Путин поздрави Ердоган за референдума в Турция

Президентът на Русия Владимир Путин е поздравил президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган с победата на неговите привърженици на референдума в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Путин поздрави Ердоган за референдума в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горката наша майка България!

Разбира се, че ще го поздрави - Ердоган е лидер. За лош късмет на неолиберални глупаци, гейове, третополови и соросоиди.

Лидер на патриархалната неука селяния с фереджетата. Честит да ти е.

Азиатските кочини се подкрепят.... Само, че единия народ светлия- руския е по-красив от другия- турските мургавелници. Жалко, че на такъв народ им се падна такива лоши управници като Лелин, Сталин и сега Путя....

Не "спам" - а горчива истина е " Жалко но верно"

Ердоган иска да върне османската империя....сега може и Крим да прибави към османската империя...Азиатски му работи-часовника работи на заден ход.

Нали помните какво казват братята китайци Да не ти дава Господ да живееш в интересни времена. Е, Господ взел, че ни дал и трябва сами да се оправяме. Затова, оставете русата и гледайте само умната.

Пути и онзи мазол нека обсъждат. Бай Тръм е на друго мнение и докато умуват кой пусна зарина може някоя и друга томахавка да прелетят.

Този текст се ОТНАСЯ за турските мераци към османската империя. НО ТАМ ЦЕНЗУРАТА Не позволява да се помести: Хана Лусинда Смит/ в. Таймс По цял свят е пълно с китайки марки - е, що китайската империя ли ще я "възстановяват". сапунени турски опери, вие, тези които кроитие капата на определени държави ГИ НАЛАГАТЕ. Преди беше съветски сериали и нищо друго и какво се СЛУЧИ?? Били те добри сделкаджии, затуй комшолукът им вървял с Израел. Не думай! Верно! Та те и на малкия пръст не могат стъпи на туй що израелецът може и още по-важно със замах и джентълменство. На иляда турски сделкаджии я има един или двама равни тях. Израел ги допуска, защото е в интерес на политиката им, заобиколени отвсякъде с врагове и ще ги допска дотолкова, доколкото турчулята си знаят мястото и не го прекрачват. И правилно. В Турция, днес, има доста положителни неща и дано да се върви в тази посока. Но, да внушавате на хората, че са нещо повече от това, което са ще е най-пагубно за тях, после за останалите. Това е една регионална сила, на която световните днешни кроячи на кой къде и как ПОЗВОЛЯВАТ да бъде таква. Утре, в буквалния смисъл на утре, да решът и ще разпертушинчат Турция на пух и прах за часове. Не османска империя, ами ще бъдат изгонени от европейската земя за един ден. Не е така ли?? Някой запитал ли се е, защо вместо тази статия не излезе друга, еди коя си държава събужда спомените си за ВИЗАНТИЙСКАТА империя. А!! Още повече, те не са поробители, а са си на мястото; най-важното от там, от Император Констанин и неговата майка, императрица Елена ТРЪГВА Християнството в Европа. БРАТЯ ЕВРОПЕЙЦИ не се оставяте да бъдете манипулирани с такава долна марка сапуни. БОГ С НАМИ.

затуй все я притопляте таз "новина" мурзила...

бе какво толкова ви бъркат пък вас русuя и турцuя ... ние сме европеици , имаме други ценности и стандарт на живот !

Стандарт на живот, други ценности...Най не обичам грандоманщината и приказките на ангро. Да си оправяме наистина ценностите, че нашите хора събират пари за операции и лекуване в Турция.

европейци.Бъди сигурен ,че ако Турция тръгне да осъществява Новата възродена османска империя,първата държава на която ще посегне е България и по-точно Югоизточна България.И никой няма да я спре,дори и членството ни в НАТО. Никога не забравяй остров Кипър.Русия няма да си мръдне дори и пръста в наша защита.Положението е много сериозно и се питам ,как без армия можем да се зашитим? Отговора е нямаме армия и не можем да се защитим!

Сега Туркофил-либерастите, герберастите, русофобите и българомразците, Ердоганя ще ги маже отзаде още повече. Какво недоволствате от съюзника си? ФАЩ имат бази там!!! Германия войски!

Другарю Ердоган !Партийната ядка на БСП в Монтана също те поздравява !

Всичко това е грозно и жалко-да стане Екатерина Велика в гроба ще се обърне.Велики интереси-дори и да се чувства изолиран и да иска да излезе от изолацията по този начин Путин,не това е начинът.С този акт той закопа Русия.

Голям праз......е и?

Путин!!!

