Властите в Малайзия прекратиха фестивал, след като британски музиканти се целунаха на сцената

"Няма да бъде направен компромис с никой, който оспорва, омаловажава и нарушава малайзийските закони", заяви министърът на комуникациите

Обратно в новината

Коментари - Властите в Малайзия прекратиха фестивал, след като британски музиканти се целунаха на сцената | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой с кого и къде се чеше си е негова лична работа, но да го натрапват за нормално и да искат привилегии няма да стане,поне в нормалните суверенни държави. За съжаление ние сме само "свободни и демократични",суверенът е на друго мнение.

Щом само са се цункали,а не са се таковали,кно им дирят кусуря?

за наказание и "вкарване в правия път"

ОБРЯЗАЛИ, де

те къде точно са се целунали, че не разбрах? Целунатият да не е издавал и други звуци, освен свързани с песента в момента?

Властите в Малайзия прекратиха фестивал, след като британски музиканти се целунаха на сцената Трябвало е да ги убият на сцената изродените британски боклуци.

най страстната целувка между индивиди от мъжки пол е между тодор живков и леонид брежнев! снимките ги има в нета! всеки може да им се полюбува!

ооо, прощавайте дрОгаре! според мен онова е най страстната целувка, ама явно вие се целувате по страстно в клуба на бсп!

Джендъра го изкарва дискриминация , но в Малайзия и хетеросексуална двойка ще глобят ако се лигавят публично. Предполагам се е подвел по светския вид на държавата - ресторанти, молове, всичко е чисто и лъскаво. Да обаче в метрото има отделни вагони забранени за мъже. Жените имат право да се возят във всички вагони, но мъжете нямат право в женските. Така работи "женомразкия" ислям. В западен пътепис обаче ще ви кажат че "жените са принудени да ползват отделени вагони". Ето така работи соросоидната гнусна пропаганда, затова трябва да се изличат от земята либерастите.

Колкото и да не понасям муслимите и гнусната им религия, в този случай съм склонен да застана на тяхната страна. Аман от полит-коректност и педерастия.

Християните измислихте джендъризма и го налагате насила на целия свят (като тоя тъпак), но имате наглоста да сочите с пръст на това отгоре

Защо реши. че са християните?!? :-)

тъп си като руснак! елада е люлката на съвременната цивилизация! е, в елада всички са били педали! а в индия трети пол официално има то 3 000 години!

аз съм 100 % ПРОТИВ джендъризма, бейчо! Но да, соча с пръст към твоята религия - при това със СРЕДНИЯ! Двете неща не се изключват взаимно, напротив!

дето са си позволили отивайки в страна с ясни закони, ограничените им фенове, са станали още по-малко на брой. Скоро само родата ще ги гледа и другарите от лгтб+.

Четох едно проучване в САЩ как студентите почнали да се гаврят тия ненормалници. В MIT имало анкета сред студените за ЛГТБ+ и трансгендърите. 48% отговорили на въпроса от какъв пол се чувствате с Mercedes s-klasse, Boeing 747, хеликоптер апачи, кухненски робот, купон за намаление, кредитна карта и др. Един от авторите на проучването, трансджендър, направил криза като видял отговорите, и излязъл 10 дена в болнични, щото много му се разстроила психиката

Браво, ще има оцелели държави от този разврат.

Що ме триеш, копейко смотана? От чебурашкистан ли те командват?

Разни педали на фентатил не правят услуга на прайда

обикновенни надрусани пидирасти сър, ингилизки

Ако вече не си извратен, няма живот за теб,... Махалото е отишло крайно в ляво, скоро може да се върне крайно в дясно, това вече се е случило в Германия когато Хитлер печели изборите

Натам отиват нещата. В Канада християнските църкви и мюсулманските общности се обединяват срещу лгтб пропагандата в училищата и правят общи демонстрации. Трюдо много им се разсърди и каза на мюслитата че Тръмп и промил мозъците, на което те му отговориха много подобаващо

В чужд манастир с твой устав не се ходи

целунали се били?? с език ли, като живков и брежнев, или като брежнев и хонекер ?? или като ония страстни целувки между мъже от старите военни филми на ссср?

те знаем че си фен на бай тошо и брежнев понеже слухтеше като тия двамата се целуваха и клеветеше нормалните хора мамицата ти комунистически боклук а сега козяшки слухар

Сега на тази страна ли и дигнаха мерника

"нарастваща нетърпимост в страната към лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални." Мисля, че е очевидна връзката между подобни прояви и тази нарастваща нетърпимост. Ако тези работи остават в спалнята вместо да бъдат навирани в лицето на общността никой няма да го интересува.

Е@те се с каквото си искате, само не ни го натрапвайте.

тея кравари и евроджендъри просто не могат да спрат да показват, че неуважават никой и нищо освен тяхното съществуване и не спират да се бъркат в работите на другите и да ги поучават как да живеят, затова целия свят започва да ги мрази и скоро ще останат една изолирана шайка деградирили идиоти

тия лгтб изродите да бъдат фъргани в ямите с негасена вар да им угасне нагона

Българското правителство прие Истанбулската конвенция и с удоволствие ще приветства ЛГБТ++++ групи и изяви. Да заповядат, Коалицията на ПОСОЛСТВОТО на САЩ от ППДБ,ГЕРБ и ДПС ги очаква.

"""Еднополовите връзки са престъпление в Малайзия,""" Имало още нормални държави, към обществото

Просто публиката е трябвало да ги линчува защото явно и там правителството е силно само за пред местните идиоти

Не знам дали имаш деца, но мо е интересно ако имаш и един ден дойде синът или дъщеря ти и ти каже, тате аз съм обратен/а, как ще реагираш дето се пъчите тука като големи мъжкари?

Ще ме е срам. Пак бих си обичал детето защото то не би било виновно че се е родило с дефект, но не бих афиширал този дефект. И бих посъветвал и него да не го афишира.

Да им разширят халките ритуално ма сцената