Коментари - Путин: В Сирия използват примирието, за да се прегрупират | Днес.dir.bg

Путин: В Сирия използват примирието, за да се прегрупират

Руският президент Владимир Путин обвини бунтовниците, че използват крехкото примирие в Сирия, за да се прегрупират.

Обратно в новината

Коментари - Путин: В Сирия използват примирието, за да се прегрупират | Днес.dir.bg

Коментари

Заради Путин всички в Сирия ще правят каквото им скимне. Той бе първият на това хоро. Той бе първият който потъпка морала.

де да беше прав. тогава посочването на злото би било просто и живота лесен. Но истината е друга - след 5 годишно бездействие на запада и опитите му де отстрани законната власт на Сирия, макар да виждаше, че след нея се наддигат ислямисти, беше точно Путин който се обърна към общото събрание на ООН и каза "вие си затваряте очите, но Сирия е потънала в кръв и това трябва да бъде спряно защото Сирийския народ не заслужава това" Докато на същия форум президента Обама каза великосмислената реч " аз съм най-влиятелния държавен глава в света, аз съм главнокомандващ на най-силната армия ..."

Заради П... на майте ти сега в България има един идиот повече.

А с кого ще се прегрупира Путинова Русия.Със Северна Корея ли? Други не останаха,май вече.

Уйлям Блум, един от най-авторитетните американски анализатори, журналист и публицист, създател на първия алтернативен вестник в САЩ (Washington Free Press), събра и подреди в две книги престъпленията на САЩ по света от 1945 г. до 2000 г. Книгите са: Държава престъпник: пътеводител за единствената световна суперсила (Rogue State: A Guide to the World,s Only Superpower) и Убитите надежди: интервенциите на САЩ и ЦРУ след Втората световна война (Кilling Hope: U.S. Military and CIA Interventions Since World War II), Списъкът на Блум съдържа: Интервенции на САЩ срещу 67 суверенни държави Бомбардировки на САЩ срещу 25 суверенни държави Намеса на САЩ в изборите - в 23 суверенни държави Политически убийства (и опити), организирани от САЩ - в 35 държави Прилагани изтезания - в 11 държави Общо за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие, извършено от САЩ след Втората световна война. Брой на убитите от САЩ при тези 167 случая - между 13 и 15 милиона души. Прибавете първите 14 години от нашия век и ще видите как кървавата сметка на САЩ нараства със скоростта, с която расте техният външен дълг. САЩ натрапват своите проблеми на света, за да ги решат за чужда сметка и на чужд гръб, да възвърнат изгубения (си) комфорт на еднополюсния (си) свят, за да бъдат вечен хегемон енергиен, икономически, търговски, военен, геополитически, глобален, планетарен, вселенски. Безразделен, безнаказан, безотговорен. Свлачище А Украйна? На кого му пука! USdebtclock . org

Тия пък никога не са били единствената супер сила в света.

Та колко пъти руснаците атакуват не ИД, а противнците на Асад от демократичната опозиция,като ги наричат за оправдание терорити,а в действителност баш терорист е Асад иИД с руското си командване!На Лавров и Путин им е показано,че повече не могат да хитруват и хленча им не носи желаният им резултат и ще бъдат наказвани!На САЩ имеждународната коалиция,търпението свършва от руското шикалкавене и нещастните опити да спасят проваления престъпен диктатор,Асад,загубил всякаква легетимност в Сирия!

Коя е тази демократична опозиция? Ония, които режат глави не с тъп, а с остър нож ли? Демократичната опозиция участва в избори и в политически решения, а терористите избиват хора. Но меките китки с "ценности" и грантаджиите няма как да знаете това.

Добре е да се научиш да пишеш и след това да коментираш!

ама моля ти се - те тези безмозъчни амебки опитващи се да разберат и коментират геополитика, не се и замислят за това колко изкуствено и безстойностно празно звучи словосъчетанието -"умерена опозиция" или "демократична опозиция" тва са безмислени фрази няляти със смисъл единствено поради безбройното им повтаряне, което е пък основен смисъл на живота който те живеят - без смисъл, само форма и преповтаряне на същата празна форма многократно докато измести истината.

Докато Путин и Обама продължават да си ги мерят в Сирия, при нас ще продължават да идват сирийски бежанци. Американски и руски самолети ги трепят наред, а уж Москва и Вашингтон искат прекратяване на огъня и представителите им в ООН разиграват циркове. Какво лицемерие !

Думите на Виктор Суворов за ссср и русия от книгата Освободителя звучат актуално и днес: Убеден съм, че само страна, към която хората тичат на тълпи от цял свят, има право да съветва другите как трябва да живеят. А страна, от която хората си проправят път през границата с танкове, отлитат със самоделни въздушни балони и хипер-звукови изтребители, промъкват се през минни полета под картечен огън, преследвани от глутници служебни кучета, такава страна никого и на нищо не бива да учи. Тя няма такова право. Преди всичко въведете ред в собствения си дом. Създайте такова общество, че хората не от нашата страна към чужбина да копаят тунели, а към нас някой да се старае да прокопае такъв тунел. И едва тогава ще се сдобием с правото да поучаваме другите, и не с танкове, не с грохот на веригите им по паважа, а с добър съвет и личен пример: гледайте, любувайте се, заимствайте опита ни, ако ви харесва.

Това копеленце, гадно предателче Виктор Суворов, мръсно еврейско покръстено ешкеназко мелезче, дребно изродче, къде е сега - в някой бантутстан, мазе или в килер, мръсникът му с мръсник. Смърт на предателите на Отечеството, което и да е то. Предтелите винаги умират на бунището на историята - долнопробен драскач и свиня.

Да си кръстиш балета Имперски , да се кичиш с Георгиевски ленти, да славиш завоевателните войни, които държавата ти води през последните 3 века, да се кълнеш в християнството, че и в православието, и веднага след това да защитиш историята си, която е свързана с Ленин, Сталин, със съучастничеството в подклаждането на най-кръвопролитната световна война, да величаеш царете и вождовете си, причинили смъртта на милиони твои сънародници и милиони хора от други народи, да обвиняваш другите във фашизъм, когато твоята държава заграбва чужди територии в началото на 21 век, напада всички свои съседи и е причина за основните проблеми на човечеството през последните 150 години и на всичко това да претендираш за люлка на някаква си цивилизация . трябва да си 100 % луд...или осран рубладжия!!!

