Властта оставя Мая Манолова без кола и шофьор от НСО

Финансовият министър обясни, че не е нужно омбудсманът да бъде пазен от гражданите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Finasteride 5 Mg Online Cheap donde comprar cialis diario Monohydrate In Cephalexin Levitra Dauer Wirkung

А Ахмед, кога ще спрем да го пазим?! Политик ли е, какъв е Ахмед?!!

Но трябва да пазят Доган ...защо? От какво или кого се страхува? От българския народ?

На гербери онбунсман не им требе, а сараите са друга работа .Пазят си милионерчето.

Какви жалки дебили са тия от ГЕРБ!

О, да! Само народните представители задължително трябва да бъдат пазени от любовта на избирателите си!

Горанов дали ще ни обясни защо дебелян и доган НСО ги пази от гражданите? Гадно мазно спрасе от свищовския свинекомбинат!

Просто не е от герб и затова е взето това решение.

С М.Мънолова е така, но Иванчева защо я пазят толкова грижливо и с кола я возят насам натам и журналисти я снимат и песни се пеят за нея.Тя да не е омбудсман? Тия кумунисти ни объркаха!

Иванчева е точно толкова виновна, както и оня сплескан капут Ваклин, който й подхвърли "подкупа"! Защото ясно е казано, че даването и вземането (искането) на...подкупи е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ! Ваклин трябва също да бъде в ареста!

Гледах една стара серия на " Fifth gear" и там кмета на Лондон джиткаше с градския и го следваха за да го качат в един lexus за да го повозаят и да променят представите му за SUV.......2007 година се развива действието.....Елка ли си ?.....Смятаййййй....

Не искам да плащам за НСО!!! Да се закрие!

"НСО е служба за охрана, която има функция да охранява конституцията...." ....". ....фунцията на НСО била да охраняава конституцията !! Мали, сюрозно!!! Ай, сиктир бе!!! :))) Туй министър гу рече начи :)) епа неам думи! ))

Алоооооооооооооо, Владко, маймунче сладко, а нужно ли е такъв... "ценен кадър" за Бантустаня като ефенди СоПоля да бъде пазен от онези, които му плащат с данъците си охраната му:)))?!? Как така става, че го пазят от... народа му със средствата на... същия този народ?!?

С което ''властта'' пряко се обяви срещу правата на гражданите. Това само герберастите го могат , толкова са прости , че и повече.

Намерил от къде да пести г-н Горанов!! Не е почтенно и не е етично да разсъждава по този начин! Просто се изложи.

НСО охранява ли Ахмед Доган и защо. Защо НСО харчи моите пари за охрана на някой, който отдавна не е нито депутат, нито политик. Защо НСО харчи парите ми за пияндета.....

Споко, Мая!!! "Властта" на Бойко Методиев Борисов и лично същият глупак да му мисли как ще се пази от любовта на гражданите, че и на селяните!!! Само едни миризливи цигани ще да го, но едва ли, ще обгрижват на остров Тамбукту!!!!!!

....А защо фатмака всенароден любимец го пазят от народа, че и вицето му, мани ами и деситу го пазят, ма що бе нали се къпят във всенародна либофф оф....

е още едно "създаване" на изкуствен проблем , който в крайна сметка ББ ще реши с един замах ! Т.е. ... кола за омбудсмана / а не за Манолова/ трябва да има и ще има !

ти да видиш, ами сега какво ще прави Майчето без кола и шофер!

А ББ и сие имат ли нужда да се пазят от гражданите? Щом имат коли на НСО, значи признават, че не са долюбвани и имат такава нужда.

Манолова трябва да стане министър председател на България. Много съвестно си гледа работата и работи за народа си.

И много съвестно изпълнява поръченията на Любимата си Партия Кърмилница...

Ти сериозно ли? Не е редно да се изказваш по въпроси, с които не си запознат!

