Коментари - Владимир Жеглов: Преди 20 г. хората диреха истината и Дир се отвори за тях | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жеглото , дето държи добичетата в ярема да не се отклонават и да ходят само където ги карат, се изказва за истината и свободата, уж постигнати тук. Кошмар

още я търсят. Но от платените новини, не я намират

Преди 20 г. хората диреха истината, а сега вече никой не може да я намери. Ама на кой му пука?

Прочетете коментарите и си сравнете реалността с тях, защото много се разминавате с написаното и коментарите:(((((

Майтап бе Жеглов:)))))са приказките ти, защото оако не беше майтап нямаше да има толкова затворени неудобни за вас и поръчителите ви коментари..Запомни - И все пак тя се върти....

Дир е проруски сайт, създаден за да манипулира българите.

Благодаря на ДИР.БГ и на екипа му за неуморния труд и усилия, които направиха възможни тези 20 години навременна и адекватна информация, с възможност за изказване на мнение, поща, интесни статии ... Пожелавам им още дълги години да са на върха и да продължат да са еталона, по които се сравняват конкуренти и партньори!

Те си плюха на цялата аудитория с новия дизайн, ти им благодариш. Дир, признайте си, че този коментар е ваш.

Откакто сменихте версията не Ви чета.

Starata versia e po dobra.

Лошо нямя че сте се опитали да промените нещо на визията на сайта но това което сте направили е пълен отврат.До този момент не съм срешнал коментар на някой да го хареса но вие продължавате да мъчите хората с него.Ако толкова държите на хората коио ви следят сайта просто върнете старото колкото е да е старо е по добро от това сега.

Много дизайнери и естети в таз държава.

всъщност стария дизайн както знаете се вижда и сега - dir bg/ classic но само до заглавията, при отваряне на статия пак се попада в новия дизайн ..

не ставате и вие сте зависима медия !

Новия сайт е ужасен! С тези големи снимки, с тази шарения!!! Няма последоателност, няма систематизиране на екраните както при стария сайт и да с еизбира тема!! Сега само големи картинки, видеа и т.н. Нямаме време да скрулваме! ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ ВАРИАНТ!!!!

Оправете си сайта, или върнете старата версия. Изгубихте наса лоялни читатели. Новата версия е неизползваема с тези огромни картинки и шарения. Болят ни очите, свет ни се завива...

Няма смисъл да се хабите . . . . просто промениха и дизайна нищо да не се разбира, но най-вече промениха новините - ПРОСТО НЯМА НОВИНИ, а й няма смисъл . . . имате мнение . . да добре е да се каже . . . . но ефект ще има само В УРНАТА. И друго, трябва да се съгласите, че махнахме СОЦИАЛИЗЪМА и ПОЖЕЛАХМЕ КАПИТАЛИЗЪМ. ЗАПОМНЕТЕ - КАПИТАЛИЗЪМ . . и е време или да се премирите с този си избор или . . . .да пускате друга бюлетинка. Един беше казал : "Власт с кръв се взема и с кръв се дава" . Много добре Адрей Райчев обяснява тоя въпрос в епицентър . . . . . . . . така че, оставете Жеглов нека си говори, просто "ПРЕВКЛЮЧЕТЕ на друг канал" . . всеки ваш клик е рейтинг, рейтинга е реклама, рекламата - ПАРИ. Как си представяте Жеглов да каже :"Дизайна ние най-големия провал", ама той самият надали влиза в Дир-чето. Той редовно се интересува от СЧЕТОВОДНИТЕ ОТЧЕТИ

прецакахте сайта! Това мога да кажа за вас...

Браво на ДИР. Като цяло са добри, без да се търсят кусури. Чета ги редовно. Тази снимка с президента - е добра - Радев много важно де е разкрачил, а основателя на ДИР го дава по-скромно.

LZ1FW

"Разбира се, имахме не само възходи, но и тежки и падения. Изправяхме се и продължавахме." Не разбрах как оценявате сегашното си състояние. За мен в момента сте доста пропаднали. Новия дизайн не ми харесва. Клубовете станаха неизползваеми, тъй като логването в тях е невъзможно. Надявам се скоро да се изправите и да продължите.

Единственото хубаво нещо в новия дирник е, че не иска и код при публикуване на коментар. Ама само това.

"Дано да е за добро", както казва татко Али Раза. Дал Бог добро, но да не стане и като другите - боза. Защото има журналисти и Журналисти. Пасквили и пацифисти. Дир-а беше клуб и институция, но от известно време замириса на проституция. А трябва да сте като КОНСТИТУЦИЯ! Е, за сега Столюбовъ ще води битка тук и ще коментира на заблудени и платените напук :)

В Дира единственото читаво беше дизайнът както и коментарите на потребителите

както виждам. от стар татко това се ражда.

