Коментари - Влизаме в сезона на грипните вируси. Ще засилите ли имунитета с ваксина? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

категорично НЕ... За грипа и настинка се засилва имунитета със системно поддържане на физически тонус, добра харнителна диета с витамина, слънце, чист въздух и нисък стрес. Пък ако вземе, че нещо ми почука на вратата тялото ще се справи 10 пъти по-бързо... Но нали такова ни е обществото ако може нищо да не прави мза здравето си и една магическа спринцовка да ни реши проблмеа , както магически хапчета и т.н.

Не. Няма да си бия ваксина против грип. Нямам нужда. Боледувам много рядко, а ако се случи, се оправям бързо И спрете да пишете глупости. Вече се каза по-надолу - ваксините не засилват имунитета. Те само научават имунната система да разпознава някой патоген и при нужда така по-бързо да се справи с него. Нищо повече.

Ще си засиля имунната система с повече спорт и планина. А вирусната инфекция, във вид на ваксина, ще я подаря на тези, които са оправяли документите на камиона дето ще ни излезе през носа, и не точно като сополи.

Сред амишите в САЩ няма рак,аутизъм , Ковид,тумори,диабет защото не се ваксинират и се хранят с истинска храна.

Не пишете глупости! Грипните вируси изчезнаха преди три години, когато се появи Ковид-19.

Да, по съвет на личната ще си чукнем ваксина и за грипа. Но след като малката се оправи. че в момента е сополива.

Я си вземете всичките ваксини и си ги заврете отзад!

Аз вече го засилвам с червено вино, ДОМАШНО ! Остана ми малко от миналата реколта :)

Ваксини не се слагат в началото на зимния сезон. А да не говорим, че ваксината не засилва имунитета. Целта на ваксината е, организма по-леко да прекара грипа но не засилва имунитета. Имунитета се засилва с качествена храна, спорт, и без стрес. И т.н. и т.н. и бла бла бла, глупости от разни медици, дето да ни блъскат с отрови

имаш ли идея какво значи "имунитет" въобще? от написаното остава впечатление, че не знаеш. Да имаш имунитет значи да имаш антитела срещу дадена болест и той се засилва или с ваксина - демек караш имунната система да си направи антителата, или си го засилваш след като преболедуваш от грип. С ваксината си спестяваш известни мъки, а с повече късмет и даже не се разболяваш. Иначе с добро хранене, спорт и прочее човек е по-здрав и готов да посрещне подобни неприятности но дотолкова.