Путин призова за политическо решение в Нагорни Карабах

Руският президент Владимир Путин поиска днес от Азербайджан да намери политическо решение на териториалния си спор с Армения за Нагорни Карабах.

Обратно в новината

Коментари - Путин призова за политическо решение в Нагорни Карабах | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Друга причина, това е отказа на Азърбейджан да приеме създаване на американска военна база. И участие на страната на Израел и САЩ в атака срещу съседа си Иран. И то като централен нападател. Заради отказа, Алиев е диктатор и е нужно друго правителство. Което евреите да насочат срещу Иран. За това е цялата пиаркампания.

САЩ са обявили Каспийския регион за зана за жизнено-важни интереси !!!!! САЩ са обявили готовност и за употреба на оръжие за защита на интересите си. Да припомним богатите находища на петрол и газ в региона. Които не са собственост на някоя еврейска американска фамилия. Азърбейджан притежава нещо, което САЩ искат. За това Алиеве диктатор, който трябва да се свали. И да се постави едно Соросово правителство.

Владимир Путин -Майка с еврейски корени -по баща Мария Шаломович най добри приятели и бизнес партньори братята евреи Борис и Аркадий Ротенберг -подизплнители на най големите газови трасета и трьбопроводи папртнори на путин от крьжока по бойно самбо;шеф на Атомстрой -Сергей Кириленко -абхазки евреин -истинско име Сергей Якоблевич Израельтел;Роман Абрахомович-познат още като Абрамович-еевреин ешкеназ назначен перач на руските капитали ;Хадарковски-екс перач на руски пари хадар -на иврит значи слава ;Олег Дерипаска -еврейн ешкеназ от Краснодарския край-алуминиевие крал олигарх отговарящ за минната индустрия в Русия -изкупил над2 трети от територията на Черна Гора-малка и китна дьржава на брега на Адриатика списька скрипто евреите в Руската Федерация е дьльг затова ще спра до тук

Фалшива информация. Не ви ли омръзна да лъжете. Специално за жената на Путин и Медведев руснаците отдавна са доказали, че нямат нищо общо с евреите. Освен това, че се ползват от еврейската омраза. И понеже не могат да ги съборят, сега се опитват в безсилие да ги обявят за евреи. Един вид, евреите са навсякъде. А еврейския номер е, българите мразят евреите. Путин и руснаците са евреи. Значи българите да мразят руснаците. Дребна еврейска измама.

Ханчо,вземе си хапчето. То ще ти помогне хай много!!!

Ами ти си бил голям шегаджия, почти колкото си и умен!!!

Чухте ли новината: нашето ханче путку отивало в Сирия да се бие срещу Асад за правата вяра. Така той щял да защити юдо-мюсюлманските си братя от оръжието на Путин. Ако ли пък нещо лошо се случело с него (Не дай, Аллах), щял да отиде направо в рая, където вече го чакали таман 30 девици. Направо да му завидиш.

Е, че защо му са девици на този .едал?

Не знам какво разбита Путин от политическо решение, но по принцип в Русия политическото решение представлява - Т-34, Т-55, Т-72, МиГ-21, МиГ-29, Су-27, Калашников, Драгунов, пияна тумба 4х4 с поне 200хиляди ботуша...

В Сирия където САЩ спонсорират терористите (съвсем официално, ако не е разбрал някой) са загинали над 100 хиляди души за 2 години. Ама никой не е почнал да цвили колко са зли американците, нали ? Щото ако някой обели думичка срещу тях и го пращат в Северна Корея, щото бил комунист.

Хане, моли се, кръсти се, дано ти помогне.

Всяко изказване на Вл. Путин е многопластово и съдържа много и разнообразни теми за размисъл. Най-важната от тях е, че кавказкият регион е размирен и бъдещето неясно. Предназначена е за привържениците на алтернативни доставки на газ за Европа. Освен това косвено се напомня, че кавказкият регион е важен за Русия и бивша територия на Руската империя. Това става точно когато италианският Премиер е там. И трето, проблемите във ваимоотношенията на кавказките държави не могат да бъдат решени без помощта и намесата на Москва, било то икономическа, дипломатическа или военна. Който може и иска - разбира.

