Удълженото примирие в Алепо – лично решение на Путин

Продължаването примирието в Алепо беше самостоятелно решение на президента Путин, заяви говорителят на Кремъл.

Обратно в новината

Коментари - Удълженото примирие в Алепо – лично решение на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен че поддържа световния тероризъм,Путин е и нагъл

Юлия Латинина руска журналистка и радиоводеща, известна като критик на Владимир Путин, тази седмица написа в блога си, че Павлов е убит по нареждане на високопоставени московски чиновници, защото "той знаеше кой е свалил Боинга" (MH-17) над Източна Украйна.

Този на снимката гледа като бебе което ще ходи по голяма в гащите..ха.ха

Овчи, това ако го надраскаш още веднъж ще ти е за първи! Щерев ( нерегистриран ) 22.10.2016 18:01 Този на снимката гледа като бебе което ще ходи по голяма нужда в гащите..ха.ха

Руската армия и руския флот се превръщат в стабилизиращ фактор в този нестабилен и променящ се свят. Хегемонията на САЩ в света идва към своя край, но сегашната американска администрация не иска да приеме това.

заменил си ссср с руската армия и руският флот, и си мислиш че си написал нещо ново?? не си! това е още от 1918г. да беше добавил поне и руските военнокосмически сили!

явно бая западни инструктори има да се изнасят оттам...

"Не обръщайте внимание на самохвалството на президента Владимир Путин и на военните операции в Украйна и Сирия. Бившата свръхдържава се намира в дълбок упадък."

Джижето решило да не убива деца днес ?! Я да го предложат за Нобелова награда веднага !

Дааааааааааааааааааааа, Володя е хуманист.... Позволява дори на сложилите оръжия ислямисти, да напуснат Алепо необезпокоявани...Не е кат лудите говеда, които за пореден път са убили невинни хора днес!!!

за малко да повярвам на скотовската пропаганда на Кремъл. Само говеда като тебе вЕрват на това. А за хуманизма го разправяй на децата от родилното отделение дето бомби преди 2 месеца... мнооооого хуманно беше тогава.

Пути се уплаши от съда в Хага, който му готви обвинения за военни престъпления срещу местното население в Сирия...

Sm3hurk0

за този съд са единствено САЩ.

За разлика от застаряващата и превзета от талибански пълчища Европа, в която в ислямстките квартали на Копенхаген не влиза полиция, по улиците на Лондон обикалят шариатски патрули, а в Норвегия правозащитниците съветват жените да си боядисват косите черни и да ходят плътно облечени, за да не бъдат атрактивни за афро-азиатските имигранти, на които иначе нищо друго не им оставало, освен да ги изнасилват. Както изнасилиха жена посред бял ден на стъпалата на норвежкия парламент, а охраната отвътре снимаше с камери... Затова русофобите мразят нечовешки, до умопобъркване Русия - защото тя показа идиотизма на цялата ЗАПАДНЯРСКА анти-човешка идеология, защото посочи друг път, освен този на умиращата Европа (това за умиращата Европа са думи на Бжежински!) и освен този на САЩ с малцинството си (вече!) от бяло население. Защото Русия показа, че има и други ценности освен да се дават привилегии на всякакви малцинства и да бъдат насъсквани срещу мнозинството. Защото Русия защитава християнските, именно християнските ценности, докато сега Тери Пратчет и компания обвиняват Дейвид Камерън, задето посмял да каже, че Великобритания е християнска държава. Всъщност, може и да са прави, след като Мохамед е най-често срещаното име в Лондон...

Идейният русофоб доброволно се е отказал да мисли... защото без мислене се живее по-лесно. Щом не мислиш, естествено, не изникват и неудобни въпроси. Така констатираме нещо важно: русофобията предизвиква тежки умствени поражения в мозъка, който е заразила. Едно от най-тежките такива поражения е именно нежеланието да се мисли. Но русофобът държи да се смята за него, че е умен. Затова и трескаво търси с какво да замени липсата на умствена дейност, и я замества с (ирационална) ВЯРА, че ЗАПАДА е еманация на доброто а Русия е еманация на злото и съответно е виновна за всичко. Ала нашенският русофоб не ще да проверява дали пък това, в което вярва, не е случайно лъжа, заблуда или измама. Както на времето СДС-арите си вярваха че времето е тяхно))))майтааааап....

човече жалко, крепостнико нишч,русофоби има навсякъде където се е появил руснак! а русофили има само в задунайска губерния! те са поскоро деца на руски повлекани, що са се домъкнали тук, да се спасят от мизерният живот там!

