Личните гардове на Путин на СПА в Сапарева баня

Много скоро Сапарева баня може да стане любим курорт на руски прокурори и съдии. Там на възстановителни процедури вече са били личните гардове на Путин.

Обратно в новината

Коментари - Личните гардове на Путин на СПА в Сапарева баня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

(Про)дадохме зоната около устието на Камчия на руснаците, (про)дадохме им "Константин и Елена", защо пък да не им (про)дадем и Спарева баня, Рила, Пирин и всичко, което си харесат?!

Искаме "ЦУМ" за музей.

НАЙ-ГОЛЕМИЯ И КОВАРЕН ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ Е РУСИЯ. НЕ ОТКЪСНЕМ ЛИ ПЪПНАТА ВРЪВ С МОСКВА НЕ НИ ЧАКА НИЩО ДОБРО. ТРЯБВАТ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ ДА ОТКЪСНАТ ЗАВИСИМОСТТА НИ .

200 000 коварни руснаци са си оставили костите тука, загинали са в Руско-Турската освободителна война

Със сигурност загиналите нямат нищо общо с Путин. Путин и Русия не е едно и също!

Първо, другарю русофляк жертвите са около 70 хиляди и то не само русняци, а има и волжки българи например. Второ другарю русофляк българите са дали много повече жертви в 10-ната руско-турски войни, които са се водили на българска територия преди тази и които са нямали нищо общо с български интереси. Напротив - разорение на населението, принудата му да бяга в русия и така да обезлюдява България, а на негово място русняците пращат татари и черкези. Това е долната и гнъсна роля на русия в унищожението на Българите като народ. А за подкрепата на сърбите в терора над Българите в Македония да не говорим, ама аз за сръбски русофляк не съм чул.

алоооо, посмали малко, 200 000 е била числеността на целия корпус. какво излиза, никой жив не се върнал...айде по кротко с това русофилство, а?

Руските олигарси изсичат гората-съсипват планината!

За тези, които се радват, че ще обслужват "братята" рашки, само да напомня, че след 20-30 год. Рассия ще е държава с преобладаващо мюсюлманско население, така че да си подготвят ибриците...

по-скоро Европа след 20-30 години ще е мюсюлманска територия, чети какво става в Осло

не е невъзможно, само че в ЕС установените демократични порядки и ефективни закони ще осигурят нормални отношения между етноси и вероизповедания... в крайна сметка бъдещето на човечеството е общо, докато в Рашка междунационалните отношения са като едно буре с барут... в този смисъл рашките ще го закъсат по-скоро от европейците...

Е сега, като канадския милиардер ще засели пустеещи български села със сирийските семейства, та да има баланс.

Русия ще е държава с преобладаващо руско население. И знаеш ли защо? Защото за разлика от Европа, Русия разсъждава па принципа: "Ние нямаме нужда от емигрантите. Те имат нужда от нас"... Уникално заблудени хора пишете тук. Не знам, има ли още реално мислещ човек, който се съмнява че зад упорито налаганата толерантност и "свободи на малцинствата" се крие нещо много коварно.

Ей АТАКАта, това броите ли го за колонизиране? Само руските монополи ли трябва да са в България?

Не е въпорсът от къде са боклуците, а как се стигна до там, че в България събираме боклуци. Мисля, че отговорт е ясен. Там, кудето е минала глупостта на комунизма, все е боклучарник. Изключение правят Полша и Чехия, но те са били винаги по ръба на връзнича, ддокато ние сме били и сме в кюпа на глупостта. Иначе казано в комунистическия кенеф.

Като имат 35 милиона евро, да си оправят положението в Русия - населението там живее в пълна нищета и мизерия, само в Москва и Петербург е лукс и разкош. Каква е тая справедливост и милосърдие? Да си ходят в Сочи!!

а ти колко пъти ходи в Русия да видиш как живее населението? Мои познати руснаци казват, че живеят прекрасно, помощите за раждане на дете са 9000 долара.

90 хиляди долара-сигурен съм.Руснаците не са пияници а жените проститутки! Опа майче никой не ме пита,ама аз по-навик да се опитам да ги оправдая!

Ходим почти всяка година ;-). Питай своите познати руснаци, какво ще ти кажат за "Ад русских больниц", потърси го в гугъл за да придобиеш представа за какво става въпрос.

То, по тази логика, Рокфелер и нему-подобните имат милиарди - що не ги раздадат на гладуващите в Африка? Виждам, че ви е кеф да измисляте простотии по адрес на руснаците, поне измислете нещо по-смислено!

