Владислав Горанов с първи коментар за санкциите по "Магнитски"

Основният упрек, че съм изменял законодателството благоприятно, е фактологически неверен, категоричен бе бившият финансов министър

Обратно в новината

Коментари - Владислав Горанов с първи коментар за санкциите по "Магнитски" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kak пък все другите са виновни ... ?

Ми върви там да живееш бе цървул! Цял Департамент на САЩ се объркал,подвел се бил даге ,Влади Фурмата е невинен кат сълза!

.....поредният бушон.....нотози е с голям "ампераж" и ще последват поредица от къси съединения..... ако каскета не е унищожил оригиналните доказателства.....

Разкарай се бе,боклук шибан...ходе се гръмни,мутро-гербо копеле!

Горанчо, бягай при О"Брайън и му разкажи всичко за 500 евровите банкноти и как се появиха в чекмеджето на Тиквата. Иначе гориш. Не усещаш ли, че Тиквата и Гешев те хвърлиха на американците.

Горанов, ти поне си от тази партия, не разбра ли, че колкото повече се връткаш по-навътре ти влиза?

Влади, кажи си всичко и ние ще те подкрепиме. На КОЙ даде пачките милиони ? Ние се досещаме но от твоята уста да се чуе

Крадецо,който живее в палат без да плаща стотинка,с навици на рецидивист,май се помисли за недосегаем! Ай под ножа на всичките ти крадени парички! И всички останали от кочината Гроб!!! Ще видиш звезди посред бял ден,нагъл мръсник!

А кой е предложил промяната на закона, която след това се използва за скатаване на данъци от хазарт на една конкретна фирма ? За това си има записи в народното събрание и т.н.

Промяната в закона е направена от финансовият министър в правителството Орешарски! Четете бе хора, не се оставяйте да ви залъгват с фалшиви новини!

Влади, едно дърво дето дава най-много плод, най много го друсат. Това , че и народна партия Герб не се разграничи от теб, а те подкрепя, трябва да те държи в този труден момент.Не го приемай като удар срещу теб а удар срещу партията , и то срещу избори. Някои среди в САЩ искат да ни натресат статуквото на добрите шарлатани.

Влади, не гледай списъка "Магнитски" ! В България се работи по схемата "Перецки" - друсаш яко маслините, а после бегаш.

Ебре-дебре, кой че те фане !!!

Не знам колко е виновен или не Горанов. Но както се каза в едно интервю на едно от най-гледаните ни предавания, този закон е административен акт, не законодателен /т.е. няма следствие, доказателства и под./ и е само за чужденци, т.е. неамериканци. По първото може да се каже само, че все едно наша парламентарна комисия да реши, че еди си кои от Нигерия и САЩ нямат право спрямо България за това и онова. По второто - много се писа тук защо не било прилагано за този и онзи американец. Ами като не четете, поне слушайте бе хора.

Много правилно казано Не че съм привърженик на Владко ГЕРБ Тиквата или който и да е В смисъл да си живеем по българските закони добри или лоши И най важно да гледаме българския интерес Па който крал има български съд Кофти че всичко е вързано Не че нещо Просто личен опит

Този охранен тип, защо още не е в затвора.Как има наглостта да се явява по телевизията и да лъже

Владко знае как да краде. Всичко е добре заметено и обработено.

Прегледайте всички лица в списъка Магнитски. От около 100 човека, почти всички са руснаци, няколко китаеца, няколко арабина и нито един индивид с типично американско/европейско име. Така, явно американите са света вода ненапита. Дотук с тоя списък и медийните простотии.

Да бе, защото корумпирани НЯМА нито в ЕК и ЕС нито зад океана !

Или искаш да кажеш че не е крал а?

Ясен си ни. Сега затвор до дупка!!!

Борисов: Горанчето аз дори не го познавам, виждал съм го един-два пъти, носеше някакъв сак…

Владко джипа си поръчал специално сако с по-големи джобове за да събират еврата, дето черепа му носил. По същата причина Тулупа си взел по-дълбоко нощно шкафче, а пи ар севи боили си поръчала сутиените и гащите 3 номера по-големи.

Как пък в тоя ГЕРБ не се намери един да не е крадец и бандит. И как печели избори една банда.

Горанов е момче за кражби от бандата ГЕРБ на тартора на бандата Борисов.

