Владимир Путин забрани на руските авиокомпании да летят до Грузия

Забраната за пътническите полети бе наложена ден след ожесточените сблъсъци в центъра на Тбилиси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Молам ти се от душа, с ум и разум надари се и ги спри да полетят....към нашите летища!

сега Путкин да изпрати по една "православна" делегация в парламентите на Финландия, Литва, Латвия, Естония, Будапеща, Чехия, Полша, Молдова, Чечня и накрая в Украйна, желателно е в "делегациите" да има по няколко "герои" участници в съответните събития от 1939-1940, 1956, 1968, 1980, 1991, 1999, 2008, 2014-Крим и 2014-Донбас. От парламентарните трибуни тези "герои" да заявят колко справедливо Расия (СССР) има претенции върху техните територии и ги е окупирала . Ще ги прогонят справедливо с наритване от сърце и да благодарят ако им се размине само с това. Познайте сега кой е платил 30 СРЕБЪРНИКА на Дир.бг за да изтрива (цензурира) такива разкриващи истинския образ, разобличаващи Расия коментари - трети път го трият. Аз обаче ще го пиша отново и отново, защото е ИСТИНАТА за Рашка-какашка.

Ти нямаш и най малка представа за ИСТИНСКИТЕ събития в тези държави , но ти плащат та е разбираемо , че пишеш глупости.

руский троле , не се хаби . Много добре се знаят ИСТИНСКИТЕ събития в изброените държави и по тази причина народите им хич,ама хич не обичат руснаците. И то не защото така са им казали американците,соросите и т.н , а защото са сърбали попарата на алкашите. Тия , дето и собственият си народ трепят на поразия ( революции,Гладомор , ГУЛаг , некадърие през ВСВ ) , ясно е че са пълни боклуци спрямо съседите си.НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА......и не ми ги навирай като НАШИ ОСВОБОДИТЕЛИ,защото грам не ги е еня за нас като са почнали ПОРЕДНАТА руско-турска война ......справка - РАЙХЩАДСКО СПОРАЗУМЕНИЕ още отпреди ВОЙНАТА

Ми откровени лъжи и измишльотини пишеш! Като Типичен разлистен многоцветни!

Като почнете да редите едни тъпи,ама много тъпи мантрии... Обемът заради центовете ли е?

На какво ли може да попадне незапознат човек, четейки DIR.RU ...opsss .BG ….. " 2019-06-22 10:38:29 САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ (нерегистриран) Иди наХуЙ ве слуга тъп.!.мбухахаха " Ето как руски трол поучава читателите на ДИР.БГ

Представям си ....Вахтанг Кикабидзе да говори за православието ....В Руската дума....от мястото на Валентина Матвиенко?! Бог да помогне на братята грузици, разпънати между Кагала и Синедриона. Точно както българите.

И какъв е проблема и двете държави са православни?

скоро Путкин ще им забрани да напускат кочината - Здравей СССР-2 назад към диктатурата и лагерите

и предплатените пакети за почивка. това е една от последиците. днес на площада били доста изтрезнели и кротки - предимно протестирали заради безработицата и ниските заплати. няма екшън засега.

аха , утре се очаква грузинците да се молят на колене на площада да дойдат руските туристи......приготвили са им много грузински коняк , водка , може и одеколон и лосион....кой каквото сака......

Не се учудвайте че "самий драгливий" е толкова злобен в коментарите си. Сталин И Берия така са мачкали руснаците, че те горките все още не могат да сметнат загубите от войната или чистката на горе упоменатите са по-големи.

Бият Паниковски

Ех, защо Путин не забрани и полетите до България и не си прибере сънародниците от тук обратно във ватния рай?

щом толкова си се размечтал.

За съжаление незнаеш какви ще са последствията от мечтите ти..

То него последствията не го интересуват, нали шефовете ще го похвалят на български с английски акцент, може дори да го потупат ( с погнуса ) по рамото

Че сме много богати и можем да си позволим да загубим милионите които харчат?!