Я по-добре си гледай котката, че и при тебе противоречията не са по-малко...

Ех джуджи,джуджи...облещил си се като изтръгнат корен троскот..споко,трибунала в Хага не спи..събира ли,събира материали за престъпната ти дейност!!!Ще има Видовден и за ватници като тебе..!!

умерени ислямисти :))))) тия афроамериканци съвсем са изперкали трее паднат още 2-3 небостъргача да им доди акъла :)))) ограничена нация

Спазва ли,всичко?!...Каквото му наредят от Кремъл...

Шило

Кой е Хавезчо?

Човека сигурно е спал досега и сега се събужда, и сигурно има впредвид Хавез Асад-бащата но той отдавна го няма.

Немога да разбера едно- нима руснаците са толкова наивни да им вярват на краварите за някакво примирие ? Нима са толкова наивни да вярват за някакво Минско споразумение ? В Донбас беше и е същото? Хохленската армия на няколко пъти беше разбивана и когато да потеглят към Киев и да ги попилеят окончателно-хоп "преговори", от които се възползват ответната страна за прегрупиране и превъоръжаване.Сега е абсолютно същото-Когато аха да падне Алепо който е под обсада и да ги изчистят от главорези всякакви - хоп "преговори" ???!!! Докога, докога руснаците ще им вярват на тия нима не виждат какво става и какво правят по света ???!! Никаква вяра не може да се има на тия никаква !!!!

Шило

Не са наивни. Според мен знаят за тази вероятност, предвидили са я. Вероятно използват и те примирието за замяна на уморени войски с нови или за попълване с провизии, оръжие и т.н.

Ние имаме погорка която гласи-Желязото се бие докато е горещо, малко оставиш ли го то изстива и после неможе.

Русия - световен терорист номер 1!

...

Още отначалото..на всички беше ясно, че лудите крави не могат да контролират техните Ислями Джота и Джихади Мюслита! Факт!! Но и че толкова открито, ще потъпкват договорите които са подписали най-официално..Това вече никой не вярваше! Това е върха на лицемерието от страна на лудите говеда!! Но какво говориме!! Все пак да не забравяме че те са си патологични лъжци!! Излъгаха, че няма да рзширяват ПУТО-НАТО на Изток..Излъгаха, че няма да създават ПРО ...Излъгаха дори за оръжията за масово поразяване на Садам!! А колко още много са лъгали, не е истина!!!!!!!!!!!!!!

Последното изречение много ми хареса, има хубава игра на думи:) Иначе си абсолютно прав!

Примирието е нарушено 200 пъти, не се знае дали не е ответен удара срещу Деир-аз-зор. Може преди това да са бомбардирали опозицията силите на Асад, изчакайте да разберем. Напрактика премирие няма при 200 нарушения.

Моля, обърнете внимание че при включването Русия в Сирия, много удари бяха извършени от страна на Русия не срещу ИДИЛ, с срещу опозицията. Сега ако САЩ са решили да ударят силите на Асад, това по-скоро би изглжедало закономерно, отколкото като правокация.

НАЛИ ЗА ТОВА СЕ ДОГОВОРИХА ТВОЯ ЛАВРОВ И КЕРИ? ПАК СПОРЕД ТЕБ И ЛАВРОВ НАД СИРИЯ НЯМАШЕ ДА ПРИЛИТАТ НИКАКВИ САМОЛЕТИ, АМА ЕТО НА - янките си летят на вола и доставят оръжие на "умерената" опозиция ИРАН ВИ НАРЕЧЕ ПРЕДАТЕЛИ И С ПРАВО. АКО НЕ БЯХА ИРАНЦИТЕ С АССАД ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ С МИЛОШЕВИЧ!

Връщай се в първи клас да учиш родна реч

ударили сирийската армия непреднамерено:))) И случайно в същото време ИДИЛ е започнала настъпление на същото направление и е заела сирийските позиции, ударени от САЩ (между другото, скоро след това сирийската армия си ги е върнала). Маските паднаха, настъпва момента на истината...

Какво значи, че цялата отговорност ще падне върху САЩ? Само днес 4 самолета (2 F-16 и 2 A10) на американската коалиция са бомбандирали сирийската армия при летище Дейр. Има убити и ранени сирийски войници. САЩ нямат намерение да спазват никакви задължения. И? Какво се случва?

ЛАВРОВ И РУСНАЦИТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ!

За хората са ясни ама вие какво ще правите Къде ще се криете ;)

Заради случая в Деир ез-Зор, Русия свиква спешно заседание на Съвета за сигурност към ООН...

Добро утро, Владимир Владимирович, нима това не Ви беше известно от аналогичния случай с минските съглашенния за Донбас? Същата безсмислица.

Колегата по-долу е прав!! Наистина лудите крави са нанесли удар по Дер ер Зор!!! наоълно целенасочено са ударили по сирийската арабска армия!!Няма как да е станало по погрешка!!Защото кравите са бомбардирали града!!Където няма и един ИДИЛовец!! А само сирийски войски!! Самолетите са определени като два Ф-16 и два А-10!!!!! ФАКТ!

си платят, не се притеснявай:)

Това си е поредната провокация на САЩ. Някой май неистово иска 3 световна. А ако Русия отвърне? Да се надяваме, че Путин отново няма да реагира първосигнално.

Ами имаше предупреждение от САЩ да не бомбардират опредлен град в които кюрдите и силите на Асад се збиха. Казаха че техните командоси са там. Те не послушаха и имаше снимка на сирииски L-39 как пуска бомби. Какво се очудвате от това което става?

Ами това, че лудите крави подписаха споразумение с руснаците!! И бяха поели доста конкретни ангажименти!!!! И в тях не влизаше, това да бомбардират съюзниците на руснаците-сирийската правителствена арабска армиия! Значи няма проблем, и руснаците да почнат да избиват на 100% каквото е останало от краварските подлоги -неумерената крайноислямска режеща глави опозиция!!!

гледам, платените протестърчета по форумите в последно време понамаляха. Сигурно зад океана са осъзнали най-накрая (с 25-годишно закъснение!), че постигат обратен ефект и е по-полезно да си похарчат парите в самата Америка срещу Тръмп:))) А тези, които продължават да пишат тук от русофобия (която обикновено е свързана със слабоумие), вършат добро дело. Колкото по-силна е една държава, толкова повече фоби има срещу нея. Българофоби например никога не е имало и няма и да има (освен в самата България). И накрая, искам да задам един въпрос на пъпчивите русофобчета - а като не искате да имаме нищо общо с Русия, кой ще ви пази, като дойдат манафите и башибозука от Анадола?