Горанов няма 1 лев некраден в живота си.

За лев, не знам, обаче колата му определено беше!

Фирмите на Горанов и днес осигуряват кражба на обществени пари чрез обществени поръчки.

Дружество "Трилема Кансълтинг" ЕООД е регистрирано на 14 август със седалище в София, район "Възраждане", ул. "Одрин", Бл. 14, вх. "В", ет. 10, ап. 100.Управляващ Владислав Горанов, осигурява обществени поръчки срещу заплащане.

Тоя има дворец на Ярема, това от заплати ли е?

Това е от безхаберие! Спомни си онзи дупетат, който пестеше от закуски. Нещо да стана с него? Ами със следващите? Защо очакваш сега, дори да се докаже нещо, да стане различно? А и защо да не е от заплата - Горанов имаше изключително високи доходи, като управител на банка. Обаче заряза високия доход, за да се жертва в името на народа и в полза на страната си, като първо прие депутатската заплата, а после се съгласи да слезе дори на министерска. Спомни си, че дори собствено жилище не можеше да си позволи, живеейки в апартамента на роднини...

Едно незаконно освободено корумпе

ОПГ-Борисов, Горанов и Стоянова вкупом в затвора, има доказателства.

То и с Мишо Бирата имаше... и с тефтерчето, дето един "експерт" допусна да бъде откраднато. За едно чекмедже пък да не говорим. И какво от това? Докато има зад себе си най-големия вот на избирателите, никой не може да го пипне.

Чист крадец и обирджия е Горанов.А Бойко е бандит.

Нещо бъркаш - единият е екс министър на финансите, другият екс-премиер. При това и двамата са рецидивисти в тези си прояви, та може да се очаква подобни залитания от тях и в бъдеще.

20г. пандела за тоя нагъл крадец на нашите общи пари! Ако свидетелства за Опандизването на Борисов и другите крадци, да получи само 15г. Аман от нагли тарикати!

И #кой ще го пипне, дори с пръст? Него с краден жип на границата го хванаха и дори и не помислиха за задържане. Ще стане същото, както с Цвъ-Цвъ, когото осъдиха ефективно на втора инстанция, а после оправдаха.

Влади Горанов ми е любимото мръсно копеле от ГЕРБ. Да вземеш кредит, да го изхарчиш по обществени поръчки, да им събереш ДДС-то, да го наречеш бюджетен излишък в размер на 3.5 милиарда лева и да обявиш това като доказателство за стабилност и икономически ръст. Тук не трябва да си финансово невеж, или нагъл лъжец. Тука си иска да си извратен.

Не само извратен, а извратен крадец.

Системата ми е по запушена и обрасла от системата ти !!! Как ги измисляте тия глупости , бе ???

Горанов ще бъде съден затова , че е осигурил 700млн да изтекат.Менда ще бъде съдена за законодателната възможност да изтекат милионите, Севда ще бъде съдена, че ги е получавала и пренасяла, Бойко ще бъде съден, че ги е получил.

Бойко е получавал парите и пръв трябва да е съден.

Освен ако не ги съдят в САЩ... Защото в България за такива неща не съдят. Иначе отдавна да сме отлепили от дъното на ЕС.

Спрете се малко! Толкова омраза лъха от платените ви коментари, че става пределно ясно колко сте жалки! Освен това преигравате и се получава обратен ефект!

явно откраднати 600 милиона ти се виждат преувеличени. Този боклук и семесйтвото му ще тънат в охолство, а ти и твоето ще мизерствате в мухлясалата панелка в Люлин със 1500 лв на месец.

Върнахте БГ в каменната ера, 12г само схеми и дърти измами

Бай Ганьо си! В каменната ера е замръзнало съзнанието ти! Не забравяй,че четири години от тези 12 управляваха твоите хора, сега членуващи в ПП и ДБ! Между другото Венко Сабрутев защо не е кандидат от Смолян, където е роден, а от 23 МИР София? Защото в Смолян го познават и знаят какво представляват баща му, брат му и самият той!

Те са на високо технологично ниво със схемите - Нексо и сие!

