Властта намери законова вратичка как да продължи строителството на магистрала "Хемус"

Министърът на регионалното развитие Иван Шишков представи напредъка при изграждането на първите три участъка на аутобана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

супер, и какво стана, Бойко същото щеше да го направи,но без да спира строежите на магистралата . Не им ли е ясно, че държавата трябва да е по-силната страна

СУПЕР ! Така можем да включим във всички български закони текст с предложен вариант, в който да бъде обявено за търпимо, извършено всичко незаконно - не само строителството, но и кражбите, убийствата, лъжите...... абе всичко можем да го узаконим! Така няма да има никакви виновници! Това уродлива президентско правителство трябва да бъде махнато час по скоро, защото натвори такива беззакония!!

Всички злини идват от власт имеещите другари комунисти и турски и руски подлоги!КЛИНИЧНО ДОКАЗАНи за НЕПРГОДНОСТ с УМА.

Все пак нека припомня, че строежите по Хемус бяха спрени от временното правителство на честния и почтен Стефан янев , а как да се спре строителството го откри оная русата баба министърка на регионалното развитие.Тоя път ПП не са виновни по дефолт

А ПП защо не възстановиха строителството???

един свестен министър

Кацнахте на боковия

Каква законова вратичка бе кухи лейки? Тя половината държава е незаконно строена по вашите закони, една промяна касаеща обекти с държавно значение решава проблемите. Ама не , ще се прави всичко по трудния начин. Открили топлата вода и пак на парче ще се решава!

Дойдоха герп и веднага вратички за усвояване на милярди левове. Ем те за друго не стават.

Е то хубаво ама две години с Киро и Кокоро като спряха да източват тия милиарди как пък поне един лев да ми беше влезнал повече в джоба , а за капак на всичко видях най-голямата инфлация в целия ЕС. Даже на тия двамата хубавци им препоръчвам да станат конкуренти на Худини, коронният им номер ще е : има милиардиr...хоп няма пари

Не разбрахте ли че асфалт не се яде бре дебили? Шишкавият решил че магистрала се строи за 30 години. Едно тридесет годишно момче построи магистрала от Ябланица до Боаза за има няма и година. Дейба и дебилите ви оядени.

Променливите тарикати, връщайте Борисов на власт за да довърши проектите спрени от 2 години!!!!

На концесия, че иначе и правнуци те ще чакат магистрали.

Идиот!

Малоумник , концесията е чисто колониално изобретение

ИМА ДЪРАЖАВНА ФИРМА АВТОМАГИСТРАЛИ ДА ПРАВИ ЛОТОВЕТЕ КЪДЕТО НАМАТ ФИРМА ИЗБРАНА ТЕЗИ КЪДЕТО ИМА ФИРМА И ПРОЕКТ ДА ИМ ДАВАТ ПАРИ И ДА ПРАВЯТ Тези пари където са ги дали преди и не са направили нищо ДЪРЖАВАТА ДА СИ ТЪРСИ ВЕДНАГА ПАРИТЕ ОТ ХОРАТА И ФИРМИТЕ

Благодарение на арх. Шишков 1/3 от сградите в центъра на софия са незаконни. Под прозореца му загинаха две млади жени от незаконно строителство!

Говориш за срутената сграда на Алабин, нали?

намерили вратичка в закона, като ...предлагат промяна на закона???? ми то изстъргвачите на изтъргвачите правят същото като ония що изчегъртваха бре?!!! излиза, че борисов е бил прав през цялото време!

Властта намери законова вратичка как да продължи строителството на магистрала "Хемус"" ЗАЩО? СТРОИТЕЛСТВОТО НА МАГИСТРАЛИ НЕЩО ЛОШО ЛИ Е? ОТКОГА СТРОИТЕЛСТВОТО НА МАГИСТРАЛИ В НЯКОЯ ДЪРЖАВА СТАНА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ? Напомняте ми онзи смахнат, който като срещнел сватба се кръстел и викал "вечна им памет!", а когато срещнел погребение викал "по две по три, по две по три!"

А кажи, кога строителството на къщи стана престъпление? Защо бутат на циганите къщята? Еми стоителството на заведения? Защо ги бутат по плажа? Ами на автокъщи? Защо я махат от Борисовата градина в София? Ами на подпорни стени? Защо няма подпорната стена да е хотел?

защото тъпи, няма циганин който да има нотариален акт за земята на която е коптора му! защото плажа е изключителна държавна собственост, и тия съборетини нямат нито канализация, нито нищо! защото борисовата градина е градина, а не авто парк!

