Коментари - Шизофренията на властта или шоуто продължава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кога на любовниците им викат семейство?

Статията е добра. Различията за борбата за тишина. Имало и "тиха"война между двама управляващи.....или студена,такава? Ние,обикновените хора,какво печелим от техните си задкулисни конфликти?Упорито се прокарва тезата,че Далавери премахва методично софийски мутри от бургаско,за да въдвори негови си,местни на овакантените позиции. Не отиде на Север от Бургас в Империята на ТИМ.Ангелкова използва цялата мощ на Държавата,за да изтормози къмпингуващите на Корал.Явно,те се оказаха главния проблем на туризма у нас. А в крайна сметка,на стотици хиляди българи,от БГ туризъм,било то и тих,им е писнало окончателно.

Абе тук се играе на къс пас -далавера. За тях не е грешка, а джакпот

Моето мнение е, че Обединените Патриоти допуснаха груба грешка като влязоха в управлението заедно с ГЕРБ.

Sm3hurk0

Манете ги тия живеят във виртуална реалност ! Да си пият Апчето и да не ни занимават с глупости ! Само им погледнете снимките на тия убавци..... и все едни налудничави погледи !

да одобри проверките ? Няма нормален човек който да НЕ ги одобрява.

За тая статия ангелакова си платила....

Толкова по_зле за нея. Това не е просто най-тъпото партийно назначение, това е една от най-малоумните жени изобщо!!! Бате, разкарай я какво като сте гасили с баща и!

На Ангелкова, най-големия резил в Борисов 3.

ОТ ВЪНШНАТА МИНИСТЪРКА НИЩО НЕ СТАВА И ТЯ Е КРЪГЛА -0.

не е O а е OO

Браво на валери симеонов -единствения нормален политик в българия -а тая ангелкова е мишок -имало миналата година провелки за шума а резултатът къде е? само валери симеонов може да оправи нахалитетите и приматите в тая държава които искат да квичат цяла нощ и да тормозят всички нормални граждани които искат да спят -много е прав симеонов че тая за нищо не става.Тишината е проблем номер едно в българия !и проблема е много сериозен и неосъзнат!

Sm3hurk0

да бе ... нормален политик !? -- с налудничав поглед :))

КАКВИТО НИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, ТАКЪВ НИ И ТУРИЗМА, И ЦЯЛАТА РАБОТА!

Докато Каранга не стане президент нема да са упрайми

На България и трябва централен нападател като Каранга.Хубчев да не се услушва ами да го прай българин и да го зема

Марселиньо и Каранга да вземат българско гражданство и тогаз Хубчев ши утепа рибата

И ДВАМАТА ИМАТ ПЪТНА КАРТА ЗА КЪРЛУКОВО.

Появата на такива статии е като лястовичката за Пролетта , предвестник са за наближаване на предсрочни избори , след което следва хубаво време. Бацето отива в кафеза.

Тая не беше ли възпитаничката на Харвард с двуседмичния курс?

Боже, какъв буклук ни управлявя !!

афинитет само към туризма в Бургаския регион,да сте го видели да вилнее в друг регион на страната????

Кокала...

Управляват ни Суджици.... суджуци ни управляват....

Тия хора срам нямат!!!!За какво качество в туризма говори тази нещастна жена???

Там са с жури от наглеци

Абе Варелий, вие не разбрахте ли, че служите само за един параван, за да може Тиквата и групировката му да крадат едни яки пари! Ако не сте разбрали това, или крадете като тях, или сте много тъпи парчета, или сте лакоми за власти и слава! Обаче резултатът ще бъде, както се случи с всички партньори на Тиквата - ще бъдете приключени, като партия, организация и парламентаристи.

Ами те вече са отписани от избралите ги.Каракачанското куче ближе задните части на новия си стопанин

Това ,че има разногласия нищо не означава. Това правителство зависи от ОП. Герберистите немат думата

това не е шизофрения ,а тиквофобия и тиквофилия ...а тиквата си е тиква ,другарки и другари !