Наша гордост казват не са крали нямат пари не са виновни ех тези Американци от къде дойдоха че им развалиха рахатя пожелавам им да ги разпитват милиционери ще кажат и това за което не ги питат и ако са виновни да ги сложат при Плъховете както при капитан Петко войвода който беше нееинен

Спецов и сега ще трябва също да даде обяснения, защото той (като шеф на НАП) УЖ проверява Горанов за последните 5 години и го изкара чист. Сега, когато американците представят съвсем конкретни факти (и сметки) и транзакции на Горанов е интересно Спецов как ще се оправдава. Същото важи и да проверката на НАП на Пеевски!

Заблуждаваш и го знаеш! Американците не представят доказателства по санкциите по закона Магнитски и това е добре известно!

налагат санкции бе доказателства,не че немогат.

Досега общо 11 българи са санкционирани по закона „Магнитски“. В актуализиран списък на Министерството на финансите на САЩ със санкционирани лица по силата на закона "Магнитски" са добавени имената на бивши министри и висши партийни членове на БСП и ГЕРБ, съобщи БТА. Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) на ведомството наложи днес санкции на Румен Овчаров, Александър Николов, Иван Генов, Николай Малинов и Владислав Горанов – за тяхното широко участие в корупционна дейност в България, се отбелязва в прессъобщение на финансовото министерство, разпространено от посолството на САЩ в София. Съединените щати подкрепят своя съюзник в НАТО, България, в борбата както с дълбоко вкоренената корупция, така и с руското влияние, подкопаващи демократичните институции“, заяви Браян Е. Нелсън, зам.-министър в Министерството на финансите по въпросите на тероризма и финансовото разузнаване. В резултат на санкциите по „Магнитски“ се блокира цялата собственост и право на собственост и други собственически права на посочените по-горе лица, които се намират в Съединените американски щати или са във владението или под контрола на граждани на САЩ и постоянно пребиваващи в САЩ. Такава собственост, право на собственост и други собственически права задължително трябва да се докладват на OFAC. Освен това се блокират всички дружества, притежавани пряко или непряко с дялово участие от или над 50 процента от едно или няколко от санкционираните лица. Ако не е налице общо или нарочно разрешение, издадено от OFAC, или освобождаване от задължението по друг начин, предписанията на OFAC по принцип забраняват всички транзакции от граждани на САЩ или постоянно пребиваващи в САЩ или транзакции на територията на САЩ (или извършвани транзитно през САЩ), отнасящи се до каквато и да е собственост или право на собственост и други собственически права на публично обявените или по друг начин санкционирани лица. Освен това финансовите институции и други лица, които осъществяват определени сделки или дейности със санкционираните физически и юридически лица, могат сами по себе си да бъдат изложени на санкции или да попаднат под действието на друга наказателна процедура. Забраните включват даряването или предоставянето на парични средства, стоки или услуги от, на или в полза на санкционирано лице или получаването на дарение или под друга форма на парични средства, стоки или услуги от такова лице. Превод и редакция Фрог нюз

