Путин: Дядо ми бе готвач на Ленин и Сталин

Президентът на Русия Владимир Путин разказа, че дядо му по бащина линия Спиридон Путин е бил готвач на Владимир Ленин и Йосиф Сталин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Дядо ми бе готвач на Ленин и Сталин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже стана модно мъжете да готвят и ето имаме си дядо готвач. Сякаш и президентът на Русия може да готви като дядо си. Интересното е, че по майчина линия нещо еврейско му се появява, но в такава огромна империя няма нищо чудно.

На 18 март има избори. Плюенето по Путин да започне... сега! А,у ама то не е спирало от години. Просто сега се засилва предизборно. Колкото и да ме им е гот на западняците, Путин ще спечели убедително. Техните планове да го свалят от власт са напразни.

Баща ми е кондуктур кондуктур съм и аз билети дупчи Тате жените дупча аз Баща ми е готвач, готвач съм си и аз борш готви Тате Западняци готвя Аз!

за някои макар ако се направят паралелни аналогии Путин отново ще бъде преизбран със смазващо мнозинство пред опонентите си. И една от причините за това, ако не и най-основната е именно политиката на Запада и САЩ спрямо Русия. Разаплаването на нова студена война няма как да не претисни обикновенния руснак, няма как той да не си спомни как му се отрази резултата от загубата на СССР в предишната студена война - разпад на държавата и държавността, граждански войни, лишаване от социални придобивки, разграбване от алчни акули псевдо демократи и либерали на собствеността най-вече върху предприятията, закриване на работни места, рязко влошаване на жизнения стандарт, огромна престъпност, корупция. Всичко това руснацито го свързват с годините след разпада на СССР и яловия опит по съветите на Чикагския кръжец да се въведе капитализъм и либерална "демокрация" в Русия. Противовеса на това виждат в Путин. Тоест докато Запада продължава да демонизира Путин и Русия той ще бъде преизбиран с 70-80%.

И кво не ви харесва в човек като Путин? Че нямало било демокрация в Русия ли? Я бъдете честни....колко от вас биха отхвърлили следното предложение "на следващите избори ако не глаусвате, цяла година ще получавате двойни заплати". Може и да има 1-2ма диви идеалисти дето ше отхвърлят предложението на ако сте честни, ще признаете че заплата е много е по важна от всякаква демократична гимнастика. 99.99% от човешкото население бърка салама с демокрацията. Каква демокрация има в САЩ? Почти никаква която да е от значение. За 200г в най демократичната държава в света има само 2 партии.. Брей тез монолитни американци!!! Всичко което биха могли да искат се предлага САМО от 2 партии. Няма мексиканска партия, или индианска партия или партия на зелените, на либералите на дебелите и прочие. Не! Там такива работи не се допускат! Имаш право да избираш само от хората които 2те партии ти предлагат (чат пат по некой независим ама те никога не печелят). Както е казвал Хенри Форд "Клиента може да си купи кола в какъвто цвят си пожелае, стига да е черен". Това дами и господа, другари и другарки се казва - управлявана демокрация. Имаш право на избор само ако обаче избираш между това което ти се предлага. Реално погледнато колко от имигириралите в Америка са отишли там да гласуват за един от 2та клоуна дето и предлагат веднъж на 4г. Да сте чули "аз ще имигрирам в САЩ за да гласувам". Не! Хората отиват с надеждата да имат салам...МНОГО САЛАМ, тоест Американската Мечта. Отиват там с надеждата на забогатеят, не отиват там с надеждата да се занимават с демократични упражнения! Дай на масите свободата да се опитват да печелят пари и другото не ги интересува. Масата иска салами, банани и кебапчета...колкото се може повече! Ама че Прездиент щел да бъде Ганчо вместо Пенчо, амо кой реално го интересува това. Стига само Ганчо да не ограничава възможностите за заработване на салам и да не ни стреля по улиците, и всичко и супер. Бол със западняци и американци в Дубай, дето един падишах си прави квот си иска, не можеш открито да пиеш една бира или да праснеш целувка на гаджето, ама всички си стоят там щот взимат към 200-300 хил годишно и не плащат данъци. Па питай кой ги кара насила да стоят там!