Сега, като по команда се скриха.. Чакат нови наставления. Както и нокога не пишат под теми, неприятни за господарите им.

Маймунчетата-русофобчета, не са в състояние да отговорят на този въпрос, по простата причина, че в тиквите им цари космически вакуум!

сащ е световният терорист. Докато тази държава съществува, мир на земята няма да има!

На Позитано трябва да ви научат поне грамотно да плюете бе. Излагате БСП- то бе, комуняги..

По-грамотно не може да се напише, а ти се научи, че се пишат 3 точки при многоточие. сащ е с малки букви, защото са нищожества. :)

Самолети на ВВС на коалицията, ръководена от САЩ, атакувайки позициите на сирийската армия в провинция Дейр ез-Зор, са помогнали на терористичната групировка Ислямска държава в организираното настъпление, се посочва в заявление на командването на Сирийската арабска армия, предава РИА Новости. Тази атака представлява опасна агресия срещу Сирия и нейната армия. Тя потвърждава подкрепата на САЩ за групировката Ислямска държава и други терористични формирования, гласи заявлението. По-рано беше съобщено, че самолети на ръководената от САЩ международна коалиция за борба с Ислямска държава са нанесли въздушни удари над позициите на сирийската армия в провинция Дейр ез-Зор, в резултата на който са загинали най-малко 60 сирийски военнослужещи. По данни на сирийските военни, след въздушните удари, терористите за започнали настъпление в съответното направление. Лицемерните американски ку...ви в действие!!!

САЩ пак дадоха едно рамо на любимците си от ИД, като бомбардираха Сирийската армия. И както винаги съвсем демократично, тази новина се цензорира и скрива.

Целият свят е на ясно,че най-големият терорист и виновник за сирийската криза е Асад,а негов покроител е Путин,който с цената на нечовешки грехове и невинни жертви се опитва да запази базата си там!След толкова хиляди убийства на цивилни ,беззащитни сирийци,не виждам как руснаците ще оцелеят там и миг след падането на Асад!Времето на Путиновото присъствие е към края си в Сирия!

То на твойте брътвежи породенио от болен мозък...Дори на Запад никой няма д ати повярва:) Че то всички видяха кой финанисра ИДИЛ, Ал кайда и почна войните а Афганистан Ирак, Сирия, Украйна, Египет, Йемен, Сомалия..И ТОВА БЕ КРАВАРНИКА И ОООООБОНГООООО :)

Кадафи и Хюсеин също ли бяха терористи ? Ясна е краварската пропаганда за убииствата в близкия изток.

Безвкусен спам.

"нечовешки грехове и невинни жертви "....каква прекрасна протестърска проза...:))

Един диктатор подкрепя друг диктатор в терора на държавата си и убийствата и излязал да ни поучава на морал. Не благодаря! В Сирия Путин подкрепя войната, а в нас подкрепя корупцията и опропастената съдебна система

Протестърски платен брътвежи.

Абе неграмотнико...........

Обонго-Носителя на Нобелова награда за мир..който запали 3-4 войни:)А?:) По голем Доктатор от Тропикал Мънки нема! :)

Путин бил подкрепял у нас "опропастената съдебна система и корупцията" :)) Сигурно оня делавераджия от ДСБ и корупционната му сделка за конюшните е на Путин,нали? Сигурно Путин,а не Плевнелиев назначава висшия ешелон съдии,нали ? Кой идиот си е дал парите за теб ??

Джихадисти влизат в Е.С а САЩ ги подкрепят какво става ? ЦИТИРАМ : Напрежението расте! Командването на ВС на Сирия: Ударът е опасна агресия, той подкрепи терористите. САЩ мълчат като риба за смъртоносните удари, помогнали на ислямистите .Говорителят на операцията на международните сили, водени от САЩ, не пожела да коментира въздушните удари по сирийската армия. Централното командване на ВС на САЩ, където също не дадоха отговори на журналисти по случая.От коментари по темата се отказа и Пентагонът.

гледам, и дира мълчи:))) Живеем в 1984

"3-та Световна война ще започне когато Сирия (Асад) падне". Тъпите американци устремено вървят натам.

Както бомбардират сирийската армия, така са бомбардирали и София, мръсните кравари.

Американските империалисти трябва да бъдат изтрити от лицето на земята. Днес са бомбардирали позиции на сирийската армия, по-този начин са оказали подкрепа на терористите от ИД.

Аз да попитам туй ООН какво прави!! Преврати в Украина, нападане на суверенни дтржави ( Либия, Ирак, бивша Югославия, Сърбия...) , явна вече подкрепа за тероризма от някои държавни чиновници!!

Колко много "мъже" въздишат по теб..... Да те галят по голото теме, докато им правиш като вятъра :-))))))

E,не е като боко мазното петно но той вече е приятел на кмета на симитли :-)

Няма връзка... Коментираме Путя и неговите орални, дълбоки възможности.... Явно и в тях той превъзхожда Борисов... :-))))) Свирката по руски, лично от Путя си е ..... VIP свирка... :-))))

Мъжете въздишат по Рада Дълбоката,мило тролче..:))

Рада си е Рада.. По Рада въздишаш ти, докато жена ти я няма до теб. Признай си! Може и по Путя да въздишаш... То всичките русофили сте едни "мъже".......

бегееца не имал жена от дълги години- с помия оная работа не работи бегееец

ИЗВЪНРЕДНА новина за Сирияв момента е ,че САЩ и Коалиция тоест няколо самолета на САЩ са бомбандирали позиции на ВС на Сирия , проправяйки кородор на джихадистите . ЦИТИТРАМ : Самолети на международната коалиция, водена от САЩ, нанесоха въздушни удари по позиции на ВС на Сирия близо до провинция Дейр ез Зор. Конашенков подчерта, че самолетите са навлезли във въздушното пространство на Сирия от страна на иракската граница. Веднага след удара на коалицията терористите са преминали в настъпление. В момента в района на летището се водят ожесточени боеве .

Американските терористи трябва да бъдат заличени.