Хората които си вършат добре работата нямат нужда от охрана, така е. Направете си изводите за онези, които се нуждаят от услугите на НСО!

Не се ли отнася това за всинца ви или вие сте вредни за народа и за това се пазите от него, а Манолова защото го защитава няма служебна кола?! Каква идишия господа? Как да не ви тегля една.

.... бръкна на някои....някъде ... и за това. Наистина няма нужда да я пазят от "народната любов". Така ще има свободен персонал и коли за да пазят ....други към които струи "народната" любов, .....а стават и все повече.....

Така е. Манолова няма за какво да се пази от българските граждани, за разлика от останалите, които имат охрана и коли. Някои от тях - много охрана и бронирани коли.

Хахахха! Жалки сте, герберасти!

А защо е нужно премиерът да бъде пазен от българските граждани? От народната любов ли? Ами Цецо що го пазят? Той какъв се явява? А Доган? А Каракачанов? А Валерката Симеонов? Ами Воленчо?????

Не е нужно Сопола и Шиши да бъдат пазени от българските граждани

А Доган защо го охраняват? Нито е политик, нито нищо ??!

Той е нещо като Дън Сяо-Пин.

Защо са блокирани плюсовете , а минусите са активирани. Това няма да направи управляващите по-добри.

Манолова без кола и охрана . А Доган???? Ех народеее........

От трън, та на глог, че е по-висок. За какво им е охрана на нашите "политици", нима ги е страх от народната любов?

Странно, но това се оказа една работеща институция, от която получихме отговор по имейл и с нормално писмо и то само 2 седмици след като жена ми подаде жалба при тях (заради неустойката, която платихме в A1, защото закриваме договора на починалия й баща...) И другото, което ме изненада беше, че отговорът беше доста подробен - цяла страница, с подробни разяснения по казуса. Не просто 2 реда да се отбие номера. Та омбутсманът има нужда от охрана, защото настъпва понякога по мазола големи фирми и интереси. Ако ГЕРБ персонално не искат Мая Манолова да има охрана това е друго нещо и напълно съответства на нивото на управлението им :-)

За кво и е кола!? Да яха метлата!

,... ЗАЩО ПЪК А. ДОГАН ДА ИМА И....ОХРАНА , НЕ САМО КОЛА С ШОФЬОР ?

и така ще имат възможност ежедневно да й създават проблеми чрез постоянни "непринудени" срещи с вечно недоволни от нещо или някого "граждани", които практически ще са подставени лица! Омбудсманът има по-голяма нужда да бъде охраняван и транспортиран с държавна охрана и държавна кола, отколкото има такава заплаха за финансовия министър, да не говорим за разни депутати и хора извън парламента които ползват и колите и охраната на НСО само и единствено заради не реални, а истински измислени "заплахи"! След като е министър от партия на олигархичните кръгове и практически работи в техен интерес с какво точно в работата си като министър на финансите Горанов предизвиква някого до такава степен че да има пряка заплаха за живото и здравето му и да ползва охрана и транспорт от НСО?!

tonk11

Според теб тя сега пеша ли ще се движи? Как ще я срещат? На светофара? Или на знак стоп?

Майчето след някоя и друга годинка ще е президент и тогава гербарите ще плачат за Радев !!!

си отговори на този въпрос след ,като прочетеш в какво се заключава работата на омбудсмана - не в ПР на БСП.

Според него не е нужно "омбудсманът да бъде пазен от българските граждани". Да разбираме ли че всички други подлоги във власта имат нужда да се пазят от народната любов????

Поредната тъпня на "детето чудо" Влади Горанов и ГЕРБ-ерастите. С простия си акъл не могат да вдянат, че така вместо да й извадят очите на Манолова, ще й изпишат веждите. Сами й вдигат рейтинга.