Въздушен удар от американски самолет е убил 50 цивилни в иракския град Дакук. За сведение на международния съд в Хага.

ПОТВЪРДЕН въздушен удар Европейските ляворезбари дали няма да го осъдят като военно престъпление а. Двуличници Чудя се ако ИД изведнъж са появи в Брюксел когато цялата европейска сган е там и започне да раздава халифатско правосъдие дали мнозинството от Европейските граждани няма да погледне благосклонно на този акт

Хахахаааа, а под цивилните дрехи - руски рубашки с нашивки. Браво на US пилота!!!!

Тази нощ май ще махат сифилистика Ленин от мавзолея за да освободят място за Путя. Красная площадь седи отцепена от 18.30 часа и пиле не може да прехвръкне.

в поредната държава унищожена от САЩ и терористичните организации ,които те сътвориха. Само за 10 години окупация от САЩ в Ирак загинаха стотици хиляди до милион хора. Голяма част от главорезите на ИД са минали обучение в различни тренировъчни лагери на ЦРУ в Йордания например маскирани уж като ССА ,а реално те просто се присъединиха към ИД

пак са бомбардирали погребение в Дакук и сега гузно надничат от шубраците.

Като изключим платените (професионални) русофоби има една друга категория русофоби, които са напълно безплатни. Тоест, идейни. Те завалиите си мислят, че работят за някаква възвишена идея. За такива е повече от ясно, че нито Сорос, нито американците, нито брюкселските американски подлоги ще си харчат парите - по простата причина, че тази категория нашенски русофобчета са толкова бедни като умствен багаж, оскъдни като изразни средства, хилави като начин на изказ и немощни като опити за аргументиране, та не си заслужават харченето. Себеотдаването им в името на идеята въобще не е достатъчно да компенсира всичките им тези ментално-психически недостатъци.Тези идейни русофоби, винаги ми напомнят за маймуната на Дарвин.

Още нещо за русофобите: Фобия (от гръцки - страх) - ирационален неконтролируем страх; патологична страхова реакция, силен упорит страх, който се обостря необратимо и не се поддава на логическо обяснение; натрапчива невроза; фобическа болест, тревожна истерия, паническо разстройство-ето това е свирепата болест измъчваща сърцата и умовете на Българските русофоби)))))

военните престъпници от САЩ обстрелват траурни процесии...

да правят това. Да си спомним кланетата на жени и деца във виетнамските села Сонг Ми и МиЛай! Няма по-големи военни престъпници на тоя свят от янките.

Относно русофобите: В много случаи маймуните, показват много по-висш интелект от българските русофоби, да не говорим за сферата на морално-етичните ценности, където българските русофоби са на неизмеримо по-ниско стъпало от тях. приликата между българските русофоби и дарвиновите маймуни е в обстоятелството, че процесът на мислене и при двата вида е в зачатъчно състояние. Владимир Владимирович Путин! Най-омразният и ненавиждан човек за българските русофоби, дори повече от Сталин, щото Сталин вече го няма - и немощните им пискливи гласчета се усилват до кресчендо след поредната команда из-зад океана или от Брюксел, когато трябва да джафнат за пореден път срещу Президента на Руската федерация Владимир Владимирович Путин . Маймуните на Дарвин, пардон, българските русофоби, особено мразят, когато Путин е наричан с пълното название на длъжността му, и с трите му имена, и тогава чак се давят от плюнките си - затова нека не си отказваме това удоволствие.

Ръждясалите корита на северния им флот дали ще доплават до Сирия до пролетта на следващата година? Дойде зимата и ги местят заради глада към Африка ...за банани.

На днешното заседание на Департамента по Анализ (the Directorate of Analysis) към Central Intelligence Agency (CIA) e взето много трудно решение, да бъде издигнат паметник приживе на Владимир Владимирович Путин, пред централата в Langley, Virginia. Решението е взето след решаващия глас на John Brennan, сегашният директор на ЦРУ. Мотива е, че никой служител на Агенцията не е постигнал повече успехи в полза на организацията, от сегашния Президент н РФ и бивш агент на КГБ.

Руските страхливци в Алепо се обличат като ходжи, слагат чалми и си лепят бради, само и само да отърват ятагана, ама нали са прости биват бързо разпознати от местните и тихомълком избивани. Арабите знаят какво им причиняват рубашките и прошка няма!