Ако е вярно че се прегрупират трябва да се вземат мерки! (Само в животинския свят, и то при определени условия, физическите белези, като ръст и големи нокти, са причина за издаването на нечленоразделна реч.Не всяко подобие на човек Е човек ;) )

Примирията имат точно такава цел. Прегрупиране. Като прибавим и атаките на израелската и американски авиации срещу сирийската армия в помощ на ИД нещата се изясняват.

Когато Ердоган избива кюрдите в Турция, Сирия и Ирак, това е антитерористична операция и Западът мълчаливо я одобрява, а когато сирийската армия прочиства Алепо и Северна Сирия от ислямистите, това е антидемократично, генератор на мигрантски вълни, геноцид над собствения народ, погром над демократичната опозиция и пр. клишета. Е това е двойния аршин на Запада.

Двоен аршин имат само и единствено руснаците , пич тъп! запомни го това и кажи на тези дето ти спускат опорните точки, че са много зле:))))

Освен мантри нещо друго ще ви спуснат ли :)

На бас,че си чалгар с айфон на изплащане.

бегеееца е тъпотия - кажи му

"Пич тъп" ще викаш на баща ти или на брат ти. Както казваше един известен журналист: Разликата между мен и вас е един вагон книги. И никой за нищо не ми плаща, но не позволявам да ми промиват мозъка с евтина вносна демократична пропаганда.

Пффффффффффффф....Ма кой е очаквал, лудите крави и тая маймуна Обонго-Тропикал Мънки да спазят примирието? НИКОЙ!!! Всички знаеха, че Маймуняка няма никаква власт над неумерената радикална ислямизирана режеща главаи опозиция!!! БАси дори в нета има клипче, как уж умерените джихадисти крещят на американските войници които уж са им съюзници: Неверници!! марш от тука кучета!! мръсни свине! И т.н!!! В туба непрекъснато го трият тоя видеофайл:) Що ли така а?:) МУхахахаха..не вече е плънал из нета..и няма спиране, колкото ид а се опитва ЦРУ и НСА да го трият се ще се покаже и по новинарските канали:) Смешници са лудите крави! ФАКТ!!!!

Я ,моля по внимателно, да не те яхне това магаре,.. е не се бой ти явно си свикнал да се дупиш услужливо и евтино!

Американската авиация атакува сирийската армия в помощ на ИД.

Е, честно защо руските С-400 да не ги зачешат и ако трябва да започва войната вече истински. Никой не иска този свят да загине, но само го погледнете... той си е заминал и без това.

Млък, бе тъпак нисък!

Саркози ли видя?

Да! Путин се криеше зад него...като по-нисък:)

Шибаният руски лилипут се изказва и дава мнение. Той оправил неговият си народ, та ще оправя другите. Ега млъкне завинаги тоя комунистически диктатор! Пу, д'еба боклука д'еба.....

С каво ще д'еба,бе,колега? Това при теб е закърнял орган - клитор се нарича на латински.

ДА НЕ СТЕ СИ ПОМИСЛИЛИ ЧЕ РУСИЯ Е В СИРИЯ ОТ ЧИСТИ БРАТСКИ ЧУВСТВА И ИЗБИВА СИРИЙСКИЯ НАРОД ЗА ДА ОСТАНЕ БАШАР НА ВЛАСТ? ЕТО КАК БАШАР КУПИ РУСКИТЕ НАЕМНИЦИ:Башар Асад официално покани руски компании да разработят находища и да добиват петрол и природен газ в страната, съобщи Руска пролет, като се позова на свой представител, участвал в разговорите на руска парламентарна делегация с Асад в Дамаск. Според сирийския президент, вече има и сключен договор със СоюзНефтеГазом за проучване и разработка на ново находище на природен газ в крайбрежния шелф и това е покана и за други руски компании от бранша да дойдат в Сирия.

То щото САЩ са в Ирак безплатно,нали?

Ама вие сега ли разбирате ,че на тоя свят никой не прави нищо безплатно.Въпроса е да се играе честно,а не да подпишеш споразумение,а после да не го спазваш.Това е за нормални хора

Световният мир ще настъпи, когато Северна Америка бъде върната на индианците.

Още едно доказателство, че САЩ трябва да се махнат от Сирия.Днес самолети на Международната коалиция нанесоха 4 удара по позициите на Сирийската армия и убиха 62 и раниха повече от 100 човека. Фронта там е стационарен от години,градът е обкръжен от ИДИЛ. Само идиот може да сбърка.

ИД съобщават, че са превзели напълно планините Тарда до летището на Деир ез-Зор

Нищо чудно, ударите бяха точно там. Какъв синхрон между САЩ и ИДИЛ, пък уж са врагове.

преди малко стана ясно, че маериканците атакували позицои на сирийската армия в Деир ез Зор, където е обкржена от ИДИЛ - в резултат на удара на американците има 62 убити и над 100 ранени. След удара ИДИЛ преминали в насъпление и сраженията вече се водят на летището. САЩ - поддръжници на ислямистите!

Лъжеш!:))))

Тролиш!:))

Пишещите дук дрисльовци войници не сте ходили, а за война мечтаете. Ние пенсиите и без това сме обречени, но вашите мераци ги знаем от историята. Лошо е, че в съвременната война няма да има тил. Иначе щастливо изтребление дрисльовци.

Браво! Стискам ти ръката, пич! Тези лайна тук, дето разбират от банкиране до военно- политически действие ще се насерат при първото гърмене.. Няма идея що е то война, що е то бомба, що е то ядрен удар, мръсна бомба и т.н.. Жалко, че ще е вече твърде късно после...

Стига лъжи! Никой не вярва на руските милиционери и алкаши.

Стигаааааааааа,руснаците идвааааат !!

Виждам че във форума пишат и умни хора като мене, но масово са атакисти, бесепари, рубладжии, русофилистици, комунасти, ятаци....и друга подобна измет. Та по темеата: Путьо има правителсвтото на Асад за легитимно. Ами знае ли плешивия хобит как фамилия Асад идват на власт ??? А как БКП идва на власт ??? Ааааа.....сетих се. Когато превратите се нравят на Масква те са легитимни !!!

Измет си ти,неграмотен комплексар.

Скоро може и да цъфнеш от толкоз акъл :))))

Радвам се да видя, че има поне още един, който не се е надупил пред оня руски боклук с име на женски полов орган. Простата нация е лишена от способността си да мисли трезво и като малоумни се навеждат на тоя боклук! Вече 60 години мизерия по руски, корупция по руски, смрад по руски. Плюя на ШИБАНИЯТ РУСКИ МОДЕЛ!