Пич, що не го кажеш на собствениците на хотели в България??? И ако тук може да се измисли някаква алтернатива, да видим с кого грузинците ще компенсират туристопотока? Може би със западноевропейци? За тях, горките Кавказ е на друга планета.Украинци? Българи??? Ще видим

Ето това е пример за лидер, който пази народа си!

Наистина пази народа си, за да не го бият другите народи заради парите, които лично Владимир Путин и кликата му са откраднали

И джихадисгите взривиха руски самолет със завръщащи се туристи над Синай! Беше голяма трагедия!Млади семейства с деца! Да Пази Бог да те пази Путин!

да , точно така....лидерите на СССР / Русия винаги са били еталон за загрижени за народа си. ВИНАГИ ! Да вземе да забрани и полетите към Запада за да ги предпази от вредното влияние на "гнилият капитализъм" , че нещо много им се услажда.

нищо ли не ви говори? или ще е неполиткоректно да пуснете тема? 22 юни 1941 година.

И бий чело в него. На тази дата две бесни кучета са се сдавили, понеже не са се разбрали окончателно за подялбата на плячката.

Аве ти май ше цунеш на коча дрънгоча.!,мбухахаха Или на ердо резаната паламанка.!.хахаха

които се стискат да дадат 1 лев за химическа тоалетна или имат проблем с простатата и не могат да устискат. затова избягвай да минаваш покрай паметника на Васил Левски.

защото смятам, че Йосиф Висарионович Джугашвили - грузинецът, с който сънародниците му правят пари от музея му в Гори, да речем не е отчел предупрежденията от разузнавачите, че се гласи внезапно нападение - което става причина за много жертви. Победата във войната не е негова - а на загиналите и оцелелите офицери и воини. За мене това си е класически сатрап - гулаг е негова заслуга. И още много подобни дела. Точно заради тоя и такива като Саакашвили и Шеварнадзе съм с едно наум за кавказките люде. Но вие си ги харесвайте, никой не ви пречи.

На Московските си господари ти!

Йосиф ВИсарионович - осетинецът, е отчел това предупрежденията на разузнавачите и е издал Директива от 18.06.1941 с която се нарежда привеждане в пълна бойна готовност на западните окръзи и коят за съжаление е изпълнена само от Одеския военнен окръг икато започв войанта одеския военен окръг минава в настъпление както е по план и са ще ли да го изядат намазан, защото останалите окръзи не са изпълнили въпросната директива и немците са ги прегазили. И затова след войната когато казали на Сталин че победителите не ги съдят той отговорил съдят ги и още как и всички генерали са писали съчинения на тема "Защо не изпълних Директивите от 18 и 22 Юни и къде бях а 22 през ноща. За съжаление в деветдесетте години наминалия век Военнно исторически журнал почна да пубилува тези съчинения но публикуваха само в два броя и спряха. Явно нещата са бая дебели щом токова години не смеят да ги разсекретят.

Господа съдебни заседатели Империята на злото също се пропуква

такива страни като Грузия,Украина,Молдова, направиха грешка че се отделиха от Русия нямаше да паднат толкова ниско

да не тънат руснаците в илюзии кой кой е. киното братска дружба вече не се котира и в Русия.

Ама верно ли чудесно? Като им е толкова чудесно що се влечат при нас като навляци да търсят работа и по добър живот, нали им е чудесно? Или и те като тебе ,уж ти е чудесно ама нагъзен у калната евронива , та от сутринта и до горизонта.хахахах

трол улав , стига си ни занимавал с комплексите и кошмарите си от "калните еврониви".......като си некадърен и са те наритали к'во толкова ? Не е дошъл краят на Света...бегай в Сибир да копаш сухата земя.....там ама хич не е кално , да знаеш. Всеки иска по-добър стандарт на живот , затова всичко към Европа гледа.....не към руската природа :))) Баси шизофреника - русороб да говори за кал , при условие че в Русия чак Вермахта е затънал до колене в кал........

