Пет влака блокирани заради технически проблем

Пътници от пет влака са били блокирани в района на гара Огняново, малко след 13 часа следобед, заради скъсана контактна мрежа.

Обратно в новината

Коментари - Пет влака блокирани заради технически проблем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В БДЖ, още ли съдържанието на тоалетната изтича на релсите, като преди 100 години?

Да,бе.Олигофрени не си ли виждал,в цялата остяналя България е пълно с такива.Не пътувяйте в вляк и положението,към 2020,ще се оправи от самосебеси!

Има си определени размери на височина на контактната мрежа от релсите и то е съобразено с минималната и максимална височина на пантографите на електрическите локомотиви и мотрисни влакове. Няма нищо общо със старите камиони Прага или новите бетон помпи, по - скоро те се конструират така, че да минават под контактната мрежа на безопасно разстояние ,както и много други пътни средства.

БДЖ-ТОВА Е СТРАХОВИТО НЕЩО!! ТЕ САМО СЕ ГАВРЯТ С НАС-НИЕ СМЕ ВИНОВНИ, ЧЕ ГИ ТЪРПИМ!! ВЕДНАГА ДА ГИ ЗАКРИЯТ ДА ХОДЯТ ГЛАДНИ-ДРУГО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ТИЯ ИЗРОДИ!!!

Н железницата нищо не може да ме очуди - всичко е възможно .

Защо не занесе на пътниците поне тоалетна хартия,бе?!

как така няма да ви дадат да ползвате тоалетните бе? Баси стадото.

Това което разбрах от пътуването си на 21-22 юни е, че "Пътнически превози" се нуждаят яко ... от приватизиране. За целта, гражданите трябва да се "откажат" от пътуване с БДЖ, с помощта на всякакви възможни средства.

Кинтите в железниците идат от товарни превози. Никой няма да приватизира нещо, което в по-голямата си част изисква огромни средства за модернизиране, а хоризонтът им на връщане на инвестициите е десетилетия поне.

Ще се приватизира за да се доразграби и малкото, което е останало