“Досиета от Рая” Обединение на 380 журналисти от 67 държави предприе мащабно разследване! Разкри офшорните сметки на големи бизнесмени и влиятелни политици от цял свят! Разследването носи името “Досиета от Рая” заради тропическите острови, където държат парите си банкери, бизнесмени и политици. “Осветено” бе дори английското кралско семейство! Офшорните сметки не са престъпление. Но когато има предявено обвинение, има законово основание да се разкрият офшорните сметки. Тогава ще лъснат милиардите и на Борисов и на Гешев! И не могат баламоса глобалният закон Магнитски! Че Гешев си ги е спестил от баничките с бозичка! А Борисов си ги е спестил още като беден младеж, и син на милиционерския полковник Методи Борисов, когато по думите му, е ял само филии с мас! И картофи, които лично е садил! В “Досиета от Рая” има и българска следа, която води до Бойко Борисов! 3,8 млрд $ струват акциите на Борисов само на Каймановите острови! Борисов притежава акции в най-големите световни корпорации: Google Apple, Fasebook, Toyota, Samsung и мн. други. Бойко се оказа едър акционер в “Тесла”, държи 5,7% акции на стойност поне $2,1 милиарда евро. По-голямата част от богатството си Борисов е натрупал през най тежката икономическа и ковид криза в България! Мимикриращият комунист и бивш бодигард на Живков рекетирал алкохолни фирми с милиони за да не ги преследва за фалшив бандерол. Същото правел и с производителите но цигари. Рекетирането на хазартния бос Васил Божков стана известно и в ЕС и в САЩ! Което е една от причините Борисов и Горанов да бъдат включени в списъка Магнитски. Днес Борисов е неформален съдружник в стотици фирми! Придобивал е акции от тях по една и съща схема! Собственикът на фирмата е принуждаван да прехвърли част от дяловете си в офшорни сметки на Борисов! Борисов е натрупал най-много милиони от некачественото пътно строителство и от ремонта на ремонта му. Всички големи обществени поръчки се печелят от “Главбулгарстрой”. Собственик на “Главбулгарстрой” е Симеон Пешеов. Пешов игнорира тихомълком съдружника си, притежаващ 33% от фирмата и на негово място се е намърдал Борисов, като дяловете отново са прехвърлени в офшорна фирма. Когато Борисов беше премиер, фирмата Ипон формално не беше негова, но охраняваше държавни обекти, Нефтохим и военни поделения в ликвидация. Борисов има общ бизнес и с олигарсите Домусчиеви, които произвеждат хапчета и контролират Българския черноморски флот. Преди време НАП/разбирай Горанов и Борисов/ опростиха десетки милиони данъци на Домусчиеви. Борисов е собственик в сянка на най-големия бетонов възел в България. Който се управлява от близкия му приятел Иван Саздов. Изгонени от Борисов висши съпартийци си спомнят, че Борисов още през 2010г. е дал банкет на близките си приятели, за да отпразнува първия си милиард. Според “Досиета от Рая”, Борисов, по време на управлението си е прехвърлял в офшорни дестинации средно по 500 млн.$ на година! Под покровителството на сиамския си милиционерски близнак Иван Гешев! Във всички комунистически държави, капо ди тути капи е генералният секретар на Комунистическата партия. Диктаторът Живков, със благословията на Кремъл, назначи за свой наследник бодигарда си- мимикриращият комунист Борисов! Кучкарят на Путин! Построил Балкански поток и направил възможна войната на Путлер в Украйна!!! Владислав Горанов е касичката на Доган и на ДПС.Той е заместник-министър на финансите в първото правителство на Бойко Борисов (2009 – 2013)и министър на финансите във второто (2014 – 2017) и третото правителство (2017 – 2020) на Бойко Борисов. Министър Горанов и Премиерът Борисов координирано са участвали в корупционни практики, най известната от които е случаят с изнудването на Васил Божков. Румен Овчаров-бивш министър министър на енергетиката и енергийните ресурси в правителството на Жан Виденов, министър на икономиката и енергетиката в правителството на Сергей Станишев (2005 – 2007). Александър Николов-бивш шеф на АЕЦ Козлодуй Николай Малинов-председател на НД Русофили Иван Генов-бивш шеф на АЕЦ Козлодуй Настоящия висш функционер на социалистическата партия Румен Овчаров и двама бивши шефове на АЕЦ “Козлодуй” – Иван Генов и Александър Николов, са координирали помежду си вземането на комисиони. От това Овчаров е прибрал 5 млн. евро в офшорна сметка, заявиха от финансовото министерство на САЩ , при обявяването на санкции срещу тях тримата, Законът Магнитски позволява на САЩ да санкционират лица, които нарушават човешките права или са замесени в особено големи корупционни престъпления. Борисов и Пеевски са участвали координирано в грабежа на КТБ на Цветан Василев, а Гешев е замитал дирите им, като ликвидатор на КТБ. За да не бъдат обвинени, че се намесват в предстоящите избори, САЩ не санкционират Борисов и Гешев. Засега!!!!!!

И след всичкото това богатство, Борисов живее в скромна къща в Банкя и трае, за да може да го арестуват Кирчо и Дамаджаната. Да, защото Бойко е мазохист. Човече, виж къде живеят олигарсите. Виж къде живее твоя бос - Черепа . Помисли първо, преди да пишеш. На Бойко милиардите са, като на Бай Тошо милионите. Помниш как Владко Живков си умря в мизерия.

Абре герберче просто.Олигарсите са с легални бизнеси,докато Тиквата е на държавна заплата и как го виждаш да се шири в палати и да кара Майбах.Ами няма как да стане,как ще обеснява как си позволява това охолство.То това им и мъката на такива като него,имат милиарди,а не могат да го демонстрират и парадират с парите си.Ставате смешни как сляпо го защитавате след всичките му гафове.То не бяха записи,то не бяха компромати.

