Горанов обеща да провери собствениците по ”Панама гейт”

Финансовият министър Владислав Горанов обеща проверки за произход на парите и платени данъци след аферата "Панама гейт", но е скептичен за пари, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Горанов обеща да провери собствениците по ”Панама гейт” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това момче е далеч от много логични истини. И той мисли първосигнално. Пример в това отношение са пенсиите за старост. Действия, изявления и обещания без логика. Защо не снема тавана за старите максимални пенсии. Например моя милост имам гарантирани и натрупани суми от осигуровки до момент за още 25 години при условие, че няма таван. И сега внасям осигуровки от моя експертна дейност.Сега съм на 70. Пълна управленческа порнография и кражби от хора,облечени във власт. Незаконно, неправомерно и престъпно действие. Наново ще депозираме жалба в Европейския съд. Това сте Вие г-н Горанов, наречен с представителното име "министър".

по време на приватизацията Баневи направиха един фонд, чрез който ограбиха българския народ. Техните пари са от там. Така, че г-н Горанов направете това което ще върне техните пари в държавата.Ние пихме студена вода, дано има правосъдие, те по никаккъв начин немогат да докажат произхода на парите.Действайте!!

щял да провери червените офшорковци, но бил скептичен за връщането на парите. ами щом парите са незаконно спечелени или укрити и не могат да ги върнат, да конфискуват имуществото на притежателите им. и е крайно време да започнат разследване срещу дъртите бесепарски офшорковци, които открито се хвалеха за офшорните си фирми в кипър.

Снимката, като светец е Горанчо ;-)

Парите на българските грабители се перат през кипърски офшорки.

Поредният театър на българската политическа сцена Ха-Ха.... Не им вярвам... Нека да збършат един от тези, даму вземат всичките средства, да го оставят на минимална пенсия до края на живота му и тогава ще си говорим , че почват да прават нещо в правилна посока.... Политически Холивуд...

Много шум , но малко няма обяснение какво е офшорка. Има зони по света които са такива . Можеш да разкриеш фирма , има си цена , така че това се прави от адвокат които е и секретар на фирмата . Кои ще е собственика е лично. Кои прави или има интерест , наи вече в сферата на търговията . ако имате износ българската фирма изнася като по документи продава - продукта ако е 5 лева , вие продавате за 8 и плащате данък за печалбата в България . Офшорката обаче купува за 8 продава за 15 и за печалбата тям където е регистрирана тя плаща данък , но данъците са доста по ниски.естествено собственика има фирма , има сметка в чужда държава. практически няма нарушение , просто тои има влог законно някъде . Да , тези пари не са в България , просто така с е избягват високите данъци. Какво толкова намирате незаконно ? Ами да погледнем - един човек в България ако има 5 фирми, закона го разрешава , тои не бяга ли от данъци- да . Така че към второто да се насочат което е по опасно , случва се в България.

Не случайно Пеевски писа законът ;)) Ще хванете печалбите от златните Пирамиди, ама друг път! Търкайте, де, има шанс - нали показват по телевизията печелившите ;))

КОГА ЩЕ ПРОВЕРИТЕ РАЗБОЙНИКА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ОТКЪДЕ Е ОТКРАДНАЛ ПАРИТЕ ЗА 6 АПАРТАМЕНТА??????????????? ГЕРБ=МУТРО-БОЛШЕВИЦИ !!!

Ха-ха-ха ! Нали те са назначени от него !! Пък и тъста му е заможен човек и след това бе променен закона и суми до 250,000 не се доказват !! Голям водевил беше !

Офшорките са създадени от едрия бизнес, за да си перат парите. Това е легитимен инструмент като чадър, в който влизат десетки милиарди от наркотици, от проституция, от търговия с оръжие и органи. Този политически чадър крие цинизма.ЕС ни кара, когато променяме законите да осигуряваме офшорките. Бедните и средната класа си плащат данъците, а едрият бизнес - не. Бедните издържат бюджета, а богатите си крият парите. Кой си крие името, ако ми е чиста съвестта плаща данъци, а си крие името и парите в офшорките

Я ТИКВАТА ДА КАЖЕ КАК В КАТАР ОТ БУРГАН БАНК ЦИОНИСТИТЕ И ЦРУ МУ ОТМЪКНАХА ПОД ФОРМАТА НА КОНФИСКАЦИЯ ЗА НЕДОКАЗАН ПРОИЗХОД 1,5 МИЛИАРДА ДОЛАРА И ЗАТОВА ЛИ ПОБЕЛЯ ТАКА ЯВНО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 7-8 МЕСЕЦА И ДА ЗНАЕ ЧЕ НЯМА ДА МУ ГИ ВЪРНАТ БЕЗ ДА ИМ ИЗПЪЛНИ НЯКОЕ ПЪКЛЕНО ЖЕЛАНИЕ А ЖУРНАЛЯТА ЗАЩО МЪЛЧАТ ПО ВЪПРОСА АКО НЯМАТ ИНФОРМАЦИЯ ПО СЛУЧАЯ ДА Я ПОИСКАТ ОТ БУРГАН БАНК КАТАР ТЕ ЩЕ ИМ Я ПРЕДОСТАВЯТ

Горанов , почвай от офшорките от Кипър на Георгиус Георгиу , който стой по документи като собственик на повече от половината бизнес на Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев. Като се почне от Юлен, Надин , ОК супертранс , та се стигне до Кремиковци !

Къде са парите от КТБ бе шматка?