Властите в Москва спряха митинг за Навални

Заявката за демонстрацията е била за до 100 000 участници

Обратно в новината

Коментари - Властите в Москва спряха митинг за Навални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Краварските мекерета и подлогите им все още се заблуждават че могат да си разиграват коня понеже мангизи усвояват....И престанете с този навални че направо вече на човек му се доповръща като му се спомене името да не говорим като му се показва ухилената физиономия дето ''била пред затриване''....

Шило

Мекеретата на Насрал и са големи тарикати, бе! Стоят си на топло в чужбина и карат децата да излизат по улиците! Браво, браво!!!!

Браво на руските власти, тези действия ясно показват на соросоидите, че в Русия няма такова беззаконие както в еврогейска Европа.

Брех колко руска гмеж е мобилизирана. Дреме ми за Навални и за Асанж. Но като погледнеш колко българи са си дали зсдниците на Москва и ми става гадно чак. 95% от коментарите колко е гаден Навални и колко е велика Русия. Колко да е велика щом разчита на тролове и на полезни идиоти

Не знам кой е велик и кой не, но Навални е крайно десен екстремист и расист многократно и дълбоко прекрачвал границите на закона, който с прите от една държава предава своята и я дестабилизира в полза на чужда сила. Това се нарича предателство. Навсякъде по света предателите се наказват сурово, често с бързо произнесена смъртна присъда, дори по законите на Американците.

Айде ти като не си трол и полезен идиот (предполагам обратното е "безполезен идиот"?!), би ли разяснил на тая проста сган кой е по-велик от Русия, и на кой да си дават задника? Щото явно твоя (задник) е ориентиран в правилната посока ...

1.5 Милиона спокойно се живее в някой страни ! Защо се върна в Русия ??? Да Заработи Ощеееее или да не го утрепат ЦРУ и да кажат Путин е ?

Ето как започна политическата кариера на „великия“ блогър Навални: Навални застреля Тимур Тезиев в политически дебати с травматичен пистолет. На 30 октомври 2007 г. в московския клуб „Гогол“ се проведоха дебати между Мария Гайдар и Едуард Багиров, в които участва и Алексей Навални (който по това време беше член на партия „Яблоко“). След края на дебата Навални имаше словесна схватка със зрителя Тимур Тезиев (Навални е бил ядосан, че е дал на Мария Гайдар цвете, а Алексей тогава е имал връзка с нея) . След това на улицата Навални застреля жертвата от упор в главата и тялото с травматичен пистолет (за носенето на който нямаше лиценз). Тук има две престъпления наведнъж - незаконно носене на оръжие и стрелба по невъоръжено лице. Полицията дойде и отведе Навални и Тимур в полицейското управление. Там той написа заявление. След шестмесечно производство и намесата на Никита Белих и на Мария Гайдар делото беше приключено и въпреки хулиганската проява, Навални се измъкна сух и случаят беше покрит. https://www.youtube.com/watch?v=SsRqCwo4VNI Списък от съдебни преследвания на хулигана Навални: 1. Стреля в главата на човек с травматичен пистолет на политически дебат – 30 октомври 2007 2. Дело „Кировлес“ – август 2009 3. Лого „РосПила“ - 2010 4. Иск от Владлен Степанов – 18 април 2011 5. Дело „Ив Роше“ – 14 декември 2012 6. Дело на фирма „Аллект“ – 24 декември 2012 7. Дело на фирма „МПК“ – 18 април 2013 8. Обвинение за незаконно придобиване на статут на адвокат – 27 февруари 2013 9. Иск от Константин Костин – септември 2013 10. Иск от Сергей Неверов – април 2014 11. Блокиране и разблокиране на страницата му „Живый журнал“ – 13 март 2014 12. Дело за кражба на картини – 2014 13. Иск от Максим Ликсутов – май 2014 14. Иск от Дмитрий Саблин – януари 2015 15. Иск от партия „Яблоко“ за 1 милион рубли – 2015 16. Граждански иск по делото „Кировлес“ – 31 юли 2015 17. Делото за клевета срещу Павел Карпов – 17 май 2016 18. Блокиране на сайта navalny.com – 8 февруари 2018 19. Иск от фирма „Московский школьник“ – февруари 2019 20. Дело за изплащане на дарения – 29 декември 2020 21. 95 годишния ветеран от войната Игнат Артеменко поиска публично извинение от Навални за клевета заради обвиненията и изречените думи за него: „корумпирани лакеи“, „позор за страната“, „хора без съвест“ и „предатели“ – 05.02.2021

а бе , ама тоз Навални е бетер Ал Капоне бре ? сигурно има яхти и замъци като путинските олигарси ?