Ей боклук!!! Изчезни от България и отиди където ти е удобно мястото!

ааааа,не така......поне 15-20 год.при бай Ставри в ЦСЗ,пък после да ходи на МП-та!!!

Няма огън без дим.

Същото важи и за Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков и други мастити членове на ПП и ДБ! Ако не сте платени, сте с малък умствен потенциал!

Естествено, че не е проблем да сте си приятелчета, нали до вчера променяхте закони така, че да крадете законно. Щом имаш власт и можеш да промениш закон така, че нещо за което вчера е било аморално и се е влизало в затвора за дълго, за нанасяне на щети в особено големи размери, сега да е напълно узаконена кражбата - то всичко е ОК. Широко скроени хора сме и си оставяме приятелчета! До ГРОБ.

раираната пижама и отивай в Централния. От там ще си сипеш глупостите през следващите тридесет години.

Много сте хитри бе! И да спечелите изборите, така ли? Ще искате ли поне оставката на Гешев, ако ги спечелите?

Един ден Влади Горанов влетял при Началника с нов донос и му казал: - Генерале, един ебе една ПКП на табуретката. - Влади, не ме занимавай с групости, защото точно сега броя пачките, дето не съм ги взел от Черепа! После ще се оправя с онзи наш ахмак. И да ти кажа - на прост гербер, Владиславе ум не се набива, а кур се набива! Но след 2 мин. Владко пак приприпкал при генерала. - Генерале, половината от нашите в ГЕРБ ебат ПКП-та на табуретката. -Не ме занимавай с глупости, бе! Сега броя кюлчетата си, дето някой нарочно ми ги е подхвърлил, за да ме компроментира! А онзи мръсник Радев ме наблюдава с дрона през прозореза…!После ще се оправя с тях. След 1 час Влади пак отива при генерала. - Генерале, цялият ГЕРБ ебе ПКП на табуретката. На Генерала му писнало и отишъл при хората си. - Който еба ПКП на табуретката да излезе една крачка напред. Всички излезли без една - Браво на тебе. Как се казваш? - Аз съм ПКП-та о табуретката, Началник!

Това беше смешно, наистина ме развесели!

Пак се прославихме! Пак учудихме света! Пак сме number one:) Браво Бойко, евала Борисов! Конграчулейшънс! И папата те търси, пак, да те погали по главата! И Влади Горанов не познавал Влади Горанов! К’во става? 13.02.2023 И Влади Горанов не познавал Влади Горанов! К’во става? Това кой Влади Горанов е? Владислав Горанов, бивш двукратен министър на финансите на Борисов и веднъж зам.-министър при Цветанка Ризова по бТВ. Ризова го пита за коментар на онова, което са написали американците като мотиви да го вкарат в списъка със санкции по закона „Магнитски“. С цялата сериозност, на която е способен, Горанов отговаря: Някой е подвел американската страна, която аз иначе много уважавам. И започна да разказва, как той като отговорен труженик на финансовата нива, правил всичко по закон. Тъкмо той бил открил нещо съмнително в решениета на Комисията по хазарта, която години наред облагодетелствала бизнесмена Васил Божков. Той, говорещият пред „Лице в лице“, нямал нищо общо с написаното от янките, че е участвал в разпределяне на подкупи за промяна на законодателството, което да облагодетелства определен бизнес, от което държава, оттам всички българи така и не помирисали 600 милиона, които им се полагат по право. Разбирате ли? Онзи Горанов, за който пишат от САЩ няма нищо общо с Горанов, който се яви при Цветанка. Този от телевизора изреди свои колосални заслуги за страната и народа, които могат да просълзят и гранитна скала. И от дълбините на справедливостта се поражда някакъв чист порив този човек да бъде награден. Дори повече – да му се издигне паметник. В София, Плевен и Долни дъбник, по-късно в Свищов, защо не и на Витоша, където е построил отдъхва след тежък труд в скромна колибка… И какво сега? Американците уж се хвалят със сериозни служби, специални технологии и купища агенти, а попаднали на някакъв Влади Горанов, и се оставили доносници от България да им подхвърлят фалшив Влади Горанов. Този, който се появи на екрана се оказа съвсем друга версия – чист човек, родолюбец и перфекционист. Да, все още бил член на ГЕРБ, но това не нанасяло репутационни щети на партията, щото той нямало в какво да бъде упрекнат. Има заболяване „раздвоение на личността“, но това е когато един човек си представя, че е друг. Има филм „Мисията невъзможна“, в който Том Круз се преобразяваше в бизнесмен и руски генерал, слагайки си специални маски. Но в случая с Горанов нещата са други: в САЩ говорят и пишат за един, а по телевизията в България се появява съвсем друг. Единият е много кофти пич, а другият – народен герой. Прав е Борисов, че не познава Влади – онзи Влади, дето са създали като крадец и корумпе американски институции. Борисов познава и обича Влади, който рамо до рамо с него работеше за просперитета на всички българи. Как работиха само! Не ми се мисли какво ще става, когато един ден „Магнитски“ стигне до Банкя… Емил Азар

