Коментари - Влиятелна шведска партия се обяви против приемането на България в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отваряйте границите и насочвайте към Австрия и Холандия

Благодаря на Шведите. И ние не ви искаме вашия шенген..... Не искаме да ни поканят на масата, точно след като е сервиран десерта. И ние да сме там, да изметем трохите, да отсервираме и разбира се да платиме сметката.

Ей ви на европейски приятели!

Ами нормално им е мнението за българите. Всяка година швеция се пълни с български цигани и н заминаване пълнят буса с кво намерят колелета двигатели за лодки и кво друго си 'наберат'.пред магазините пълно с просяци наши мангали и румънски. Вече им викаме 'боровинки' не мангали. Все са берачи на боровинки и н тръгване се правят на излъгани че нищо йе са им платили и Швеция им купува билети за самолета. Е как да обичаш тия 'българи' препечени. Дее.....,...

Виж сега , Урко , българските цигани, и други български + нещо си , не са баш българи. Те самите не се имат за българи и нямат желание да се интегрират за 200+ години. Все едно латинос от Ню Мексико , дето не знае бъкел американски английски да вика , че е баш американец. Ами смешно е и е досадно вече. Който е искал да се интегрира за тези 200 и кусур години , вече го е направил. Да слагаш под общ знаменател цялото население е признак на малоумие. Никъде , освен в Япония и Корея , няма хомогенни нации, навсякъде са мешана скара. Някъде се чифтосват различни раси, но другаде живеят на едно място , но не се смесват генетично.

Крайно време е България да започне да бойкотират решенията на ЕС, редом с Унгария и Румъния.

Ко речи, ко? Те нашите подлоги, европейците още не са приели решенията и нашите вече ги прилагат, за да се подмажат. То очакваш от безгръбначни, да покажат самостоятелно мислене!

Ами досега 30+ години ви залъгваха и ви казваха , че сте гьотверени , ама вие не вервахте. Айде сега директно Ви казват , че Ви считат за втора ръка хора и пак им целувайте задниците на западните европейци, със облизване.

Айде тогава, всички емигранти транзит през БГ-то, директно от южната на северната граница! Мамицата ви двулична евродженрърска! И ник'ва Македония в ЕС!

Казаха ни го най-накрая директно, в прав текст: Ние сме Шибаната Периферия! Аре, честито!

Е, щом не сме за ЕС, има и други международни организации и съюзи... Стига да ни приемат, защото, като гледам, вече сме си извоювали лошия имидж, на треторазряден Мат'рял...

Ясно, след унгарците, следващите готови за EXIT сме ние, после румънците, поляците и т.н. Явно е време Източна Европа да се еманципира от Еврогейска Европа!

Аха, изясних си, най-накрая! Ние НЕ СМЕ част от "златния милиард"! Дано и родните евродебили и краварски подлоги да го проумеят!

При тва положение може пък да сме дорасли за Шанхайското споразумение....

Абсолютно! Важното е да има алтернативи,... както и да се ориентираме навреме.

Така е, робите да си знаят мястото!... Дано накрая, поне ѝ стане ясно на простата част от плебса, какво всъщност представляваме всички ние за Господарите си!

Още малко и ще видят отколкото хиляди години сме дорасли.

Е, малоумни булгаристански евродебили, още ли искате да сте част от ТОЗИ Еврогейски Съюз?!...

щото ние сме част, със или без шенгенски визи. колкото пускат шотландците ...от Англия

Ами, от нас зависи, в крайна сметка! Ако не искаме да сме роби завинаги...

А британците, някой спря ли ги?

Щом ще е така - Референдум за излизане и от ЕС и от НАТО! Стига сме близали евроджендърски задници! БУЛЕКЗИТ и да приключваме с поредното робство!

Ами, айде тогава, щом не сме за Шенген, да се махаме и от без това разпадащият се ЕС и да изчезваме от НАТО, докато е време! Ще си намерим друго място, щом това не е нашето... Поне да си запазим достойнството и да спасим бъдещето си! А, като начало, можем поне да се отървем от боклуците и предателите, които ни управляват вече над 30 години... Едно е ясно - не сме канени на европейската софра, да ядем и пием наравно с другите. Поканени сме за да им сервираме!...

Докато бившите проруски комуняги са на власт НЕ очаквайти нито Шенген , нито Евро ,нито визи да отпадна за САЩ,, нито пари от Европа!!!

... да се върне оня боздуган Тиквата, с неговата явна мафия, та да цъфнем и вържем, така ли бе, дебил?!

