Запис от ”Яневагейт”: Цветанов и Василев са се обединили

Сайтът "Биволъ" разпространи пореден запис от "Яневагейт", в който адвокат Мондешки твърди, че Цветан Василев се е обединил с Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Запис от ”Яневагейт”: Цветанов и Василев са се обединили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре де,да погледнем хубаво източника за да стане това заглавие.бивол на кого е? разбира се на алексеи,кои го вкара него вув филма,цветан и сега от записа разбирам че лицето говорило с янева казал бил че сигурно цветан цветанов и цветан василев са комби...това е ин..три.га да вкара цветанов вув филм,а за василев на кои му пука.. мерише на интрига

Пари и власт винаги са действали срещу народа - хахахахаха

Тая ми е абсолютно противна, обаче бих ѝ се празнил с кеф върху муцуната - ей-така с педагогическа и унизителна цел.

Цветан Василев и Цветан Цветанов са жертви на правосъдната ни система, така че е нормално да са се разбрали!

TMontana

Всички до един са за Белене,а те ни управляват,съдят и т.н.

Цветан Василев, който и да го утрепе тоя, добре ще направи. Оня е най- масовия убиец в България. А се оказа и най- големия крадец.... А тая съдийка да не би да е СЛЕДИЛА Цветан Цветанов, като някаква доносничка, къде ходи че приказва че се е разбрал с Ц. Василев ??!!

НЕГОДНИЦИ ,гнус ме е от вас ! междувременно Пенгеза пак се върна на хранилката !

Писна ми от партизански простотии и селски номера.Записи,компромати,измислици с цел да се отклонява вниманието на народа.Виновни са Бойко и Цветанов.Невинните комуняри,като Пенгезов със замък за милиарди,пак се намърда в правозащитната система,чист и изпран.Гнус и отвращение изпитвам към целият преход.Ще ни управляват такива,честни,като Слави,Бат.Сали,Петното,Митьо Пищова.Както иска тъпият български народ.Аз напускам тази кочина!

Как си сигурен че навън също не е кочина до кочина? Помисли пак!

Цветан Василев е виновен за разсипванито на КТБ/публ.Блиц Бивол ....Цветанов и Василев са се разбрали... Не че нещо се внушава моля ви се...

Кой с кого е вече просто не е никак важно. Важен е тонът, с който тези важни хора си общуват, много вулгарно! Ето за такива отиват данъците и таксите! Браво просто!

ответно "дясно" кроше.

на мен една съседка ми каза, че е чула един да говори, че Румен Овчаров е мошеник, ама аз не й вярвам

Кучето Бени е важно какво е казал да го разследват и него,утре в ГеМето

Съдиите не подписват ли декларации, че няма да си общуват с адвокати? И кой е направил записа? Съдийката едва ли - какво ще иска да му записва на адвоката? Остава другият, дето и подхвърля фрази като в открито заседание, че в протокола да останат записани само отговорите й с неговите податки, но вече от нейно име.

Дали е истина или не, трябва да се разследва.

От две каки си говорят....ехе...

Владимира Янева не казва нищо... Мондешки хвърля в пространството-поръчково изречение. Това ли е разкритието? Може да сме балъци..ама чак до там...

Иначе дълбоко интелигентна физиономия и разговора е на ниво. Ето това са хората, които висшия съдебен съвет е избрал да управляват един от най-натоварените съдилища! Иначе смисъла в казаното от кучето Бени е почти толкова значим колкото и останалото в този умопомръчителен диалог.

удобно забравяш кой семеен приятел обясняваше преди назначението как това е най-добрата съдийка в тази галактика

Май беше Цвръцко-семейния приятел,или....

Нека биче, све, що ти е може! : Дингилите, сме се обединиле!

по-рано ЦЦ пускаше записи против ББ, сега май е обратно!? )))

КОГАТО КАЗВАМ, ЧЕ В ЮРИДИЧЕСКИЯ ПРИЕМАХА САМО "НАШИ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА " НЕ ТА НЕ !!!! ЕЕЕЕЕЕЙ БУНАЦИ, ТАЗИ ГЕНЕТИЧНО БЕЗДАРНА ПАПЛАЧ, ЩЕ УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ !!!

Да се разследва дали Бени е казало Боу Бау или е дило кучето Балкан

Днес май е деня на глупостта и тази тъпня е черешката на тортата.

Голяма сапунка .Тия като им поръчат от централата и започват да си говорят по темата.Излагат се тези които ги побликуват.Дира и за теб става въпрос.

Хахах .. нов връх за българската журналистика :) ... и как точно са се обединили Цветанов и Василев и какво общо имат с тази съдийка?

по.добре да не знаеш

Съдиите не подписват ли декларации, че няма да си общуват с адвокати? И кой е направил записа? Съдийката едва ли - какво ще иска да му записва на адвоката? Остава другият, дето и подхвърля фрази като в открито заседание, че в протокола да останат записани само отговорите й с неговите податки, но вече от нейно име.