да дадат определението си за "демокрация". В началото на 90-те го направиха и наивните избиратели живяли десетилетия зад желязната завеса им повярваха - изобилие от потребителски стоки, лъскави коли, почивки в екзотични места, придобиване на собственост, е повечето си се представяха като дребни буржоа, едва ли всички са хранили амбиции и надежди да станат милионери, но общо взето всички си представяха живот на базата на илюстрациите в списанията Некерман и холивудските филмчета от получастните видиотеки. Как именно ще се случи това никой не знаеше и не задълбаваше. "Те по телевизора го обещаха..." И юруш по площадите с вдигнати два пръста и подскачане, че никой не е червен - да сриваме "системата" дето ни тормозеше с купони, липса на дънки и банани, вноски по 20 години за коли/руски/...та така. Ама накрая получиха нещо съвсееем друго. Получиха експлоатоторски капитализъм какъвто са го описали Маркс и Енгелс още, срастване на капитала с политиката и властта и оттам и псевдо демокрация, в която всеки може да крещи и псува колкото си иска, но с икономическия ярем на врата му нищо не може да промени.

"Получиха експлоатоторски капитализъм какъвто са го описали Маркс и Енгелс още, срастване на капитала с политиката и властта и оттам и псевдо демокрация", и империализъм, какъвто го е описал Ленин....

... както казаха по руските новини... британската кралица Eлисавета... & бабата на Bова - Eлизабет...

Дяда му Спиридон. Остава и Български да е говорил дядката.

първата му братовчедка ква е била? Как мое да се пропусне такъва важна част от биографията му не разбирам? Няквя друга жълтина няма ли да има?

A аз толкова да бях повярвалв пропагндата на руснаците а то Значи все пак руснаците свалиха пътническия самолет над украйна по нареждане на путин Всичко ще си признае

Всички сме чували, че историята трябва да се помни, за да не се повтаря. И непрекъснато я повтаряме, и повтаряме, и повтаряме...

Колкото и да плете- Путин има рейтинг, какъвто никой наш политик няма. Това е положението!!!Злобейте!!!

Нашите политици не си определят сами рейтинга, тук не е прието така! Сталин имаше още по-висок рейтинг, но го изхвъллиха от Мамзолея навън!

Сталин го изхвърлиха от Мамзолея навън, но не народа, а тези, които го наследиха във властта и се дистанцираха от него. Народът в Русия и до днес го помни с добро, което е голям проблем за "либералите" там!

Не се учудвам от популярността на путлер! Представете си с каква популярност щеше да се ползва човекът, който ни върне Западните покрайнини, Южна Тракия, Беломорието, още малко от Добруджа и Македония???

... и изгради армия, която гарантира, че Турция не може ни нападне

Дядото на Путин е бил много добър готвач и на Ленин и на Сталин! Странното е, че и двамата умряха от хранително отравяне!

да бе! Кой ти вярва?

Ето ви един откъс за началото на управлението на един римски император: "Новият император прави масови дарения на преторианците и най-бедните римски граждани; унищожава документите на Тиберий относно измяната, обявявайки, че процесите за измяна са вече в миналото; вика обратно изгнаниците, обявява всеобща свобода и амнистия; помага на онези, които са ограбени от императорската данъчна система. За разлика от предшественика си новият владетел е много щедър: започва да организира бляскави представления, игри и развлечения, за да спечели популярност сред народа." Става въпрос за Калигула. Историята с Нерон е подобна. Та нищо ново под слънцето - абсолютната власт кара хората да полудяват. Най-интересното е, че въпреки множеството исторически примери хората продължават да правят грешката да оставят на власт по-дълго от здравословното определени личности. Явно човекът е по природа глупаво същество.

Обаче в момента имаме същата ситуация. В чии ръце е държавна, общинска, съдебна власт?

казва един нормален човек: "погледнах в очите му и видях хладнокръвен убиец"...за пУтлер става въпрос. лениН, сталиН, путиН все равно.

Tuka e zbirkata na 80% nyama nikoi ot 20% egati iforuma

Пък на Бокича дядото е убит от комунистите,а той е учил в Симеоново!

vasil

ПРАдядо по майчина линия.

