Влакът София-Бургас се удари в паднала на жп линията скала, пострадал е единият машинист

Сигналът за инцидента, който е станал в междугарието Клисура-Христо Даново е подаден в 15.45 часа

Обратно в новината

Коментари - Влакът София-Бургас се удари в паднала на жп линията скала, пострадал е единият машинист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изсипват се десетки милиарди в изграждането на жп инфраструктура и всичко потъва в джобовете на Пеевски и ДПС. Крайно време е хора да започнат да влизат в затвора. Прокуратурата спи...най-вече Гешев, който се занимава с глупости... Като начало може да се почне с разследването на няколко фирми,сред които Евротранспроект, която отявлено е на Пеевски и кръговете около ДПС. След това може да се мине към Джи Пи Груп....

Еконтий нали щеше да направи бедежето европейско? Къде се покри тоя чаровен геометрик, хайде да се връща, Киро пак ще прави кабинет и дедото пак ще оправя жепето.

ЯЗЪК за новата машина,почти всичките ги изпотрошихме за има-нема две години

железницата, влаковете и машинистите! Това е най-великият транспорт.

Чисто новия Сименс Смартрон (локомотива на малката снимка) вече е за ремонт. Ама к'во да се прави - това са обстоятелствата. Добре, че няма сериозно пострадали, железата се ремонтират. На машиниста пожелавам бързо възстановяване.

НКЖИ е пълен ташак! Начело и е едно алчно копеленце, което гледа как да краде! Нямат шанс нито железницата, нито горките пътници! Нали все гледат в Европа! Какво научиха?

Кирето и израелеца Лорер яко подготвиха почвата за смачкване на ключови и стратегически за държават дружества и за фалита им и приватизирането им затова екипа му за ПиАр беше от Израел ..... от две години има десант и в политиката и в държават ни от Израелски бизнесмени и няма кой дани опази, елита ни си мисли че това е за добро, точно както руснаците си мислеха, докато не се оказа че всичко в СССР се оказа на евриески олигарси, които сега воюват чрез руския народ в Украйна и руския народ в Русия......

Бих се засегнал от апостроф на човек със помени. Да ме апострофираглупак на една чикия възраст, направо е смено да се засегна. те дори нямат спомен кои прелези бяха неохраняеми

Е какво ни остава , освен да погледнем от позитивната страна на нещата , на пук на мисирките с мисия информационна шокова терапия. Та, наще момчета машинисти са железни. И скала на релсите не може да спре устрема им. А у Англия например, тия мухльовци, като окапят листата от дърветата есента по жп линията и се нас...рат, канселират цели линиии ..:)))

Аз пък откакто се помня БДЖ все си имаше проблеми.

След 12 години тулупска власт, държавата е тотална щета! Всичко е невъзстановимо счупено, тоталната щета е съизмерима с Украйна.

по живково време, експрес Чайка е стоял 4 часа в тунел козница, заради скъсана ел. мрежа, но никаква и формация. същата ситуация, дори и много по-лоша сега.

Как полека влизаме в първобитно-общинен строй... Пак ще има писани каруци... И много Анадолци..

каквато е поддръжката на улиците, тротоарите ,асфалта,паветата,мрежата на границата-такава е .... и.... на ЖП-- линията.

Пак почнаха как Толупа разсипал държавата за 12 години. Бе аз като по -прост да питам Коя година изволниха кантонерите!? Обикаляха от кантон до кантон и гредаха релси, траверси болтове планки, стрелки, семафори -зиме и лете и в буря и в сняг. Пак Толупа ви е виновен за границата която години преди него беше вече неохраняема, а и кльоновете се окрадоха и премахнаха да могат дивите прасета и костенурките да се онождат. Модерната дума днес "ИМПОТЕНТНИ" да не би Толупа да създаде импотентните закони за застави, за гранични зони, за охрана. Да не би Толупа да е виновен за машини/хартии. Той ли ще е виновен утре котано станем Президентска (тоталитарна) република с еднолична власт БРП (близки роднини познати) управлявало ни 45 години

Да не е филанкишията управлявал с жип 12 години! Нали твоята любима Тиква беше! Даге и забравана даге!