И ТУКА Е ТАКА. А ВИЕ ЗАЩО НЕ УСПЯХТЕ ДА ДИСЦИПЛИНИРАТЕ НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ, ДА ГИ ДЕМОКРАТИЗИРАТЕ?! ЗАЩО НЕ НИ ДАВАТЕ ПРИМЕР КАК СТАВА?!

Коляното....

Sverigedemokraterna е шведската "Атака". Тоест, пак ще гледаме Шенген през крив макарон. На ви сега "съюз", пък бил той "европейски"... Между другото, шведите са на шведски крони. Замислете се ЗАЩО не преха еврото...

Недорасли сме да ,,пазим границите", но пък приемайки ни в Шенген знаете ли колко средства ще бъдат ,,усвоени" в партийните каси и джобовете на някои ,,заслужили родолюбци". Така, че докато не си оправим ,,върхушката" не сме за никъде!

Имаме 200хиляди бляда с БГ паспорти и 300хил русороба, какъв Шенген за такава държава? Това са половин милион диверсанти и спящи клетки. Затова и Ф-16 няма да ги видим скоро, докато не изринем руските агресори

Прави са Австрия, детската градина ПП за 2 години управление върна България в десетките ясли!

Напускаме курвенско-педерастките структури ЕС и НАТО!!

Напротив Българите на изборите през март трябва да изгонят детската градина ПП от парламента.

С тези машини малко трудно :-)

Хубаво, недорасли сме. Предлагам тогиви, БАШ европейците да дойдат и да ни покажат как се охранява ОБЩАТА европейска граница.

Са против нас,да дойдат в България и с техни средства да изградят масивна бетонна стена по нашата граница и тогава да дават акъл.Ако не директно им пускаме мигрантите за тях,като за всеки преминал мигрант ни плащат,дневни ,пътни и квартирни.Така всяка държава според броя на мигрантите желаещи да ходят там идва тук и сама си изгражда стената,а ние само ще им разпределим,коя държава колко километра да изгради.

Като не сме дорасли за Шенген отваряйте границите за имигрантите ,защо ги спирате? Защо умират само българи? Защо пазим Европа за която не сме дорасли? Отворете границите и даже ги ескортирайте до другата ни граница - подарък за европа/нарочто е с малка буква не ми бройте запетаите/

Sofiaone

Чудесно, щом ще прилагаме аршина кой за какво не е дорасъл, да действаме последователно. Още утре налагаме вето на макитата и спираме преговорите за присъединяване - мноого не са дорасли до ниво европейски ценности и отношения. Трябва да се види и колко е изпуснат влака за вето на Швеция в НАТО, малко е късно вече, но може и да има стъпки, които са още възможни. По стара БГ традиция - като не искаш мира, на ти секира ...

Най щастливи са комунистите и Радев ,че няма да ни приемат в Шенген.Това е истината.

Това е много добре!

Скоро думата ценности ще стане като джендъри! Голям успех за брюкселианците!

да си кажем право - швеца си гони своя интерес и е прав. ние сме кривите, че не задаваме същия въпрос, а именно - какъв ни е интереса да седим в тоя ЕС със джендъри, зелени сделки, санкции и т.д., дето все ни бие по джоба и води до обедняване на нашата страна, която държейки ни извън Шенген искат да направят гето за бежанци?

На всичкото отгоре не стига ,че седим в този ЕС ,но даже тук нашите управляващи един референдум за влизане в ЕС не организираха.И това е защото тия тъпаци не уважават собствения си народ.

Ми да , наистина е по-добре да си стоим с Русия , както си стояхме и преди. Толкова гот ни беше...

докато бг не престане да се прави на цъфецка република, не само щенген нямя дя види но и вратата екзит ще се отвори. това е "правдата" за шенген товарищи радеф нинофа, бойкоф карайдъ ....

Винаги сме били "втора ръка" или "бедният роднина" за тлнл европейци. Ние винаги сме почти, полу и горе-долу европейци. Колкото и да се напъваме да се доказваме го играем само маша за прокарване на интереси.

Защото го заслужаваме...

Ако разбрах правилно, шведския депутат смата за огромен пороблем ПОЛОВИНАТА от обирите, извършени от чуждестранни групи, но другата половина, извършена от местни групи не е никакъв проблем. Не споменва и каква част от тези чуждестранни групи са от България и Румъния и каква част са от страни в шенген. Не се сеща и за причините за тази престъпност а те се коренят в огромната разлика в стойноста/цената на човекия труд между страните в ЕС.

Я тия емигранти дето искат да ходят в Австрия и Швеция да им вземем парите и с организиран транспорт да им ги доставим на шведите и австрийците,да си ги отглеждат и им работят,вместо да гинат наши полицаи напразно.