Борисов го смята за дядо, толкова знае за семейната си история.

Сигурно е прайл каварма с черно пиперче

Раната праи борбата. Гладна мечка хоро не играе

Дядо готви най добре.

Ако руснаците искат да бъдат лъгани с тази "история" на семейството - да си го ибират. Жалко, че се отдалечават от нормалността.

Шеломов...интересна славянско-православна фамилия. Айде сега, всички наши русофилчета да ходят да бият чело в Стената на плача :)))

Те комунистите се издигат по наследство и по полов път

... щот па другите по безполов...

Да и ги е тровил/Ленин и Сталин/ с отвари сосове в борша от халюциогени мухоморки и АкваТофана/медни соли/ водещи до разпад на черния дроб мании психозии депресивни с-я Затова Сталин е бил мегаПАРАНОИК зад всеки ьгьл е виЖдал враг и заговори и ИЗБИВАЛ Милиони НАПРАВО ХЕЛЛ'С КИТЧАН в руски вариант

Разбира се от МАНИИТЕ за врагове наи много са изкярери били на далавери комисарите от НКВД харчели са се милиони за ОХРАНА а беднитеса умирали невини в ГУЛАГ и всичко заради борш с мухоморки и аква тофана

а изпечен комунист...чакай ти милост от такива като него...и сифили&икът ленин никога няма да бъде махнат от центъра на москвЪ-той е неговата гордост(убиецът на милиони православни руснаци)

Не прощава за измяна, справка Лондон.

Опорна точка !!!!!!!!!!!!!!! ДА СЕ ЗАПОМНИ !!!!!! От днес на татък - евреите са най-добрите на света и най-милите хора !!!!!!!!!!!!! Никой мой роб да не е обидил евреите повече !!!!!!!!!!

значи дядо му ги е отровил - подготвил терена за внучето!

Кой с винтовка, кой с черпака - за Родину!

Баси наглия лъжец. Само прекалено тъп путлераст може да повярва. Някакъ австиец се целел в дядо му, а дядото го видял вдигнал пушката прицелил се и ранил Австриеца. Оня явно се прицелвал в продължение на половин час. Отгоре на това били сами на този участък от фронта щото други Австийци да помогнат нямало, а пък дядото превзел авсрийския окоп превързал австриеца и се върнал в своя. Както вече стана ясно там други австийци е нямало. От другата страна знаем, че Сталин е отровен с учатието на готвача. За това и после не са го е разстрелял Берия. Та червената сган се кефи на отрочето на убиеца на Сталин.

на фронтовата линия са били само двама-дедото на путя и някакъв австриец-дедето го пушнал а после се натъжил и отишъл да го превърже - целувки се разменяли ---- представете си за какви олигофрени е предназначен цирка на путя

То и другият му дядо е бил в Кремъл - РазПутин...

... а баба му Mаша & сега си го спомня... като първокласник...

Тоя лъже повече и от американците.Това с австрийския войник може да върже след литър водка и една краставичка.

Постепенно истината излиза на яве за тъмният произход на предводителят на тъмните сили искащи да ни отнемат светлината на евроатлантическите ценности и да ни върнат в мрака на тоталитаризма

Хахаха, дядо му застрелял човек на фронта и после отишъл да го превърже! Този взима слушателите си крепостници и русофили за идиоти. 80% идиоти, както обобщи някакъв измислен професор :)

Абе, с готвачите и лекарите винаги трябва да се има едно на ум... Исторически ФАКТ.

Ами така е, аз го написах това нещо по-долу, че има вероятност дядото да е споминал Сталин и бях веднага цензуриран, на три пъти:) Т.е. това е държавна тайна, или може би семейна, кой знае:)

Голям интерес към Путин от страна на соросите. Путин ако пръдне, соросите веднаха ще поемат миризмата за обсъждане

Защо не му взе занаята , ами правиш луди ушанките ?

Били са при Снежанка и са я спасили от злата мащеха.

дядо му добре, а баща няма ли? да не е син на полка?

Кога го измисли?

Другарят Путин е от благороден род !

те всички русские са от благороден род! десето поколение крепостни!

Да, работи с ластици като T-14 Армата?