Става въпрос за ПАТРИАРХ Кирил!!! Не за Рокфелер.. Улавяш ли разликата??

Това само за руснаците ли ще е?

спа курорт, лечебен, със сигурност ще е за всеки, който си плаща, не вярвам да върнат австриец, холандец или българин. Свърши комунизма, сега който има пари, ходи навсякъде. Който няма, и до съседното село не може да отиде.

Ако е така - супер, поне е по-смислено от поредния построен мол, заведение и подобни работи.

Само да се уточни, че е кмет от 2003, а не от 15 години ;)

Този фонд не е ли поредната перачница на православните чекисти??

ами ходи си инвестирай ти твоите пари, едва ли ще ти откажат

Е нали трябва да се срещат някъде с тукашните си слуги "политици" да ги инструктират и да получават докладите им, има неща не за по телефона.

Така ще бъде, руски и български мутри окупираха прекрасните и целебни места на Б-я ,а за обикновен.я човек тинята и музеи там където имаше прекрасни и лековити води/ Централна баня в София става музей /.

Спри да ревеш а направи нещо за Централните бани .... Да се говори на ангро всеки може... основи комитет за защита на централните бани се бори за това което мислиш е твоя кауза ... кога за последен път беше в Сепарева баня ? какви мутри, какви пет лева ? а между другото - по добре пияни и богати руснаци и рускини отколкото разбеснели се свине от Англия и Германия ... това е лично мнение ....

Все са буклуци чуждестрани мар от нашата земя и едине и другите...

В Сапарева баня тихо и спокойно си ходят на бани гърци и никои не ги обсъжда.

Ходили ли сте в Сапарева баня? Кой е окупирал лечебните извори? Всъщност, изобщо ходи ли сте в някои курорт с минерални извори скоро?

За каква окупация става въпрос. Минералните извори се ползват срещу заплащане. И повярвай ми цената не е никак малка. Когато ти драги ми ? започнеш да наливаш пари в държавата, тогава можеш да имаш мнение по въпроса.

на мързеливите малоумници все някой нещо им е окупирал и им е откраднал, затова не могат да изкарат два лева сами.

Червено-кагебистката мафия в действие!

ПАК ВЪЗХВАЛА НА ПРИМАТИ,ГОРИЛИ.ЗАЩО КУРОРТА НЕ СЕ ПОСЕЩАВА ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИ РЕХАБИЛИТАТОРИ,ПРОФЕСОРИ,СВЕТИЛА,А ОТ БЕЗМОЗЪЧНИ И НИЕ ИМ СЕ РАДВАМЕ.КОЛКО ТЪЖНО!

Имайте търпение, очаква се скоро да акустира чистачката на пусин, след като й осигурели паркомясто за ройса !!!

В началото на 90 те г. по АРД/ държавна немска тв. / коментираха, че руснаците идват.Казваха ние ги очаквахме с танкове и калашници а те идват с пари с много пари. Сега в Гармиш Партенкирхен има ортодоксална черква Баден Баден /половината/ е изкупен от руснаци.Скоро коментираха за строежа на руска черква в Париж.Та нашата Сапарева баня няма да им е проблем ако решат да си я имат . Трябва май да свикваме.

А немците защо не реват за курорта си ? защото като дойде бачо ти иван от незнайно кой регион в Русия какво прави ?? Почва да пръска пари по ресторанти ( въпреки че не разбира от кулинария) и луксозни стоки - скъпи коли и тнт ... А сегашните ни туристи по морето какво правят - ол инлузив - 0лв похарчени и всичко осрано о и о повръщано ... изберете сами .... после се оплаквайте !

е в Сапарева баня и ще става още по-добре.

Защо не? Ако открият нови работни места.................Имаме нужда от работа, не децата ни да безделничат.Щом нашата държава не може да ги осигури...............

Държавата и общината трябва да защитят българските интереси в такава инвестиция. Руснаците им е през оная работа, че ще пръснат 35 милиона. Това са джобни стотинки за тях. Въпросът е да не им се позволява да изградят затворена и защитена зона, само за тяхно ползване. Да строят, да го управляват, но само финансово. Административно да е подчинено по наши правила и на държавата. Който иска, да може да влезе и се плацика, като си плати. А не на някакъв портал да го посрещнат едни русуляви булдоци с калашници и ти изръмжат: "Запретено!"