Свободата, Санчо е велико нещо! Но робите, уви, не я разбирате ...

Тези страни и Армения, са частично окупирани от Рассия...как можа да постнеш такава дивотия бе рубладжия!

за протестърите в грузия е, че са покачили с 20% цените в отделно меню за руснаци. апартейда пасти да яде. впрочем, не ми е ясно кой ще се прежали изобщо да стъпи там, където могат да го пребият 30 грузинци - има клип в тубата за този подвиг, но е за 18 плюс и с регистрация.

Стана интересно. Отивам за пуканки. И това е само началото. Какъв глад ги чака грузинците.

Комунистите никой не ги иска вече, даже и грузинците.

Cezarbg

Ало ти къде видя комунисти бе ?.? Като им олекнат джобовете На килима с молби и метани!!!!

недей да мечтаеш толкова......всяка бивша съветска република след като си е била камшика от комунистическият рай не ще и да чуе да се върне обратно......я кажи кой от тях се е молил на руснаците , а ? Прибалтийските републики ли ? Украйна и Кавказците ли ? КОй ? На килима само Ердоган може да чакате като поогладнеят турчолята. Събирате се там с другите утайки и си оплаквайте съдбата......

Да умреш от смях! 3 милиона и 700 000 човека, тръгнали да се зверят на Русия! Една година Ердоган се молеше за среща с Путин. На тея само да спрат, да им купуват доматите и ще фалират.

Cezarbg

НЯМА страшно ще клякат и ще правят поклони от Шереметиево до Кремъл да им купят виното и плодовете че ГОВЕДАТА не хранят !!!!!

Говедата не само не хранят,ами правят биологически експерименти в специална лаборатория в покрайнините на Тбилиси.Екстериториална база.Правят каквото си искат,има биологичен материал бол-за жълти стотинки.Наскоро имаше изтичане на опасенбиоматериал,заразени хора от района. Защо ли зелените и всички протестъри си трайкат? Зомбирани,платени идиоти с омраза в очите и без никакво бъдеще.Това е ситуацията. Да напомня-форумът,на който са поканени руски депутати е Православен.Там има гости от всички православни страни. Боже,прости им,ибо не знают,что творят.

И забравих да напомня.Булевардът от Международното летище в Тбилиси към града носи името "Роналд Рейгън".Да им е честито!Единствено успокоение е,че някъде все още има по-големи продажници от нас.

Руски туристи тази година няма да донесат на Грузиа1 млрд приходи! Саакашвили ще им ги набави!

Саакашвили като бивш президент си е човек с връзки и не е ясно какво е правил в Норвегия преди да се завърне в Украйна - като нищо се е погрижил за финансовата страна на някои въпроси. протестърите в парламента са били хора от неговата партия, на улиците са били мнозинство.

Никой не ви ще, мурзилки...

PEYTSCH

Прави впечетление, че все по-малко са хората и нациите с правителства които не обичат Русия. Българските русофили са смешно изключение, но причината следва да се търси в ниската им култура, с комплекс за малоценост който им налага да плямпат смешерн руски и да се правят на говорещи чужди езици...

Мене най ме кефи бащата на русофобите, стефан стамболов. Още не сме се освободили, предлага на Султана отново България да е под робство. Такива са си русофобите, предатели.

Стефан Стамболов е велика личност, ръководител на Революционен окръг. Истински българин - как не те е срам да споменаваш името на човек отстоявал едно единствено велико нещо - Свободна и независима България

Cezarbg

И Грузия с тази си дейност се самоизолира от руският пазар!!! Основните им инвестиции са руски ще духат супата та пушек ще се дига!!!