Сопри се, ханче путьовкин, да пишеш и бришеш, че няма вече минуси. Сите отидоха за теб.

Няма значение, че Путин нищо от никого не е поискал, а само е предложил ... Явно думичката "Путин" действа на дрънкащите из форумите, като червена кърпа на бика. Това вече прилича на психическо отклонение.

Леле, хането путку изпадна отново в друсан амок. Когато чуе истината, започва да фърля къч след къч. Е, няма що, всички са глупави кратуноиди, сал той е праведният месия. Побързай, ханче с коката. Ще те успокои. Може и с малко екстази. С херо не се задявай, може и да те тръшне.

Кан Токту е монарх (кан), управлявал България от 766 до 767 г. Не е ясно от кой род е, но се предполага, че е от рода Угаин. Управлението на кан Токту продължава по-малко от година. Скоро той се оказва изправен срещу обединените сили на опозицията против провизантийската политика която провеждал и трябвало да се спаси с бягство в изгнание интересно е, че предпочита да потърси убежище не в посока Византия, а на север към Дунава. Някъде в горите на река Дунав Токту загива заедно с брат си и мнозина от своите приближени.

Крайно време е да се приемат Грузия, Армения и Азърбайджан в НАТО и руските империалисти да получат мощен американски шут в задниците и да зареват като гладни мечки. Имперската политика на северноазиатската кочина и московския кръволок и сатрап минават всякакви морални и етични граници. Вън Русия от Европа и Кавказ!!!

Точно НАТо ли ще им каже къде им е мястото и ще ги гони? :-))))) Питат радио Ереван: - Русия ще влезе ли в НАТО? - Ако се налага, ще влезе. Чак до Белгия ще влезе ако трябва.

По-скоро си седераст-малоумник, нали така?

не те знам какав си евроантлантик но атл.океан е доста далеч от бг!ако пишеш от другата страна на антлантика работата е ясна. азарбаиджанците не са европеици а арменците са+христяни дори преди бг. 1/2 от арменiя се намира сега в турцiя, а азарбаиджан е за турця както бг е за русiя, а и иранците имат думата. ха помисли и пии една студена вода или шербет.

...карат за този боклучарник? Простотия!

И изобщо Азербайджан супу будет духать товарищи !

Не знам дали ще има война , но на този от снимката арабсаката пролет му е в кърпа вързана !! ДИКТАТОР Е И МУ СЕ ПАДА !!! КАК ЛИ ЩЕ РЕВАТ ЗА НЕГО НАШИТЕ ДРУГАРИ, КОИТО ЩЯХА ДА диверсифицират ДОСТАВКИТЕ НА РУСКИ ГАЗ С ТОЗИ ОТ Азербайджан ???? Най разочарован от всички ще е агент Гоце !! Ех Гоце , Гоце. Играта свърши !! Да дойдат от погребалното !!

Познато, щом едно моше обяви някой за диктатор, значи човека си е опазил природните ресурси, в случая петрол и газ, от мошетата. За това е диктатор и трябва а се осъществи демократична бомбардировка. Докато се сложи ново правителство от соросоидчета. И те вече ще се отплатят с петрола и газа на Азърбейджан.