ТУК говорим и пишем ЗА АВТОМАГИСТРАЛИ В ДЪРЖАВА В КОЯТО ГИ НЯМАШЕ ДОСКОРО! Не отвличай и разводнявай темата. ГЕРМАНИЯ ОЩЕ В 1933 ГОДИНА ЗАПОЧВА СТРОЕЖА ИМ. Колко десетилетия са оттогава? ПРИ ТОВА СЕ ОПЛАКВАМЕ, ЧЕ ИМА "ВОЙНА ПО ПЪТИЩАТА" И ВСЕКИ МЕСЕЦ ЗАГИВАТ СТОТИЦИ ХОРА В ДЪРЖАВА С ТОТАЛНО НАМАЛЯВАЩО НАСЕЛЕНИЕ. Е как няма да загиват хора по тесните двулентови шосета? Това е безотговорност да не се строят магистрали. Този който пречи да се строят магистрали върши едно углавно престъпление! Трябва да бъде съден за масово убийство на невинни хора! ТОВА Е ПРОСТО БЕЗУМИЕ, АКО НЯКОЙ ПРЕЧИ НА СТРОЕЖА ИМ!

Ч-ш-ш, ало-у, няма нищо лошо да се строи, ама не и незаконно! Щом държавата взе да строи незаконно, за какво говорим! И защо, когато държавата е сторила незаконно строжът да е търпим, а когато някой друг е построил нещо, то да не е!? А и говорим за магистрала все пак, не за кокошарник!

Къде са последиците за тези произволи и беззакония?

Ех, хубаво е да си властта. Крадеш, крадеш. колкото можеше да отнесеш... после купуваш един президент и готово... изведнъж всичко което си откраднал се оказва открадната в съотвествие със закона.

Един главен прокурор на име гешеф купуваш имаш предвид.

Кирчо и Кокорчо намериха начин да спрат да строят магистрала Хемус, а временното правителство намери начин как да продължи да строи магистралата... Разликата в класите и мисленето няма нужда от коментар!

Другарят Стефан Янев спря строежа, другарю.

по тази логика всички незаконни строежи и незаконни бараки на братята мургавци и на мутрите да ги обявим за търпими и да се приключва с държавата.

Но не е ли по добре да оставите черните пътища...

Законите в България са точно това, което Прокуратурата иска.

т.е. гроб плащала незаконно на мафиотски фирми, а сега и закон ще им измислят вместо затвор.. Радев и Толупа нещо се сближиха последно време. Май Мутрафонова ги е сдобрила.

Те се съюзяват бе, за да си прокарат членчетата, имат опит в това осношение, ох, отношение...

Но пък, заради един незаконен, но законен строеж, които искаше да спре, иванчева ще лежи в затвора. Законите в България не са това, което са

Щом и Ти не можеш да ра, береш законен или незаконен е Иванчева е жертва...

Депутатите искат да приемат закон, с които да заобиколят закона. Или да узаконят нарушаването на закона. Това е лудост, и пълен абсурд

Магистралата на Търговишще новия участък е адски стеснен, да вземат първо да се разберат магистрала ли ще е, или скоростен път.

нали се сещате, че това е купуване на цигани за изборите чрез озаконяване на незаконните им къщи, а магистралата е само параван!!!!

"Властта намери законова вратичка как да продължи строителството на магистрала "Хемус"" Егати законите, в които може да се намери вратичка за да се извърши безпринципно и незаконно за нормална държава действие. Утре може да се намери законова вратичка за да се откраднат милиарди, да се вземат имоти и средства на хора и т.н. Сега трябва всички депутати да върнат парите от заплатите си, тъй като са дали некачествена продукция - недъгави закони.

По-веселото е, че искат да направят закон с обратно действие - на базата на сега направена промяна да се узакони нещо, което е започнало преди време. Много мастити юристи обясняваха, как не може да има такива закони, вкл. че не може да се осъди човек по променен закон, когато има заварено положение.

Спирам да плащам данъци.Намерил съм законова вратичка.Търпимо е.

Като не плащаш какво очакваш.

А похотливия крадец ще върне ли милионите, изнесени в салове?

Пътища мътища и..... червения бацил проф. Шаренкова! БОКЛУЦИ.

Тая винаги я слагат къде има нещо да се краде...

Да ви ЕПМ на всички парапети и протестъри.

Мерси! Подобно!

Ти на всички, а всички на теб! Да видим кой ще го оънесе по яко.

За 20 години няма да построите това, което Борисов построи за две. Факт.

Строите, не строите милиардите вече са дадени и няма да бъдат върнати, а този който ги даде се готви отново да раздава...

Те съга започват и завършват магистралете. Да,

Строителство е търпимо?А искате Шенген?

Най-странните е, че строеж който не отговаря на техническите характеристики се узаконява. Скоро след откриването очакваме ремонт.

И кое му е странното? Знаеш ли като вторичен продукт на тия строежи колко чували с пари остават?

