Владислав Горанов на разпит и за джипа: Хляб няма да има, значи трябват зрелища

Колкото до автомобила, той е издирван от република Мордавия, а не от Русия, уточни бившият финансов министър

Обратно в новината

Коментари - Владислав Горанов на разпит и за джипа: Хляб няма да има, значи трябват зрелища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това не е зрелище а трябве по строги наказания за тези крадци

А бе Горанов, не му отваряй очите на Рашков бе! Дръж го на тъмно, да му е ясно! Нека си въборазява, че разкрива някаква далавера, нека се филмира, в края на краищата не ти пречи. Ще се явиш в полицията за снемане на сведения, а не на разпит както се тиражира, два три пъти в годината, голямо чудо!

Поредната пушилка на Рашков. Ако колата е на лизинг ще хване Горанов за никъде колкото и да се старае. Рашков действа по презумцията че няма чист човек и че ако ОВИ достатъчно все ще скалъпи нещо. Това е следствие на факта че той самият е корумпиран до лкоститентъй като е ясно че няма как да има имането което има само със заплата. Но за него е важно да не бъде разследван и затова той трябва да бъде министър и да преследва а да не е обикновен гражданин. Ясно като бял ден. От това нищо няма да излезе но първосигналните тупани се ловят на малко и само им трябва намек във вестника. Апропо какво стана със имената на подслушваните които Рашков щеше да обяви до края на миналата година. Ааа няма ги защо ли…

Скъпи и нагъл Влади, ако аз бях с колата щяха да ме приберат - мен и колата. Бъди благодарен на милинцифаите, че са мишлета и не пипат у нас по такива дебелаци като теб. Редно е да те разпитват, защото нямаш нищо на твое име. Влезе ли те пълна проверка на доходите и собствеността - тогава ще я закъсаш тежко. Но няма да стане, бъди спокоен. Черпя те един хляд "Добруджа".

а Мордавия е район в Русия. Русия е империя и в нея има много националности, всяка от които може да учи собствения си език в училище.

помийке малка, за теб хляб ще има, знаем. И калмари по скъпите гръцки ресторанти.. и тока ще си платиш бизнес твой нямаш, така че не можеш да фалираш как обаче, аджеба, голият ти(на хартия) гъз се вози в това скъпо, крадено возило ПОЛЗВАТЕЛЮ?? чакаме да почнете да падате като круши, един след друг. дано доживеем да го видим. ама надали.

И като паднат крушите, ти пак ще си същият тъп и неук голтак. А комунистите ще си пълнят джобовете. За тях хляб, за теб - зрелища.

Боклук скапан! Добрите ученици, надминават учителят си! Браво, боклук! То, и за ниско грамотния ще надмине неграмотния Борисов, но Ти изби кочината!

Изключително добре поднесена защита от г-н Горанов. Да знаете от мен безплатен адвокатски съвет: Когато ви обвинят в неоспоримо по доказване престъпление....Вие си чуруликайте, говорете за времето, за тока, за Международното положение....номера минава.

глупости

Автомобилите не миришат, Неприятен тип

На гладните парапитеци им дай зрелища...

да остава за крадливите парапитеци? Ей, че хитрушко.

Ами то Мордавия е част от руската федерация бе Влади. Все едно да кажеш, ама той автомобилът се издирва от Бавария, а не от Германия.

просто я бърка с Молдова

Молдова е НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА, Жора.

Но Горанчо се прави на луд. Имаше един такъв, но друг политик, който беше създал нова държава .... но в Африка. А Горанчо ни взе за мезе в Русия.

А какво значи думата Федерация? Или тя е само за украса в името на Русия?

Чашков си прави смешен пиар! Явно пак се е нафиркал :)

Бързо връщай джипа на Плевенлиев!!!

Влади хората сами си изкарват хляба, само си плащат наемите, сами си купуват колите. И не им е лесно, затова като видят някой, който друг му плаща наема, ползва луксозни возила даже и крадени без да плаща и се дразнят. И те искат така, едни куфарчета да разнасят и всичко да им е платено.... и после да ги закачат.....

За какви коли мечтаеш? Скоро ще събирате парички за по едно ел. колело ... Без акумулатор ... Дебили!

те ел. колелата са по-скъпи от дръгелите, които напълниха България по време на "управлението" на тиквата..

Изкарвай си хляба, кой ти пречи? Ако ти е малко, кой ти е виновен, че имало по-способни от тебе? Аман от завист в тая страна! И аз не съм милионер, но не искам чужди пари. Ако е взел нещо незаконно, не ти си съдията по делото! Впрочем, то съдиите ни са виновни за повечето бели тук, ама това си е отделна тема…

говориш за по-способни мошеници? Човека вероятно са на в предвид хора, а не нехора.