какво село, бе, то ти си стандартен американски трол, който дори не е в България :))). От що на умни да се правите и хитри, толкова сте глупави, че не е истина. Като някакви бавноразвиващи сте.

Спрете да говорите само за Навални, аз съм подрожен на психически тормоз и на неадекватните медицински грижи в лондонския затвор "Белмарш". Моят случай е трябвало да послужи за назидание и сплашване на журналисти, затова съм в затвора

не се отчайвай , след 15-20 години може да те пусна в Масква за да получиш от Володя Путин голяма награда :)

Пияницата Навални прибра 1.5 милиона докара чрез фонфацията си, дъщеря му учи в Станфордв Америка, долу-горе това му е цената . На избори събира не повече от 1-2% гласували за него. Никой не се интересува от него. Само западняците надуват тръбата за такива маргинали като него.

а бе , ама тоз Навални е бетер Ал Капоне бре ? сигурно има яхти и замъци като добричките и скромни путински олигарси ?

"Ама Навални ли е най-големият престъпник". Е като не е давай да го пускаме...

Е Днес е 20 Арлил Хитлер е роден днес ! Тодор Живков в последното си интервю казва Аз знам Кой 5-6 Човека заговорници ме свалиха и съжалявам че някога ги спасих! Еврей прекарват Балгария а ние някога сме ги спасили !

Еврей? Един евреин, двама евреи... Малоумник си ми ти!

ЧИТАТЕЛЮ РУСКА КОЛА ЛИ КАРАШ? ДЕЦАТА ТИ УЧАТ ЛИ В РУСИЯ? ДЪРЖИШ ЛИ СПЕСТЯВАНИЯТА СИ В РУБЛИ?ПОЛЗВАШ ЛИ РУСКИ СМАРТФОН? ПОЛЗВАШ ЛИ РУСКИ КОМПЮТЪР? ТИ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ ПРЕДПОЧИТАТЕ ЛИ РУСКИ ОБЛЕКЛО , ОБУВКИ , АКСЕСОАРИ , ПАРФЮМИ? ПРИ СЕРИОЗНО ЗАБОЛЯВАНЕ С РУСКИ ЛЕКАРСТВА ЛИ ЩЕ СЕ ЛЕКУВАШ?ИМАШ ЛИ ВЕЩИ ИЛИ ПРЕДМЕТИ У ВАС НА КОИТО ПИШЕ ПРОИЗВЕДЕНО В РУСИЯ ? КАКВА ЗАПЛАТА , ПЕНСИЯ ИСКАШ ДА ВЗИМАШ РУСКА ИЛИ ГЕРМАНСКА ? КАЖИ ИМЕТО НА ХУБАВ РУСКИ ФИЛМ , РУСКА ПЕСЕН ИЛИ РУСКА КНИГА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 Г

Я се махай с твоите глупости ... Чемодан, вокзал, самалет ... и в САЩ.

В България, Европа и САЩ се ползват китайски стоки. А руснаците ползват руски. Ти какви ползваш. За съжаление до България не стигат руски стоки. Определено бих пазарувал с предимство. Може не от всичко, но първо тях ще погледна

Eй боклуци смрадливи дето ви вее все за Демокрация Тука В Лондон Има Един Джулиан Асаланж 7 Години се Кри в Африканско посолство С полиция отред 24 часа нон стоп! Изведаха го от там сега е в панделата на процеса се Вижда че е зле Болен е ! Иска Милост от Тръмп той Каза НЕ ! Навални Не Е Жертва Той Е Спонсориран Боклук ! Както е Мони Паси Но поне той е Евреин а Дневални е Руснак Заблудени Млади Овце стоят зад него ! Путин Та Путин тук Даже Англчаните се кланят и Казват че е Мъж На Място ! Тапаци като вас само реват Елате тук и виите така 1000 камери ще ви щракат и после леко че глътнете Вода !