КОЧО БЕ, АМИ КВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА НОВИТЕ НИ "ГОЛЕМИ БРАТЯ" ДЕТО ИЗНЕСОХА МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ОБУРУДВАНИТО НА 2 ЗАВОДА И НАТИРИХА СЛУЖИТЕЛИТЕ,А????? КАЖИ НЕЩО БЕ КОЧО МАМИН!

АМИ ТЕЗИ ДЕТО ИЗНЕСОХА ЗАВОДИТЕ КАКТО ТВЪРДИШ СА СЪЩО ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ РУСОЛЯВИ БУЛДОЦИ.НЕ МИСЛИШ ЛИ?

Прав си - не трябва да става като в курорта Камчия или комплексите "ол иксклюзив"! Над половината курорт е затворен за частно ползване, ама то вече е без значение дали частните ползватели са чужденци или българи. Надписа е един и същ - (подобнона Евсиновград) - ВХОД ЗАБРАНЕН! Какво ме топли, че вътре си печели гърбове "богопомазани" или чужденци? Обикновен българин работа там няма, освен ако не е обслужващ персонал, т.е.същество - роб!

Къде е сега Атака да протестира срещу колониалното робство налагано ни (по стар имперски навик)от Русия? Що ли питам и аз? Кое куче лае господаря си?

Не ни трябват тези смрадливци, да си ходят в Сочи.

винаги съм бил против Бойко. Едно нещо обаче оценявам по достойнство - приказката за " МАТРЯЛА" Там е прав, много е прав...

Вие навярно сте от този "матрял"на Бойко , но има много други които не се хвалят с техният качествен материал и си работят за семействата и се радват на живота извън политиката. Пробвай ...

Ние влязохме в ЕС с големи надежди,но както се казва ,нито ние успяхме да открием топлата вода в ЕС,нито нашите ГЕЙатлантически партньори у нас.А руснаците просто идват и я купуват!Може после и студената вода да изкупят и т.н!А пък на нас щом не ни харесва да имаме работа с ръководството на Русия ,ще ни се наложи да работим с бодигардовете,чистачките,шофьорите,огнярите и т.н!

ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ ! .......ОТ АТИНА ДО МОСКВА

Какво ще строите , там базата е изградена . Просто да се разберат с адвокатите на Галевите за някакъв наем така и така къщичката им пустее а пък и Ресилово е на един ...място . А и Сашка Васева веднага ще се предложи за спа... инструктор така че трябва само да се следи курса рубла/лев и всичко е ОК .

Интересно дали обикновените българи ще могат да го посещават???

Ако са Български олигарси да! Все пак на този курорт ще ходят Руски олигарси от КГБ.....

Ние в Рашата държим на количеството.Като ни потрябва качество си го купуваме. ГОССТАНДАРТА- най-големият стандарт.Жалко,че го махнаха Онищенко. Тук на Чукотка прeдвид на особеностите го раздаваме оф роуд.Преди две години жената ми купи Defender 90.Като го издърпах 6-7 пъти с УАЗ-ката вдигнах ръце от него.Та по-добре УАЗ с каска отколкото с кожен салон в калта.

Руските интереси в този район са на повече от 10 години. В Паничище имат доста терени, искаха да правят голям курорт там, но нещо се отказаха. След построяването на лифта до 7-те езера, потокът се увеличи многократно. Единствената пречка там да стане нещо голямо е Екологията, зоната попада в територията на НП Рила. Но и така да си остане без писти, районът има бъдеще, най-топлата вода на Балканите извира там, а 7-те езера са на 20 км от града, има малки писти на Паничище, Скакавица и Езерата, за сноуборд е върха горе.

А чистачката на Путин няма ли да дойде?

Ако има къде да паркира Ролса и тя ще дойде.

Че и сегашните комплекси и водни съоръжения са собственост на ... Та тези за които е новината не са там на курорт,а са си у дома.

Ще оставят някой лев в района едни охранители, а някои наши туристически деятели после цяло десетилетие ще повтарят как еди кой си бил еди какъв си на еди кой си и бил дошъл и много му харесало и какво бил казал, а те как го разбрали...

по-добре да идват руснаци, те поне са славяни, православни християни, езиците ни са близки. Идват с културата си, с парите си, инвестират, купуват жилища и правят бизнес. По-добре руснаци, отколкото диви талибански мамуни, гладни бедни, бездомни мюсюлмански фанатици, които подлежат на интеграция по-малко и от циганите. Не говорят никакви езици, не са образовани, и са адски различни от нас.