Охооооо... Я какво става тука... Само допреди два дена писах как русофилите ще почнат да ядат локума и пишманйето... И ето .. Започна се... Допреди пет дена беха "резани" , "чалми" - сега станаха "стратегически партньори" Хе хе хе Как е локума а ?

Путин и Ердоган като подпукат америка ще останат само говежди изпражнения

Ти пак ли си с ново име ?

един диктатор поздравява друг!

диктатора не можете го разпозна дори и да ви нареди 11 пъти да гласувате за него!

Бразилия и Аржентина са президентски републики! САЩ също! Франция и Русия тоже! Защо Турция да не е? Ердоган бил шантав?! То защото Оланд, примерно, не е?!Или пък съвсем пресния Тръмп?!

да вземем за пример русия, путин се задържа като президент и ограби 200 милиарда долара от народа си, ето това е проблема с президентските републики

Защото конституцията на Турция е непригодна за такава политическа йерархия и защото Ердоган е деспот и султан. Не ти ли е достатъчно? Гледай целия контекст, а не парчета от него. Част от истината най-често е най-голямата лъжа. Освен това промяната се прави заради интетресите на един. И още нещо неприятно, което ка кне забеляза?: разликата в гласовете е малка, а нарушенията на изборния закон и затворените противници са много. Това не внася ли съменния в душатата ти благородна?

Не и трябва на Турция умираща от заразна болест Европа --ЕС е смърт за Турция -както и за Бг На Турция и трябва Средна Азия и световно лидерство на сунитските мусюлмани--това е огромна власт--Център на империя Ще видите следващите стъпки на Ердоган -великолепния Европа подсмърча от завист -но неможе нищо да направи -най много да извърти още един гей парад - или хермафроддит на Евровизия

Сега Турция е като Преварен Пилаф. ПРеди 10-на години Турция можеше да бъде в Европа. Сега НЕ.

По-важно е след 10-тина години Европа да не е в Турция. Че стават всякакви неща. Е, без най-западните части - тук насам само. А западняците ще ни "съчувстват" и "подкрепят морално". Може и да ни въоръжат - на заем.

Някой държи ли сметка на извратената германия--защо имат силен Канцлер ислаб Президент-- там цялата власт ев Канцлера---- защо пък в турция дане е обратното -при това турската система прави невъзможно някой педераст да стане Президент

Че как няма да го поздрави, в Турция "работят" няколко хиляди руски проститутки ! Доста от руските мафиоти печелят добре от бизнес в Турция...

си печелят навсякъде! И в Германия, и във Франция, и в Испания, даже и в Италия....!За България нямам думи!

Повечето от вас изобщо не разбират какво става в момента! Путин е гении!

Когато Червените "натикват" белогвардейците в Крим , то корабите на Антантата извозват оживелия офицерски "бял корпус" от боевете с Будьони. Спомнете си филма "Бяг". Корабите пристигат в Цариград, но Ататюрк почти не допуска Белогвардейци на Турска територия. А болшинството са искали това, за да бъдат макар и в изгнание по близо до Русия - оставили майки, братя... Отиват във Франция - болшинството. Моят Дядо минава през Дюръс, Белград, Свищов и стига в Русе. За да го има моя баща и мен самия. Турците са Кофти нация, по кофти от албанците.

Ататюрк ги гони защото сключва предателски договор с Ленин за да го направи. И все пак първите руски квартали в Истанбул са оттогава. Целия бляскав черноморски флот на Русия загива в туниското блато на Бизерта и братът на главнокомандващия руския флот, междувременно станал червеноармеец лично го заплюва в очите когато го вижда.

От площад Таксим в Истанбул тръгва пешеходната търговска улица Истеклял. На нея са живели предимно белогвардейци, които през 60-те години са се изселили, предимно в Канада. Липсата им се е почувствала на бохемата в Иставбул.

Що му не направиш и свирка на оня с чалмата ? Синедриона и Бернд Лазар ли те посъветваха да поздравиш онзи фашист Ердоган ? Че то Хитлер бледнее пред турския изрод !

Що толкова малко коментари бре?Къде са червените тролове сега?Не знаят какво да пишат ли?Няма ли опорни точки за тази новина?

отишли са да си поръчат фесове и да си уговорят час за обрязване, така са им наредили от москва

Винаги е смешно, резаците на чифутите соросоиди като почнат да говорят за обрязване. Болеше ли много, а?

Путин ,наистина е пут*а... Свалят му самолетите Убиват му най-показно дипломатите... За порянето на сънародничките му да не споменавам .... А той ,завалията ...поздрави изпраща .... Путкинска му работа ...