Сега обаче Дир се е "обърнал" ИЗЦЯЛО към "ВЛАСТИМАЩИТЕ" и не го интересува вече Народа Български.....

Дирчето беше институция, но му разбиха модела много отдавна, сигурно преди повече от 15 години. Сега ако си верват, че го възраждат с някакъв евтин дизайн, който по никакъв начин не го отличава от останалите безлични сайтчета, значи живеят в много дълбока заблуда.

Този сайт отблъсква не само с новия си мегатъп дизайн, но и с безобразната цензура, която трябваше да остане незабелязана покрай въпросния нов дизайн, но не би. Новият ДИр-ник най-безцеремонно изтри няколко мои поста без абсолютно никаква причина и което е още по-интересно - без абсолютно никаква аргументация. Така че г-н/др. Жеглов, скоро ще усетите дъното, в случай, че нямате друг/и бизнес/и (както един куп лица с тъмна биография).

Нямате нивото на вашите колеги от медията ;Бивол ,така че нямате повод дасе изхвърляте много .....

Как бе??? "Купиха ги"..А тези, които не се продадоха ги изгониха... Сега, когато са под крилцето на орела са много добре - думкат тъпани и надуват зурли във възхвала на Цезар... ама на кого му пука..важна е далаверата не истината... Добре дошли там, където нищо не е истина и всичко е позволено....... В Мутроландия НЯМА независима медия - хората отвън Ви го казват в прав текст.....ама вие Нееее.... И какво празнивате...20 годинки встрани от правдата ли?????

Значи, това направо е идеален пример как се разваля бизнес от незнание. Това което различаваше дира не е информацията, която всички си купуват от едно и също място, няма да казвам кое е. Това което превеше дира различен, беше мястоот за дискусии и размяната на мнения, понякога груби, но живи. Това сега е затруднено много силно, благодарение на новия "дизайн", който всъщност изобщо не е иновативен, а присъщ на всеки елементарен информационен сайт. Откровено мога да викажа, чо мего да направя, много по-хубав дизайн, за парите които е изпрало дирчето.

Това нещо като помен за Дира ли е било?

Хора, не разбрахте ли, че новото поколение уеб-дизайнери правят всичко за телефони и 5" екранчета. Как се виждат нещата на голям екран (19-24") не ги интересува или им се струва модернистично. Радвам се за Дир.бг - с тоя антидизайн ще потъне по-скоро. Аз лично отдавна съм си сложил авто-цензура в рутера и не мога да отварям дир.бг да не си губя времето и пълня главата с простотии. Сега по изключение влизамот друго място. Така че Честито и дано вървите все в същата глуха линия. Има достатъчно много примери за самоубили се от глупост.

Не си прав. На 5" телефон е още по-отвратително като качество.

Новата версия е супер зле... към лошо се променяте, Дир

Дето ви фалеше, та почнахте да се рекламирате като “най-четени”. Смешници. Вижте си статистиките! Уволнете ръководството, което въведе този КИЧ и върнете стария сайт! Щото иначе, промяната ще донесе смърт като сайт на ДИР!

Да, променя се дира. Пускат пивече статии за британското кралско семейство и от британски тяблоиди.

Пуснете паралелно и старата версия. Новият ви дизайн е ужасен.

"Жаждата за достоверна информация заложи строги стандарти в нашите новини - своевременност, точност, лаконичност и изчерпателност. Вярната, коректна, проверена най-малко от два независими източника информация..." Ах, леле, дизайна, опаковката на ДИР-а не ме интересува, но за полит коректното съдържание ще премълча.

Браво! И ви благодаря. ГубЕХ си времето пред екрана сЕГА МЕ ОТВРАТИХТЕ- НЯМА ДА ВИ ЧЕТА. и СИГУРНО МНОГО ДРУГИ, КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ

Всяко ново се приема с гарантирана критика и омерзение. Колко е различен и добър новия dir.bg е рано да преценяваме. Предстои да го опознаем добре и тогава да маркираме.