Пенсионирам се. Отказах се да чакам Борисов.

и Бойко беше намерил , скоро щеше да открива !

Кога ще оправите пристанищата във Видин , Русе , Варна и Бургас които могат да носят пари и да отворят постоянни работни места?!

Единственото пристанище което ще виждаш да се развива е това на ТЕЦ Варна. Знаеш ко му е собственика нали ? и как беше придобито за жълти стотинки ? Това е деиствителността в нашата родина за съжаление.

Министри спират строежа министри пускат строежа министри не знаят какво работят. Те са отговорни за това че 2 те магистрали не са готови вече 20 години. ВСЕКИ КОЙТО СПИРА СТРОЕЖ НА МАГИСТРАЛА НА СЪД

Герберчо хапни си малко асфалтец.

".... вариант, в който да бъде обявено за търпимо, извършено незаконно строителство, включително и строителството на лотове 4 и 5 на автомагистрала (АМ) "Хемус", за да може изграждането ѝ да продължи." Да се чете : ... вариант, в който да бъде обявено за търпимо, откраднатото при строителството, включително и строителството на лотове 4 и 5 на автомагистрала (АМ) "Хемус", за да може краденето да продължи.

И последната ОПОРКА на “ Пълен Провал”.

Потвърди се твърдението им,че строежът на магистрала Хемус е незаконен.

пълна трагедия вече 2 години за държавата. иначе те частните фирми си работят. обаче ги окрадоха с тока.

Тоест когато има нарушение на даден закон, просто си внасяш текст за допълнение и изменеие да си го нагодиш спрямо конкретния проблем и готово? Така ли се решават проблемите със законосъобрасността в България от НС ? Що ме учудва имаме примерии Ванко 1. Как не са се сетили сега тая подпорна стена-хотел да внесат текст, който разрешава нестандартни архитектурни решения на търговски , жилищни сгради и хотели, когато имат за вторична цел упрепителни функции=

2 години малоумници пречат на държавата. населението е много просто и след 22 години няма да се оправим.

Както обикновено Борисов и ГЕРБ пак се оказаха прави.

За кое? Че някой иска да промени закона ,за да направи нещо незаконно...законно

след де годин забавяне на инат най сетне няква що годе добра новина

Никога не е имало нещо незаконно. Тези бръщолевения идваха от един Дамаджан, Киро-олигофрена и Асен-Педала.

Хахахахахахахахахахах :)

Кажи бе, адвокате.

Ами то.... Първо се научи да четеш! Предлагат да променят закона за да направят незаконната магистрала що годе законна.

- Властта намери законова вратичка как да продължи строителството на магистрала "Хемус" - Променят закона, за да си озаконят незаконното. После се чудят защо 'Бай Ганьо' винаги се чуди как да прецака системата, как да бъде тарикат и никога този народен манталитет няма да се промени. Рибата е вмирисана в главата и тръгва надолу, така ще бъде и близките векове в България.

по-добре е като киро канадеца, да се спрат всякакви строежи, и само да се теглят кредити, като например 9 милиарда за 9 дни

По -добре като Тиквата 16 милиарда за 1 ден .

ББ никога не е теглил кредити, те бизнесмените му носят, иначе ще я закъсат както я закъсаха Баневи, Бобокови, Божков и т.н. Обаче великите му акции не стигнаха даже до прокурор, камо ли до съд. Сега същите тези хора един по един съдят в Страсбург, обаче продадените и купени от ДПС медии не го съобщават. 08.октомври. 2022г. НАП загуби дело за 4 милиона лева срещу Васил Божков Националната агенция за приходите е загубила дело за плащане на 4.226 милиона лева срещу “Еврофутбол”, хазартната компания на Васил Божков. По време на управлението на ГЕРБ Законът за хазарта предвиждаше Божков да плаща 20% върху получените комисионни, а Българският спортен тотализатор 15% върху направените залози. 08.ноември. 2022г. Държавата окончателно загуби дело срещу Божков за 329 млн. лв. Върховният административен съд (ВАС) е обявил за нищожен акт на Държавната комисия по хазарта, според който "Еврофутбол" дължи на държавата 329 млн. лв., става ясно от решение на съда от 8 ноември. То не подлежи на обжалване. Това е най-голямото данъчно дело, заведено от бивша фирма на бизнесмена Васил Божков срещу държавата. Съдът уточнява, че не се произнася по дължимостта на сумата, но в същото време отменя акта като изначално нищожен

Закона трябва да помага, за да се случат правилните неща.

Къде са ви кражбите бе некастници ? Нали щяхте да вкарвате Борисов в затвора ? Бай Ставри се пенсионира вече.

Изчакай Гешев да се махне ....

Още 5 години