Много си тъпа Зоя , Ходжа е който лекува с молитви , а Мулла е духовно лице ! Руснаците не ходят , те летят за това си два пъти тъпа и неграмотна Соосоидка !

Да, наистина - руснаците летят към Аллах и девиците.

Преди 55 минути изтече примирието удължено от Русия в Алепо.

в Правитествената болница в Москва. Май вече си е отишъл.

Това не е вярно, не дезинформирай. ЖУЖИпутинка; Е ВЕЧЕН.еЙ соросмоиди такива.

МАЙСТОРЛЪКА НА ПРЕГОВОРИТЕ Е ДА НАКАРАШ ОПОНЕНТА СИ ДА НАПРАВИ КАКВОТО ТИ СИ ПОИСКАЛ, А НЕ ТОЙ И ДА СИ МИСЛИ, ЧЕ РЕШЕНИЕТО Е НЕГОВО. БРАВО МЕРКЕЛ !!!!!

Масово отравяне на жители на Мосул следствие на подпалване на химичен завод, по информации на иракските военни, пожар на завода все още продължава. Американските военни намиращи се в база на юг от Мосул се опасяват за здравето си и използват защитни маски.

Е знаех си аз ,че Путин е пич та дрънка.ТОЙ АКО ПРЪДНЕ;човешко е; ТИЯ ОКОЛО НЕГО СЕ НАСИРАТ-;те това не е чиляшко;

Скоро и решенията на Кремъл ще се вземат в посолството на САЩ или от НАТО!

ВОЙНАТА В СИРИЯ Е КРАЯТ НА ДИКТАТУРАТА НА САЩ НАД СВЕТА!!!

Дай боже.Писна ми с тоя ФОРД ,кара ми се ЗАПОРОЖЕЦ или МАСКВИЧЕЙ

Западната коалиция начело със САЩ е нанесла удар по траурна процесия в Ирак - гр. Дакук , това е поредната военно престъпление загинали са жени и деца.

Ами,че пинокио Путин сам реши Украйна да му е губерния и НАТО да не е на границите му,но УВИ,не става,никой не абелязва капризите му!Дрънкането на остаряло,технплогично оръжие не впечатлява и не плаши никого!

Как ще е остаряло.На всеки 5год.военното оборудване се подменя или по добре да не бързаш с подмяната при наличието на ядрено оръжие.ТОВА СА СРЕДСТВА ;мъни; ХВЪРЛЕНИ НА ВЯТЪРА

Подобни решения в България се взимат в Посолството на САЩ , Тиквите не умеят да взимат самостоятелни решения ! За това сме станали за подигравка от Европейците и техния Политически елит !

Така е: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, (В.Иванов, 24 Часа)!

И аз не разбрах, защо така се насра от страх Орешарски. Изглеждаше ми по-смел.

Да, това е истината, колкото и да е чудовищна. Отчайващо е, че Европа кляка пред Империята на злото (САЩ). А статията крещи с аналитичните прогнози, от които на интелигентния човек му става страшно. Отдавна си мисля, че е крайно време всичките ни държавници да прочетат книгата на американския историк и писател Уйлям Блум Смертоносный экспорт Америки демократия. Правда о внешней политике США и многом другом" /на български език не съм я срещала/. Тези агресори, където са влязли, след тях са само разрушения, съсипани държави и милиони разбити човешки съдби.

Ако Русия не подкепяше марионетката си Асад,нямаше да има бежанци,а Сирия щеше отдавна да бъде спокойна без диктатора-терорист,Асад!Видя се ,че цялата руска мощ не е спосона да се справи с опозицията,а още повече подклажда отращението на сирийците към тях и прогонването им ще е факт след падането на Асад!След падането на Мосул,ударите с/у ИД и Асад в Сирия са низбежни!

Асад е президент на Сирия от поне 14 години. При това светски президент, а не джихадист, както любимите кучи синове на ционистите. докога за ен-ти път ще настъпвате една и съща мотика туй американците и верните им тъдявашни фенове, не разбрахте ли, че братушките ще ви пържат мозъците с катюшите си навсякъде, където пробутвате умерените си ислямски главорези - и в усрайна, и в Сирия, и в Либия. Спрете да проливате невинна кръв, нещастници!

