Путин: Отношенията ни с Анкара са напълно възстановени

Отношенията между Москва и Анкара може да се смятат за напълно възстановени, заяви Владимир Путин на среща с Реджеп Ердоган в Сочи.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Отношенията ни с Анкара са напълно възстановени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам колко са възстановени, но от всяка дума в текста буквално прехвърчат искри.

"...Министърът коментира изявлението на турския президент, че Русия и САЩ трябва да изведат войските си от Сирия..." Ако двете велики сили последват турския пример в Кипър, то би трябвало да "изведат" своите войски от Сирия на куково лято. Що се отнася до отношенията Русия - Турция, е математически сигурно че средносрочно ще стигнат до пълен разрив. Защо ще стане така, да му мислят техните скъпо платени анализатори. Аз просто ще чакам...

Сиреч, пак ще има нож в гърба и Путин ще спре вноса на турски домати?

Рассия, 'закрилницата на християнството' успя да се скара с християнските си съседни държави, но пък с Турция и Чечня - само цветя и рози..

Завчера възстановени, после нож в гърба! Вчера възстановени, после нож в гърба! Днес възстановени, утре нож в гърба! Много як гръб има Путин, много носи и бързо се възстановява!

Кажете кога ще е сватбата. Само дано аятолаха не ревнува много.

Ти кажи кой ще е булката.

Прегръща се с Таийп, прехвърли азбуката към БЮРМ, спаси ни евреите със задна дата от Сталинград. Към кои е Путин? И какво общо има с Цар Освободител. Кого ото тях да обичаме?

Така,така,руската мечка се наведе на ибрика,анадоло-сибирската любов равна няма! Явно Путкин не е ходил на Капалъто,не знае номерцата на хлъзгавите чалми! Саир ще има! Скоро!

Ти от ония 80 процента ли си, цървул?!Путин каквото и да направи, е преди всичко в полза на Русия, а нашенският навеждач като целува, прегръща и се навежда наред, ние какво печелим?!НИЩО, само ни се подиграват и оглавяваме отрицателните класаци!!!Така че, не плачи на чужд гроб, дебил краварски!!!

Дружбата на Турция и Русия е като слънцето и въздуха за всяко живо същество в България.

На Турския бизнес сваления руски самолет им струва няколко милиарда $. Е вече сметките са занулени.

значи руския живот, военна чест и достойнство имали цена в $$$. Маладци.

ако някои все още брои турците в нато допуска доста саществена грешка.

като гледам тези минуси които сте ги нацъкали става ясно ще живеете наистена в българското народно поле където две и две невижда , вместо да върви по тротоара е винаги в калта защото разбирача разбира от всичко дори и от баи-ганиовщина , макар че тогава е бил по умент от днешня ..........електората доста хляб трябва да яде докато му се доходи до тоалетната

интереса клати феса,затуй Ердоганя целуна ръчицата на бащицата.......другия вариант му беше да се моли на аллах,турския бизнес да го не детронира, задето му изпразни джобовете

Ти май си вярваш на глупостите дето пишеш.Турският бизнес е в невероятен възход и дори не могат да изпълнят всички поръчки,които имат отвън,а туризма има цели 53% ръст за година.Путин е този дето целува оная работа на Ердоганя за да може да се задържи още някоя година на власт преди гладният руски народ да го изгони с камъни.

53% ръст след колко спад?

Ако някой се чуди от къде се е пръкнала, какъв е произходът на думичката ташак - ИМА УНИКАЛНИЯТ ШАНС ДА РАЗБЕРЕ ОТ ТАЗИ "НОВИНА". Макар че някой друг, песимист веднага ще възкликне: "Абе ташак, ташак, ама ГОЛЯМ ... Полумесец на ГОЛ ... сърп и чук си е май живо ...бане!" в В един момент! Да видим КОЙ ОТ ТЕЗИ ДВАМАТА ЩЕ СЕ ОТПУСНЕ ПРЪВ И ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ С ГРЪБ КЪМ ДРУГИЯ И СЕ НАВЕДЕ ДА ВДИГНЕ ИЗПУСНАТОТО ОТ АВЕРА МУ САПУНЧЕ ОТ ЗЕМЯТА! И силно се надявам да практикуват безопасен секс!

"Путин: Отношенията ни с Анкара са напълно възстановени" Г О Р Ч И В О! Сега искам и целувка, но страстна и истинска, уста в уста! Ами щом си се обичат младите, да си се вземат....Само не е все още ясно кой е булката, но май се сещам, като гледам кой е с ботокс и по-ниската половинка... Пуст всегда, будет дружба диктаторак Путкин и Ердоган! Винаги е много интересно, когсто двама диктатори, и то на империи, особено с история на битки и войни между тях, ИЗВЕДНЪЖ СТАНАТ ПЪРВИ ДРУЖКИ! Имам предвид - "ИНТЕРЕСНО"! Но за ... другите, а и за собствените им народи! Последният път, когсто двама големи бабаита и ербапина подобно на тези се прегърнаха, УМРЯХА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ, вкл, от техните народи - Сталин и Хитлер! "Па плеснат с ръце и се прегърнат и с песни и Аллах Акбар литнат те в небесата Летят и пеят, дорде осъмнат И ТЪРСЯТ КАК ПАК ДА ПРЕЕБАТ РАЯТА!" Желая искрено много любов и щастие на ,ладото семейство чак до СЛЕДВАЩИЯ ИМ РАЗВОД!