Само едно нещо ще те поправя - Навални е руски евреин....

Самият Навални се смята за украинец. Украйна е родното място на баща му, там са останали повечето му роднини. Бащата на Алексей Навални - Анатолий Иванович Навални, е от Украйна. Роден е на 28 януари 1947 г. в село Залесье, в региона на Чернобил. В момента е генерален директор на дървообработваща „Кобяковска фабрика“ в Украйна, притежава и два магазина за хранителни стоки.

САЩ се провалиха жестоко с пуча срещу Лукашенко в Минск. Позорен случай, който не се отразява в ,,демократичните " медии. Последва глупостта на чехите, които намесиха Гебрев. Но Гебрев твърди, че няма негови боеприпаси в изгорелите складове. Очертава се нов провал ... Сега пак изровиха политическия мъртвец Навални. И пак провал ...и т.н. ...

Провала в Сирия, провала във Венецуела, провала( засега ) със спирането на Северен порок 2. Никой не ги бръсне краварите за сливи.

що бе в Сирия сигурно има мир и всичко тече по мед и масло , във Венецуела се къпят във висок стандарт , а по Северни Шматарок 2 нонстоп тече руска газ ли бре ?

Провалът ще бъде тотален - Украйна се замисля дали да прави самоубийство, също Грузия, след провала на преврата в Белорусия става въпрос за ядрено оръжие на територията на Украйна в момента и за синхронна война срещу Русия от Белорусия, Украйно, до Грузия + НАТО Донецк имат ТВ екипи и е възможно Путин в словото утре да обяви тяхното присъединяване към Русия. Путин съще е обявил на Байдън, предишния петък, че Байдън има 6 дни да се изнесе с НАТО от Украйна, срокът изтича май утре. Колкото за оръжието от Чехия изнасяно от Гебрев се оказа, че е в ръцете на ИГИЛ в Сирия...

и руската демократична система ще завладее света... Следват икономическата и алкохолната..

Навални е осъден ефективно, въдворен е в колония и се прави на болен. Организаторите на протеста са в Швейцария, на издръжка на Държавния Департамент. Американският посланник е посъветван да се връща в САЩ. Кой ще протестира и защо ????

Навални е осъден несправедливо! Позор за кликата на Путин! Крадци, убийци и терористи от КГБ , взривяват складове с боеприпаси. Сигурно са участвали във взривовете и на нашите фабрики преди години, когато загинаха и хора, както в Чехия. Държавни терористи и главорези!

Навални си е най-обикновен мошеник, заслужаващ ефективен съд но беше осъден условно. Направи се на тарикат, но там не е българският корумпиран евроатлантически съд!

Всеки може да е всякакъв. А ти си форумен глупак ..

Навални е осъден, защото с брат си са окрали един френски бизнесмен. Ти какво искаш, като е французин в Русия, дай да го крадат и мачкат. И той е човек и той има права. Не става да мразиш запада така, Все пак пари ти плащат да тролиш и да го играеш джендър-русофоб.

отровата от гащите на Навални се оказа на гърлото на бутилката. Не искам да си мисля неприлични неща за Навални, но ми кажете как ?

за него не знаем как , но за теб знаем как със свирукане си изкраваш прехраната на околовръстното

След глобалната катастрофа на Земята ще останат хлебарки, плъхове, Скрипали и гтащите на Навални

ще останат и страпоните на кремълската двойка владимир мутин и дмитрий педведев

не закачайте великата руска демокрация и поддръжниците и в България.. Лесно се засягат.. Нека великият цар-самодържец да си построи двореца, а народът да се къпе в благосклонността му... Навални е западен агент, а дворецът както разбрахме не е на Путин така или иначе.. Да здравствует свобода.. Венсеремооос... серемоооос ....серемооос..

Навсякъде осъдените са лишени от граждански права, което изключва правото да си избираш лекар. Допуснем ли мършата Навални да си диктува условията не ни чака нищо добро.