Дали за Русия ще остане супа, след като никакви потоци няма да има и повечето пътища за крадене и корупция са отрязани

Cezarbg

Какви потоци те гонят????празните ръждиви тръби на укрогаз?.?..

Врагът бяга, както казва Остап Бендер

Когато нещастните руски депутати бягаха, замервани с вица и какво ли не още Направо да се уплашиш

тръгнаха си навреме, дори бодигардовете грузинци леко пострадаха. това, което последва, беше егати изстъплението. да ослепееш (има такъв случай, заради попадане на гумените куршуми в очите) заради някакъв си там скапан протест е най-голямата глупост.

Представи си колко ги обичат, щом благоразумно е трябвало да си тръгнат навреме Че иначе можеше да бършат развалени яйца от дебелите задници

Не е важно да те обичат, важно е да се страхуват от теб.

Ще стане кърваво за Грузия. Ще ходят на килимчето. Украйна завела дело и го загубила, защо Русия не позволява транспортирането на украинските стоки до Азия, през нейна територия.

Никоя страна не иска да си има работа с руските престъпници Нанкое се смееш

Искат, искат. Искат да транзитират газ, да ползват руска територия, да работят по 5 милиона украинци и грузинци в Русия. Искат.

научи български или изчезни бе трол олгински

Няма да забравя филма сниман от грузински танк, как стреля сутрин в 5 по спящи блокове, жилищни.

В поредната страна, откъдето Русия е изгонена позорно. Поразява в случая масовостта на народното негодувание на грузинците и цинизма на руските управлявящи. Голяма грешка е, че по същия начин не изгонихме и т.нар. руски патриарх и настоящ генерал от спецслужбите гундяев

Всеки път като натирят организирано футболните агитки някъде , започват да ви се привиждат я хора, я народ :)

И какво ще постигнат? Къде е ползата? Основните им пари идват от Русия!

Тя не е била в Грузия да бъде изгонена. А Грузия ще моли Русия тя да купува виното им и минерална вода и да приема руски туристи.Тя друго няма, а САЩ никого не храни.

Руския депутат не избра сам местото си, а бил поканен от организаторите.А причината е друга - провокация, която е била подготвена от преди с готови лозунги, надписи, организирани хора.САЩ не крият, че отношенията между Груия и Русия започнали да се подобряват, което не им влиза в сметката. 70% от грузинското вино се продава в Русия, а Грузия почти нищо друго не произвежда. Както винаги САЩ действат в собствения си интерес, а не в интереса на грузинския народ. Ако спре туризм и продажбата на вино, Грузия няма с какво да се храни.

Браво на грузинците. Много правилно! Руската отрепка няма право да застава там и да произнася реч! Да се махат и спиртосаните руски туристи.

И БГ авиокомпаниите прекратяват полетите до Скопие и Охрид!

А ако е американец може?

Другари селяндури много прости, тези малките кръстчета на знамето им не ви ли приличат на тези от ризниците на рицарите тамплиери дето са избивали масово в името си на някакъв граал с кръвта на Исус. А и друго, прочетете историята на Брюксел дето ви управляват, дома в блатото с позорния стълб и бесилото. Та другари ми прости да не идва вече времето на тези изстъпления.

Те и хомосексуалистите си присвоиха дъгата като символ. Грузия, уважаеми, я има далеч преди рицарите тамплиери. А кръста като символ, вписан в окръжност съществува откакто свят светува едва ли не, защо реши че е емблема точно на сквернители на християнството?

Интересно племе са медиите, наричат провокация реакцията на хората, а не наглостта на руски дупетат да се изказва от мястото на председателя на грузинския парламент. Никой не си прави илюзии колко суверенна страна е Грузия, също както и България, но това откъдето и да го погледнеш е дипломатически и политически гаф, граничещ с цинизъм.

протокола за теб нищо не значи. ама така е при феновете на еднокнижника ББ...