Инфо, ами да се вземат американците в ръце, че да не компрометират този закон! За Влади Горанов допуснаха фактологическа неточност, така е. Той наистина не е инициирал промяната на закона за хазарта. Ами ако се окаже, че и за другите с посочените сметки с точни суми е същата боза? Какъв ще е изводът тогава, за борба с корупцията ли иде реч или за политическа разправа? Не можеш да размахваш закона Магнитски както Ким Чен Ун размахва ядрени ракети!

Тук съм съгласен с теб (както никога!) - явно американците малко са се пообъркали. Всъщност доста. С всичките им служби и информация, дето събират 24/7 365 дни в годината от всякъде, и с английските и останалите партньорски западни служби…И аз съм на същото мнение - та с теб ставаме двама! Ама като има толкова много заблудени и завистници - цяла България, че и Европа, как да им обясним, бе човек!! “Лош материал”, със “сбъркан чип”! Но ние двамцата с теб сме изключение!

Защо всички неприятни са в ГЕРБ?

Щом Христо Иванов, Кокорчо, Слави, Нинова, Пеевски и сие те кефят..

Завистници, бе колега! И негодници! Всички завиждат на Меси за постиженията му! А той след като оправи и България, и Западните Балкани беше на път набързо да опатка и ЕС, и света и после да си заеме и с Космоса!

Инфо, наистина ли ти се виждат дванайсетте години управление на Борисов дребна работа?

последния бой дето ядоха блядовете в добруджа, тогава даже нямаше ЕСи НАТО ами една армия дето ги кара да бягат като битити песове... им стана криво сега и в Украина... като 1944та преврата... сега гледат да ни откъснтаот НАТО и ЕС с пореден преврат... стархлозе пази...

Благодарение на този "бой" оставаме без Беломорска Тракия и излаз към Средиземно море, та трябва да прекарваме гемиите си през Босфора и Дарданелите. Пак благодарение на него завършваме Първата Световна от към страната на битите п######и, със задължения за плащане към комшиите, довели до първата национална катастрофа. С ТОВА ЛИ СЕ ГОРДЕЕШ, БЕ!?

с това... проблем ? и спр да четеш ПАРТИЗДАТ... очевидно си зле с информацията...

А Македонците що ни бият ?!

А Менда Стоянова кога?

Дано в списъка със санкционираните лица видим и "девойката" на Влади, за която говори Божков. Това е Мария Филипова, която в момента е в ръководството на КФН със заплата над 12000 лв. на месец за нищоправене. В България далаверджиите ги награждават с високи постове.

"Горанчето аз дори не го познавам, виждал съм го един-два пъти, носеше някакъв сак…"

Борисов преди осем години: -"Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми каза: "Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено.Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам? "

Дано в списъка със санкционираните лица видим и "девойката" на Влади, за която говори Божков. Това е Мария Филипова, която в момента е в ръководството на КФН със заплата над 12000 лв. на месец за нищоправене. В България далаверджиите ги награждават с високи постове.

като победим в украина вече няма да се притеснвате... ще дойдем пак да ви освободим... само като 1944та преврата ... осигурете да не сте в НАТО и ЕС....

Дано в списъка със санкционираните лица видим и "девойката" на Влади, за която говори Божков. Това е Мария Филипова, която в момента е в ръководството на КФН със заплата над 12000 лв. на месец за нищоправене. В България далаверджиите ги награждават с високи постове.