Този Путин се оказа голям глупак! Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в огннената геена и преизподнята. Докара народа си до просешка тояга. Корупцията процъфтява, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “ лошите” Америка и Европа. Само за 2019 година населението на Русия е намаляло с 517 000 души. Даже си мисля вече , че Путин е агент на САЩ. Няма такъв държавник като него така сигурно да унищожава собствената си страна. Дрънка оръжие и харчи пари. Те и без това са кът. Един долар е 78 рубли, а икономиката на Русия е колкото на Южна Корея, която пък е два пъти по малка по територия от България.

Точно когато дойде Путин през 2000, руснаците бяха обеднели, мафията върлуваше, в Чечня ислямистите режеха глави, а Русия беше аха - пред разпадане и всичко това заради пияницата Елцин и предателя Горбачов! Путин премахна това и хората го избираха на всеки избори. Това не го знае соросоидната ти глава, може и да си бил в детската градина тогава, но признавам добре си зомбиран.

А за материнския капитал ще ни разкажеш ли. Семейството при раждане на дете получава някъде около 10 000$ Казват му матерински капитал. Виж, Българи я толкова напреднала, че такива неща у нас, а на запад съвсем на хората не са нужни. Ние сме над тях. И това е само един от примерите.

России к 1 января 2021 года стало самым масштабным за последние 15 лет. Чем, кроме пандемии коронавируса, это можно объяснить? - Понятно, что пандемия сыграла здесь важную роль. Владимир Козлов - доцент Института демографии ВШЭ, академический руководитель образовательной программы Население и развитие Владимир Козлов За первые 11 месяцев 2020 года накопленная смертность (число умерших к определенному месяцу в году или сумма умерших за все предыдущие месяцы года. - Ред.) превысила этот показатель за тот же период 2019 года где-то на 230 тысяч случаев. Думаю, когда к этой цифре добавят статистику за декабрь, общий показатель смертности перевалит за 300 тысяч. Учитывая, что население России за год сократилось на 510 тысяч человек, около 200 тысяч смертей у нас остаются "в балансе". С чем они могут быть связаны? Во-первых, закрытые границы привели к существенному сокращению миграционного прироста. С января по октябрь 2020 года мы "не досчитались" где-то 150 тысяч мигрантов, а в конце года ситуация в этой области ухудшилась. И хотя вклад миграции в общее сокращение численности населения России был где-то в два раза меньше, чем вклад смертности, важно отметить, что в 2020 году число выездов увеличилось, а число въездов резко сократилось. В то же время продолжила падать рождаемость: за первые 11 месяцев 2020 года в стране появилось на свет примерно на 60 тысяч детей меньше, чем за тот же период 2019 года, и это несмотря на меры по поддержке семьи, принятые в начале прошлого года. В последнем квартале 2020 года мы увидели небольшое позитивное влияние этих мер, но я думаю, что эффект от них полностью нивелируется в следующем году за счет влияния пандемии. Люди вошли в пандемию, поняли, что близится экономический кризис. Так что предполагаю, что где-то со второго квартала 2021 года мы снова увидим снижение рождаемости.

2021-04-21 00:46:51 Айде кротко със "статистиките" правени от фондации на Сорос :)))))). Все едно да питам за правата на циганите в България Българския Хелзински Комитет. Ама много сте елементарни и тъпи американските тролове. Барате се играчкаджии, а сте толкова отчайващо тъпи и елементарни. Една измама не можеш да спретнеш, ма гугутко.

Е, що бе нали народа е с властите и кликата на Путин? Що толкова ги е страх от протести? Нали и без това са “малобройни”. Свобода за Навални! Да живе свободна и демократична Русия в ЕС и НАТО!

"...гражданите, посочени като организатори на проявата, и упълномощеното лице да я осъществи понастоящем пребивават в чужбина..." ех, не се наиграха!

какви са тези снимки? Защо не пишете нищо за покушението на Лукашенко , а ни занимавате с този палячо ?

"Покушението" срещу Лукашенко е само в неговата и твоята глава, смешльо!

Е, сегашния ти кумир - Путьо е клонинг на въпросния агент, руска подлого!

Преди около 100 години властите в Русия подцениха един такъв платен от запада агент да дойде с парите и да започне да се разпорежда. И да стреля от Аврора. Сегашните са си взели поука. А и Аврора малко е ръждясал...