Абе да го духа Интерпол, ве. Интерпол е за балъците а Горанов е от гяволите. Казуса "Горанов" е ясен, само 1 не разбирам: Защо няма арести и уволнения по цялата ХРАНИТЕЛНА ВЕРИГА от сръбската граница до министерския съвет? Бил отишъл Горанов с крадена кола до границата но сменил колата....щото сърбите 100% щели да го арестуват. Бах тоя казус аз, бах.

или ти си от простите? Защо мислиш, че Горанов с ясното съзнание че е в крадена кола, ще хване да прекосява държавната граница, където тези неща се гледат? Май ти си от простите.

Нашто момче е отишъл на границата и там ЛЮБЕЗНО са го посъветвалш да сме колата, защото се издирва от Интерпол. Защото в Сърбия нямаше и да го питат а ще го арестуват. Това трябваше да направят българските фатмаци. И вече в съда се доказва, от адвоката, кой кум кой сват. Не е нормално колата ти да е издирвана от Интерпол а ти да я смениш и да не ебаваш какъв е проблема. Няма огън без дим! е казал вожда Умното Мъдо. Намесата на Мотофое говори за ДЪЛБОЧИНАТА НА КОРУПЦИЯТА.

че някой е пренабил номерата на колата му на друга кола и после другата кола е изчезнала, та са я обявили за издирване, без да знаят че е клонинг? Хайде пак помисли.

Колата най-вероятно е подарък! А подарителят е решил да мине тънко с кола втора, трета кражба.

Вие ми развалихте цялата пледоария в ролята на прокурор. И в "Германия" и Мотофое и Горанов са знаели за ТЪНКИЯ ПОДАРЪК. Че и любезните митничари от ....българската страна на митницата.

Завършен простак като ментора си от зайчарника в Банкя.

Но къде да я открия тая кучка ПП - промяната, да и го таковам НЕпроменен. Щото Боко го смениха но Боковизъмът остана в сърцата на Администрацията, гали ба.

Aпа вие не ме гледайте, че съм осран до ушите, гледайте си цената на тока. Браво, другарю гербераст! Само че така се правеше преди година по тулупово време. Тогава шайката ви беше недосегаема щом цената на тока е ниска.

Преди известно време не минаваше ден в който някой другар да не си драсне клечката, че му била непосилна цената. Сега изглежда цените са ви добре?

Влади, всички знаем, че си разбийник...

Владко , цените на тока са резултат от твоята финансова политика ! И от глупостите които вършехте с шефа ти ! Тиквата ! И запомни едно ! хлябът и зрелищата вървят заедно иначе няма смисъл !

Владко и шефа му девет месеца вече управляват така ли? А бе що се излагаш като кифладжия? Защо нямаше такъв скок на цените преди 9 месеца? Каква е разликата между 2020-та и сега? Освен кой управлява.

А ти май забрави 12г. кой управлява толкова мъдро държавата, че за 9 месеца даже не могат да му се изчегъртат глистите, навряни на всяко топло местенце. Ако за тия 12г. неше постороено Белене, с вече купени и платени реактори, цената на тока нямаше да е такава. Ако за тия 12г. беше построена газовата връзка с Гърция, вместо връзката на Русия с Турция, сега и цената на газа нямаша да е такава. Само че и тулупа нямаше да е милиардер, а Цецо рентиер. Вие герберунгелите може много бързо да забравяте, ама останалите българи помнят.

Илиян Илиев

Да те светна ! Високите цени на тока са в следствие на висока цена на газта ! Точно преди година Борисов и Горанов решиха да на подписват дългосрочно споразумение с Русия , а да купуват по цена на борса ! Ето го резултата от техното деяние !

И преди тия 12 години кога сме живели по-добре отколкото през тия 12 години? Айде и двамата дебила да кажете. Вече девет месеца управляват вашите нови честни и почтени-по-добре ли живеем платени коментаторчета?

чак когато го загуби.

Илиян Илиев

Ще ти отговоря ! Между 1980 и 1990 съм живеел в пъти по-добре отколкото при Тиквата !

на 30.03.1990 Луканов обявява тотален фалит на държавата България. От хубаво ще да е било.

