Путин към министрите: Започваме нормализация с Турция

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган и руският му колега Владимир Путин разговаряха по телефона днес и изразиха готовност да съживят двустранните отношения.

Обратно в новината

Коментари - Путин към министрите: Започваме нормализация с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО БЪРЗО ТИ МИНА,ДРУГАРЮ ПУТИН...СЪМНИТЕЛНО БЪРЗО...

путин просто го закъса с манджата, не става въпрос за бедния руски турист, а за манджа, че са гладни, а газ не се яде

"Нормализацията" започна с атентат, по-добре да не беше започвала.

Идолът пристана на султана.

нещо много е съмнителна тази бърза прегръдка. и двамцата са го закъсали

смее ли някой министър да откаже

Типичен съвременен руски предател си Жужето.Тези руснаци нямат нищо общо с онези руснаци.Безхаберни, алчни , нагли и безцеремонни сволочи.Това са съвременните пияни рашки.А забравих, и безподобни тъпанари.

Едни руснаци ще са за "отстрел" на турците, други - за секс, трети - за домашни прислужнички. А някои руснаци ще почиват в луксозните турски курорти и " ще пищят от радост", както се изразила кифлата. Що за общество е това ( руското имам предвид)?

Бай Путин много лесно клекна на Ердоган. руските туристи пълнят гушите на турчолята. А рускините са им слугини и проститутки за забавление ,по-лесен живот и подигравки и унижения. Ако на Путин му стане навик така лесно да приема извинения, турците ще ги гърмят колкото си искат и после едно "Sorry" и пак любов и гърмене.

Ми те и богатирите от моторизираната дружина на Путин, Нощните Вълци са обявили че последна спирка в маршрута им е Турция. Е, сега какво, другари русофили? Да плюем ли пак по Турция или да и правим метани и теманета? Накъде бе, другари русофили?

Маойка ти те е събирала с лъжица от хасъра!!!!!!!!!!абе вий от ферментирала пикня ли сте правени!!!!!!!!!!!!!!

Те руснаците може да свалят ограниченията за пътуване на руски туристи към турция, ама кой нормален ще отиде тан след бомнените атентати на истанбулскотто летище което било охранявано с "драконови мерки' - нанайси

Споко бе те кат тръгнат руснаците атентатите ще спрът-анадън му!!!!!!!!!!!!!!!!

После Ердоган е подарил тубичка боров взелин на путин, да му мирише винаги на гора!

И ся ний ко ша праим! Русняците ша са опраят по един или друг начин с Туркия, напук на западния фронт! Ма наште ора тук, с европейските ценности, ша продължават да са пеняват и да точат лиги, дорде им не опре дулото в" гъза"! Ни газ, ни самолети, ни туристи!

Руснаците никога с никого не са успели да се оправят.

Щом му е гот, Путин може да целува задника на султана. Ние, не !

И по нашето море има да чакат руски туристи .......

Щом бащицата Путин казва, ще стане!

Другарят Сталин рече. ече и отсече. Е, Путьо не е товарищ Сталин, но се опитва да бъде. Подобно на родните комундета дето се опитват да се правят на Путьо. А си остават най-обиновени путьовци. Турчолята иаскта руските туристи - това е ясно. Руснаците нямат нищо против, но.... може би повече държат на кюрдите, които според Турция са терористи. Русия няма нищо против ислямизма, само да не е в Кавказ в Русия (всъщност каква ти Русия, това си е окупирана територия), или срещу Асад в Сирия. СССР, а после Русия винаги е подкрепяла ПКК, палестинските терористи и всичи, които са срещу Израел и САЩ. И изведнаж.... Израел избра от двете злини по-малката. израел препочита безобидния Асад, отколкото ислямските фундаменталисти. Защото нали не смятате че ако Мосад си беше поставил за цел да утрепе Асад, досега нямаше да го направи. Русия не воюва с ИД в Сирия - тя воюва срещу противниците на Асад. И се оказва въвлечена в такава каша от която излизане няма. Путьо си мислеше че в Сирия може безнаказано да си разиграва коня. Но изведнаж настъпи интересите на Турция. Руските самолето многократно са нарушавали турското въздушно пространство. И в един момет на някой турски пилот, който не обича особено Русия му е писнало и спазвайки цялата процедура е гръмнал руския самолет. Това Су24 е доста остаряла машина, която за Сиря може би става. Но срещу Ф-16 е напълно безпомощна. Свалянето на такова нещо с изстребител, даже от ласа на Ф-16 е детска работа. И каво стана? Изведнаж нарушенията на турското въздушно пространство от руски самолети рязко намаляха - стреля с етам, не е шега.

руснаците са правили същото! АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ се е сражавал под командването на хан МЮСЮЛМАНИН, и щлема му е мюсюлмански (руснаците го пазят) , а тук ни го пробутват като светец!!!!