Ех калинки,калинки,калинки маи!

Точно твоето мнение ми е през.... Не за друго, а защото постоянно демонстрираш, че мислиш с част от тялото си, която определено не е глава.

Искаме ли тия двамата да харчат парите ни?

Искаме и да изритаме дебелосерестия фатмак, който е превърнал в лайна милиони народна пара.

Никой нямаше представа какъв идиотизъм върши властта. А посмееш ли да преразкажеш виц ти разкатават майката.

Служат на дявола със свободата на словото и изливата тонове помия.

Двама души - две недоразумения в политиката.

По света сме известни с алкохолният туризъм в Слънчев бряг и ракията.Включително и в Америка.

Министърката играе ''доброто ченге'' и е протвиник на крайните методи които ''лошото ченге'' Валери Симеонов практикува това лято! Министърката държи да има добри отношения с хората от бранша, до като Валери не му пука и действа от твърдо до грубо! Това ли авторката нарича ''шоу и шизофрения''? Ако е така, явно няма и грам житейски опит ;)

А за ужаса "Ла Мезон", Созопол... Отровиха цялото лято на много туристи.

Дори в нистовите опити да се създаде конфронтация между двамата министри в случая, пак не открих противоречие между тях?! Какво общо има ''шизофренията'' в случая, ни най-малка представа можем да добием?! Научете се да използвате правилно метафорите! При шизофренията имаме раздвоение на личността! Тук няма как две личности да са като в една.Нормално е две личности да имат различни мнения , дори да са упаравляващи в един кабинет! Наистина много нескопосана статия, дори за начинаещ журналист!

Ако това, което каза и показа Симеонов вчера, при Ризова не е цирк, това значи, че няма управляваща коалиция. Има орел, рак и щука и никаква екипна работа. Симеонов директно каза, че има някой, който командва министри и това не е Борисов. Във вторник, пак при Ризова, Каракачанов се гъна като червей, за да каже, че това дето става, не му харесва. Самата Ризова, пък и Николаев напоследък са неузнаваеми в смелостта си. Сидеров засега се скатава, но предвид, че неговият министър е поставен на амбразурата на ЕМКО, ВМЗ и Кинтекс, няма да е за дълго. Така че, със сигурност ще има случка, въпросът е каква и кога. Най-мекият вариант е Цветанов да бъде изпържен.

Ангелкова е министър на туризма и въпреки някои свои очевидни некомпетентности, слабости и зависимости върши някаква работа. Симеонов е ресорен вицепремиер и няма нищо общо с туризма. Опитва се да отцепи собствена територия за действие и частни интереси, но никой няма да му я отстъпи. Винкела е един излишен и никому ненужен дилетант с крадливи наклонности, отявлен некомпетентен нищонеразбиращ глупак и наглец с нещастен пиар. Изключително противна, нагла личост и активне подлизвач на Мутрака. Този ако бъде изритан от МС и свален от поста си, никой няма да забележи.

Имаме си слънце, имаме море, всички казват О, тук, у вас много добре! Абе, как да не е но сме будали, Ако реге се запее тук валута ще вали! Припев: Реге, реге българско реге, хубаво реге реге БеГе! Не сме островна държава, но какво от тва, Цял народ ги забавлява срещу долар-два. А Аз пък в крайна сметка понеже съм ерген Ще си търся шведка, та да пее с мен... Припев:... Защо ви е Ямайка, бе, елате у нас, Тук всяка хазяйка, като истинска майка ще се грижи за вас, ще се грижи за вас... Имаме си слънце, имаме море, всички казват О, тук, у вас голямо джамборе! Е и как да не е, боже, но сме будали, Ако реге се запее тук валута ще вали!!!

ти

!

Подобно заглавие може да се появи само в долен комунистически сайт!!! Трий го. Ще го пускам цял ден!!

