Кадиров иска референдум за доживотно управление на Путин

Рамзан Кадиров заяви, че в Русия няма алтернатива на президента Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Кадиров иска референдум за доживотно управление на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Cлед Путин - този шут е аут и ще му бият шута. Cмешник.

Ето този на снимката наистина е горд европеец. Евала, ашколсун, а не може ли да се управлява и след смъртта ????

Погледнете този талибан. Това е бъдещето на Русия.

Какво бъдеще, това си чистото настояще !!!

рязан кадиров, горд евразиец и иван от москва искат диктаторчето си доживот

Е, трябва да има и Америка! ...Иначе кой ще ни ..разсмива ?

Да се молим, са изкара поне колкото ...Брежнев !

Ще изкара с Божията помощ! Закривам литургията.

Нека си управлява, щом руснаците си го искат, тяхна си работа. Не гледайте в чужд двор. Кажете нещо за нашто управление.

Думичките "управлява" и "искат" май започват да губят смисъла, за който ги употребяваш..... Знаеш приказката за Властта и за Абсолютната власт, нали? Дай направо да ги канонизират за БОГОВЕ и да се свърши....

наШТо??

за тръмп 48 часа още не са изминали , пък щеше да удря сирия, часовника ли му спря или помириса вунята от разрушителя доналт кук?

..на Дисниленд е ..

Не му понася дима от барбекюто на ..,,Адмирал Кузнезов,,..!

Диктаторът на Първообраза на Ислямска държава Героят на Русия Кадиров иска монархия за Володимир Путин Ами те и двамата са доживотни еднолични монарси

Добре, че се появи, да има къде да се ,,изпразня,, ! .. Благодарско!

Този ти е в ,,кърпа вързан,, ...винаги !?

Ми, нека управлява, ние ще си гледаме тогава сеир ...Америка -Азия!

Върнете ,,башибозука,, наяве!

Кадиров, дай го ,,по-сериозно,,! Все пак искаме да я има и ..и Америка!?

Ми, ко ша прайм с ,,Доналд Кук,, ? Бая перилни препарати ша требват Tам ..на борда? Ша ,,удрат,, ли СИРИЯ.?

Ще вземат от дажбите на ватенките от лусиона за вани зомби а скоро ще видите какво може въпросния Кук......така ще ви закука,че ще се стряскате през 5 мин.

Колко и да е мъчно на некомпетентните които се мислят за истински мъже, разликата между вас и господин Кадиров е от тук до някъде във вселената.....

Ма, ти си джендър ,бе. Оди на доктор!

Господине не знам какво е джендър във българският език я няма а за съжаление чужди думи не ме интересуват, моля да ми обясните

мъъж..!?

Ей, .,,истинския ..,, искаш ли истинска работа,, ..незабравима?..!

Тозиглупак без съмнение е чул, че такава възможност се обсъжда и в духа на руското самодържавие е решил да плонжира първи. Да обаче това предложение, направено от него за първи път вкарва Путин в ситуацията на задължителен отказ. Освен това на Путин изобщо не му е нужен този референдум, щото си е пожизнен и без това.

Я, стига глупости. Не може в най-голямата по територия държава с население 140 милиона души да има само един кадърен и годен да я управлява човек. Ако това е така, такава държава би била така или иначе обречена. Време е Русия да навлезе в своето пълнолетия и да може да оправя сама. И стига сте я дърпали назад със старовремски глупости.

Красито пак словоиздрисква по отношение на Русия...

спре ли Рашка да си плаща таксата спокойствие ($30млрд/год) Кадир-бей ще трябва пак да хваща гората..

следващият президент на рф, ако я има рф де, ще вкара кадиров в затвора до Второ пришествие!

мълчи ма

А, той и на него ще му се мазни.

Прилича на убиец във физиономията.

ами тои е воиник ...нормално е а как би се справил с талибаните ако е мека китка като 80-те% от колегите тук ...

тъпи, пише се воЙник! а кадиров не е войник, а е руски държавник и политик, ръководител на чеченската република, член на бюрото на върховният съвет на партия единна россия, герой на руската федерацияот 2004г., генерал майор от полицията на рф, , мюсюлманин номер 1 на руската федерация, и личен друг на товаришч путин!!!

"Като примери в света на подобно законодателство Кадиров посочи Китай и Германия." Китай и Германия на едно място :)

я, доживотно ...на сянка...

на тоя-нищо не ме учудва...

Ква стана тя. Милостинята към комунистическите твари до къде стига. До сатрапи на света. Кои са те Китай и Си и Русия и Путев. ЕЙ СВЯТ взимай се вече у ръце ,че тия Сатрапи ще те батисат. Време е .