Георги Първанов: "Азербайджан се превърна в ключова държава за българската политика в Кавказкия регион" В ход са проектите за изграждане на южния газов коридор. Нашите две страни дават принос за диверсификацията, за укрепване на енергийната сигурност в Европа БРАВО ПЪРВАНОВ !! С ДРУГАРИТЕ ОТ БИВШОТО "ДС" СТЕ РЕШИЛИ ДА ПОДКРЕПИТЕ ПРОЕКТА "ТАП" И ЗАГРОБИТЕ ПРОЕКТА "ЮЖЕН ПОТОК" !!!! МИСЛИТЕ ли, че др. ПУТИН ще ви прости подобно ПРЕДАТЕЛСТВО !! завършилият Сорбоната франкофон Стойнев ОТКАЗА посещението на Путин в България и постави подвъпрос проекта Южен поток !!!!! Новото "българско" правителство е за проекта "ТАП", който ще заобикаля Русия и ще сложи кръста на проекта "ЮЖЕН ПОТОК"!!! КАК МИСЛИШ др. СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ, ЩЕ ТИ ПРОСТЯТ ЛИ ЗА ТОВА ПОВЕДЕНИЕ ДРУГАРИТЕ ОТ КГБ ??? КОЙ ЩЕ ТЕ ЗАЩИТИ ?? Прибиращите се в къщи американци ли ??? КУРБАН БАЙРАМ СТЕ И ТИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ !! СЛЕД ОКОЛО ДВА МЕСЕЦА ЩЕ СТЕ ЖЕРТВЕНИТЕ АГНЕТА !!! ВЕРВАЙТЕ МИ !!!

Звучиш малоумно,затова е и това с минусчетата!

КОЙТО СИ МИСЛИ ЧЕ ПО ГАЗОПРОВОДА НАПУКУ ЩЕ ПОТЕЧЕ АЗЕРБЕЙДЖАНДСКИ ГАЗ , ТРЯБВА ДА ПИТА ГАРАБЕД ДАЛИ МУ РАЗРЕШАВА - А И НАШИТЕ СОЛДАТИ ВЪВ ВОЕННАТА БАЗА НА РУСИЯ В АРМЕНИЯ:))

ОСВЕН ТОВА АЗЕРИТЕ КУПИХА ПРЕДИ МЕСЕЦ ОТ ГЪРЦИТЕ ЦЯЛАТА ИМ ГАЗОПРЕНОСНА МРЕЖА, И ИГРАХА СРЕЩУ НАШАТА ОФЕРТА :) .... НАДО ИНОГДА ГАЕЧЕК ЗАКРУЧИВАТЬ .. .... Закручивать гайки старый советский мем, означающий комплекс мероприятий по усилению дисциплины с последующим наказанием

Изводи от "принципните" позиции на многото мнения на иречоподобните: Ако Путин иска политическо и дипломатическо решение - това е ужасно тъпо и комунистическо. Ако Обама иска такова решение - това е демократично и израз на свободен дух. Ако руснаците са взели Кавказ и са изтрепали незнамколко местни - това е геноцид и веднага да се гръмнат. Ако "американците" са взели Америка и са изтрепали около 10 млн американци - това е живота, по-силния печели и е винаги прав. Хвала на такъви "принципни" позиции, господа звездобройци!

Не е Радичков, а Хайтов. А останалият ти коментар е меко казано глупав. И още нещо - тъкмо благодарение на "руска война" сме освободени от турско робство.

Е не разбра ли че хането точно освобождението ни от турско робство не може да преживее. Заедно с турците, клали са ни и геноцидирали и евреите. Зад гърба на турците добре са си живеели на наш гръб. А Русия ни освободи и им развали рахата. За това, по еврейски традиции хането мрази всичко руско. А Освобождението ни, това за него е болезнена тема. Слюнлите са на кило, а акъла се измерва в милиграми. Друга логика просто няма

малки страни с много петрол сами няма как да го пласират на далечните пазари.ще трябва да споделят ресурсите с големите. въпросът е с кои.

Сори, Накрая некакво врапче са исцъкало, по жицата ?? Р.