маркирах като куче което си маркира територията,тоест го препиках

Прекрасен е новия дизаин на дира дори сте надминали себеси. Чете се със лекота има много инноваций. Буквите са изкючително модерни и големи все едно че са англииски букви. дир да не убръща внимание на оплюването. Тука пишат едни и същи комунисти с няколко ника. Тава са хора против прогреса с испран мозак,. Добре че сега ще ги раскарате един път завинаги.. преди като четях дира дащеря ми Шарън-Никол ми се предсмиваше и ми викаше какво го четеш тоз пенсйонерски сайт мамо, а сега не може да откъсне очи от дира. наи много и харесва лайфа, там вика, новините са много саществени и актоални...от лаифа разбираме за тешките съдби на никлета лозанова, за развода винета раикова от попова и истрадалото и дете патрик. Много ни хареса как жулиана гана си уприра носа . дащеря ми вика мамо и аз искам такъв нос, ама аз и викам нали първо щяхми да слагаме силеконче в остата и бюста, а после нос.... изобщо дащеря ми Шаран-Никол стана друга по цял ден чете дира, и не прекрати с барове дискотеки дрогата и мажете благодарение на новия дизаин на дира

Браво, Мелиха. Добра ирония. Вива Лас Вегас!

Ако това е някакъв опит за ирония - то е много тъп.Букви, които не приличат на българската азбука - нито главни, нито малки, нито печатни , нито ръкописни, сътворени от някакво тъпо парвенюю, което се " фука" , че е дизайнер. А ти сигурно си някаква полусляпа кокошка, щом не виждаш и не разбираш

Не че нещо, но вие какво искате от безплатен дизайн от готов фреймуърк и интернет букви за всеки и всичко това пердставено като "върховно достижение на дизайна"? Хората са си взели парите, пък вие си негодувайте колкото си искате.

Бащата на ДИР защо не премахне ценузрата си в коментарите?! Докога бе, за какво има да се хвали? - Че ни натиска към 111 място в класацията за контролирани медии! ДИР вече практикуват "Нямате достъп до този сайт"!

МАЙКО МИЛА, ЩО ЗА ДИЗАЙН Е ТОВА? ТА ТО Е ПОДИГРАВКА С ЕСТЕТИЧНОТО ЧУВСТВО НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ. ВЪРНЕТЕ НЕЗАБАВНО СТАРИЯ ПО-СТАР ДИЗАЙН, ЩОТО РИСКУВАТЕ ДА СИ ГО ГЛЕДАТЕ САМИ!!!!!

Dir.bg съществува благодарение на читателите, които често са и писатели на коментари. На тази база сайтът се надгражда с реклами. Промените в сайта не трябва да са в ущърб на потребителите. От това губят всички. Цензурата често е нелогична и неразбираема, а това също отблъсква потребителите. От Дир-а да не забравят, че много силен мотив на потребителите е не само удобно да се осведомяват четейки новините, но и публикуването на потребителски мнения и реплики в пряк сблъсък на мнения. Надявам се в Дир-а да има все още мислещи хора. Или бъркам?

отдавна не мислят,само следват..................и затова губят

и отива към третополови идиотщини,и вие ли го следвате дира?

Много е зле новият дизайн! Чао от мен!

Убеден съм, че при една анкета поне 60% не одобряват новата визия на Дир.БГ, но очевидно на шефчето не му пука. Това че си сменил шрифта и направил снимките по-големи не означава, че е по-добре! Палячо!

Ма вии са променяте кьм ЗЛЕ ве 4и4ак статиите от сутринта и от вечерта НЕ МОЖЕ да ги откриеш нема ги изпарени .Ав стария вариант УДОБНО и лесно достигаш до отминалата статия

Новият дизайн е ужасен - огромни снимки, огромни шрифтове... Не знам как изглеждат нещата на мобилни устройства и дали нещо се побира на екрана, но на 23` монитор лицата на хората са с големината на слонски глави!!! Навигацията е под всякаква критика - човек въобще не може да се ориентира дали има нови публикации, или вие въртите и преподреждате старите както ви падне, само и само да става калабалък. С тоя уърдпрес всички сайтове станаха еднакви. Един читав уеб дизайнер не остана. ВРЪЩАЙТЕ СТАРАТА ВИЗИЯ, ПРЕДИ ВСИЧКИТЕ ВИ ПОТРЕБИТЕЛИ ДА СА ИЗБЯГАЛИ!!! Хората искат с един поглед на екрана цялото съдържание на сайта, а не да щракат като ненормални насам-натам докато открият това, което ги интересува. Това все пак е новинарски сайт, а не е кънтър страйк!

И това дразнешо НЕОлиберално ярко СИНЬО е ужасно

Стария външен вид на сайта бе по - прегледен , с един поглед се ориентираш в новините , сега губя много време и и и и сменям сайта има и други новинарски сайтове :).

Новият дизайн е гола вода и кал по гърба !!!

Дс, бе. Светът се променя, хората също ,но тези промени би трябвало да са към добро , а не към тоя кич, с който сте си изписали сайта.