Ти Руските олигарси за Руснаците като цяо ли ги имаш????

ти да не би всеки руснак в българия да го смяташ за олигарх? В сравнение със средностатистическия български мизерник, може да ти прилича на олигарх, ама иначе са обикновени хора.

80 000 олигарха живеят вече постоянно в БГ.

Май не само транквилантите а и антитреморните хапчета са ти се паднали ментета, уж 5-6 плюса искаше да си цъкнеш пък виж тя каква стана.... Бе няма ли кой да го прибере тоя, огромната част от дебилните постове тук са все негова продукция.

не мога да си цъкна 33 плюса, и не пия транквиланти

Мамини душички. Къде са хозили тези пазвантити на спа, че за подобни люде точно в Сапарева баня не знам кой е достоен да ги приеме. А за Сапарева баня - за разлика от другите ни елитни курорти, там има едно летище, което сега се ползва за кушиите с мотори. Руснаците там не строят само това СПА. Имат един започната обект от преди няколко години, но само те си знаят защо са го замразили. Все пак новият проект е на доста по-добро място. А местността СвЕтата Богородица е много приятно място.

Браво тоя Путин е голяма работа. Да вземат руснаците да инвестират много повече в България, от това ще спечелят всички. Ясно е че на Европа не и пука за нас шанса ни е да привлечем инвеститори от Русия и изтока.

Всички руски мафиоти и крадливи комуняги в БГ!

Верно ли, че само руски мафиоти шетат в България? Сега вече съм информиран качествено и съм спокоен.

По добре от нищо. Австрия също е пералня но как живеят хората там ?!

колкото руснаци в България познавам, всичките са свестни и почтени хора

3 пъти прочетох новината и все още не ми е ясно ,дали Сапарева баня е в полите или в сърцето на Рила.(Едното го пише в началото на статията ,а другото в края.)И изобщо ,почти нищо не разбрах .... Тия гардове на Путин ,всичките до един ли са били там "...личниТЕ гардове на Путин..." Ако е било така,как се е оставил той за известно време без охрана?! Ако ли не е било така се пита ,кой по дяволите написа такава неграмотна статия и на колко ракие е бил в тоя момент ?!

чета не само написалият статията, но и ти сте "родени на тъмно". Само че той си е останал там с географията. А, колкото до гардовете на Путин - не го мисли, има достатъчно и за там и за тук. Само не разбрах, защо се изложи с въпроса ?:))

Какво се чудите,наште олигарси си трупат парите в банки в чужбина и се готвят да си ги плюскат там ,когата скоро България ще стане циганска държава,вместо да инвестират в държавата и да създават работни места.А руската мечка почва да ни превзема икономически за радост на национабните предатели -комунистите.

Националните предатели ни вкараха в този проклет ЕС насила, без да ни питат. Който скоро по нищо няма да се различава от библейските Содом и Гомор към който го тласкат безумните му политици. Аз не искам децата ми да сексуализират от невръстна възраст и да ги запознават с хомосексуални практикив училище, за да им разширяват "кръгозора" и възпитават в толерантност към ценностите на рогатия. Както правят в някой стани в ЕС. Това е пълно безумие. На фона на тези крайно опасни тенденции, Русия изглежда че ще остане остров на спасението. Затова и западната пропаганда така яростно търси всякакви начини да дискретизира руснаците и Русия.

"...Русия изглежда че ще остане остров на спасението" - това безумие не знам вече под колко статитии и от колко време го чета+"насилственото вкарване в ЕС"... абе,на вас само за количество "дрисни" под всяка тема ли ви плащат,бонуси за креативност няма ли? ама пиши си,и 1000 пъти да го повториш...нали знаеш,че тия дето биха се вързали на подобна долнопробна пропаганда не седят по цял ден пред компютъра:)

Правилно горите, планината, въздуха и минералните извори трябва да се капитализират и да работят в полза на бизнеса и икономиката. Каква е ползата да си стоят бадева? Ако се построят там хотели, спа - центрове, ски курорти ще привлекат туристи, ще се вдигнат приходите, ще живнат недвижимите имоти. Е разни зелени отворковци ще пореват, ще пореват, ще гризнат по някоя полицейска(а пи не само) палка и толкоз. И без това сега паплачта разнася боклук и маа гащи из горите без всякаква полза и цирика заради пущиняците

ла.но миризливо, Богатствата, Природата на България трябва да работят за Българския Народ, за Българското Общество, а не за отрепки кат теб !!!!!!!!!!!