Железниците по цял свят работят безотказно, само в България имат проблеми . А дали е така ? Не. Железниците са добър вид транспорт , но искат грамотна поддръжка и грамотно население, което да ги ползва. Вместо да набиеш 60 литра дизел в колата за 200 лева , можеш да похарчиш 30 лева до софия за комфортно и спокойно пътуване. Но някой не позволява това да стане и това не са гражданите на България.

Опитах се да бъда грамотен и екологичен гражданин, но нито ми беше комфортно, нито приятно. Познай колко отнема с БДЖ да стигнеш от София до Сандански - четири часа. Обикновено влаковете в другите държави са по-бързият вариант да стигнеш от А до Б, но някак си у нас това е все още научна фантастика.

Когато една жена се чувства обичана от мъжът до нея ВСЯКА СЕДМИЦА Е СТРАСТНАТА СЕДМИЦА

Шайката на Тулупа, счупи безвъзвратно държавата, за 12 години! След него всичко е погром.

сега киро канадеца ще направи релсови трасета

Труднодостъпен район, а калпавата сделка за мед. хеликоптери пропадна, и ще взимаме на заем машини от някой си...Хайде от утре сутринта свините в НС посчват да се плюят кой е виновен и за тази драма.

Тия локомотиви Шкода са вече музейни експонати. И в Чехия едва ли си спомнят, че са правили някога такива.

Не е Шкода. Един от новите Сименси на Бойко Б. За щастие е още в гаранция , така че Германците ще го оправят безплатно.

Толкова много ли са машинистите, че ги подлагате на такъв екшън? Като почнеш от самоУБийци на релсите, запалени влакове, аварии... Горките хора. А Дедо Еконтий пече д..е в Андалусия..

Тези локомотиви са за старо желязо! Не може новите да нямат монтиран радар, които от далече да детектира препятстванията пред локомотива.

Какъв радар зад скала бе, я помисли малко!

На всеки 4 години катастрофа - 2014, 2018, 2022 !!!

Камъните падат, Падат от Небето,. Как да ти падна на сърцето.. ... https://youtu.be/JzKDTsadRq0

Някои казват, че машинистът е загинал бе, ДИР? За вас не е известно състоянието... ебати лешперите сте. Ми уведомете се

Още ли има авантюристи, които ползват услугите на тази държавна компания? Отличен пример за това, какъв стопанин е държавата.

Не е проблем, че е държавна, а че е умишлено разсипана заради частни интереси.

А какво да ползваме? Подвижните ковчези на транспортните фирми на "правилни" партийни хора? (М)арда тур, юнион ивкони...все приятни автобуси и пълен "комфорт". И никога не падат в канавките и не се палят, да?

Е брата на Дуейн Джонсън.Дошъл е при Сашка пушката ама не му пуснала и се метнал пред влака

Скала срещу влак 1:0

от ЗаТъпяване на НАцията - машиниста сигурно е КОВИД-Ваксиниран, иначе не може да е толко Тъп!

Не е спрял и не е изчакал ами се изхакал в скалата.Дърпаш ръчната спирсш на място и тва е нали

Е, той човекът е споменал по-горе за затъпяването на нацията, ама ти за да докажеш трябва да се включиш. Та ако машинистът дръпне ръчната и влакът ще спре ей така за 50-100м, а???? Отделно, че по подбалканската видимостта е до 300-500 м, и по-малко, благодарение на завоите, а пък спирачнията път на влака е поне 1000м даже и да е само с няколко вагона.

Абе защо имам чувството че пожарникаря по-добре се грижеше за инфраструктурата.

Това е следствие от неговата грижа през последните 15 години.

да бе да

Само при пожари за наводненията отговаряше Цецо а за камъните Томислав !

Е, ся. Случват се такива неща. В Селскостански Булгаристан.