Коментари - Путин: В Сирия използват примирието, за да се прегрупират | Днес.dir.bg

Путин: В Сирия използват примирието, за да се прегрупират

Руският президент Владимир Путин обвини бунтовниците, че използват крехкото примирие в Сирия, за да се прегрупират.

Обратно в новината

Коментари - Путин: В Сирия използват примирието, за да се прегрупират | Днес.dir.bg

Коментари

Заради Путин всички в Сирия ще правят каквото им скимне. Той бе първият на това хоро. Той бе първият който потъпка морала.

де да беше прав. тогава посочването на злото би било просто и живота лесен. Но истината е друга - след 5 годишно бездействие на запада и опитите му де отстрани законната власт на Сирия, макар да виждаше, че след нея се наддигат ислямисти, беше точно Путин който се обърна към общото събрание на ООН и каза "вие си затваряте очите, но Сирия е потънала в кръв и това трябва да бъде спряно защото Сирийския народ не заслужава това" Докато на същия форум президента Обама каза великосмислената реч " аз съм най-влиятелния държавен глава в света, аз съм главнокомандващ на най-силната армия ..."

Заради П... на майте ти сега в България има един идиот повече.

А с кого ще се прегрупира Путинова Русия.Със Северна Корея ли? Други не останаха,май вече.

Уйлям Блум, един от най-авторитетните американски анализатори, журналист и публицист, създател на първия алтернативен вестник в САЩ (Washington Free Press), събра и подреди в две книги престъпленията на САЩ по света от 1945 г. до 2000 г. Книгите са: Държава престъпник: пътеводител за единствената световна суперсила (Rogue State: A Guide to the World,s Only Superpower) и Убитите надежди: интервенциите на САЩ и ЦРУ след Втората световна война (Кilling Hope: U.S. Military and CIA Interventions Since World War II), Списъкът на Блум съдържа: Интервенции на САЩ срещу 67 суверенни държави Бомбардировки на САЩ срещу 25 суверенни държави Намеса на САЩ в изборите - в 23 суверенни държави Политически убийства (и опити), организирани от САЩ - в 35 държави Прилагани изтезания - в 11 държави Общо за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие, извършено от САЩ след Втората световна война. Брой на убитите от САЩ при тези 167 случая - между 13 и 15 милиона души. Прибавете първите 14 години от нашия век и ще видите как кървавата сметка на САЩ нараства със скоростта, с която расте техният външен дълг. САЩ натрапват своите проблеми на света, за да ги решат за чужда сметка и на чужд гръб, да възвърнат изгубения (си) комфорт на еднополюсния (си) свят, за да бъдат вечен хегемон енергиен, икономически, търговски, военен, геополитически, глобален, планетарен, вселенски. Безразделен, безнаказан, безотговорен. Свлачище А Украйна? На кого му пука! USdebtclock . org

Тия пък никога не са били единствената супер сила в света.

Та колко пъти руснаците атакуват не ИД, а противнците на Асад от демократичната опозиция,като ги наричат за оправдание терорити,а в действителност баш терорист е Асад иИД с руското си командване!На Лавров и Путин им е показано,че повече не могат да хитруват и хленча им не носи желаният им резултат и ще бъдат наказвани!На САЩ имеждународната коалиция,търпението свършва от руското шикалкавене и нещастните опити да спасят проваления престъпен диктатор,Асад,загубил всякаква легетимност в Сирия!

Коя е тази демократична опозиция? Ония, които режат глави не с тъп, а с остър нож ли? Демократичната опозиция участва в избори и в политически решения, а терористите избиват хора. Но меките китки с "ценности" и грантаджиите няма как да знаете това.

Добре е да се научиш да пишеш и след това да коментираш!

ама моля ти се - те тези безмозъчни амебки опитващи се да разберат и коментират геополитика, не се и замислят за това колко изкуствено и безстойностно празно звучи словосъчетанието -"умерена опозиция" или "демократична опозиция" тва са безмислени фрази няляти със смисъл единствено поради безбройното им повтаряне, което е пък основен смисъл на живота който те живеят - без смисъл, само форма и преповтаряне на същата празна форма многократно докато измести истината.

Докато Путин и Обама продължават да си ги мерят в Сирия, при нас ще продължават да идват сирийски бежанци. Американски и руски самолети ги трепят наред, а уж Москва и Вашингтон искат прекратяване на огъня и представителите им в ООН разиграват циркове. Какво лицемерие !

Думите на Виктор Суворов за ссср и русия от книгата Освободителя звучат актуално и днес: Убеден съм, че само страна, към която хората тичат на тълпи от цял свят, има право да съветва другите как трябва да живеят. А страна, от която хората си проправят път през границата с танкове, отлитат със самоделни въздушни балони и хипер-звукови изтребители, промъкват се през минни полета под картечен огън, преследвани от глутници служебни кучета, такава страна никого и на нищо не бива да учи. Тя няма такова право. Преди всичко въведете ред в собствения си дом. Създайте такова общество, че хората не от нашата страна към чужбина да копаят тунели, а към нас някой да се старае да прокопае такъв тунел. И едва тогава ще се сдобием с правото да поучаваме другите, и не с танкове, не с грохот на веригите им по паважа, а с добър съвет и личен пример: гледайте, любувайте се, заимствайте опита ни, ако ви харесва.

Това копеленце, гадно предателче Виктор Суворов, мръсно еврейско покръстено ешкеназко мелезче, дребно изродче, къде е сега - в някой бантутстан, мазе или в килер, мръсникът му с мръсник. Смърт на предателите на Отечеството, което и да е то. Предтелите винаги умират на бунището на историята - долнопробен драскач и свиня.

Да си кръстиш балета Имперски , да се кичиш с Георгиевски ленти, да славиш завоевателните войни, които държавата ти води през последните 3 века, да се кълнеш в християнството, че и в православието, и веднага след това да защитиш историята си, която е свързана с Ленин, Сталин, със съучастничеството в подклаждането на най-кръвопролитната световна война, да величаеш царете и вождовете си, причинили смъртта на милиони твои сънародници и милиони хора от други народи, да обвиняваш другите във фашизъм, когато твоята държава заграбва чужди територии в началото на 21 век, напада всички свои съседи и е причина за основните проблеми на човечеството през последните 150 години и на всичко това да претендираш за люлка на някаква си цивилизация . трябва да си 100 % луд...или осран рубладжия!!!