Ей, дядка, това е капитализъм бе алооо, комунизма умря, сега са важни печалбите и бизнесите, дърт комунист такъв

Ех Иречек , когато се пробива нашата земя за добив на шистов газ от Американски компании и се унищожава плодородната ни земя , това е добре и се подмокряш от удоволствие , а когато се чуе че е някой друг и е за благото на хората в тези райони ,тогава неможе . Смени си трансмисията и намали налягането малко, щото ще се пръснеш като надут балон някой ден , не е здравословно за теб.

Водата в Сапарева баня е много добра и който каквото и да пише и говори, всеки инвестиран лев е плюс. В момента изобщо не се използва пълноценно. Има къщи за гости, има няколко хотелчета, има закрит минерален басеин със СПА и открити такива, които се разделиха и трябва да ги плащаш отделно./Супер далновидно решение!/ Водата в закрития басеин, който е доволно малък, още в събота е боза! Можеш да си вземеш индивидуална вана, но са си допълнителни пари. При положение, че София е на 45 мин. с кола по магистрала и в комбинацията с Паничище нещата може да се получат. Проблема на нашите инвеститори е, че искат да печелят от днес за вчера. Нямам друго обяснение защо не са се появили няколко прилични хотела. След като във Велинград може, и тук ще стане!

Водата в "малкия" басейн е за лечение, не за плуване, и е "доволно малък" поради тази причина. А това, че е "боза" в събота не е защото не се почиства (повярвайте ми там има най-модерна пречиствателна система без химикали), а просто защото "клиентите" не вземат душ преди да ползват басейна. Българина отива на басейн, за да се изкъпе, понеже вкъщи му излиза по-скъпо да затопли водата.

Като видях заглавието и веднага влязох за да се позабавлявам четейки глупостите на простите българи (с малки изключения) и не останах разочарован.

Верно, и аз влязох за същото, обаче намерих само един прост българин ХанКу, други нямаше, ти къде ги видя ?!

кож нормален яовек тръби за гостите си и кож редактор мозе да пуска такива текстове сривате с тъпотии и още по-лошо, ако е от продазност туризмът иска не само реклама, а и дискретност с добри условия

деер

Вместо ние да развиваме туризъм, само ще сме обслужващ персонал!!!! После сме били интелигентни!? Не - прости и евтини........

Бий самара да се сеща магарето!!! Да живее Русия,най-Могъщата Държава на Планетата Земя!!!

сънища...

Още еднабаза на кагебето ще си правят...малко ни е, че на черномопрец си направиха военна база, малко са ни специалните им части в Карнобат...абе на нов 9-ти мирише

Мечтайте, мечтайте отнякъде да кацнат милионери да ви оправят. Минават вече 24 години и населението още не е узряло, че оборот ще му направят собствените жители, а не някакви митични милионери от някъде си. В митичната Русия има единици богати, останалато е мизерия, в която никой не иска да стъпва. Такава мизерия е и България. Ако въобще отнякъде дойдат тия мечтани руски милиони, то единици ще се облажат. Българското население може би след още много години ще узрее до разбирането, че чудото със забогатяването става бавно и по малко но на всички. Защото в призрачната територия без население, в която ще се превърне България скоро, в такива призрачни страни никой не иска да инвестира.

Уморих се да го пиша вече - Русия вече въобще не е това, което повечето българи са запомнили от времето на перестройките. Стандартът им е висок, а средно богатите могат да си позволят жилище на нашето Черноморие от порядъка на 50 000 евро. Вече има цели жилищни комплекси тук, изградени специално за тях... А иначе, наивно е да мислиш, че някой ще остане апетитна земя като България "призрачна" - ако ще и населението й да се затрие. Все пак обаче, сигурен съм че това няма да стане. По-младите вече работим усърдно по въпроса (вмисъл, за развитието на страната и нейната култура, да не си помислиш друго).

Пълни глупости дрънкаш! Нали съм бил в Русия и знам много добре какъв им е стандарта! Единици живеят добре. Интересно защо никой не иска руско гражданство и не емигрира в Русия! Кагебистката мафия е ограбила руския народ жестоко и продължава да го прави!