Капан е това, и не е от човек този капан! И се казва опиянието с виното на блудството. Винаги се сещам за майката на убития пилот, която отказа обещетението с кръвнината. Истина ви казвам,че една душа струва повече от целия свят сътворен от създание мира.

И двамата са духовни педераси Най -хубаво ше е да се вземат и пробват да си народят дечица.

чудесна новина. това предвещава да си бият шамари скоро време.

за нашо добро е двете страни да са в добри отношеня това може само да ни радва . а това че нашите парламентарни дебелоловратни-гъзни политици неможаха да си изиграят картите както трябва и да подобрят живота на българите си е наша запазена марка !!! дебил е нищо с сравнение с некадърен и продажен политически материял

явно ще си разделят Cирия

Ашколсун! Машаллах! Дълбок метан доземи пред двамата неземно-духовни исполина, слели се в едно цяло чрез своята мисъл и духовност! Цялата треперя като стройна топола, разстърсвана на талази от топло-масажиращия ме югоизточен въздушно-интелектуален поток, зародил се над демократичен Истанбул като един мек средиземноморски циклон на Мира , обливщ цялото ми тяло с горещите вълни на демокрацията! Горда съм, че Путин се преклони пред твърдо-прометеевата Мъжественост на г-н Ердоган и официално призна очевадния тюркски произход на цяла Русия! Но г-н Ердоган трябва да остане непреклонен, докато Путин не върне страната в лоното на Исляма, към който Русия е принадлежала винаги! Престанете да се гаврите с иторията, бездушно-агресивни Тролове! Нека да кажем Истината за Русия без страх! Нейните основатели и ръководители са видни мюсюлмано-тюркски аристократи! Защо отричате турския произход на велико-борбения владетел Петър Първи, който в действителност се е казвал Перхан-Султан Първи? Истинно-достоверното име на император Иван Грозни е Ибрям Ингьозлъ! Към владенията на Ибрям Ингьозлъ, (Аллах да пресвети името му и го дари в Рая 234567 девици), са се присъединили по собствено желание братята мюсюлмани от Монголия, Туркменистан, цяла мюсюлманска Якутия и мн. др! Императрица Екатерина Велика е всъщност видната тюркска девственица Емине Коджаабла, родена от силно-разстърсващата любов между турския султан и неговия красиво-шавлив везир, изпратена в Русия да я ръководи успешно към Демокрацията! Всички руски писатели, композитори и учени са славно-ревностни чеда на великия тюркски интелектуален Ум! Слабините ми изгарят като знойна жарава при мисълта, че най-сетне тюркският народ успя да извърши своето сакрално-астрално обединение!!! Трепери, аморално-разчекната Европо! Заветният час идва, когато ще почукаш с кокалесто-артритни пръстчета на Високата Порта, но тогава ще бъдеш разтресена както дърто-склеротична палавница от Мощен Вибратор със заветната думичка: Къш!

Ха ха много добре :)

Хахахахахахахаха!

Срещата е била в Сочи.Договорили се и за строеж на АЕЦ "Акую"-с 4 енергоблока с руски реактори тип ВВЕП поколение 3+,това е най високата стандартна безопасност .И обща търговия м/у двете страни да е над 100 милиарда.Ердоган гледа интересите на държавата си.

Еми тъкмо ще можем да им продадем два реактора.

А после ще купуваме тока от Турция, от нашите реактори.

Путин винаги е прав... дори и седнал върху дедовия на Реджеп.

А така! Сега си имаме 3 партии котролирани от Путин! - ДПС, контролирана от Кремъл - ислямо-фашистката ДОСТ, контролирана от Ердоган - и пряко подчинената на Путин БКП/БСП Вотовете на недоверие, клатенето на правителството и дестабилизирането на България скоро започват: 28 Октомври 2017 "ДОСТ се обявиха за предсрочни избори. Това заяви Лютви Местан по време на Четвъртия национален съвет на партията край Пловдив, предава Би Ти Ви" 3 Ноември 2017 Курс към "демонтаж на коалицията с националистическите партии" обяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ 2 Ноември 2017 "БСП стартира вота на недоверие" 8 Ноември 2017 "Процедурата по вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов ще започне! Това съобщиха представители на преговорните екипи на БСП и ДПС, които днес се срещнаха в парламента. Инициативата за вота е на социалистите"

това е военно стратегически съюз от който зад окерана им се досира....а вие си пишете простотий

Простотий някакъв римски патриций ли е?