Я по-добре си гледай котката, че и при тебе противоречията не са по-малко...

Ех джуджи,джуджи...облещил си се като изтръгнат корен троскот..споко,трибунала в Хага не спи..събира ли,събира материали за престъпната ти дейност!!!Ще има Видовден и за ватници като тебе..!!

умерени ислямисти :))))) тия афроамериканци съвсем са изперкали трее паднат още 2-3 небостъргача да им доди акъла :)))) ограничена нация

Спазва ли,всичко?!...Каквото му наредят от Кремъл...

Шило

Кой е Хавезчо?

Човека сигурно е спал досега и сега се събужда, и сигурно има впредвид Хавез Асад-бащата но той отдавна го няма.

Немога да разбера едно- нима руснаците са толкова наивни да им вярват на краварите за някакво примирие ? Нима са толкова наивни да вярват за някакво Минско споразумение ? В Донбас беше и е същото? Хохленската армия на няколко пъти беше разбивана и когато да потеглят към Киев и да ги попилеят окончателно-хоп "преговори", от които се възползват ответната страна за прегрупиране и превъоръжаване.Сега е абсолютно същото-Когато аха да падне Алепо който е под обсада и да ги изчистят от главорези всякакви - хоп "преговори" ???!!! Докога, докога руснаците ще им вярват на тия нима не виждат какво става и какво правят по света ???!! Никаква вяра не може да се има на тия никаква !!!!

Шило

Не са наивни. Според мен знаят за тази вероятност, предвидили са я. Вероятно използват и те примирието за замяна на уморени войски с нови или за попълване с провизии, оръжие и т.н.

Ние имаме погорка която гласи-Желязото се бие докато е горещо, малко оставиш ли го то изстива и после неможе.

Русия - световен терорист номер 1!

...

Още отначалото..на всички беше ясно, че лудите крави не могат да контролират техните Ислями Джота и Джихади Мюслита! Факт!! Но и че толкова открито, ще потъпкват договорите които са подписали най-официално..Това вече никой не вярваше! Това е върха на лицемерието от страна на лудите говеда!! Но какво говориме!! Все пак да не забравяме че те са си патологични лъжци!! Излъгаха, че няма да рзширяват ПУТО-НАТО на Изток..Излъгаха, че няма да създават ПРО ...Излъгаха дори за оръжията за масово поразяване на Садам!! А колко още много са лъгали, не е истина!!!!!!!!!!!!!!

Последното изречение много ми хареса, има хубава игра на думи:) Иначе си абсолютно прав!

Примирието е нарушено 200 пъти, не се знае дали не е ответен удара срещу Деир-аз-зор. Може преди това да са бомбардирали опозицията силите на Асад, изчакайте да разберем. Напрактика премирие няма при 200 нарушения.

Моля, обърнете внимание че при включването Русия в Сирия, много удари бяха извършени от страна на Русия не срещу ИДИЛ, с срещу опозицията. Сега ако САЩ са решили да ударят силите на Асад, това по-скоро би изглжедало закономерно, отколкото като правокация.

НАЛИ ЗА ТОВА СЕ ДОГОВОРИХА ТВОЯ ЛАВРОВ И КЕРИ? ПАК СПОРЕД ТЕБ И ЛАВРОВ НАД СИРИЯ НЯМАШЕ ДА ПРИЛИТАТ НИКАКВИ САМОЛЕТИ, АМА ЕТО НА - янките си летят на вола и доставят оръжие на "умерената" опозиция ИРАН ВИ НАРЕЧЕ ПРЕДАТЕЛИ И С ПРАВО. АКО НЕ БЯХА ИРАНЦИТЕ С АССАД ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ С МИЛОШЕВИЧ!

Връщай се в първи клас да учиш родна реч

ударили сирийската армия непреднамерено:))) И случайно в същото време ИДИЛ е започнала настъпление на същото направление и е заела сирийските позиции, ударени от САЩ (между другото, скоро след това сирийската армия си ги е върнала). Маските паднаха, настъпва момента на истината...

Какво значи, че цялата отговорност ще падне върху САЩ? Само днес 4 самолета (2 F-16 и 2 A10) на американската коалиция са бомбандирали сирийската армия при летище Дейр. Има убити и ранени сирийски войници. САЩ нямат намерение да спазват никакви задължения. И? Какво се случва?

ЛАВРОВ И РУСНАЦИТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ!

За хората са ясни ама вие какво ще правите Къде ще се криете ;)

Заради случая в Деир ез-Зор, Русия свиква спешно заседание на Съвета за сигурност към ООН...

Добро утро, Владимир Владимирович, нима това не Ви беше известно от аналогичния случай с минските съглашенния за Донбас? Същата безсмислица.

Колегата по-долу е прав!! Наистина лудите крави са нанесли удар по Дер ер Зор!!! наоълно целенасочено са ударили по сирийската арабска армия!!Няма как да е станало по погрешка!!Защото кравите са бомбардирали града!!Където няма и един ИДИЛовец!! А само сирийски войски!! Самолетите са определени като два Ф-16 и два А-10!!!!! ФАКТ!

си платят, не се притеснявай:)

Това си е поредната провокация на САЩ. Някой май неистово иска 3 световна. А ако Русия отвърне? Да се надяваме, че Путин отново няма да реагира първосигнално.

Ами имаше предупреждение от САЩ да не бомбардират опредлен град в които кюрдите и силите на Асад се збиха. Казаха че техните командоси са там. Те не послушаха и имаше снимка на сирииски L-39 как пуска бомби. Какво се очудвате от това което става?

Ами това, че лудите крави подписаха споразумение с руснаците!! И бяха поели доста конкретни ангажименти!!!! И в тях не влизаше, това да бомбардират съюзниците на руснаците-сирийската правителствена арабска армиия! Значи няма проблем, и руснаците да почнат да избиват на 100% каквото е останало от краварските подлоги -неумерената крайноислямска режеща глави опозиция!!!

гледам, платените протестърчета по форумите в последно време понамаляха. Сигурно зад океана са осъзнали най-накрая (с 25-годишно закъснение!), че постигат обратен ефект и е по-полезно да си похарчат парите в самата Америка срещу Тръмп:))) А тези, които продължават да пишат тук от русофобия (която обикновено е свързана със слабоумие), вършат добро дело. Колкото по-силна е една държава, толкова повече фоби има срещу нея. Българофоби например никога не е имало и няма и да има (освен в самата България). И накрая, искам да задам един въпрос на пъпчивите русофобчета - а като не искате да имаме нищо общо с Русия, кой ще ви пази, като дойдат манафите и башибозука от Анадола?