,,Бездомна “Горанке,с шефа на ОПГ,,Шайката”зрелищата 12г. ги пробутвахте на българите ,а за хляба вие го превърнахте във валута и надградихте офшорните си сметки.Бирисов построи на Путин и Ердоган транзитния,,Турски поток” за 3 милиарда с използване на Белоруски фирми и даде авансово 3 милиард за самолети Ф - Б70 ,които не идват ,защото завода в Тексас още не е комплектован.Е в тези два проекта отиде много хляб и зрелищата бяха перманентно превръщани в политически циркове.

Ама наистина ли го вярваш това?

Общо взето всичко ми стана ясно, Горанов е абсолютно невинен. Само не разбрах от кога фирмата "МОТО ПФОЕ" продава ТОЙОТА на лизинг? Или както казваше Дантето: "Има нещо гнило в Дания." Пълен цирк.

Това наистина е странно ! Представител на БГ за Волво и Форд продават Тойота !

че фирма от размера на Мото-Пфое, няма да хване да се занимава с далавери типа "горублянски автоджамбази".

Кофти е вече да го няма Баце и да те тормозят за лъжите ти !

и за него пишат по медиите. А колко обикновени хора тормозят по същия начин и тях няма написана и думичка..... Сами си ги избрахте. Сега ще ги търпите.

от известно време ного да знаеш. Само че, защо Влади и ошишкавял, а ние заслабнАхме?

тепърва ще затягате коланите

Вие вече на "Влади" ли сте? Да не сте спали заедно?

Sm3hurk0

Абе тапанар, защо си мислиш, че на хората по времето на вашето управление им е било приятно да бъдат разкарвани по полиция за подобни неща, а Вие се радвахте на всякакъв комфорт и се чудехте как да си записвате пикаенето по тоалетните.

аве ЛЕБЕДАР, а ти от къде знаеш той какво си мисли ? Кога стана такъв КАШПИРОВСКИ ?

Тоя самр като го гледам и ми се повръща! Долен наглец

Задава ли си някой въпроса защо колата е купена през Мото Пфое от Германия, а не от Тойота Болканс? Цените на Тойота в Германия са по-високи от тези в България. Но правят едни странни врътки като вкарват нови коли като употребявани за икономия на данъци. Легалният вариант е колата да се купи там, да престои няколко месеца без да се кара и след това да влезе у нас като "употребявана". Но понеже на тарикатите не им се чака правят врътки и фалшификации с документите. Е сега да си пати.

Ако някой клонира 30 годишната ти Астра в Пакистан и я обявят пакистанците за открадната, ще им направиш ли сфирка? Ми, ще трябва.

Абе поръчките ви стават все по идиотски по-идиотски. Наистина ли сте толкова тъпи или толкова сте се изчерпали, че започнахте да пишете простотии. А да видим дали ще познаеш нещо-какво ще стане, когато мото-пфое реши че му увреждат реномето с тия лъжи?

За вас свежичко, за мене дежаву.

Тоя ми се струва много удобен за мандръсане. Някак , като че ли има физиономия на проститутка Курвата си е курва Мутра, предател!- депесето у дочетох.

Владко ,защо си избягъл от границата ,след като не си бил виновен,че джипа бил клониран ? Владо моме ,бягаш от местопрестъплението ........

шефа с пръстена го чека у храстите, да му набие канчето ако сгафи. Диамантената ръка, култов "съветски" филм.

не се впрягай толкова много Регистрацията се прави в нашият КАТ. А ако не знаеш в КАТ се назначават като секретарки основно дъщерите и ЛЮБОВНИЦИТЕ на катаджийте. Съответно въпросните МИСИРКИ са майсторки СВИРКАДЖИЙКИ и са скарани с компютрите. Допускат при работата си маса БРАК и грешки и се налага непрекъснато някой да ходи зад гъза им и да ги коригира. Лично съм регистрирал чистак бърсак ново ремарка току що купено. Съответно МИСИРКАТА беше вписала ПОГРЕШНО в талонът на ремаркето ФАБРИЧНИЯТ му номер. Когато след десетки години сменяха контролните държавни номера отидах да му взема нов номер. Беше огромна опашка. Дойде и моят ред на гишето. МИСИРКАТА взе документите ми - въведе ги в системата след което изкочи с бясна скорост крещейки Капитане, капитане, намери се ОТКРАДНАТОТО ремарке !!!! Всичкото мангал и турци на опашката зад мене през това време ме гледаха изпод вежди гачили съм наебал сестра им. Та още от ся ти казвам че 100 процента някоя КУРВА в КАТ е спала докато е въвеждала ОГРОМНИЯТ наръч на МОТОФОЕ - щото тия имат и табиетя да пререждат чакащите на опашката и да и фърлят на МИСИРКАТА да обработва 20/30 коли докат останалите чакат кат ПРАНИ гащи да падни ТАВАНЯ

Moto pfohe, понеже видиш ли изключително много са закъсали и ако не спечелят пари точно от тая кола направо ще фалират, са решили да продават крадена кола. Нека да позная-вие също така смятате че и земята е плоска.