Този за когото пишеш е бил евреин със съратници - евреи! Интересното е че Навални също е евреин...... без коментар.

Опозиция няма само в Северна Корея и САЩ!!! В сша поне си трепят негрите публично, в кореята никой не знае какво става... П.п. въпрос за 100лв. Кога за последен път влезе журналист в затвора Гуантанамо???

в Гуантанамо стоят чужденци , обвинени че са терорета , а Навални е руснак и стои в руски зандан за тоя шо клати тайгата , схващаш ли разликата ?

Т.е. чужденците нямат права, ако те разбирам правилно??? Ама ма в сша, чужденците претендират за права и демокрация, а коренното население живее в резервати /зоо паркове/.

А тук осъдените Марешки и Цветанов изобщо не влизат.

много се кефя на нашите соросоидни тролове. Те призовават Тулупа на разгонва протестите тук, като ги наричат платени от мафията. А иначе плюят по Путин, че в Русия не позволяват протести.... Абе я се определете! Властта трябва ли да позволява или не протести?

Ако не знаете, протестите на Дневални са платени от Запада, който превежда милиони долари на опозицията. Има дори запис как Волков проси пари от английски дипломат!

а нашите протести бяха платени от Москва и Дубай

Малко в статията липсват някои Неща. Едни дребни, но малко променят мнението за гадните власти, които пречат на добрите деца да правят митинги. В статията: "Разоблачение митингов Навального — западные СМИ умолчали о «русской сенсации»" Дават, че около 70% от записалите са ботове. Както и данни за голяма утечка на информация, за купени данни, от чието име са правени регистрации. А това липсва в тази статия. Която ни прави стандартното пропагандно внушение за тирана и сатрапа Путин. Който си го подкрепят едни 70-80% от населението. И това ако не е демокрация, не знам какво ше е. Но си е по-друго в западните диктатури, дето управляващите са с 15-20% рейтинги. Което си е всъщост стандартна диктатура. Но както обикновено, на запад не обичат да изпадат в подробности. А просто променят смисъла на думите.

МУЖИЦИТЕ ЧАКАТ ПО ГОЛЕМИ ДОХОДИ , ПО ЕВТИНИ СТОКИ И ПО ДОБЪР ЖИВОТ , А НЕСМЕНЯЕМИО ЗАНУЛЕН СУЛТАН ДРУГАРЯ ПУТИНЯН СЕ ОКОПАВА В БУНКЕРА И МИСЛИ ДА УПРАВЛЯВА ДО 2036 Г , Т.Е. ТОЙ Е НА ВЛАСТ ОТ 1999 Г , ТА ОБЩО 36 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИИЕ СИ ГЛАСИ ВОЛОДКАТА ! ТОЙ ЩЕ ЗАГРОБИ ОКОНЧАТЕЛНИ РУСИЯ И ЩЕ ДОВЕДЕ ДО НЕЙНИЯ ПЪЛЕН РАЗПАД ! СТАЛИН И БРЕЖНЕВ НЕ СА УПРАВЛЯВАЛИ ТОЛКОВА ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ВРЕМЕ ! ТИ БИВА , БИВА , АМА ТОЛКОЗ НЕ БИВА ! ДРУГО ОСВЕН ДА СИ ГО МЕСТИ , ПУТЯТА НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ , НО ДОКАТО 20 ГОДИНИ СИ ГО МЕСТИ , НА БРАТУШКИТЕ ИМ МИНА ЖИВОТА ! ТЯХНАТА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА Е СЪС 140 € ПО МАЛКА ОТ БЪЛГАРСКАТА ! ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ КОЛКО ТРЕБЕ ДА СИ УМЕН , 20 ГОДИНИ ДА СИ ГО МЕСТИШ , ДА УПРАВЛЯВАШ СТРАНА ПОД КОЯТО ИМА ОКЕАНИ ОТ НЕФТ , ГАЗ И ЦЕЛАТА МЕНДЕЛЕЕВА ТАБЛИЦА , А НАРОДА ТИ ДА Е БЕДЕН КЪТ ЦЪРКОВАНА МИШКА ! МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ СА ПО ТАКА , НО ОСТАНАЛАТА ЧАСТ НА СТРАНАТА Е ПЪЛНА МИЗЕРИЯ И ИЗОСТАНАЛОСТ , ПОВЕЧЕТО ХОРА В ПРОВИНЦИЯТА ЖИВЕЯТ В ДЪРВЕНИ СГРАДИ КОМУНАЛКИ ИЛИ СОБСТВЕННИ НА НАД 80-90 ГОДИНИ !ВИЖ СЛЕД 20 ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ НА ПУТЯТА НАЙ БОГАТИЯ ГРАД В РУСИЯ - СУРГУТ - ТЮМЕН ТАМ ИМА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕФТ И ГАЗ , ВИЖ В КАКВО ЖИВЕЯТ МУЖИЦИТЕ В 21 ВЕК ..ВСЕ ЕДНО В ДУБАЙ ДА ЖИВЕЯТ ТАКА ! Как живут трущобы богатейшего города России. Фоторепортаж https://ura.news/articles/1036276211 ЕТО ВИ ОЩЕ КРАСОТИ ОТ МОСКОВИЯТА https://www.youtube.com/watch?v=gfj2_FTiDEg Россия, XXI век: трущобы, бараки и туалеты на улице https://echo.msk.ru/blog/nasedkina/2495941-echo/