Сега, като по команда се скриха.. Чакат нови наставления. Както и нокога не пишат под теми, неприятни за господарите им.

Маймунчетата-русофобчета, не са в състояние да отговорят на този въпрос, по простата причина, че в тиквите им цари космически вакуум!

сащ е световният терорист. Докато тази държава съществува, мир на земята няма да има!

На Позитано трябва да ви научат поне грамотно да плюете бе. Излагате БСП- то бе, комуняги..

По-грамотно не може да се напише, а ти се научи, че се пишат 3 точки при многоточие. сащ е с малки букви, защото са нищожества. :)

Самолети на ВВС на коалицията, ръководена от САЩ, атакувайки позициите на сирийската армия в провинция Дейр ез-Зор, са помогнали на терористичната групировка Ислямска държава в организираното настъпление, се посочва в заявление на командването на Сирийската арабска армия, предава РИА Новости. Тази атака представлява опасна агресия срещу Сирия и нейната армия. Тя потвърждава подкрепата на САЩ за групировката Ислямска държава и други терористични формирования, гласи заявлението. По-рано беше съобщено, че самолети на ръководената от САЩ международна коалиция за борба с Ислямска държава са нанесли въздушни удари над позициите на сирийската армия в провинция Дейр ез-Зор, в резултата на който са загинали най-малко 60 сирийски военнослужещи. По данни на сирийските военни, след въздушните удари, терористите за започнали настъпление в съответното направление. Лицемерните американски ку...ви в действие!!!

САЩ пак дадоха едно рамо на любимците си от ИД, като бомбардираха Сирийската армия. И както винаги съвсем демократично, тази новина се цензорира и скрива.

Целият свят е на ясно,че най-големият терорист и виновник за сирийската криза е Асад,а негов покроител е Путин,който с цената на нечовешки грехове и невинни жертви се опитва да запази базата си там!След толкова хиляди убийства на цивилни ,беззащитни сирийци,не виждам как руснаците ще оцелеят там и миг след падането на Асад!Времето на Путиновото присъствие е към края си в Сирия!

То на твойте брътвежи породенио от болен мозък...Дори на Запад никой няма д ати повярва:) Че то всички видяха кой финанисра ИДИЛ, Ал кайда и почна войните а Афганистан Ирак, Сирия, Украйна, Египет, Йемен, Сомалия..И ТОВА БЕ КРАВАРНИКА И ОООООБОНГООООО :)

Кадафи и Хюсеин също ли бяха терористи ? Ясна е краварската пропаганда за убииствата в близкия изток.

Безвкусен спам.

"нечовешки грехове и невинни жертви "....каква прекрасна протестърска проза...:))

Един диктатор подкрепя друг диктатор в терора на държавата си и убийствата и излязал да ни поучава на морал. Не благодаря! В Сирия Путин подкрепя войната, а в нас подкрепя корупцията и опропастената съдебна система

Протестърски платен брътвежи.

Абе неграмотнико...........

Обонго-Носителя на Нобелова награда за мир..който запали 3-4 войни:)А?:) По голем Доктатор от Тропикал Мънки нема! :)

Путин бил подкрепял у нас "опропастената съдебна система и корупцията" :)) Сигурно оня делавераджия от ДСБ и корупционната му сделка за конюшните е на Путин,нали? Сигурно Путин,а не Плевнелиев назначава висшия ешелон съдии,нали ? Кой идиот си е дал парите за теб ??

Джихадисти влизат в Е.С а САЩ ги подкрепят какво става ? ЦИТИРАМ : Напрежението расте! Командването на ВС на Сирия: Ударът е опасна агресия, той подкрепи терористите. САЩ мълчат като риба за смъртоносните удари, помогнали на ислямистите .Говорителят на операцията на международните сили, водени от САЩ, не пожела да коментира въздушните удари по сирийската армия. Централното командване на ВС на САЩ, където също не дадоха отговори на журналисти по случая.От коментари по темата се отказа и Пентагонът.

гледам, и дира мълчи:))) Живеем в 1984

"3-та Световна война ще започне когато Сирия (Асад) падне". Тъпите американци устремено вървят натам.

Както бомбардират сирийската армия, така са бомбардирали и София, мръсните кравари.

Американските империалисти трябва да бъдат изтрити от лицето на земята. Днес са бомбардирали позиции на сирийската армия, по-този начин са оказали подкрепа на терористите от ИД.

Аз да попитам туй ООН какво прави!! Преврати в Украина, нападане на суверенни дтржави ( Либия, Ирак, бивша Югославия, Сърбия...) , явна вече подкрепа за тероризма от някои държавни чиновници!!

Колко много "мъже" въздишат по теб..... Да те галят по голото теме, докато им правиш като вятъра :-))))))

E,не е като боко мазното петно но той вече е приятел на кмета на симитли :-)

Няма връзка... Коментираме Путя и неговите орални, дълбоки възможности.... Явно и в тях той превъзхожда Борисов... :-))))) Свирката по руски, лично от Путя си е ..... VIP свирка... :-))))

Мъжете въздишат по Рада Дълбоката,мило тролче..:))

Рада си е Рада.. По Рада въздишаш ти, докато жена ти я няма до теб. Признай си! Може и по Путя да въздишаш... То всичките русофили сте едни "мъже".......

бегееца не имал жена от дълги години- с помия оная работа не работи бегееец

ИЗВЪНРЕДНА новина за Сирияв момента е ,че САЩ и Коалиция тоест няколо самолета на САЩ са бомбандирали позиции на ВС на Сирия , проправяйки кородор на джихадистите . ЦИТИТРАМ : Самолети на международната коалиция, водена от САЩ, нанесоха въздушни удари по позиции на ВС на Сирия близо до провинция Дейр ез Зор. Конашенков подчерта, че самолетите са навлезли във въздушното пространство на Сирия от страна на иракската граница. Веднага след удара на коалицията терористите са преминали в настъпление. В момента в района на летището се водят ожесточени боеве .

Американските терористи трябва да бъдат заличени.