все пак Турция е отроче на Русия .

Имам усещането че от Путин ще стане верен валия

Тези двамата са големи смешници и клоуни . Интересно дали си вярват. че може да работят заедно ??? Хвърлят прах , но задниците им нещастни са лъснали .....

Вечна дружба ! Евала аркадаш !

След като унищожиха американските терористи в Сирия, нормално е да имат добри отношения! И обратно, отношенията между Турция и САЩ затъват все повече!

Путин пое Ердоган в Сочи

Двете азиатски джамахирии се целуват публично, какво толкова? Такива новини сащисват само най-простите съветски дебили, които верват в Дед Мороз и хетеросексуалността на Путин...

Снимах се с олимпииския шампион болен как го пипам по главата и той оздравява, викам да си направя малко реклама на спасител, лечител - а той взе че получи мозъчен кръвоизлив там дето го хванах, да се знам и в късмета, каквото пипна и се разрушава...опропастих си PR акцията.

Може и да бъркам...дано, но не мисля, че Ердоган е открит в своите намерения и мисли!!! Навремето, САЩ&Co излъгаха Горбачов да направит.нар."перестройока" с уговорката, че НАТО(САЩ) няма да се разширяват повече на ИЗТОК!!!! Другото важно условие беше, двете страни да унищожат химическите оръжия. Русия го направи на 100%..САЩ "0". Трето основно: ядреното оръжие: Русия го намали, САЩ "0". Не съм русофил, но съм реалист и виждам, че нещата по начина , който се прави ..не е на добре. Русия показа , че няма повече да се връзва на празните приказки на англосаксонците. та-а в този редна мисли..не мисля, че Турция и в частност Ердоган..НЕ Е ИСКРЕН. Турците са си отявлени манафи и педеруги..та на тях не може да им се има доверие.

П.п..."та-а в този редна мисли..не мисля, че Турция и в частност Ердоган..НЕ Е ИСКРЕН. Да се разбира...не мисля, че Турция и в частност Ердоган .. Е ИСКРЕН

Уговорките между държавите се наричт договори, а договор, с който държавите от НАТО да се съгласяват да не приемат нови страни към съюза, няма. Не е вярно и това, че САЩ не съкращават ядреното си оръжие.

Гледам тука все многознайковци . .Путин тъй, Ердоган тън, ще ли да си лягат и кво ако си лягат . . .Та Германия декларира 14 млрд излишък, а ние декларираме 21 млрд дълг, сиреч вземаме заем. Та, кой е виновен за ситуацията. Путин ли, дава газ през Северен поток - 2 или ние с нашата диверсификация и енергийна зависимост от незнам си кво. Я да видим какво ще завърти сега соросовидната мисъл . . .?

И какво сега? Оказа се, че фамилията казва много и за характера. А, Путин?

Сега кой ще ни освобождава и от кого?

Първо ще ебат мамата на кюрдите, после ще ни ги пуснат през границата като бежанци, после ДПС-БСП-ГЕРБ ще решат че селата са ебезлюдяли и трябва да се настанят бежанци. След това ще има революция, много от лидерите в партиите ще бъдат заклани, народа ще гладува и ще се наложи да бъде завзет "мирно" инокономически от ислямска държава. Русия този път няма да я интересуват евро атлантическите кой къде, за да ни спасява. САЩ имат нужда от поредното косово и не им пречи да ни бомбандират. Нашият народ не можа да се обедини с единствените други хора на земята, който говорят български ...

ha de

Като ги гледам двамцата - Путя и Ердо - май си "сътрудничат" и в леглото. То Вовата какъвто е дребничък, розовичък и русичък направо си е турска мечта.

Сега последно не разбрах, русофилете ще разширявате ли Босфора или ще целувате калашника на Доганя?

Путин пак олеква. За какво въстановяване говори при положение, че Турция не признава руския суверенитет над Крим при положение, че Русия пет пъти досега поставя Турция на колене във войните. Освен това Турция си позволява и нагъл тон като не допуска до свои пристанища кораби, пребивавали в Крим. Докога руснаците ще търпят Америка да им назначава колониален соросоиден президент?

Ха-ха, Путин теб ще слуша. Папкай и лягай да спинкаш, мурзилке.

И сега какво излиза, че заедно ша ни почват. Няма да можем да смогнем на паметници, поради това че гранита ни се е изчерпил и ще ни трябва средства за внос. Ще започнат съботниците

ГОРЧИВО!!! ГОРЧИВО!!! Руска девочка и турски ман-ф е класическа двойка! А и Владимира и Реджеп си подхождат по височина!

нема начин две азиатски империи да водят мирно съвместно съществуване