Айдеее, патката от англосакския център за специални операции пак се е назобала с някаква дрога. Моме, намери си мъж. Боже, колко ли трябва да си тъп, за да измислиш такива глупости. А покажи нещо от Бронкс.

под Бронкс нема океани и морета от нефт и газ ...а човека ти показва руски град в околностите на когото има най много нефт и газ в Света ..но хората живеят в бесна мизерия и ти казва еквивалента на това е Дубай ..виж там как живеят хората

Браво на властите в братска Русия, в държавата трябва да има ред, не може всеки центаджия да прави каквото си иска.

Кой е г-н Путин? Гледайте, надявам се разбирате руски: https://www.youtube.com/watch?v=m7p4UWjVZa8

Те такъв си искат: арогантен престъпник, батюшка царь самодержец

Моме, ама забрави за дворците, дето се оказаха нещо друго. Забрави за 40 милиарда, с които също станахте смешни. Ба си инфантилната англосакска пропаганда. Абе, вас да не ви подбират по конкурси за идиоти.

Руснаците са 10 пъти по бедни от бедните българи. УжасТ!!! Баси великия президент е този Клутин.

Не знам колко бедни са но,повече от половината българско черноморие са го купили.

Колко удобно за нашите "протестъри". Ако някой им забрани протест, дори и незаконен - вой до небето! Но веднага скачат като един да защитават любимият им Путин. Човек ще реши, че са на негова хранилка...А, дали е така?

не сме на хранилка , а сме на захранка при путята :))))

Най великият от най Великите Путкинь го е страх от Навални ха ха ха. Колко е жалко жужето. Как ще обясните това руски роби ха ха?

джуджето държи Навални в затвора ..ха.ха и има защо!!!

Навални е красив умен и висок и е патриот . Не е глупаво и алчно джудже дето мрази сънародниците си и целия свят.

До всички коври дето пишат как нахални бил оправдан от европейски съд, ало-о-ооуууууу, чалдшсани молоумници, кой е тоя съд бе педери? щъде е решението?! Как може да го оправдаят по криминално дело?! Абе вие, че не сте у ред е ясно, ама не мислете, че ми вярваме!?

руснаци разбраха че да са обичани и не мразени по ели свят трябва г-н Навални да е президент. време е да тръгнат по пътя на развитието и не на разрушението и преченото на прогреса на човечеството. Клутин е враг номер едно на човечеството и трябва да бъде съден не само за стотиците убити но и за вреда на живите.

ПРАВИЛНО, КАТО НАС НИЕ ТРЪГНАХМЕ ПО ПЪТЯ НА РАЗВИТИЕТО И АХА САВСЕМ ДА СЕ РАЗВИЕМ

имаме заплати двойни на руснаците които са империя които грабят полезни изкопаеми надземни и подземни 10 народа и пак руснаците по- бедните българите.

2 години бях представител на италианска компания в Москва. Нагледах им се на прогреса и свободата. Да си ги държат за тях

Няма начин, сигурно си дрогирана. Такива простотии дори болен мозък няма да измисли.