Това е отмъщението на Горанов за отзива на Майчето към бюджет 2019г.-подобна дребнавост не е за коментар,но на правителствено ниво е много вредна и има антидържавна насоченост,с която ще се даде възможност "доброто ченге" да се прояви и да отмени "показния разстрел" ,като покаже отново в кого са халостните патрони и кой държи истинските муниции.Йес!Даа...Да!

Баце ше й купи кола !!!! Велик е !

Стойностните и качествените човеци трябва да се пазят и обгрижват,защото винаги са дефицит,обичаме ги!-те са по-скъпи от най-скъпото ни...Йес!Даа...Да!

Това е отмъщението на Горанов за отзива на Майчето към бюджет 2019г.-подобна дребнавост не е за коментар,но на правителствено ниво е много вредна и има антидържавна насоченост,с която ще се даде възможност "доброто ченге" да се прояви и да отмени "показния разстрел" ,като покаже отново в кого са халостните патрони и кой държи истинските муниции.Йес!Даа...Да!

много колеги пишат за Доган и таксиметровата служба НСО.... объркали сте се нещо уважаеми колеги! Ахмед Доган е привилегиран лично от премиера Бойко Борисов за дългосрочен официален спонсор на националната служба на охранени…. пардон охранителите, какви таксита… какви пет лева?

Ми чи Сокола е нац. богатство, тряа да се варди !

Важното е Меди Доганов да ползва таксиметровите услуги и да държи Боко за шлифера под масата, барабар с R-Доганов.

Защо не ни каже този министър колко други незастрашени политици ненужно се охраняват, а сега изведнъж се сети за "незастрашената Мая Манолова". Или поне да беше ни казал, ама сигурно е държавна тайна, колко ще спести държавата от тази икономия. Ами предния омбудсман беше ли застрашен, че го пазеха. За мен всеки на тази длъжност е потенциално застрашен тъй като бранейки интересите на гражданите неминуемо може да засегне интереси на други хора.

ама тези други са във властта, а щом са във властта, значи са олицетворение на народа, който ги е поставил там. Значи, ако те посегнат на някого, то той е враг на народа. Та, така и Мая.

откакто е Омбудсман, Манолова показа, че е единствения доказал се професионалист и далновиден политик в заблудената страна, заради тези й качества трябва да я возят и без да заема длъжности... жалко че не управлява, но се надявам тази грешка да бъде поправена скоро.

tonk11

Че далновиден политик съм съгласен. Много майсторски си проправя пътя! Я кажи като "застъпник за народа" какво точно е свършила?

Влади, обичаме те!Това е най-правилният начин да се компенсира поне една малка част от 125-те милиона, на година, които България губи от пускането на Турски поток в експлоатация.В тзи връзка предлагам: 1.Парламент и Правителство да не ползват служебно тоалетна хартия, вода, сапун.Всеки да си носи от дома или с каквото намери 2.Бюра и столове също да не се използват, а да се скове по един миндер само в стаята на баш шефа 3.А,даже може би е най-добре да се разпуснат Парламент и Правителство и да се остави само Бойко Борисов да управлява, както намери за добре, щотто колкото и да яде, все по-малко ще е от това, което всичко вие сега изяждате.

Правилно!Мая Манолова, да не е Ахмет Доган!Той все пак беше ПОРЪЧАЛ Бойко Борисов.Самият Борисов го каза от трибуната на Народното събрание.Когато Мая Манолова поръча Бойко Борисов и нея ще я охраняват от НСО.Елементарно Уотсън!

Дано това,което предполагам да е плод на професионалната ми деформация, но в най новата ни история, от Стамболов насам има достатъчно примери,когато свалянето на охраната на някой е подготвителният етап за неутрализирането му ! Особено, ако е накърнил финансови потоци!

Доган го охраняват вече 30 години. Защо, кой решава как да се харчи народна пара ?

Как кой решава? Избраният от народа, чрез партията му. Той.

Страх ги тресе ГЕРБ и БСП, страх! И от Президента Радев, и от Мая Манолова.

Да, най вече от клепоухата фуражка!