Путин и Тръмп със съвместно изявление за Сирия

Президентите на САЩ и Русия Доналд Тръмп и Владимир Путин одобриха съвместно изявление за Сирия по време на краткия си разговор тази сутрин в Дананг.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Тръмп със съвместно изявление за Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та я кончитата да ми припомнят какво викаше Тропикал Мънки Обонго- Асад трябва да си отиде?:) А Асад отиде ли си?

Същото го викаше и "социалиста" Оланд, дето вкара Франция в три войни - в Сирия, Мали и Централно Африканската република.

И всичко това се случва във Виетнам,дето ги гориха живи с напалм.Демагогията продължава...

маи не успяха краварите да ме сменият като колегите от либия и ирак ... а и съм жив още ... ха ха ха

По расия тудей и спутник показаха новата рокля на Владимира Пкина!

Омръзна ми постоянно да ти напомням да си пиеш хапчетата редовно,и престани да се мислиш за майор винаги си бил фатмак:)))

Шило

Добре де, вместо да си показваш "интелекта", що просто не замълчиш?

Гледам Си Ен ЕН, показват джип Тойота а на вратат на джипа изписана фирмата на американски водопроводчик! Бивш собственик на джипа. Та се питаше в задачата, как джипа е попаднал в ръцете на ИД от Америка. Беше голямо шоу.

Чакай бе, още преди две години руснаците обявиха Великая победа над ИДИЛ. После още 100-200 пъти пак ги унищожиха докрак, а сега вече ще ги доунищожат Да припомня ли, че в ИДИЛ около 30% са руснаци. То си е направо гражданска война руснаци с руснаци

Ако не се бяха намесили Русия,може би чак до България щеше да се разшири ДАЕШ.Продължавай да се кефиш че загиват/както винаги/ руски войници,за да може лайномети като тебе да акат на спокойствие.

Шило

А останалите 70% от къде са? Мдааа, ти не си от тях, вярно е. Ти си от онези 80%, които Иво Христов има предвид.

Абе, неграмотнико, не знаеш ли, че има, руснаци, таджики, узбеки, киргизи, чеченци, грузинци , абхазци,вайнахи,осетици и прочая и прочая. 190 националности.

С други думи Сирия става част от Евразийския халифат! Желязната султаница Путинка пак унижи соросидните кръстоносци! Всички сирийци-путлерасти!

Захарова е тит! Има мъжки глас и е 2 глави по-висока от девойката Владимира П-кина!

С други думи Американска Държава обяви капитулация в Сирия.

Не ги подценявай. Американците са си свършили работата в Сирия. Каква е била - нито ти, нито аз, нито друг от този форум знае.

"Президентите потвърждават, че тези усилия ще продължат до окончателния разгром на ИД." Ако бай Тошо още беше на власт, щеше да има наборна служба. Българските войници веднага щяха да смажат ислямска държава и без капиталистическата им псевдотехника. Българските мъже сме достатъчно силни, за да се справим с терористи и повече никога да не си помислят отново да нападат. Но нека да видим какво ще направи сега другаря Путин. Аз твърдо заставам зад него.

Що искаш да пращаш други да воюват бре професоре изкуфял? Щом ти е мерак - ходи се бий ти.

Браво на Димитър Михайлов! Най-сетне една смислена статия, без граматически и смислови грешки. И много ме радва, че използва словосъчетанието "групировка ИД". Така трябва да се наричат в пресата тези бандити!

Това "съвместно" заявление другаря Путин го написа в самолета на път за Виетнам !

Та това изявление е пълно копие на условията предлагани от Русия и неприети преди 1 година от САЩ ? Но боя по краврските тикви е прояснил мисълта им . Така ще и занапред . САЩ се опитват отчаяно да подкопаят Русия и Китай по всякакви начини...глупави санкции,заплване на напрежение около тях.... Гърчат се САЩ и няма спасение.

За Сирия е ясно. Какво става с Афганистан?

Путин и Тръмп със съвместно изявление за предстоящото създаване на Федерацията на Балканските Народи с президент Мария Захарова и столица София, а също и с предстоящото разтуряне на бардака, наречен ЕС!

подранилите мечти на един отдавна разсеян професор...

