Самоубиец спря движението на влаковете за Кулата

Пътническият влак София - Благоевград прегази човек край Дупница, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Самоубиец спря движението на влаковете за Кулата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да прости човека ! Защо ли много ми се искаше Симеон Дянков и всички останали изроди управници, както и цялата измет от парламента да бяха на мястото на горкия човечец. Та нали всички тези изроди са виновни за отчаяното решение на нещастника !

Поредният събуден след сладък ГЕРБерси сън ! Събудил се да види грозната,отблъскваща Действителност . Където се произвеждат по 150 Нови Милионери/Партиици годишно за 2010 2011 година , докато на него са му отнели и последното парче хляб,Работа,Жилище ...Надежда за утре ! Лека му пръст,и нека тежи на съвеста на управляващите !

...... Пенсионерът решил да пресече жп прелез, който е само със светлинна сигнализация, и бе пометен от бързия влак, движещ се в посока Благоевград, на 3 км от града...........Ами така е,като съкратиха хората ,които работеха на охраняемите прелези и разчитат само на светлинната сигнализация......апропо в Египет пьк е имало такъв на охранителният прелез,но той пьк отишъл да спи???????В следствие на,което влак прегази автобус пьлен с деца ученици.

Ще дойде време когато Боко Тиквата ще седне на електрическия стол, заради масовия геноцид срещу българския народ.

На теб пък ти е време да станеш от тоалетната чиния и да пуснеш водата!

ГЕРБ мачка комунисти, както никой досега. Мачкай Боце, нека квичат!

Баси ти редовен ли си? Аман от лузъри в тази "държава"...

отиди се прегледай. Ако човек навсякъде му се привиждат комунисти, даже и сред тези, които от отчаяние лягат на релсите, значи нещо сериозно му хлопа.