Да бе а майка Тереза е работила в квартала на червените фенри в Амстердам за да заработва за благотворителност

това значи нищо,абсолютно нищо. Ще видим колко туристи ще отидат в Турция това лято.Ще видим и разните патоци накъде ще отлетят.

Путин,много бързо прежали живота на убития пилот!Тъжно!

Нищо не е прежалено - османлиите ще ядат дървото по един или друг начин

Има ли някой, който не е ВИДЯЛ все още ??? ИМА ЗАПОВЕД към министрите, нормализиране ! Т.е. - взимаме си пазарите ! Кое, как, защо... Еб. ли му ма....та. На кой му пука ?! Путин даде ЗАПОВЕД !!! Бъдете така добри и гледайте ! Театъра е Большой !!! Тука има, там пак няма :)))) /за България/

Путин: Почваме ислямизация ..

Нормализиране... Кой не иска ??!! НИЕ ИСКАМЕ ЛИ ??? Хайде, наши управници, нормализирвайте !!!!!! Аз, например ИСКАМ !!!!

Когато няма рубли и лирите са рубли. Дребният се прави, прави на ербап ама накрая клекна. Султана и той!

Пази се Русия да не ти клекне !!! Има само един изход...

Така е. Руснаците малко бавно се усещат, но накрая разбират, че поведението им е неприемливо. Но сметнаха, че по-малко то унижение е да се сдобри с Турция, а не с Европа (защото ще им струва Крим), но те си знаят какво си дробят.

Има драма - нормализиране ! О да ! И ще е нормализиране по съвсем нов модел :) Стар сталински модел - има турция, има проблем :))))))

Умен като Айнщайн и красив като Мона Лиза, и по-добър от Майка Тереза. На виолончело свири като Ролдугин, най-малко.

Чисто технически въпрос, моля не ме трийте ! КОЙ ПЛАТИ РАЗГОВОРА ??? Турция или Русия ?

Анонимен от Панама - papers

А за мен е важно, кой има пари :) за такъв разговор.

ТОЗИ БОЯН БОЛГАР ВЕЧЕ Е НАПРЕДНАЛ С ТЕЧНОСТИТЕ ПРОЗРАЧНИ ВОДКАДЖИЙСКИ..А БЕ ПИЧ - РУДНАЦИТЕ НИКОГА И НА НИКОГО НВИЩО НЕ ХАРИЗВАТ И НЕ ПРОЩАВАТ...

Тази новина не е добра за България. Ние плюем Русия и тя в знак на добра воля към Агата може да ни хариже на Турция. Буферните държави са ценни, когато двете сили, империи, блока, между които се намират, са в конфронтация. Иначе - вижте какво стана с Югославия. Тя беше ценна именно като буфер между НАТО и варшавския Договор. Варшавският договор се разпадна и Югославия се разпадна.

Русия, нас, хариже ??? Четете - Н И К О Г А !!!!

За русофилите - НИКОГДА ! За соросоидите - НЕВЪР ! Къв съм умен, брей :))))

Не е добра наистина От тия двете империи Руската и Османската само грижи си имаме. Императора и султана са един дол дренки

Нека блесна и тук :) Ум трябва, не упоритост ! Кой не иска жертви сега ?! Всички политици ИСКАТ, за да пропагандират себе си, колко са добри ! А Путин и ержеб са в нова ера... ... на заличаване на един от двамата, кой ли ще е ? Гадаем :)

И в този ред на мисли, замислете се !!!!! Политик = Убиец

оня ден някъде в Карелия в Русия се издавиха 15 деца. Днес Путин казва на руските туристи- ходете отново в Турция на курорт. Това не е много отговорно отношение към живота на руснаците. Със същия успех може да ги прати и на плаж с децата в Сирия. Не ми се вярва руските родители да го послушат и да си закарат децата на почивка в Турция, като видяха какво се случи с удавените в Карелия

Има един филм синовете на великата мечка . В главните роли черният баща от белият дом. Малката мечка от Берлин. Берлин в превод е меча бърлога. Голямата мечка ,Болшая Медведица в отрицателната роля заел догинг стил подобно на пумпал било кучето Дог . -Стой газът е мой изревали синовете и дъщерите на великата мечка Изведнъж зад храстите се чули гласовете на хитрият арменски и алчният еврейски лисан - И ние сме дали пари да го делим на три. От тогава филма има и второ име ГАНГБАНГ

За Ердоган

е,какво ще кажат нашите патриотари за православната,братска нам русия със нашите съседи!защо се прегръщат със враговете си турция,къде сме ние в прегръдките на русия!

Моля да отговоря аз ! Ние в плановете на Русия НЕ СМЕ !!! Няма ни никъде ! Има само Уважение към нещо си, спечелихме го с управниците си... А можехме да сме Приятели !!!

Е, поне сме в плановете на Ердоган!