Не разбирам защо се спори. Грузинците приемат Русия като враг. Ами имат право на мнение което изразяват в собствената си страна. Руснаците могат да отговорят със същото в Москва например. Това е демокрацията.

без безредици, плакати и знамена. спряха въздухоплаването - полетите на гражданската авиация и превоза на товари по въздуха. от 8 юли - за да имат възможност желаещите да се върнат в РФ. препоръчаха на руските граждани да внимават в Грузия и да се върнат, защото там сигурността им не е гарантирана. Обърнаха се към грузинските власти за съдействие за гарантирането на личната безопасност на гражданите на РФ. Съответно всеки, платил за почивка в Грузия ще си получи обратно парите, същото важи за самолетните билети. А как ще постъпят руските граждани си е въпрос на техен личен избор.

Страшен враг, затова от всяко грузинско поне по един работи в Русия и праща пари.

Не знаех че има толкова" руснаци "в българия. А бе вие се побъркахте да защитавате чужди интереси.Бягайте на границата .При първия Руснак да го обслужите.Ей няма по робско мислене от Русофилското.. Българи били патриоти били.Псета на чужд господар сте.

Не се заблуждавай. Има двама / трима които драскат под различни ник-ове.

и аз не знаех, че толкова има дето му го лижат на унгарския чифут, ама на. Въобще не им стига, че затриха 1/4 от хората, че подмениха друга 1/4 с вонящи, винаги искат още.

Генералният секретар на Междупарламентарната асамблея на православието (МАП) Андреас Михаилидис е заявил, че ръководството на Грузия е длъжно да поеме отговорността за случилото се в Тбилиси. Той е подчертал, че грузинските власти са знаели за всички подробности и особености на провеждането на заседанието на Генералната асамблея на МАП. Които заседания се ръководят от президента на МАП, заемащ по протокол мястото на спикера в залата на парламента на съответната страна. В Гърция не е имало никакъв проблем с това, че президентът е заемал въпросното място.

какво излиза сега - на грузинците им виновна Русия, разбирай СССР. А кой управляваше 30 години СССР ? Май са забравили, че това беше ГРУЗИНЕЦЪТ Джугашвили-Сталин.

тоест за "комунизма и империализма" на Кремъл трябва да винят своя сънародник, а не руснаците.

По-скоро евреите. Руснаците реално са много ларж хора, даровити, но недисциплинирани, имат особена народопсихология, сигурно сте чували за "широката руска душа". От друга страна болшевиките, идеолозите на комунизма и комунистическата управа, изцяло е била от евреи или съпрузи на еврейки.

Ама за вас мурзилажа явно Путинистан, "Русия, разбирай СССР" има знак за равенство между двете …. Това променя съществено темата - явно какво браните неистово ….

Явно грузинците не се учат от украинския опит. А уж и Саакашвили им е "светъл" пример. Но те си искат кризата и разпада.

Интересно откъде да се изкаже "председателят" на Асамблеята? От балкона ли? Такъв е протокалът. Но американските мекерета използват всеки повод за "цветен преврат". Ако това беше американец, а не руснак, дали щяха да вдвигнат бунт? Надали. Тогава щяха да си подложат и задните части, за да покажат верноподаничество.

Грузнинската паплач ( уж опозиция) руши троши и пали всичко което е около тях, и тва ми било протест. Ще лапат сополивия и те като тъпите хохлузъри , и ще търсат де серат гладните. От сащ да им закарат неколко вагона вратовръзки}:-)))

модератора. Това е български сайт и всякакви обиди трябва да се трият.

Забележи, че оценката дадена на руското мекере е манипулирана - едва ли не, читателите харесват глупостите които е написал ….

Иди наХуЙ ве слуга тъп.!.мбухахаха

Яд ли те е руски гейтак, че след Украинците и Грузинците ще подпалят границата със скапаното ви подобие на държава ...

Джуджето от ден на ден все повече и повече подлудява. Лошо!

пази си здравето, соросче.