Че те, Обединените патриоти, нали не бяха за постове, сал за едничка Майка България бяха ... Пък, сега внезапно нещо им докривя за диспропорциите в назначенията.

Като гледаш наоколо само Калинки и суджуци,как да не пожелаеш нещо Плюс това,досегашната мутренска политика няма да изчезне,докато ченгетата са оправдани по всички дела

Лошото обслужване е един от недостатъците. Или както се казва на английски "Low level customer service." никакви картички няма да помогнат ако това не се промени....

това го гледах, яко шоу беше, консилиериту и е шеф, но над тях двамата е кръстника ..

Платен от Позитано анализ... Те друго просто не могат и не правят, нали ви е ясно...

Позитано да не е клиника за идиоти та им приписваш поставянето диагноза на ОПГерберите.

Позитано ти е по-лошо - това е сврърталище на крадци и мошеници. Хора, които прериодично с ДПС обира държавата, гонят младите хора, лъжат, манипулират, фалират банки, източват държавата с поекти като Белене, Цанков камък, Водни огледала, крадат най-хубавите места в държавата със закони за заменки, гласуват си после амнистия за направените престъпления и така докато простолюдието пак ги докара на власт!!

Кое, бе? Това, че Симеонов каза при Ризова, че всяка година едни 5 милиарда от туризма дават фира, ли? Или това, че каза, че навсякъде се назначават калинки на партизански принцип? Или това, че някой, който не е Борисов въздейства на министрите и ги принуждава да вземат решения, под страх от уволнение? И че не го "бръснат за слива" на коалиционен съвет. А той е в коалиция с герб, а не с позитано. Ако си чул случайно.

Не са шизофреници, политически курви са :)

Уви, де да бяха шизофреници, да ги наблъскаме с хапчета, да се оправят. Щоуто което вече от години ни разиграват всички били на власт, трябва да приключи, но това зависи от нас.

Ангелкова е въртиопашка. Когато ГЕРБ и Патриотите правиха коалицията Бойко предпочете да не вземе Министерство на туризма а две други министерства. Тогава обидена Ангелкова отиде при Валери и му 'легна' за да стане министърка. Много малко хора знаят че когато окончателно се събират министите Ангелкова се явява, но от името на ... Патриотите !! Бойко е супер учуден и изнервен защото тя е депутат от ГЕРБ, но няма какво да направи. Истината е че Ангелкова не работи нито за ГЕРБ , нито за Партиотите ( видмо от тази статия) .. На прозорливите остава да разберат за кого всъщност работи тя :)

А работи ли въобще? Извинете забравих картичките.

Забавно е. Спорът между Симеонов и Ангелкова "как да се оправи туризмът по Черноморието ни" е като спор в погребална агенция - какъв точно грим да се сложи на труп. В Англия казват, че лесно се прави тревна площадка за тенискорт като в Уимбълдън. Подравняваш, посаждаш трева и ежедневно я подравняваш с малка ножичка. И така, след около 100 години имаш желаната трева. За да имаме свестен туризъм по Черноморието трябва да станат две неща, които не виждам как може да се случат: 1. Да се подмени голяма част от населението, като се започне от мутрите и мутрафоните. 2. Построеното и бетонираното да се булдоризира, да се рехабилитира терена... И след 30-50 годии може би ще имаме нормални условия да възродим туризма.

електроинженерство в МЕИ-то, когато дипломи нито се подаряваха, нито се продаваха. Не 50% Валерка, над 70% от оборота се укрива и не влиза във фиска. Това са ми го казвали управители на хотели и по морето, и по планините.

"Симеонов се опита да уволни и шефката на ДНСК..." Е! Как така "се опита"?! ;)) Нали се поФали у ФейК-а, че я е уволнил?!;) Не плачи, Валерко, като не успя Гечева ( която СИ Е за уволнение), барем Ангелкова ще изхързулиш!