щом Турция ще излезе от НАТО и започне да купува руско оръжие - защо да не го поздрави. А ти за руснаците не се притеснявай - те неплатени сметки не оставят. За сваления самолет цяло селище направиха на теракот. В допълнение на сринатия летен туристически сезон

Тоя ту го плюе, то го прегръща, ту го поздравява, ту го порицава ... не мога да разбера кой по не е в ред.

какво рИвете - президента на Хамерика първи поздрави ердоганя. Ама когато тромпета го поздравява - мълчите, а когато Путин - рИвете. Много двоен аршин нещо

Тръмп и Путин го поздравиха, нашите еднодневки - не! Те чакат, снишени като зайци в зелева градина и въртят уши да усетят накъде духа вятъра. Смятйте, че вече ще се осмелят да изпратят поздравителна телеграма, крайно притеснени сега пък баба Меркел да не им се скара. Голям майтап!

Бях преди време в Крим. И там се разприказвахме за "възродителния процес". И в Крим имат "болезнена тема" с татарите. И най-неочаквано ми казаха - че кой ви гони вашите турци. Казано им бе - кат искате вървете в Турция, прав ви път. Че то така си беше. Руснаци ми го казаха и Крим е вече Руски. Не че не беше Руски и преди.

и русия е турска, и турция е руска, шуробаджанащина, красота...

Европейска Турция е РУСКА. Отиди в Цариград да видиш Цели Руски Квартали.И то най-хубавите с по 1-2 милиона хора .

Филипините, Сомалия и Бурунди също поздравиха Ердоган за зашеметяващият успех от референдума. Такива суперлативи са изказани, че Путин направо бледнее.

ДОНАЛД ДИК ГО ПОЗДРАВИ ОЩЕ ВЧЕРА :))

Това беше тежък удар за демокрацията в Турция. Образува се полумесец на диктаторите, като единствената демократична държава между тях остава Иран. Това се явява и пряка заплаха за евроатлантическите ценности. Ние не бива да допускаме това. Трябва да направим всичко възможно за да се противопоставим Трябва елита на нашата армия, банята и оркестърът да работят неуморно за победата на евроатлантическите ценности

Тези политически ходове не могат да ви се обяснят драги коментатори,нема да ги разберете.

Що бе пробвай, ама не можеш.

Батко ми Путин има страхотно чувство за Хумор. Чалмите ги е взел вече за "предястие с малка водка".Че то само преди ден им рече - Я да си гледате Морето. ----------- Десетилетия американците използваха Турция, за да се мъчат да "плашат" СССР и Русия. На Гол Гъз -ятаган. Сега си правят майтап с амуджите "под път и над път".

и 2мата се ебават с американците и измислената им демокрация

викаш, друго си е истинската руско-турска диктатура

:))) тъпото е че и демокрацията нещо куца - факт :)))

брех този наш върховен лидер как се бори напористо за любовта на анадолския...

Путин отново се е изгъбаркал гнусно със западните лицемери.

Така е товарищ, нашето джудже е гнусно, само гнусотии се опитва да прави и ние му се радваме

КПСС-ПСР КПСС-ПСР Уурраааааааааааааааааа да живеят братушките от Анадола

Интересно ми е какъв коментар си написал под новината, че Тръмп поздравява Ердоган. :)

Седят Вовата Путин и Ердоган на леден блок в Чукотка... Путин- Какво е това, бе , Ердогане? Ердоган- Шоколад. Путин- Ми много лошо мирише... Ердоган- Ям го за втори път.

Путин - Ми дай и на мене.

ердоган - заповядай, ето тука има и жълт сняг, вземи си

чукча вова бърза да прави мили очички

владимир джудженко нарежда на всички свои подлоги да се поклонят на султан ердоган

Нека сега и българските путеноиди с промит да си извадят най-накрая скритата си туркофилия, да последват примера на идола си Жужи и да се одупят в дълбок поклон пред втория им вожд Ердо. ха..ха...ха... Поклонници сте на един едноличен диктатор и самодържец, като бъркате любовта си към Русия и славянството с путинолизачеството. С такива путеноидско-анадолски мозъчета като вашите България има да се въргаля още дълго в блатото. Нещастници!

Тоя фес Ердоган нема ли кой да го гръмне, бе? Туркия ке падне- лето 2017!!!

Превратът успя. Този е негов двойник. Обърна се на 180 градуса - извини се на Русия за сваления самолет, прегърна се с Путин и въобще прави всичко, което Ердоган не правеше.

ще му построи още по-голяма джамия в москва по случай повишението му от президент в султан

е взела мерки, независимо от референдумите, султан просто няма да има.