теб като не те таковат, защо си вдигаш краката? Знаеш ли кое е джуджето, та се косиш?

- поканило другото джуджу саакашвили.

Ако беше полудял за тази държава щеше да се говори в минало време

американско и украинско - допълнете си снимковия материал.

Соросодобитъка яко се е разквичал и размучал. Като сте толкова загрижени за грузинските менгяни вземете си ги при вас , че ваще сиганяри явно са Ви малко там. Тъкмо ще има кой да тепа пенсионерите за 3-4 лева, и да клатушка жените Ви направо на улицата. хахаха

А ти къде си бе фукльо, къде миеш чинии по 12 часа.

Мизернии чирако, миенето на чинии, дърти изпосрани европърдяшници и еврокенефи е заповядано на тебе от европлантатора още от 2007 година . мбууууукукхахаха

Супер. Колко педеруснака трябва да пребием за да направят същото и тука?

като мине прайда в Украйна, в който за пръв пот ще участват и военни гейове - почвай. дано не те пребият хората с туристически бизнес по черноморието.

а в Грузия не ходи - там са отменили марша на равенството, който е трябвало да се проведе от 22 до 24 юни.

русия все освобождава, подарява и все неблагодарници около нея. И все я нападат врагове я в Грузия, я в Азербайджан, я в Украйна или Молдова.

Денги няма, но виж ракети... Жалка руска тъпоглава работа. Колхозниците сега ще цвилят 'Крим наш!' ама на грузински. Няма толкова тъпа нация!

по предварителни скромни оценки загубите за туризма ще възлизат на половин милиард долара. в държава с брутен вътрешен продукт около 18 млрд. това си е цифра. вече почват да се вайкат, че случилото се ще рефлектира в загуба на пари.

Тъпа пък най- голямата държава! Как става това?

Добре че ги е спрял, все пак е предотвратил няколко неизбежни катастрофи на неграмотни пилоти, с допотопна техника...

Русия не случи на добри съседи. Все лоши народи се оказаха. Защо е тази ненавист и омраза към великата Рассия на Путин. Толкова сърдечни и добронамерени са рассияните, широки славянски души, отзивчиви и винаги готови да се притекат на помощ на лошите си съседи.

забравил си, че Грузия както и останалите съседни държави са били републики в състава на СССР.

Като самодържец, нали? Мисли как да нахрани учительницата с 10 000 рубли зарплата! Велик ВВП! А мужиците - пушечно месо в предстоящата война с Грузия! Време е. Путин не е нападал съседна държава вече 5 години!

Какова война с Грузия ве деби, с овчарите и лозарите ли ще воюваме? Нали и те са като тебе, с две пушки, едната счупена втората ръждясала. Отде Ви намират такива тъпунгери ве? хахаха

Грешката на Русия е че спря армията си 2008г.и не превзе Грузия тогава.А освободи само Абхазия и Осетия.

Зад всичко стои Сукашвили, този който закусва с вратовръзки.

- той изглежда възнамерява да се върне в Грузия и да застане начело.

Странно а къде беше този народ когато техните войски нападнаха 2008г. Северна Осетия и Абхазия и избиха много хора?!

Орда от руски тролове пълни форума и не спира с опитите да манипулира оценките на коментарите … На публикуван от мен по долу цитат, думи казани от президентът на Грузия Саломе Зурабишвили след сблъсъци в центъра на Тбилиси, че "Русия е наш враг и окупатор. Управляваната от нея пета колона вероятно днес може да бъде по-опасна и от открита агресия.", веднага започва помпане на отрицателни оценки …. Мурзилки, това е мнение изказано от президентът на Грузия …

Веднага пълниш потурнака от зор и напъни!

дошла наскоро оттам в Грузия. и получила при идването си грузинско гражданство. просто допълвам празнотите в знанията ти кой кой е.

за харпията Зурабашвили, дето са си я избрали за президент.