Шведите да си озптят милионите емигранти от Африка ,Азия , Мала Азия , Арабският полуостров , и да не вмвняват криминалните случаи на Румънци и Българи , Българи там няма , ако има те са мн.мн.мн.малко в сравнение с тяхните любими от горе посочените страни и региоьони. Като видят цветнокож чак се подмокрят от умилиение - даже не чуват и виковете по улиците - "Аллах акбар " . Това съвремените социал - демократи с промити мозаци . Швеция Норвеги отдавна са си Соц . страни.

Ако подадем заявка за излизане от нато.. ведрага зе ни приема .. на секундата тея смотани педали

Правилно! Къде ганьо с крадливия си зад*ик ще влиза в шенген? Нация след 20-годишно управление от най-крадливите мърльовци - в шенген? Нация, която е на път да избере други крадльовци и псевдо-харвардци, псевдо-демократи, псевдо-социалисти, псевдо-политици, но най-вече селяндури, точещи лиги за баница с мед. Е, не, това нито е за ленген, нито за Европа !

Кочината и курникът трябва да си стоят там където са.

Притрябвал ни е пикливия ви Шенгей. Да запазим българския лев!

реално погледнато са си прави да си гонят интереса. Но конкретно Швеция - как си представя, че неприемането на Румъния и България ще намали вътрешните им проблеми при положение, че сега действащите правила нямат ефект? Не трябва ли те сами да се задействати да хванат тези дето са нелегални на тяхна територия? Или очакват българското и румънското МВР да ходят да ловят бандити в Швеция. Австрийците също са прави да се сърдят, но може да ударят едно рамо по външните граници. В момента Чехия и Австрия са супер облагодетелствани, защото нямат външна граница, но вият най-силно срещу имигрантите.

Това е провал на българските политици и на дипломацията! А и "големият брат" нехае и се интересува от нашата територия и нашите пари, другото не ги интересува! Защо не се въвежда реципрочност за визите?! Много бързо, гринговците ще решат да премахната визите за нас! Отново провал на споменатите категории, български институции! Махнете "калинките"!

нищо, ние пак ще им се надупим за "братята" македонци, и "братята" укри. Ще затворим тецовете и АЕЦа и за да не им мърсим въздуха. Само да кажат и го правим веднага. Когото и да изберем на поредните предсрочни избори все тая - надупването ни е гарантирано....

Ако зависи от мен - моментално въвеждам визи за австрийци и шведи. И докато на шведите едва ли ще им пука толкова, то австрийците ще ги заболи. Отделно, бих разпоредил на граничните служби: видат ли австриец или швед - щателна проверка, ама от-до. Всичко: коли, багажи, дрехи, както си се полага - чистак гол, за да се провери както си трябва. Да видят тогава липсва ли ни контрол по границите...

Защо тогава полагаме толкова усилия и даваме човешки жертви в залавяне на емигрантите? Да ги пускаме свободно към Швеция, Австрия и Нидерландия!

"Ние ще подкрепим пътя на Хърватия към Шенгенското пространство", цитира ОРФ ..... Хърватия е била част от Австро-Унгарската империя, и имат същият манталитет. Хърватия влезе 5 г. по-късно в ЕС и сега ще бъде приета и в Еврозонат и Шенген. Заслужава го с цялото си поведение ,като една средноевропейска нормална държава. Цмятам ,че и Румъния ще я отделят от нас при гласуването за Шенген. Как си представяме че България ,която е мутризирана,вече и като нация,с огромна корупция и организирана престъпност ще я пусне някой в Шенген. Всеки ден , западните политици,гледайки полуразрушената ни ограда с Турция, гонитбата по магистралите с незаконно влезли мигранти и смъртта на полации,сигурно си задават въпроса как са ни приели въобще в ЕС.

На тяхно място , ще сложа едни граници, там където има хора , които могат да пазят граници, в Австрия например. Които като нас не могат и не искат да пазят, но даже създават трафик, да се оправят сами , да си приемат бежанците за тяхна сметка . В крайна сметка никой не длъжен да носи последиците, че някои поради исторически недоразумения формално се смята за държава с граници , но реално не е държава и границите му са фиктивни, поддържани изкуствено от добрата воля на други. Реалността сама ще намести нещата в адекватно състояние. Това е здравата логика на нещата. Тъпо е да го даваш алтруист и да помагаш на хора , които ти кръщаваш , а те те пърдят , лъжат и крадат като глупак, а ти се надяваш , че ще се променят. Излишни пари средства и дертове за кефа на някви негодници.

А, ПА ВИЕ СТЕ НОГО УБАВИ :)