Владислав Горанов обясни как е купил офиси за 752 000 лева

Сделката е финансирана от търговската дейност на компанията и търговски кредит, заяви бившият финансов министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инкасираме ли, инкасираме ли компенасциите за ниската държавна заплата, г-н В.?

С МАНГИЗИТЕ И КЮЛЧЕТАТ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО. А тоя ДЕБИЛ отговаря и говори КОГАТО ИСКА. ТОЧНО Е УМЕН КАТО НАЧАЛНИКА СИ ТИКВАТА.

Повечето хора смятат, че мутрите държат хотели по морето, ама за детски занимални, частни училища и градини не се сещат. Много от децата ги посещават и спонсорират. Приятни местенца за хапване или просто кафе... Йога/спортен клуб

О, има и още. Фризьорски салони, магазини за алкохол и цигари на ключови места и др. сладки бизнеси.

Това са парите от Черепа.

Обяснения - в прокуратурата и съда. Нека ни научи и нас как от 11000 лева спестявания и няколкомесечна дейност на фирмата му в условията на здравна и икономическа криза можеш да се окажеш с такава печалба, че едновременно да строиш огромен палат за няколко милиона и да купиш офиси за почти милион.

Тиквената епоха за България вече приключи, остана назад в историята като период на хунтата на Борисов ! Но дойде Видовден, и всичко ще си дойде на мястото ! До изборите на 11.07.2021 г. има още да излизат много неща наяве, и колкото герберите да тръбят фанфари, а социологическите квачки, врачки, баятели, мислители, професори, доценти, барабар с доцент Стойчо, ще останат изненадани когато окончателното класиране посочи ГЕРБ и сие на трето място !!!

Този жалък човечец

Той обясни и всички тутакси му повярваха.

ТОЯ СЕ УСЕТИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ГО НАМАГНЕТИЗИРАТ И ПРОГОВОРИ...

И какво каза?

Честни сини очи продължава да гледа невинно и да мига на парцали

фирмата герб неуморно и последователно работи,работи... Утре ако реши и половин София ще си купи

1.Пущаш пералнята 2.... и аз така правя. Вземам кредит. После бързо ги връщам. Баща ми намерил едни злата в стария си юрган, дето го изкара да се завива. Леля ми от Америка ми даде също едни пари , няма какво да ги прави при Светията. И бързо Го погасих.

С две думи, едно обобщение - беден политик - няма ! А хем и те на заплата като повечето, даже на държавна службица, нита са IT, нито борсови играчи или математици от БАН ;-)

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ТЕЗИ КОМУНИСТИ ВСЕ ГЛЕДАТ В ЧУЖДОТО КАНЧЕ? А НЕ СИ ГЛЕДАТ В СВОЯТА ПАНИЦА.!

се оказва ,че нечия паница все е взета от нашата обща! Просто е! Нищо в света не се губи! Просто преминава от едни ръце в други джобове!

Ами щото той си мисли, че Държавната паница е негова, затова.

прокурватурата спи зимен сън, когато става въпрос за пеефските слуги и корумпета. гласуването за герберските отрепки или патреотарите е кратък IQ тест

Този размагнитва парите на пеевски, вероятно....

Вече Бойко дава лекции на гербери млади, как да станат като финансовия министър Влади ! Като изтърват 700 милиона от хазарта, а пък, как да си купят офиси за 754 000 лв. от Софийската златна карта ! Брей, пантарей, има такава партия !!!

Готов е за детски център пълен с идиотки травмиращи децата!

Това са пари спестени от баничките ,кебапчетата, наема и пари за бензин.

Да, напусна политиката чистичък и с много финансови възможности. Няма какво да питате, всичко е ясно. Не задавайте риторични въпроси, излишно е.

Значи е добър финансист, жалко че не можа да го покаже като министър. Цените на офисите от 2 години се сриват главоломно особено кагато българите откриха, че може да се работи в къщи , а не само да се пие.

Днес офиси в България купува,утре апартаменти в чужбина ,после ще се изнесе в САЩ и така се "развиват" крадците ,като няма читав съд и прокуратура.А току виж ,че станал комшия на Божков в Дубай.

Е нормално, човека живееше в луксозен апартамент без да плаща наем докато беше министър. Та спестил е човека.

И не забравяйте ,че е масон.

Обичам го !

В България има и бедни има и богати. Това някои хора още не могат да го проумеят, Според българина, министрите трябва да са бедняци, ходещи с градския транспорт на работа, понеже били слуги на народа. Мислене и чудо. Тезисите на др. Т. Живков. Но дори и притежаващите Трабант (Соломон Паси) не бяха пощадени от народната любов.