Нашта гордосг, нашия "Онлуди-смен" ли беше, Откога по нещо заработва При Путин, и такива като него ?? Радойка ляеля очк

Баку, 11 август /БТА/ : "Италианският премиер Енрико Лета днес е на посещение в Баку, за да обсъжда реализацията на проекта ТАП, който е конкурентен на Южен поток " !!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЛЕДВА ВОЙНА В НАГОРНИ КАРАБАХ И КРАЙ НА ИЛЮЗИЯТА, ЧЕ ПРОЕКТА "ТАП" ЩЕ СЕ РЕАЛИЗИРА !!! ПУТИН ВЕЧЕ Е ГОТОВ ДА ДРАСНЕ КЛЕЧКАТА и Илхам Алиев ДА ИЗГОРИ КАТО КУПА СЕНО !!!!!!!! Да не забравяме, че българското правителство ОТКАЗА посещението на Путин, който на 16 август щеше да реже в България лентичката на Южен поток !!!!!!!!!!!! На 16 август Путин ще е в Иран (другият голям доставчик на газ по проекта ТАП) на когото са обещани два нови реактора за АЕЦ Бушер и разбира се нови противоракетни системи за тяхната защита !!!!! ИГРАТА ЗАГРУБЯВА, А НИЕ КАТО МЪНИЦИ СЕ МОТАМЕ В КРАКАТА НА ТЕЗИ КОИТО СЕ РИТАТ !!!!!!!

Задължен съм Ви ! (Точно се чудех как да задам Въпросите.)

Не зная защо някой ми трака минусчета на коментара?? С какво не сте съгласни ?? Забравихте ли как в главите на нашите ПОАМЕРИКАНЧИЛИ се комунисти начело с др. Първанов узря идеята за доставка на АЗЕРСКИ ГАЗ ??? Забравихте ли кой бе награждаван в България с почетни титли доктор хонорис кауза на Университета за национално и световно стопанство в София ??? Това беше същият този цървул Илхам Алиев, който още не е осъзнал, че нещата в света ДРАМАТИЧНО СА СЕ ПРОМЕНИЛИ в най лошият за него вариант !!! ЛЕНТАТА НА ИСТОРИЯТА СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО !!!!! Плана "ГОЛГОТА" е в своя последен етап !!!! СЪС СИГУРНОСТ ЗАЕДНО С АЛИЕВ ЩЕ ГО ДУХА И АГЕНТ ГОЦЕ И ДРУГАРИТЕ ОТ ПЪРВО ГЛАВНО - разни там Любен Гоцевци, Виктор Вълковци , Тодор Бояджиевци и подобни "величия", неосъзнаващи, че "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ" е проект който съществува само в техните празни глави, но не и в главата на ТОЗИ, който ще изпълни договореностите от МАЛТА !!!!

Ясно става. Що еврейовете почнаха информационна атака срещу Азърбейджан, значи искат да им приватизират газа. Започва подгряване на общественото мнение за необходимостта от революция в тази държава и идване на власт на демократично соросово правителство. Като начало се започва със създаване на провокации в Нагорни Карабах. Май ще се окаже, че трета страна извършва инциденти. А това дето е написано са пълни дивотии и фантасмагории на един небългарин.

Освен всичко друго този въпрос за минусчетата най-много ме разсмива , някой недорасляци все още си мислят,че всички трябва да ги харесват.

Ситуацията в Нагорни Карабах е точно както в Босна.Там истински мир никога няма да има.Това може да се види в руските сайтове където оптимистични прогнози няма.Кавказ винаги е бил голямият проблем на Русия.

Русия е окупатор в Кавказ. И то от 300 години. Малките народи там нямат шанс никога да са свободни. Яздят си магренцата, докато руски милиардери богатеят от нефта

България от 1300 години е окупирала територии на Антична Гърция....и какво от това?

Глупости!!!! Ако беше учил щеше да знаеш къде е БИЛА АНТИЧНА ГЪРЦИЯ. Когато Турция поробва България - това е лошо Когато Русия поробва Чечня, Грузия, Волжска България и десетки други - това е добро. Няма срам за българския русофил - същество без Родина и морал

Да не би да сме окупирали части от еврейско-византийска Гърция? Венеция е обстрелвала с корабна артилерия Акропола в Атина, а Моцарт е захвърлен и погребан в общ гроб от съвременниците си като измекяр.

Фактически тъпако, много си отворен за тъпотата на гоя, който по далече от върха на носа си не вижда! ХА ХА ХА !!!! НА ЗДРАВЕ!!!