Войната в Сирия не е само за газопроводи, войната в Сирия е преди всичко за установяване на Глобален корпоративен фашизъм над целия свят. Залогът в тази война е твърде голям, за да го спечели Империята на Злото - Глобалният ционизъм и неговото вярно куче САЩ. Лъжата, колкото и да е подплатена с медии, оръжия и финанси, никога не е имала шанс срещу голата Истина. САЩ са държава, която изби 100 милиона коренно население, за да се установи на тяхно място! САЩ е кървава държава от самото си създаване, та до днес нейната политика е политиката на военен агресор и убиец! И у нас САЩ не донесоха нищо друго освен военни самолети, военни бази, смъртоносни оръжия и смъртоносни ГМО корпорации, било то хранителни, финансови или политически! САЩ и Англия са единствените, които са бомбардирали мирното население на България/София/! САЩ са и единствената страна, осмелила си да използва атомната бомба, с която заличи за една секунда десетки хиляди човешки живота!

"Швеция: при завръщане в страната си воюващите от Даеш ще бъдат глезени", пише днес Уикистрайк ("Suède: Les combattants de Daesh de retour au pays seront gâtés", Publié par wikistrike sur 22 Octobre 2016, 07:56am). "Това е планът шок предложен от Общинския съвет на шведския град Лунд. От началото на конфликта 140 шведи са се върнали в страната си след като са били в редиците на Ислямска държава в Сирия. За да ги улеснят, градските избраници искат да им предоставят помощи за жилища и работа...шофьорски книжки... ...Да се надяваме поне, че ще ги научат, че не бива да гърмят по хората."

Току що съобщиха че Ходжата или там Молла обявил на жителите в квартала да използват тишината и да бягат извън Алепо и джихадистите узнали от някого и му отрязали главата за призивите ! Те използват цивилните за жив щит , така че Могерина да мълчи и да не подаква на Обонговците ! Всяка минута терористите убиват цивилни и деца за някакви измислени нарушения ! Стига тишина , време е да се атакува и унищожаване на терористите , а не Еврогейците да ги защитавате !

Никакви спътникови снимки или видеозаписи не могат да се сравняват по достоверност с анонимен монтаж, набързо изфабрикуван от някой младши офицер в ЦРУ, пише изданието на Федералното събрание на Руската федерация (Парламентская газета). Държавният департамент вече нарича независима достоверна информация всяка дезинформация в социалните мрежи, където е ясно, че контролът върху истината е нула. По този начин жертвите от нападенията на Асад и Русия върху невинните граждани на Алепо могат да нарастват в геометрична прогресия. А оттам и продължаването на чудовищната изкуствена кампания срещу съвременния образ на Русия. Няма друга държава, подложена на такава жестока и груба атака за нарочна демонизация. Но понеже истината рано или късно пробива всяка лъжа, в един момент и продължителната бутафория на американците ще бъде развенчана.

Глобалното превъзходство на САЩ е заложено на карта и рухването му не е свързано с това, че някой някъде заплашва Америка. Американската доминация рухна под силата на собствените си лъжи, бутафории, елементарни оправдания за несправедливи и сложни намеси в международните отношения, изобретяване на чужди войни за решаване на американските задачи, конструиране на чудовища от сорта на Ислямска държава и др. Всичко това, толкова грубо и неделикатно, толкова подценяващо интелекта на всички останали, толкова безпределно неуважително, запрати САЩ в историята на империите.

Че американците са попаднали в напълно задънена улица по казуса Сирия, е абсолютно ясно. САЩ нямат верен ход. Излизането им от играта ще означава пълно сриване на значението им в глобалните политически решения оттук нататък. Оставането им на терена ги затлачва още повече в тоталното смъртоносно блато, което те сами изобретиха под лозунга за сваляне на Асад. Да не говорим за измислиците и елементарните лъжи, с които Държавният департамент борави в международните отношения! Те започнаха да стават толкова гротескно прозрачни, че на големите западни нации (при това дългогодишни американски съюзници) като Германия, Франция и Великобритания направо им става вече неудобно да ги тиражират и покриват, тъй като всички знаят истината. Светът е изправен пред особена точка на трансформация. Още съвсем малко и нищо вече няма да бъде същото.

На какви хапчета си?

Пак си се зобил с ГМО пуканки! Спукнясахте на Козяк.

Би било смешно, ако не беше жалко. Не САЩ буксиват, а руснаците. Половината Дамаск в ИДИЛ ръце. Казвам го със жалост за сирийския народ.

