"Влак беглец" потегли без машинист в Индия, спряха го чак след час и половина (видео)

Композицията профучала със скорост от 100 км/ч, след като машинистът и помощникът му слезли от кабината, за да си купят чай

Обратно в новината

Коментари - "Влак беглец" потегли без машинист в Индия, спряха го чак след час и половина (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гетата край линията постоянно са го замервали с камъни - какво да прави горкият влак?!

Не са гета ... а просто квартали, индийски. Там гета няма.

За индуски влак е нормално да се движи сам ... те и космически апарат направиха, и той сам се движеше, по инерция!

предполагаемо и локомотива(ите) е бил(и) с есобразна автосцепка на последния опашен вагон която идейно аварийно изпратен достатъчно бързо движещ се нафтов локомотив би могъл да закачи и да се опита значително да намали скоростта на влака-беглец или да го спре, живи + здрави

Фул селф драйвинг! :)))

Как точно влак тръгва по енерция и се движи 70км ? Има нещо измислено в тази статия .....

Отблъскващият двигател е вид електрически двигател, който работи с променлив ток . Преди това е бил използван като тягов двигател за електрически влакове електрически мотрисни влакове), но е заменен от други типове двигатели. Отблъскващите двигатели се класифицират като еднофазни двигатели.

Не става само с Гугъл-преводача и „копи-пейст“! Трябва малко мозък и разбиране, ама и двете, в случая са дефицитни!

доколото го имаш, като гледам с никакъв ток не работи...

Руски агент прикрит като индиец се е качил и го е подкарал, после е скочил в движение при около 100 километра в час от влака.

По Енерция може и със 170 км/ч, виж по Инерция вече е друга работата и има физични закони, но не заем началните условия, за да кажем дали е възможно написаното или е фантасмагория.

движилия се с ~28 м/с нафтов товарен влак аварийно е бил отклонен в глух\челен изкачващ се коловоз - според инфо в англоезичн. сайт индипендънт; неотменно и шофьора, и помощн.-шофьора с по термос пълен с чай да са в кабината, живи + здрави

шпиониТе от посолствоТо на тероръ

Вие кво очаквате от сиганин да направи, нещо нормално, разумно ли?

От сиганин, политик, жена, нищо не става.

Добре, че има такива като вас да ни разсмивате и развеселявате, защото човек има нужда от това, а му се случва все по рядко.

Сандито и Митьо са симпатяги. Приказват ги едни с оная си работа и често дръщят глупости, но се вижда, усеща, че са добри хора. В тях няма злоба и омраза. Не съм видял в нито един техен пост да обидят някой, не си го връщат, както останалите правят, едни - други се нападат и мразят.