Ако е вярно че се прегрупират трябва да се вземат мерки! (Само в животинския свят, и то при определени условия, физическите белези, като ръст и големи нокти, са причина за издаването на нечленоразделна реч.Не всяко подобие на човек Е човек ;) )

Примирията имат точно такава цел. Прегрупиране. Като прибавим и атаките на израелската и американски авиации срещу сирийската армия в помощ на ИД нещата се изясняват.

Когато Ердоган избива кюрдите в Турция, Сирия и Ирак, това е антитерористична операция и Западът мълчаливо я одобрява, а когато сирийската армия прочиства Алепо и Северна Сирия от ислямистите, това е антидемократично, генератор на мигрантски вълни, геноцид над собствения народ, погром над демократичната опозиция и пр. клишета. Е това е двойния аршин на Запада.

Двоен аршин имат само и единствено руснаците , пич тъп! запомни го това и кажи на тези дето ти спускат опорните точки, че са много зле:))))

Освен мантри нещо друго ще ви спуснат ли :)

На бас,че си чалгар с айфон на изплащане.

бегеееца е тъпотия - кажи му

"Пич тъп" ще викаш на баща ти или на брат ти. Както казваше един известен журналист: Разликата между мен и вас е един вагон книги. И никой за нищо не ми плаща, но не позволявам да ми промиват мозъка с евтина вносна демократична пропаганда.

Пффффффффффффф....Ма кой е очаквал, лудите крави и тая маймуна Обонго-Тропикал Мънки да спазят примирието? НИКОЙ!!! Всички знаеха, че Маймуняка няма никаква власт над неумерената радикална ислямизирана режеща главаи опозиция!!! БАси дори в нета има клипче, как уж умерените джихадисти крещят на американските войници които уж са им съюзници: Неверници!! марш от тука кучета!! мръсни свине! И т.н!!! В туба непрекъснато го трият тоя видеофайл:) Що ли така а?:) МУхахахаха..не вече е плънал из нета..и няма спиране, колкото ид а се опитва ЦРУ и НСА да го трият се ще се покаже и по новинарските канали:) Смешници са лудите крави! ФАКТ!!!!

Я ,моля по внимателно, да не те яхне това магаре,.. е не се бой ти явно си свикнал да се дупиш услужливо и евтино!

Американската авиация атакува сирийската армия в помощ на ИД.

Е, честно защо руските С-400 да не ги зачешат и ако трябва да започва войната вече истински. Никой не иска този свят да загине, но само го погледнете... той си е заминал и без това.

Млък, бе тъпак нисък!

Саркози ли видя?

Да! Путин се криеше зад него...като по-нисък:)

Шибаният руски лилипут се изказва и дава мнение. Той оправил неговият си народ, та ще оправя другите. Ега млъкне завинаги тоя комунистически диктатор! Пу, д'еба боклука д'еба.....

С каво ще д'еба,бе,колега? Това при теб е закърнял орган - клитор се нарича на латински.

ДА НЕ СТЕ СИ ПОМИСЛИЛИ ЧЕ РУСИЯ Е В СИРИЯ ОТ ЧИСТИ БРАТСКИ ЧУВСТВА И ИЗБИВА СИРИЙСКИЯ НАРОД ЗА ДА ОСТАНЕ БАШАР НА ВЛАСТ? ЕТО КАК БАШАР КУПИ РУСКИТЕ НАЕМНИЦИ:Башар Асад официално покани руски компании да разработят находища и да добиват петрол и природен газ в страната, съобщи Руска пролет, като се позова на свой представител, участвал в разговорите на руска парламентарна делегация с Асад в Дамаск. Според сирийския президент, вече има и сключен договор със СоюзНефтеГазом за проучване и разработка на ново находище на природен газ в крайбрежния шелф и това е покана и за други руски компании от бранша да дойдат в Сирия.

То щото САЩ са в Ирак безплатно,нали?

Ама вие сега ли разбирате ,че на тоя свят никой не прави нищо безплатно.Въпроса е да се играе честно,а не да подпишеш споразумение,а после да не го спазваш.Това е за нормални хора

Световният мир ще настъпи, когато Северна Америка бъде върната на индианците.

Още едно доказателство, че САЩ трябва да се махнат от Сирия.Днес самолети на Международната коалиция нанесоха 4 удара по позициите на Сирийската армия и убиха 62 и раниха повече от 100 човека. Фронта там е стационарен от години,градът е обкръжен от ИДИЛ. Само идиот може да сбърка.

ИД съобщават, че са превзели напълно планините Тарда до летището на Деир ез-Зор

Нищо чудно, ударите бяха точно там. Какъв синхрон между САЩ и ИДИЛ, пък уж са врагове.

преди малко стана ясно, че маериканците атакували позицои на сирийската армия в Деир ез Зор, където е обкржена от ИДИЛ - в резултат на удара на американците има 62 убити и над 100 ранени. След удара ИДИЛ преминали в насъпление и сраженията вече се водят на летището. САЩ - поддръжници на ислямистите!

Лъжеш!:))))

Тролиш!:))

Пишещите дук дрисльовци войници не сте ходили, а за война мечтаете. Ние пенсиите и без това сме обречени, но вашите мераци ги знаем от историята. Лошо е, че в съвременната война няма да има тил. Иначе щастливо изтребление дрисльовци.

Браво! Стискам ти ръката, пич! Тези лайна тук, дето разбират от банкиране до военно- политически действие ще се насерат при първото гърмене.. Няма идея що е то война, що е то бомба, що е то ядрен удар, мръсна бомба и т.н.. Жалко, че ще е вече твърде късно после...

Стига лъжи! Никой не вярва на руските милиционери и алкаши.

Стигаааааааааа,руснаците идвааааат !!

Виждам че във форума пишат и умни хора като мене, но масово са атакисти, бесепари, рубладжии, русофилистици, комунасти, ятаци....и друга подобна измет. Та по темеата: Путьо има правителсвтото на Асад за легитимно. Ами знае ли плешивия хобит как фамилия Асад идват на власт ??? А как БКП идва на власт ??? Ааааа.....сетих се. Когато превратите се нравят на Масква те са легитимни !!!

Измет си ти,неграмотен комплексар.

Скоро може и да цъфнеш от толкоз акъл :))))

Радвам се да видя, че има поне още един, който не се е надупил пред оня руски боклук с име на женски полов орган. Простата нация е лишена от способността си да мисли трезво и като малоумни се навеждат на тоя боклук! Вече 60 години мизерия по руски, корупция по руски, смрад по руски. Плюя на ШИБАНИЯТ РУСКИ МОДЕЛ!