Вярно беше до "пълно сриване", което е измислица и лъжа, с която американците зомбират себе си, и която ги кара да упорстват в грешките си за чужда сметка, включително и наша. Няма да е страшно да не са едноличен жандарм в света, както беше до 90 г, когато имаше паритет със СССР. Никой не спечели от едноличното им господство, включително и те, като докараха един нестабилен световен ред. Сега ще бъдат една от великите сили, пак с чувствително значение за международната политика.

Сирийските власти са разрешили за примирието в Алепо.Имало е няколко дена подготовка.Разказват кореспонденти ,на място посетили събитието.По мобилни телефони се изпращали съобщения и до терористи"Гарантирана е амнистия.Спрете проливането на кръвта на своите сънародници.Хвърлете оръжието и излезте и ще спасите своят живот и живота на другите"От самолети са хвърляни листовки и за мирни граждани,с обозначени коридори и как да се държат при евакуация.Но терористите открили огън по желаещите да напуснат.Всички желаещи са разпръснати,такива са съобщенията, които изпращали мирните граждани.Терористите не им позволявали да напуснат..Мини се взривявяли и до колите с бърза помощ.В източната част воювали около 7000 терористи,по вечето от Ан Нусра.От тях само 10 хвърлили оръжието .Те били от групировката Ахрар аш Шам.До санитарните коридори имало и много журналисти и ливански военни.Журналистите се разпръснали .Терористите са открили огън и по тях.

Не вярвам, Светът да се крепи само на моя ..еднолично...!

При цялата руска поддръжка, половината столица Дамаск в ръцете на ИДИЛ. И ако това не е подигравка, ряпа му кажи.

Сигурен ли си? Ми, да одим там тогава!

Поддържаш си "нещо " в гащите отзад, нали? Ша го минем за майтап...

Пясък,какви цели възстановяване режима на Асад!!??!! Това теоретично не може аи реално няма да стане.Путев вече тропа черпака в празната хазна, при все че скапа рублата и икономиката и стандарта на мужиците.Браво на ситния яко се заглоби в сирия.На гол гъз цифте пищови.Видяла жабата,че ковът вола и тя.......За тези мурафети трябват мъни.Иначе следват успехите на СССР в Авганистан/Сирия/,разпад на СССР / Русия на руси и евразийци/, скапване на Соца/Евразийски глупав съюз/.!!

са лично решение, както и последиците...

Само наш Горби правеше "солови изпълниения"! И сега решенията са като при СССР - колективни!?

След като руснаците разбраха, че всяка ракета насочена към Европа и изстреляна от мобилния ракетен комплекс Искандер М, ще бъде унищожена в рамките между 52 и 56 секунди, Путлер стана много сговорчив.

Отде този оптимизъм, бе? .. А за колко минути..??...дебат

От руската агенция "Народние новости".

Слушай, галфон!!! На всяка снарядена ракета излитат 3-4 ..само да правят диря и с пясък в бойната част!...ходи ги лови...

ха ха ха..направо "по военному" му еб ... ма....!......

Хитро сте го измислили заглавието. Кои нормален ще повярва, че такива решения се взимат без стратегия и анализ и инфо от всякакви служби. (освен в колониите когато решенията се взимат из разни посолства) ;)

Хуманитарната пауза в сирийския град Алепо приключва слем 18 минути !!! Тази вечер ще има излямисти принудени да играят казачок и други танци - манци само за маниаци!!!

Лично решение на Путин ? Че то има ли друго решение през последните 15 години ?

Тука става въпрос за игра за печелене на време. Ако ще става нещо в Сирия, ще стане до президентски избори в САЩ след 2 седмици. Така че всеки изминал ден е ценен!

БРАВО ТАКА Е - И СЕ ВЖДА колко е зависим света от хамерските алигарси

Едва ли "армадата" ще пристигне до 8-ми след толкова пъшкане и пушеци. Някъде към Нова година, може би.

Скоро, лично Путя ще вземе решение да обеси Асад, алед като му свършат парите, бомбите и Запада му удари една мъртва хватка, ама нали и той да се покаже малко като важен, та реши първо да разруши Сирия, да избие 1-2млн сирийци и после да се съгласи да го обеси.

Бръщолевения от..Канадска ливада! Що не си гризкаш кедровите ядки ,ами събираш псувните тука?

Аве гущер....Раша винаги е предавала съюзниците си. Това ще стане и в Сирия. Просто Путя иска да покаже че е фактор, ама де факто не е

Марийче, този пак е востабирил .Потрета.!

И къв е убавец! То туй ще да е от потретването!!

Чиче, да не ни прекараш нещо с търговското споразумение?