там вадим. Е и кво?! Все същия полов орган! Мъжки имам предвид!

Професоре, в общи линии си напълно прав. Но като се изказвате всички тук, защо не върнете малко историята назад (15 год.например) и направите сравнение с настоящето и се запитате , защо все още преходът в Б-я не приключва. И не само не приключва, ами като че ли някой има интерес и нарочно (умишлено) ни държи в това положение с помощта (съзнателна или не) на нашите управници. Казано е отдавна, че истината е неприятна и грозна: Но трябва ли затова да я отхвърляме и да се правим на щрауси?

То е ясно, че има нередности в България, но възникват следните съмнения: - Дали Еропейската комисия одобрява хитлеристката тактика да се наказват всички заради един. Един крал от САПАРД спираме парите на всички. - Дали ЕК води политика на икономическо подпомагане на по-изостаналите страни в ЕС, за да настигнат първите, или напротив, помага на богатите да оглозгат слабите. - Дали ЕК сериозно иска да финансира България, или това е пропагандна кампания, че иска, а всъщност парите отиват примерно във Франция за пътища, докато в БГ липсват основни магистрали за свързване на големите градове. - дали поведението на ЕК е опит за подигравка и изява на треторазредни евробюрократи, които идват да се упражняват в менторство към местните туземци. И свързаното с това садистично удоволствие от негативни решения към една слаба страна. В същото време милиарди евро се наливат от ЕК например в палестинската автономия без всякакви условия, и без да им гледат съдебната система, ако има такава.

еврозоната и без нас е достатъчно нестабилна

България и сега е в еврозоната, левът е 1/2 евро. Единствено нямаме право на собствена парична емисия в евро. Ако ни приемат в еврозоната, ще се стъжни животът на далавераджиите, наши и чужди. Мирка Тополанка, разбира се като истински чех е завистлив, а освен това си гледа интереса на страната. За последните 2-3 месеца чешката крона девалвира спрямо еврото с близо 15%.

Няма да ни приемат спешно в зоната,следователно всички спестявания спешно в евро.

След отхвърляне на молбата на водените ПОВЕРИТЕЛНИ преговори какво може да последва-промяна курса на лева съм еврото или по-точно казано обезценка на лева.Бордът ще се запази,но съотношението лев - евро едва ли.

След отхвърляне на молбата на водените ПОВЕРИТЕЛНИ преговори какво може да последва-промяна курса на лева съм еврото или по-точно казано обезценка на лева.Бордът ще се запази,но съотношението лев - евро едва ли.

I PO DOBRE. TVA NE E LO6O SKUPI SUGRAJDANI

Кога да вярваме на Станишев или изобщо да не му вярваме ??? Когато казва 4е сме стабилни и супер подготвени за кризата в народното събрание или когато иска в Брщксел спешно да ни приемат в еврозоната и да по4нат да ни наливат пари да ни спасяват.Е г-н станишков къде е истината,стабилни ли са банките или не ,има ли икономика или само на хартия го докарвате и имаме превъзходни макроикономически показатели.

Повече от явно е, че тия високопоставени представители на България нямат и представа какво може да се случи на българина ако в тоя момент се въведе еврото. Другия вариант е, че знаят, но имат интерес да се стигне до апокалиптичен сценарий. Ако оставим настрана кризата и погледнем разликата в цените между България и останалите страни челенки на съюза, първото което трябва да очакваме е дрестично поскъпване на живота. Ако погледнем ситуацията с новоприетата Словакия, ще видим, че цените там преди това бяха най-високи в сравнение с околните държави, но и така тя не се отърва от поскъпвания. Колкото и да се оплакваме от мизерията е безспорно, че в България с малки изключения всичко е по ефтино от Еврозоната, да неговорим пък за цените на службите. Това, че качеството на службите е много по-ниско няма да е кой знае каква утеха, защото българина е свикнал на това което има, така, че нищо няма да попречи те да се вдигнат 2-3 пъти. След като всички са единодушни, че във всяко отношение българия е на опашката на ЕС, логично е и влизането и в еврозоната да е на последно място. Тук не става въпрос за самочуствие, гордост или на гол патриотизам, а за обикновен разум. Самото въвеждане на еврото при липса на действаща икономика в никакъв случай не може да доведе позитиви.