Утре ще има пляски с подскоци и скубанье... Найс!

Митинги трябва да има само в подкрепа на путлер !!! Все ки, който смята, че путлер е крадливо ченге трябва да бъде вкаран в затвора , а семейството му заточено в Китайски Сибир :((((

има и десетки милиони добри руснаци... не боклуци. Браво Навални ще е новия Президент.

да, новият президент на колония Покров!

Амин!

ИСТИНАТА

баси тъпите тролове!! дори не знаят къде лежи Дневални! Алексей Навални е в наказателна колония IK-2 в град Покров, ...

политическите затворници ли държат..

А ЧИЙ Е КРИМ, МОЖЕ БИ ТВОЕ ЧАТНО ИМЕНИЕ

протестиращите бяха над милион... защо се изопачава истината

МилЯрд напрао!

може и да си прав. извинявам се за грешката.

ВЯРНО БЕ, ДАЖЕ ИМАШЕ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ МАРСИАНЦИ

Ако пресата се интересуваше за Асанж поне колкото се интересува за Навални светът щеше да е малко по-добър. Но когато всеки ден се дъвче едно и също. Протестите за Асанж не се отразяват, нито се публикува състоянието му, тогава манипулативната природа на фалшивите новини е в стихията си.

Асандж се занимаваше с КРАДЕНЕ НА СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ от държавните служби. И сам го призна. Независимо колко морално е това за обществото. Навални е ПОЛИТИК. С публична и законна дейност. Без да е нарушил нито 1 руски закон. Пети по рейтинг в Русия. Вече е може би и след Путин. И докато Асандж се чуди как да отърве затвора, то Навални САМ СЕ ЗАВЪРНА В РУСИЯ ЗНАЕЙКИ ЧЕ ЩЕ МУ СКАЛЪПЯТ ПРОЦЕС И ЩЕ ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА ЗА ГО УБИЯТ ФИЗИЧЕСКИ. Навални е Руския Христос! Но Путин не е Пилат Понтийски а 200% Адолф Хитлер от 1938г.

ИСТИНАТА

Дневални се занимаваше с КРАДЕНЕ на пари. Осъден е за стопански престъпления. Първото е за Кировлес! После за "Ив Роше"

Що няма опция за реплика към теб, бе? Навални бе оправдан от европейски съд за френската фирма. Недей да тролиш ....БОТ на Пригожин!

Вземат за пример Гьобелс "Една лъжа повторена 100 пъти става истина" не съм съвсем сигурен в цитата но , значението е същото.

Ако всичко е честно в Русия Навални ще е президент.. И Българите подкрепяме Навални

Навални, не би събрал и 2% при избори. Той е популярен само в ЕС и Америка. Освен това го съди френска компания, това говори много за качествата му.

ами защо Путин се страхува да го допусне до избори.ха.ха

Навални е ОПРАВДАН от ЕВРОПЕЙСКИ СЪД за френската компания. Дори компанията има доказана полза от дейността на братя Навални. Недей да лъжеш....гледайки РТ.

Чудят се как да претоплят мандлжата с Навални. На никой не му пука за него - 100 000 той никога не е могъл да събере, не би могъл и сега. Забавното е, че масовите събирания в цяла европа са забранени, демострантите в ЕС ги бият, като кучета.

А как стадиона "Лужники" бе натъпкан до козирка, включително малолетни деца, от Путкин https://youtu.be/GQKbDbfxOB8 , за честване захвата на Крим?

Заслужава си да се види. Отличен пример за руската законност

Този Путин се оказа голям глупак! Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в огннената геена и преизподнята. Докара народа си до просешка тояга. Корупцията процъфтява, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “ лошите” Америка и Европа. Само за 2019 година населението на Русия е намаляло с 517 000 души. Даже си мисля вече , че Путин е агент на САЩ. Няма такъв държавник като него така сигурно да унищожава собствената си страна. Дрънка оръжие и харчи пари. Те и без това са кът. Един долар е 78 рубли, а икономиката на Русия е колкото на Южна Корея, която пък е два пъти по малка по територия от България.

И ко ти пука бе, на нас ни е през оная работа!