проблем има, когато влизат бедни в министерството, а излизат богати схвана ли

В таа държава има много бедни защото има малко незаконно много много забогатели ... тоа долнодъбнишки пикоч не мое си каже името мъ гулем финанцис

Как така все техните фирми са много печеливши и проспериращи. Някакви гениални бизнесмени ли са? Хората блъскат с години да припечели фшрмата им някой лев под канонада от проверки и изисквания, а наш Влади върти милионите като бонбонки.

И защо трябва да вярваме на един доказан лъжец?

А дали ще си ги отнесе в затвора, съответно - гроба?

455

Аз ако съм се нагушил с 30-40 милиона дали ще ми е проблем да обслужвам кредит от 700 хиляди за пред хората :-)))

Спецов, ха сега да те видим стиска ли ти да го провериш. Или си вървежен само по прашки

Ще, ще Чети "жената днес"

Ще му звънна на Влади да ме светне в коя банка да ида и да взема такова кредитче. Искам 500К.

ей, че си лаком, 100К не стигат ли?

Само като отговор че работиш като трол в полза бсп ще ти бъде отказан такъв кредит.

Тая държава няма да я бъде ако такива като тоя боклук не влязат в затвора

Спите ли, овци? Нищо, спете. Сега вместо кръв да залива улиците престъпниците са милионери, а вие бачкате за има няма 1000лв. Кой е на далавера?

а сега за ИТН безказармен чалгаджиьо

много добре казано - безказармен чалгаджия. Средностатистиччески малоумник, който си мисли, че с кръв по улиците нещата ще се оправят. А, те никога не са се оправяли така, защото този който е избивал сяда на мястото на избитите и историята се повтаря.

А лойко джипката не излиза от ОПЕРАТА!!!! Всички, които подкрепят мутрокомуниста-тулуп са НЕПРЕМЕННО по-прости и от него и по-грозни - тлъсти, с чеерни лица и подпухнали, неграмотни и крадливи! НЕма го вече боко - ойде у зайчарнико.

?? какво искаш да кажеш? 44-47 колко кръв се изля по улици и кратери от бомби? Нещо стана ли по-добре? Не! каква е поуката?

От шайката с бели якички, за която гласуват простите тьотки и лумпен пролетариатът....

Абе хора ли сте или тролове ? Къде видя "прохожащ" бизнес в тази фирма. Ако наистина имате желание да видите истинта, а не заработвате възнаграждение в статията е написана фирмата и просто отворете Търговският регистър и вижте от кога съществува тази фирма, а после можете да проверите и други неща, ама важното е да се пише против герберите нали ?

Aйдеее, поредният герберски Цецо с апартаменти… Черепът добре е мазал там.

Пробвайте вие да си кредитирате прохождащия бизнес със 750 хиляди. Да видим как ще стане!

Какво да прави .Отделил е няколко пачки от тези които е трябваро да предаде на Буда

Когато се разраства скандала с "бутилката ром и пурите" на съветника на президента, веднага се прави "нов скандал" с гербаджия за да се отклони вниманието. Нищо не се променя от 30 години, така действат комунистическите милиционери. Дали е с кредит който може да бъде доказан или с пари на фирма чиито обороти също могат да бъдат доказани, не е важно. Важното е медиите да раздухат "скандала". При положение,че нормален гражданин в София плаща 300 - 400 хиляди за апартамент не разбирам защо фирма да не може да плати 700 хиляди за офиси. Ама то пурите и рома са си друга работа, за тях президента каза,че било манипулация и "свободните" медии веднага повярваха на единствения праведен в държавата. Те са свикнали да "вярват" на силните на деня, лошото е ,че ние повечето не сме били и не сме от тях.

Мишо не се прави. Скандалите си валят един след друг

Да не се окаже, че в бил кредитиран безвъзмездно от някой бизнесмен, който впоследствие в Дубай?

Да не се окаже, че в бил кредитиран безвъзмездно от някой бизнесмен, който впоследствие в Дубай?

Тоя може и да е за разследване заради Божков, най-малкото за немарливост, но това че е купил офиси с кредит не виждам какъв скандал е. Виж ако беше кеш е друго нещо.

Ми има много дето живеят с не мъчени пари и са от кредит в кредит, преди години не смееха да изкарат скъпарските си коли от гаража. Случая с бездомника е същия, бедната му душица не изтрая и година, да развърти краденото, нагъл идиот.

Копеленце мръсно...

Това е отрочето на нечистата, но искрена, любов между ДПС и Герп.

Стана ли ви ясно, че това е "железния" политик, който е визиран в изявлението на САЩ по закона Магнитски!

.

Божееее,720 000 лв ! А,бе има хиляди хотели ,подтроени за стотици милиони лева и никой не ги проверява,те се хванали за 720 0000 лв. Краде се яко от държавата и това е !

Там е проблема,че да крадеш в БГ е законно.Затова всички измамници се бутат в политиката.

Ми нема лошо