КОИ СА ВРАГОВЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Представителният политик и духовникът, тези двамата в едно, които са "представители" на представителната "демокрация" и "свобода", психо-соматична диктатура, са ЗАРОБИЛИ хората. Представителният политик и духовникът са ВРАГОВЕ на човечеството. Представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - СКРИТА диктатура, е ВРАГ на човечеството. Те, представителният политик и духовникът, са в конспирация, защото политикът ИСКА да управлява твоето тяло, а духовникът ИСКА да владее душата ти. А тайната е една и съща - УНИЩОЖАВАНЕ на любовта. Това е било от хиляди години за човек и РЕЗУЛТАТЪТ е ВИНАГИ един и същ, и за теб, но не САМО за ТЕБ - пълна ДИКТАТУРА, лидер и тълпа. Каква е разликата между политика и религия, има САМО една и единствена разлика, и тя е: "политиката е религия на този свят, а религията е политика на другия свят". Това е ЕДИНСТВЕНАТА разлика между политика и религия, няма друга разлика между тях. Какво е ОБЩОТО между политика и религия, има САМО едно и единствено общо, а то е: "ЛИДЕР и тълпа, господар и роб". Това е ЕДИНСТВЕНОТО общо между политика и религия. Пълна диктатура е, когато друг и САМО друг, те представлява ВИНАГИ теб пред "ТВОЯТА" държава. Представителен политик, духовник, адвокат, полицай и т.н. ТЕ и само ТЕ, те представляват ВИНАГИ теб пред "ТВОЯТА" държава, тук и сега, нали. Ти къде си тогава реално тук и сега, теб те НЯМА, и това се нарича пълна ДИКТАТУРА, а не нещо друго. Тогава човекът не е НИЩО повече от една празнота, кухост, едно БЕЗСМИСЛЕНО съществуване. Тогава можеш да ПРАВИШ каквото си ИСКАШ с човечеството и НИКОЙ няма да се бунтува, никой няма да има ДОСТАТЪЧНО смелост да се разбунтува. Кой ИСКА да си интелигентен. Не тези, които имат цялата власт и цялата реална информация, и целият капитал, безусловно наложена от ШЕПА "хора" (ЛИДЕР) върху в теб. Как биха могли те да ИСКАТ да си интелигентен. Защото ако си интелигентен, започваш да ВИЖДАШ цялата им стратегия, ИГРИТЕ им. Те ИСКАТ да си глупав и посредствен. Определено те ИСКАТ ти да си ефективен, що се отнася до РАБОТА (роб) на тях, но не и ИНТЕЛИГЕНТЕН, СВОБОДЕН човек, винаги тук и сега, сам по себе си. Поради това, до СЕГА, човечеството живее в най-ниската точка, в минимума на своя потенциал.

Друже, ако ти самият знаеш за какво живееш и какво точно искаш от живота, реките ще потекат наобратно, вервай ми. Радвай се бе- жив си и Бог е с теб, а това е прекрасно. А, забравих, ти си вечно недоволният, неосъществен и прецакан атеист.

Това се нарича статукво/матрица/и работи от векове,трудно ще се промени трябват още векове на еволюция.

Бай Дончо най- накрая разбра, че говедата са слаби без могъщата Русия.

Руснаците са в Сирия по молба на правителството на суверенна Сирия. В какво друго качество са в Сирия американците, освен в обичайното си - международен терорист номер 1 от втората половина на 20в. и първата четвърт на 21в.? От гледна точка на международното право!? Ако има някой сведущ, да ми обясни. Ше замола.

"Американеца навсякъде се бута та да крадне пръв, американеца на свето му вика: Дай да краднем язи или ше се лее кръв. Бомби ша ти пускам че те трепем с НУРС, ако ми не даваш природния си ти ресурс. И света трепери германци,французи и енглези пред него те са мишки, цвърчат пред господара свой с него ли са-вират свойте п*шки... Но ако някой им се опъне насериозно подвиват опашката те, либерално заквичават, и орталъка опищяват."

Ей така ви искам. Продължавайте в същия дух и -умната. :)

Ама това са общи приказки. Ако човек чете различни чужди източници за това, което се случва, ще се види, че реално войната между САЩ и Русия в Сирия продължава с участието на всички съседни държави. Нали е ясно за всички, че ако не беше така мърлявите джихаджисти отдавна да са издухани.

Пределно ясно. Просто времето тече неумолимо и вътрешните процеси също изискват внимание-много, много внимание и изключително специални грижи.

договореност с американците е все едно да пуснеш троянски кон в крепостта; руснаците извоюваха победата, сега около трапезата почнаха да се навърта всякакви мършояди: уса, франсе ...

Аз

"Конфликтът в Сирия няма военно решение, смятат двамата президенти..." Мухаха... Че това, досега, какво беше! Ааа... То било досега. А в бъдеще: "Тръмп и Путин потвърждават решимостта си да нанесат поражение на групировката "Ислямска държава" и се договарят да поддържат действащите военни канали за връзка с цел осигуряване безопасността на въоръжените сили на САЩ и Русия, както и за избягване на опасни инциденти с участието на силите на партньорите, които водят борба с ИД. Президентите потвърждават, че тези усилия ще продължат до окончателния разгром на ИД." Ти да видиш... Нямало, било, военно решение...

няма военно решение означава ,че русия не желае да обяви война на американския агресор в сирия ,засега .

Споко нема да на тричат.Ши ни са размини

Както Рейгън им смъкна кюлотити на блядовете без пушка да гръмни и сига Тръмп ши ги издангалачи .

Така им смъкна кюлотите, че си закръгли държавния дълг още тогава на 100 трилиона долара. Друг президент преди него не го беше правил така мащабно, по холивудски. Прочети по въпроса, да видим дали съм прав.

АВЕ СА СЕКИ СЛУЧАЙ СА ПОДМИИТИ

Тръмпи пак е нямал време за Джуджи!!

За какво ли са си говорили?

за любовнииците си ,бонд,за любовниците ! а може би и за кимчо .

И виетнамски ли владеят? Какво ли би казал Дядо Хо, ако си вдигне спечената мумия, да ги види заедно под ръка?