Смъртта на Навални ни е изгодна от всякъде! Ше си имаме повод за дъвкане с месеци, ше нимаме повод за нови санкции, ше се освободи място за ново лице на руската демокрация - вдовицата на Навали. така че - мри Льошка, колкото по-бързо, толкова по-добре.

Най-добре ти да умреш!!!!!

Който е следил политическия живот в Русия знае, че най-големите протести бяха 2011-2012 г. Тогава опозицията наистина успяваше да събира няколко пъти по 80-100 000 човека. Тогава обаче организатори бяха няколко партии - от Яблоко, през Немцов и Навални, до крайно левия Удалцов. Кургинян пък правеше Анти оранжеви контра митинги и събираше дори повече хора от "опозицията". Сега протестите в подкрепа на Дневални са смешни - излизат 20 000 или 30 000, като половината са ученици, които хабер нямат от политика и ходят като на шоу, щото има карантина и им липсва забавление.

Ти къде си седил протестите? По официалната телевизия, ли? Ако са 10-20000, защо Путин го е страх? Вече го е страх и от нападение над Украйна, разбира, че това ще му е края...

А нахални бил наддал няколко кила, откакто го хранят ректално! Вече не щял орално и моли подръжниците си да не го изкарват от затвора!

Знаеш ли , че си много просто момче! Всички симпатизанти на милиционера Путин ли са такива.

А ти знаеш ли, че докато ти ровиш боклука Ректални се е подул от кюфтаци, приети анално!

Не го знаехме девойко - но ще те имаме в предвид . Поне цената ти е ниска.

Тъпак.

Дано и на теб ти се случи това!

Асандж е предател! Изложи на опасност стотици агенти и техните сътрудници и семейства , за да се прочуе и угоди на диктаторите. Освен това и е псхопат. Маже с лай...а стените в стаите на посолствата където се крие. Що за ставнение правиш с Навални. Навални е руснак, храбър обичащ Родината си и предпочете да страда вместо да си стои на топло в Германия, или където поиска. Шапки долу за Навални! Да живее свободна и демократична Русия в ЕС и НАТО! Долу шибаната , крадлива и уродлива клика на убиеца и крадеца Путин!

Боклук смотан, тук в България ние защитаваме българското, а не руското като тебе, смотан боклук!

Абе, ти пак се обаждаш неподготвен. Има ли мисъл в главата ти въобще. Казах ти вече, че си много просто момче, или момиче!

Тъпанар... Палячо... Съветски смешник ...

Троловете пишат, че Путин забранявал митингите. Нищо такова няма. Преди пандемията кметството не разрешаваше митинги в центъра на столицата, а предлагаше на организаторите парк или друго място, където няма да пречат на движението. Все пак ще се събират 50-60 000 човека. Ама те искат да блокират движението. Все пак Москва е 7-8 милионен град! Сега пък има пандемия и навсякъде в Европа събирането на хора не се разрешава. Да припомня как разгонват със сила подобни събирания в Берлин или Брюксел. Видяхме го преди месец.

АБЕ ТРОЛЧО. Т.е. забраняват големите митинги за да кажат после - ми те колко хора са... шепа хора.... не са много. няма да се съобразяваме с тях. Аре си оправиш опорните точки.

ИСТИНАТА

няма никакво значение колко са големи митингите. А иначе колко хора подкрепят Навални и опозицията се вижда на избори! Изборите са механизъм на демокрацията, а не митинги. Един град е 8 милиона, а държавата е 140 милиона, но излизат да протестират 100 000. И какво от това!?

т.е. в България като се събираха едва по 5000 души пред парламента не се видя нещо друго на изборите? Смешкооооооооооооооооооооооооо... не вески има топки и време да ходи на митинги. Хората имат деца, работа и 1000 други неща. Такива евтини манипулации някъде другаде.

Миналата събота в Щутгарт забраниха демонстрация срещу мерките на правителството. Хората пак се събраха, и 1000 човека ги глобиха.

Знеш ли колко хора ги е страх да излезнат на митинг в Русия да не би да ги вкарат в черен списък и от там да им тръгне целия живот надолу? Познавам много такива млади и образовани непонасящи Путин.

Тук си имаме за пример Иванчева - но според проститутките като теб , това е ,,демокрация".

Колко?