Е, предполагам, че всеки взима грешни решения. В случая, Путин олекна тотално!

а реакцията в Руския съюз на туристическата индустрия неговият прессекретар Ирина Тюрина казва в радиоинтервю: Ние всичко просто изпищяхме от радост, защото обективно Турция много липсва на руския пазар. Големи мерзавци сте! Как не ви е срам, бе? Тия утрепаха един от вашите и вместо да ги съсипете, вие пищите от кеф?!? ЛУДИ ЛИ СТЕ,БЕ?

БАХАХАХАХ! Сега мурзилките трябва да лижат турски ........ Кармата верно си знае работата.

Вчера в САЩ пристигнаха руските двигатели. Американците са щастливи че ще изстрелят нещо в космоса.

Гаджал и силиконов боклук се прегърнаха, а мурзилките са в мат.

Твърдях, че Русия и Турция са обречени да са приятели и че подобряването на отношенията им е въпрос на кратко време. Но такова светкавично развитие надминава всичките ми очаквания. Кога свалиха самолета, кога тръгват туристите! Спасяване на туристическия сезон до вчера беше невъзможно. Лош ден за всички, които разглеждат света в бяло-черни краски. Руснаците не са нито бели, нито черни. Същото важи и за турците, германците, поляците, американците, французите и всички останали! Относно управниците, поговорката изцяло се потвърждава. Путин е човекът за Русия, Ердоган за Турция, Меркел за Германия, Оланд за Франция. Българите не ги харесвали. Нали затова си избираме Бойко! Сигурни ли сме, че французите го харсват!

неочаквано. СТАРА ЛЮБОВ РЪЖДА НЕ ХВАЩА, казва нашият мъдър някога народ. Пък и на кой не му трепва сърцето щом види някое старо гадже. Е карах ме се, понеже всъщност се обичаме - нали така?

YES, YES, YES

"брилянтен ход" на Путин свари българските му фенове абсолютно неподготвени. Сега трябва да обесняват как той не е турски ибрик, как не се е навел, колко е далновиден, два пъти гениален, три пъти велик, четири пъти блестящ, пет пъти баща на народите... Ако ви звучи познато то това е само защото докато са на власт всички са комунисти са такива - Ленин, Сталин, Хрушчов, Брежнев. че и Троцки, Берия, Ежов, Жуков и сие, а после се оказват разбойници, убийци и страхливи подлеци.

Форумните фенове, както и да е! Ами Първанов, ами Нинова, заминаха като аслани на конгреса. Как ще се завърнат!

и открили нови переспективи в най-новата ос Москва-Истанбул-Владиводсток, колко са умни турците и колко великодушен Путин.

Щом императора се сдобрява със султана,значи нищо добро не очаква Украйна в бъдеще!

Да.

Пояснявам се: Украйна вече е 10-15% полска, около 20-30% руска, скоро около 30% еврейска ! По документи, собственност, ЗЕМЯ !

Ние всичко просто изпищяхме от радост, защото обективно Турция много липсва на руския пазар. От името на руските женици, пропищяли за осеменяване заради 40 милиона мужици-пияници. А, Путин щеше да ги наказва многократно ?!

Всеки истински българин е мразил Турция винаги, а червения боклук само по поръчка на Москва. Сега ако им заръчат, може задника на Ердоганя да оближат. Ах, колко жалко е да си червен.

Леле! Да не искаш да кажеш, че омразата трябва да е национална черта на българина? Като чета тези коментари оставам с впечатление, че тя е това, което мотивира повечето хора тук. Срамна работа.

К'во ще правят червените тролове сега?

Отново брилянтен ход на Путин.Залъга Ердоган с туристи,които няма да отидат с тези теракти през две седмици,ще спре подкрепата на Турция за ИДИЛ,и най-вероятно ще рестартират Турски поток.Хем го докара на колене ,хем отново спечели.Изчака го всички да му боят шута и тогава го закачи на куката.А Ердоганя се хвана ,понеже няма друг ход.Изчакай го сам да потъне и после го закачи на блесната:)))

не, просто путин настъпа мотиката втори път, но ти като тъп комунист винаги казваш на черното бяло

И какво сега?! Путин се оказа по нашенски "п--ка"! Драги ми русофилчета путофилчета :) Боли го Путин шмайзера за православната ви солидарност. Където са кинтите, там е интересът.

Съгласен съм, но същото и за Америка се отнася. Те поне не крият, че се водят само от интересите и парите, евреи, какво да ги правиш, те на практика държат света в свои ръце!

и ся ко ше праим :(

Какво ли видя Ердоган, че след всички маневри за влизане на Турция в Ес, че след като беше се обявил дори за референдум в Турция за влизане в ЕС, той (като че изведнъж) направи този остър завой към изтока? Ако съдим по логиката, всеки се стреми към стабилни партньори, а не към обещанията на леки жени, било то и на високи постове в политиката.