Много правилно си описал нещата. Точно така е. Руснаците излетяха нагоре, а ние се тупаме в гърдите колко сме по от тях. Не съжалявам, че сме в ЕС. И няма да съжалявам, ако дойдат руски инвеститори у нас. Бях миналия уикенд в Сепарева баня. Ами едно голямо село. Неподредени къщи и дворове, елементарни хотели с непрофесионално обслужване, недобра хигиена, нещо от типа "направи си сам". Скоро бях и във Вършец - ами друга работа е там. Трябва да се научат нашите хора как се прави туризъм, спа и пр. обслужване. Достатъчно е да се погледат руските телевизии, за да се оцени по показваните хора от народа, интелектуалците им, VIP-персоните им, че сме много назад, истината е тъжна! Да не се заблуждаваме. За Европа не коментирам - например в Чехия - Марианские лазни, също спа-курорт с минерална вода. Ами селска нация сме си, може би не само защото сме малка държава?!

Dа,няма лошо,нека строят. Tе са грандомани и влагат много пари,което за нас не е зле.Eстествено,че ще е с бетон,а не с дърво и слама.

А между другото, глупости пишете за Бургас по-долу. Идват да живеят обикновени хора - семейства с деца. Някои са само през лятото, други постоянно. И добре са дошли. Предпочитам тях пред всеки друг народ.

Струват ти се "обикновени" щот са прости, некултурни, нагли и арогантни, кат български мутри, те също са "обикновени" с многото си мутреси и отрочета.

За тебе ,сладурче, няма тема за да не си специалист. В общи линии,натискаш да е така. Сигурно само,че можещ си за една чекия!Успех!

Всички чуждестранни инвестиции са добре дошли. С малки изключения - без земеделски земи, без минерални води, без унщожаване на природата. И едва когато данъците у нас достигнат някакво приемливо за цивилизацията ниво, т.е. корпоративен данък от поне 30-40%. До този момент ще ги третираме като агресори, без значение от коя майна на света идват. В Бг рано или късно активите ще се върнат при истинските им собственици.

Такива проекти са добри и помагат за развитието на цялата страна. Аз съм от Бургас например и този месец при нас започва строежът на океанариум - придобивка, с която наистина можем да се гордеем. Ще го строи същата компания, която прави съоръженията в Сочи и ще бъде доста мащабен. Не мога да разбера защо някои хора непрекъснато скачат срещу всичко. Можем ли ние сами да го построим? Не. Тогава оставете на някой друг. Каквото и да говорите за руснаците, никой друг няма да допринесе повече за развитието на страната... А покрай олимпиадата някои хора направо се оляхте. Прочетох хиляда противоречиви твърдения за конспирации, мутри, диктатури, убийства дори... Успокойте се малко. Олимпиадата е грандиозна във всеки аспект, зарадвайте се на това.

Именно заради руснаците Болерото в "Лазур" има по-голям оборот от Болерото в Славейков.Именно заради руснаците Бургас,който е 10 пъти по-малък от София има повече милионери от столицата.И пак имено заради руснаците само по Черноморието влязоха над 10 млрд€. И ако политиците не бяха дупедавници Китай пък щеше да вкара 1 милиард $ за пристанище Варна.

Ние тука сме маняци ;) Градът ни ще дръпне напред много в идните години, благодарение на проруската си насоченост (това не означава, че ние просто ще седим и ще гледаме как другият прави всичко, до уточня за някои хора). Скоро ще гоним София май в доста отношения.

Бургаско чадо, вземи прочети малко тук материалите за Сочи и после коментирай! Ако не, потърси в нета, за да разбереш за каква разсипия става дума в Сочи!

Не е хубаво да го казвам,ама изпитвам някакво перверзно удоволствие,че фобите сте в БГ.С всеки изминал ден ставате все по-бедни и изпразнени откъм морални цености.Неприятното е ,че и филите го отнасят покрай вас.Навярно обаче това е цената за изриването на Авгиевите обори.

ЧУК

Руска баня ша праят ли там?Са шляпат ли с храсти по задниците?Приятно население има Мада Раша,особено като чуя-Ну давай бляд...

нhе ги харесвам,но е факт- в kамчия руснаците построиха великолепен почивен комплекс и създадоха много работни места в един полуумрял регион. bидях го с очите си през лятото и писанията за бетон и съсипана природа са абсолютна глупост. Cъс сигурност община Cепарева баня ще спечели. Dруг е въпросът защо точно те наливат толкова пари у нас....

Не сравнявай огромният простор на горите рай Камчия и малкото градче Сапарева баня! Аз често ходя там на СПА, но стане ли ТОП дестинация - няма да стъпя!!! А този проект съм го виждал на проспекти, трябва да ти каже, че е ЯКО БЕТОН!