Не позна Смятам че Земята е с форма на ХУЙ и ти влиза в гъзо и излиза през остата ти

Колата не е с фалшиви документи. Колата си е взета съвсем законно от официалния представител за България. Колата съвсем законно си е минала и регистрациите и всичко останало. Всичките документи на колата отговарят и на описание и на рама и на каквото още там се сетите. Това че, Рашков в безсилието си се чуди какво да измисли само и само да ви замаже очите е отделен въпрос.

Влади, спокойно бе! Минал си вече 40-те!

А, кажи де?

Колата е клонирана и това е било ясно от самото начало, защото е направено от тях самите....

Каквото и да каже Горанов... все ще е оправдание. Бягайки, със съмнителната кола, от граничния пункт Горанов е попречил на полицията да провери коя кола кара, тази за която твърди че е взел на лизинг или онази за която аверът му от Мотопфое твърди че е клонинг на оригинала. За нас остава да гадаем защо е избягал: - от глупост; - от наглост; - автоджамбазтовото е новото му хоби;

Какво е првозвал с колвтв беглец? Горанов е с вродени престъпни навици, но и него му изтича времето! Мухата лети, лети па кацне на лайно.

Хляб има,не ни мисли! Но и ред трябва да има безимотнико социално слаб ! Един му дал апартаментче да си живурка,друг количка му дал да се вози. Ненормалнико крадлив,ние да не ядем доматите с колците!

Горанов "приютен" от благодетел при условие, че има 2-3 партамента, които дава под наем

Ахаха оди кажи на Путин, че Мордавия не е Русия...

много наивно ни лъже горанов министер да кара кола с вълживи документи и докато са на влас да не го проверяват е много наивно тои да не е знаел кактго с чекмижето и с всички далавери на герб

Бузанчо винаги е бил само ползвател....няма нищо на негово име...къща под наем, автомобил на лизинг....Затова и той беше нает на лизинг от Пеевски докато беше министърче...

Тоя Миризливец, Отдавна трябваше да търка нара на Затвора А не тука да ми се прави на умен Удрииииииии д.т.м.

Ами хайде де. Намирайте доказателства за престъпление и го вкарвайте в затвора:))) Ама с глупостите на Рашков няма да стане.

Погледни през прозореца и ще видиш доказателства колкото искаш. Но колко Хора тоя е откраднал парите за джипа? Да му вземат цялото имущество и тоя Неграмотник и в Затвора

Поглеждам си сметката за тока и виждам резултата на вашите нови честни и почтени. Влизам в магазина и виждам резултата от управлението на вашите нови честни и почтени.

Рашков съвсем скоро заяви публично, че всичките му приказки са само и единствено политическо говорене и не трябва да почиват на факти и доказателства. И ми е интересно как по-точно ще вземеш крадена кола на лизинг? Но нищо де, като дойде сметката за тока почвайте да си припявате-извикаха Горанов на разпит. Може пък да ви помогне.

Рашков, този крадец защо се разхожда на свобода?

Някакво земетресение наскоро да е имало...?

В Перник, преди 5 дни.

Нагла мутра Само бой, ебан и зелева чорба. Плазмодий Бой, и пак бой На ставане и на лягане На закуска, обяд и вечеря, пак бой

Горанов че е мошеник е чсно, но Рашков дрънка глупости които изобщо не разбира. Това че е произведена август и първа регистрация е януари изобщо не е никакъв проблем. На бас че Рашков ако си провери личните автомобили ще види несъответствие между дата на производство и регистрация!

Колата първо е регистрирана, после е произведена - в кое няма проблем?! Май ти си тоя с глупостите!

Мордовия е русия глупако! Този толуп се оказа че само ползва апартаменти коли и други!!! Иначе си е за сьд!

А предадоха ли колата на Русия или там която е да е република ???

Тоя Наглец ако го срещна на улицата ще му бия един шут в гъза е така заради зрелището!

При положение че не излизаш от мазето където си се заврял по цял ден да пишеш коментари:))))

Трябва да го накарат да ходи с табела на врата “крадец” или да му го татуират на челото.

Има нещо много мътно в търговската дейност на "Мото пфое" - дилър на Форд, а продават Тойоти!

Главата ти е мътна на теб!

божеее колко си просТ

Тоя трябваше отдавна да е в панделата заради Наредба 18

Джипко и Бибитко.