оооо даааа те китаиците нападнага ангола , сирия , ирак , афганистан , виетнам, сърбия ...и т.н. тъп си като галош ...че и по зле

До скоро се обозначаваше са с 00 а сега си сложил още една 0 за да кажеш,че си вече джендърче:))))))))))

Няма по убаво нещо от чалмар лизач.

Хаха-ха-ха! Новините от Рашата стават все по-смешни и жалки. Като самите блядове, които управляват този иначе симпатичен народ....

Мюсюлманин главорез с ватенка. Такива като него са истинските поддръжници на кремълското ботоксово чучело.

Русия с бързи стъпки е тръгнала към Азия. Където, всъщност й е мястото. Но нека да анализираме кой има най-големи права - Царят, императора, или генералния секретар на КПСС. Я да видим кой е имал по-големи права от др. Стталин. Ами аз не мога да се сетя за някой Цар или Император. Нито Екатерина Велика, нито Петър Първи, нито Иоан Грозний са били такива самодържци, както др. Сталин. А другите са много по-невзрачни. Извод: Да си Цар или Император в Русия енищо всравнение с тов ада си генерален секретар на КПСС. Затова предлагам да бъде възстановена КПСС а Путьо да бъде обявен за пожизнен Генерален скретар на КПСС (те повечето са си били пожизнени - чакат го да умре, после следващия става "най-великия"). Тук има един малък проблем. Даже два. Първия е че от 30-ина години СССР не съществува. Втория проблем е че в Русия КПСС е забранена (поне по закон). Но колко му е да възстановим Съветския съюз и КПСС. като е за Путьо....

Хей палячо името путьо баш ти приляга на твойта жалка душица а що се отнася до Путин , едва ли е страхливец като тебе

Това е може би най-доброто за останалият Свят!!!!!Путя сгомни краварите и ще ги научи да слушат, а Не да изискват!!!!

Путин ЦАР

Абе по-голем резил обонго-муна-мюсли да управлява най-великата страна на света .... нема, ама стана факт, и теленцата мучаха, мучаха, сега перукан ще ги довърши!

Като навърши 70 години да започне строителството на още един мавзолей за господин Путин...да е голям колкото пирамидата на Хеопс и така к нему не зарастьот народния трапа...

Кадиров направо да предлага Путин за вселенски султан! Тия животни, алахакбарчетата са подли, безмозъчни и безпринципни гадини. Винаги се мазнят на силния и садистично мачкат слабия. Кадиров си прави сметка, че като се прави на приятел на Путин, ще може да вилнее в малкото си халифатче и Путин няма да му се бърка. Ама се е объркал. Путин няма приятели. Само съюзници.

Ама защо доживотно? Нека да е вечно! След смъртта на Путин (не дай Боже), ще изхвърлят онова чучело Ленин от мавзолея а на негово място ще легне Владимир Владимирович и ще управлява Велика Русия вечно.

Защо доживотно? А след това какво? Да се затрие държавата ли? Я по-добре - вечно управление.

Брей, уникално подмазване с цел получаване на субсидии..

не е до субсидиите друже! путин и кадиров са сиамски близнаци с общ мозък! никой от тях не може без другия!

За разлика от нас, явно Русия е демократична страна. Отменят ограничението за два мандата, но с референдум. В България премиерът си е уредил да няма ограничение на мандатите и без референдум.

Гледам най много се чудят соросовите храненици , защо доживотно? Забравихте че е безсмъртен? НИКОГА няма да имате Русия на тепсия :) И да не ви е притрябвала , затова пишете за най новия пол , който определено ще е подходящ за колебаещите се демокради :) !

А бе то и делото на другарите Маркс, Енгелс и Ленин беше безсмъртно, ама какво стана? Тъпите соцове и комунизми оттекоха в клоаката.

Тъп мургав редник от трудови войски - твоят путлр и ватна държавица сами си свалят гашите и се предават. Както предшественика им СССР. Защо Америка да завладява Русия? За да храни всички тези пияници и безделници, да им осигури застраховка и пенсия, да инвестира трилиони в инфраструктура? Кремъл и сега извлича от руски говеда необходимите минимални ресурси за износ, като работят безплатно, в кал и студ, без права и социални услуги.

Като в в соц-времето... Тогава трикът беше такъв: "Другарят Х от Пловдив се обади и каза, че цената на хляба е много ниска и за да отговори на повика на народа, Партията реши да повиши цената му. Грижата за хората е над всичко"!

Родителите знаят ли ,че пишеш тук момченце , момиченце или каквото там си си избрал? :)

братята мусулмани.Много са го облъчили и напълнили гушката от Кремль.

рамзанчо е като албански реотан! чак сега загря, че единна россия промениха конституцията преди осем години , за да гарантират доживотно царуване на путин!