Международен влак спрян заради Саакашвили

Влакът от Полша за Украйна, с който възнамеряваше да пътува Михаил Саакашвили, беше спрян на границата.

Обратно в новината

Коментари - Международен влак спрян заради Саакашвили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Опаа - "Украинската национална полиция отрече да стои зад спирането на влака. " Сега като ги осъди в Страсбург ще видят кон боб яде ли. Супер активно мероприятие с цел да се даде гласност на отнемането на гражданство (може би незаконно).

Свалям му шапка за оптимизма с който мисли да промени постсъветското пространство. Не му бях фен , когато съм бил в Грузия по негово време, но наследството оставено от неговото управление е забележително-да изброя ли малко - електронно правителство - регистрации за двайсетина минути в почти всички институции , полиция- няма такива работи като какво ще правим сега - закона си е закон, корупция поне на това видимото ниво - нула , абсолютно нулева, групировки и силоваци - нула, или в затворите , или извън страната , междунарадни отношения -възможно най-приятелски и в полза на бизнеса с всички съседи и партноьори, е не и с Русия по други причини, но това не пречеше тъкмо руски фирми да са структуроопределящи за грузинската икономика , дори и по време на войната и т.н. и т.н .Тъкмо точно обратното се наблюдава в Украйна и народа, не и олигарсите затъва

Луд умора няма.

Накрая тълпа фенове на Саакашвили просто избута граничарите и го вкара в Украйна. Но това можеше да се очаква, след преврата там власт няма, силовите структури не смеят да се противопоставят на тълпите, щото накрая полицаите остават крайни. В интерес на истината, украинските политици са мегапрости, най-тъпите на света вероятно. Даже наще, от която и партия на власт, гледат да угаждат на полицията, щото знаят че само полицията ги пази от народната любов.

Яяя, Украйна щеше да става правова държава, европейска демокрация.... А то какво се оказва, тълпите решават кое да бъде и кое не. Пародия някаква.

Когато Укрите им измислят националност , автоматически стават тъпи като пънове ! Така че най-тъпи от бившото СССР са Укрите !

Никой не иска помияр!

ти минуса знаеш къде да си го навреш да ?????????????/

Защо ли е без вратовръзка днес?

та тои я изяде отдавна !!!!!!!!!!!!!

Добре де, обичаме или мразим Сакашвили няма значение. Ето фактите: 1)Лишават го от украинско гражданство. Това е в правомощията на президента, тоест законно е. 2) Право на лишения е да атакува по съдебен път решението. Но затова трябва го направи лично, в съответното ведомство (такъв е закона). Значи, трябва да е в Украина. Е, защо не му издадат една временна виза, а правят циркове със спиране на влакове и пр. и пр.

Съветското наследство е като самагон - удря в главата

Абе с някой още по-олигофренска новина няма ли да ни публикувате????

Някой да осигури вратовръзка на човека, да има какво да си дъвче.

Май дойде време, и този отявлен русофоб, да заминава при Яценук, т.е. на бунището на историята.

И там иде реч за ВЛАСТ. Саакашвили сам си направи харакири. Да не за бравяме, беше МЕР на Одеса, Порошенко го назначи, но се полакоми и . . забрави да си оправи паспорта и сега украинския му паспорт е анулиран. Нама паспорт, не може да се кандидатира за Президент. Той има хилади други паспорти, но чужди и влезели с някой от тях . . . сори. Е, ако хамериканците натиснат може и да се намери някакво демократично решение, но май и те него искат за Президент. . . . . . шоу майна, демокрация . . . . Обявено е в най-кратък срок да преминат без използване на руска газ - как - като нас, просто затваряме заводите, които използват газ и . . потреблението пада. Проблема е само, че украинските "бежанци" масов се насочват първо към Донбас и след това в агресора, Русия

Това е мешавица от глупости! - Украйна се адаптира и ще може да мине и без руската газ - строи си конектори и скоро ще може да внася от други източници. - Украинците получиха безвизов достъп до страните от ЕС - познай колко от тях са се засилили към мизерните Домбар и Русия.

От кой други източници ве смешник? Явно ти и такива палячовци като тебе ше одите да им пръдячите газ, та да си топлат укропърдяшниците!хахвххвх

Същото го чака и Пръдлюшенко.

Ядящият вратовръзки е обявен за международно издирване от Грузия. В Тбилиси има заведени криминални дела срещу този престъпник. В същото време соросоидът се шматка из цял свят и никой не взема мерки за екстрадацията му в Грузия. Борците за демокрация и правов ред, марионетките на САЩ, Украйна и Полша, си го подхвърлят като горещ картоф! Никой не иска рядкото л.йно при себе си,но и не смее да го даде на грузинците!

Чудя се кой е по-тъп и трагикомичен в случая, Сааката или Пора? Накрая ще се бутат с насрещни влакове на максимална скорост, като Панчо Виля и Генерал Пършинг.

Тъпи Укри !

Къде да пратя вратовръзка, в помощ на блокирания бояджийски политик?

Егати и цирка. Пускаш го в украина, а след това колата му минава на червено, блуска го камион (няколко пъти) уреждаш му погребение с почести а Володя Путин ти опрощава един от греховере (по избор). Колко е просто и кесно... но не и зс сладкаря порношенко ;)

"Укрзализниця" ма тва неште макета ряпа да ядат

Украинският държавен цирк продължава... Това е то прозападната демокрация по бандеровски.

Наакашвили да изяде още една вратовръзка и току-виж пуснали влака. Доживяхме двама предатели и американски мекерета - Наакашвили и Порношенко, да се ръфат като куче и котка. Нелоша новина.

Този човек с ирационалните си действия и думи досега ясно е показал, че не е съвсем с разсъдъка си. Свалили са го от съображения за сигурност за останалите пътници, за самия влак и за държавите, които посещава.

а САЩ го сложиха президент на цяла страна, Той я вкара във война с Русия.

Цялата шайка, организирала и пратила снайперистите в Киев.

Краварите ще му измислят нова самоличност и ще го пратят на други места да сее смърт и мизерия!!!!!!!

Такива хора в България ги наричат Мекерета ! А той просто си изкарва парите с хемелиончене !

Такава е съдбата на безродниците. Да си го приберат краварите

И Плевню се пробва, ама не можа да стигне чак светлия пример на Наакашвили!

...пример за безродник !

кво ще ака тоя, че не стана ясно

Kalin

Изгонен от собствената си страна служил на украинските майданаджии и сега нежелан вече и от тях.Изигра си и там гнусната роля и то в Одеса замаза изгорелите живи там при протестите сега....айде шута към следващото му място.

Изгорелите живи, които бяха българи.

Да а руснаците хвърляха от покрива запалителни бутилки и запалиха сградата отвътре, а после накиснаха футболните агитки.