Вече може категорично да се каже - Еврото е вредно за България! Псевдоикономистите ни казваха, че отличниците са Унгария и Балтийските държави! Те фалираха! Какво ще ни кажат в тази връзка! Нека да им помагат на тези държави!

Приеха ни в ЕС за да могат да ни вземат паричките, въпреки, че знаеха колко сме готови и как ги лъжем , че сме готови за тях.Да не са луди да ни пуснат в еврозоната.Само ще ни взимат вноските и много лесно ще ни намират поводи да не ни дават нищо, да ни смятат за външна категория и да ни показват среден пръст.Не смятате ли , че това много добре го знаят управляващите ни властници, но ни будалкат за да грабят по-лесно.

До сега, 2 години от както ни приехте в ЕС, да сте махнали крадливата етническа партия? Държите ги на власт защото са послушковци. Само, че българинът е непредвидим, и той не знае какво ще реши да направи, след като реши обаче ЗНАЕ КАК решението да стане реалност. Това което европейците правят на България, на тях ще им се случи. Тук на туземците предлагат кредити и заеми с убийствени лихви от клоновете на техните банки-майки, но нали сме в една лодка вече. Като потънем ние, те ще останат сухи във водата, ГРЕШНИ МИСЛИ. Когато започнат да фалират и те-европейците, след САЩ, ще усетят какво означава това което са закачили на нашия врат ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА ЗА НАЛАГАНЕ БЕЗЗАКОНИЕ И ТУРСКО РОБСТВО в турския кенеф.

абе как ще ни приемат бе, дойде ли еврото още по-бедни и по-мизерни ще станем! хахаха, тия гадове искат още евро да крадат, европейците да не са тъпи, да дават на нашите крадци! ще ни оставят тука да си изгнием от глад и мизерия. Хората плащат данъци, за да могат тука наглите крадци да прибират пари!? Няма такъв смях, просто ни управлява най-долното крадливо племе, такова нещо никъде по света няма, ама никъде!

Даже чехите не искат да влизат в еврозоната, въпреки председателсвото си сега

На такъв двоен стандарт здраве му кажи.Сега вече се разбра,че в ЕС някой държави са приети само формално,за да има кой да им играе по свирката,както и да си вкарват стоките,и да им внасят всяка година полагаемата вноска .И ако това е равноправен съюз здраве му кажи.....

ПЪРВО следва да има национално правителство в българия, а не етническо-комунистич ! Докато не бъдат прогонени не само от властта, но и от политическата сцена БСП и ДПС са заплаха за държават. Всички фирми и форми на политическо участие с креатури от тази пасмина следва да бъда системно проверявани, докато ги има и да не им се даде възможност да дишат. Членове и симпатизанти следва да не се назначават на работа докато не подпишат декларации че осъждат антиевропейските и антинародните прояви на тия опасни мафиотски структури?

Молим ви спешно за помощ. Помощ! Оставете ни сами да се оправяме.

Те да не са луди да ни искат в еврозоната. Нали познават историята и виждат, че нито един съюз към който се е присъединила България - пакт, СИВ и т.н не е процъфтял а напротив. Ние докато сме луди ще си плашаме вноските и няма да получим нищо реално от ЕС

Тоя хан Тукту да не би да се е вселил в него духа на Вълко Червенков та се мъчи да спре поскъпването? Поскъпване ще има и то много и няма никакво значение дали го мериш в евро или лев. Като си заспал и се оставяш да те крадът разбира се че е скъпо. Няма значение дали те крадът от боклука, ДДС-то, парното или митниците. Както казва Цветелин Кънчев не са виновни джебчииките, а този дето не си пази портмонето.

Tozi ot Germany da mlykne, kato ne znae istoria na Bylgaria. Nijmalo podobro vreme ot Toshkovoto.

И дано не ни приемат! Че грабежът на тия небългари, които ни управляват, покрай еврото ще е страхотен!

Що се пените бре, маскари! Вижте от кого е съобщението? ТАСС /телеграфна агенция на Съветския съюз/.!!! То тях трябва да спасява някой, а те тръгнали да реват на чуж гроб..

Dokato v Balgaria vilneyat chervenite kradci i razboinici, tya triabva da bade otstranena i izolirana ot EU.