Путин: През 2001 г. Ким Чен-ир ми каза, че имат атомна бомба

Онзи, който разговаря с Пхенян от позицията на силата, укрепва севернокорейския режим, заяви руският президент Владимир Путин на енергиен форум в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Путин: През 2001 г. Ким Чен-ир ми каза, че имат атомна бомба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голем политик е дребния! Държи ги в малкото си джобче всички еврогей-лумпени заедно с откачалката Тръмпи!

Много смешно.ами нали те са им я дали.ким им бил казал....

путин е едно малко дяволче което има интерес да разпространява ядренните бомбички ама тъпите му привърженици даже не разбират за какво става въпрос

ама лисичка си е путинчо и това е. малко се прави на луд защо щатите не искат северна кореа да стане ядрена сила. тои много добре знае защо това не бива да става но лицемерието му пречи да каже истината. тои много добре знае че япония и южна кореа са тези които наи-много настояват на щатите да принудят дебелака да се откаже от ядрените си амбиции. защо ? поради простата причина че ако северна кореа бъде призната за ядренна държава тогава южна кореа и япония ще се снабдят с ядренно оръжие много скоро. освен това иран и други даржави ще последват примера и те. това от което лисичката путин има нужда е да се разположат ядренни ракети във всички даржави граничещи с русия и тогава лисичето ще си подвие опашчето и няма да се репчи толкова много и се прави на много велик политикант.

ВЕЛИК ПОЛИТИК !!! И ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ ОТРЕЧЕ !

''велик'' ти е г*за

Пък ние мислехме, че вчера е направил бомба.

Охоо, явно задокеанските капутлячета на заработка при Сорос не спят, бдят.Що за глупости пишете,бе,смръдливци?Ами след разпада на Съюза много кадърни и безработни ядрени, пък и не само ядрени физици, математици и т.н.се разпиляха по света и намериха подслон за реализация.Даа, и в Иран, и в Северна Корея,и в Ирак, и в Южна Африка....Имаше в началото на 90-те някаква американска програма тези хора да се прикоткат и възмездят финансово точно с цел тоз качествен матриял да не попада на "случайни"места, но доколко сработи се вижда от днешното развитие на събитията.

И сливи ли е имал в устата през 2001 като е знаел за атомното оръжие?

и на думите му не може да се вярва. Сигурен съм, че през 2018 ще се кандидатира отново. Сценарият - отначало ще се подърпа малко, после всички ще му се молят със сълзи на очи и той благосклонно ще се съглси да участва в изборите за да ги спечели. От всички заобикалящи го малоумни блюдолизци и бездарници той е най-качественият. Великият капитан Путин води уверено Русия по пътя на СССР. Много жалко.

Къде е Плевнелиев, идолът на платената соросоидна с.ан, да оригне, че само със солидарност се борят терористите!А, виж Путин им го намекна!

Каза ти или заедно я направихте?

След като ми каза това Ким Сен Ир аз избухнах в смях! Защо се смееш? - попита ме учуден Ким. Нали аз ти я дадох! Отвърнах му през смеха си аз! Хаааа ха ха

На Путин само Ким и Асад му останаха.След време ще си чуди къде да ги крие от любовта на сънародниците им.Ако не ги скрие-ще стане като Саддам,Муамар и останалите.

лошо, много лошо Седларов! ако още тогава я беше фърлил над европата сега немаше да сме токова зле и поне 1 милион с повече щехме да сме! много сте мекушави! ша требе да ви затегнем гайките даааааааааааа.........!

ЕТО МАЛКО НОВИНИ И ОТ УКРОПИЯ (УТОПИЯ): - 2-МА УКРАЙНСКИ ГРАНИЧАРИ БИЛИ АРЕСТУВАНИ - ОТИШЛИ НА БАНЯ В РУСКОТО СЕЛО ОТТАТЪК ГРАНИЦАТА - 2-МА ЕНОТИ (РАКУНИ) ОТ УКРАИНСКИ ЦИРК ВЛЕЗЛИ В СЕЛСКИ МАГАЗИН , ОПРАСКАЛИ ВЕЧЕРТА КОЛБАСИ , ВОДКА И Т.Н ЗА НАД 45 000 ГРИВНИ - НАД 1000 ДОЛАРА , ОДРАСКАЛИ КРАКА НА МАГАЗИНЕРКАТА НА СУТРИНТА И ВЕЧЕ 3-ТИ ДЕН ИЗТРЕЗНЯВАТ ... И НЕ УЧАСТВАТ В ПРЕСТАВЛЕНИЯТА .... МЕНИДЖЪРА НА ЦИРКА ЗАЯВИЛ "ЗНАЕХ ЧЕ МАЙМУНАТА Е АЛКОХОЛИЧКА , НО ЕНОТИТЕ ДОСЕГА НЕ БЯХА СЕ НАТРЯСКВАЛИ " ... КАТО РУСКА КОМЕДИЯ СА ТИЯ НОВИНИ :)))

Не е зле да се прегледаш при психиатър. Може и ветеринарен...

Откачалка. Абе я кажи ти днес в САЩ ли си или в Сусурлево ?

Действително селска работа да копираш новини от Москва без връзка с реалността в България поне отдалечено. И стилът е като на "Работническо дело" - много думи, смисъл няма, понятията са изчезнали.

Пък имам атомна бомба у гащите си!!!

КРАЛЯ НА САУДИТСКА АРАБИЯ ДНЕСКА БИЕ ЧЕЛОТО НА КИЛИМЧЕТО В КРЕМЪЛ ПРЕД ДЕДО ИВАН :)))) .... И МАДУРО БИЛ ТАМ :))

еиии, антифриз, няма ли да се спреш наи-сетне!?

на чичо путин май само ким му остана - да си другаруват и да си мечтаят заедно.

ВЪПРОС ОТ ПУТИН ОТ ДНЕС : - БИХТЕ ЛИ СИ КУПИЛИ ЕЛЕКТРО -АВТОМОБИЛ ОТГОВОР : - ЗАЩО НЕ , В РУСИЯ НЕ КАРАМЕ САМО ТКАЧАНКИ И ТАНКОВЕ :))

Путлерастите ще се насерат, ако не се кандидатира.

МНОГО ВАЖНО ТОВА КОЕТО КАЗАЛ ПУТИН ПРЕЛИ 17год. Сигупно хляба ше стане оше утре по евтин ! а това че рускмие ВКС попаднаха с милимитрова точност точно в букера на ИДИЛ и именно тогава когато всичкото им рук-во било там (12 лидери убити и 50 по малки шесттирки са при св петър - алелуя)не се пише при нас - счакаме нареждане отгоре (пи добре ще от небето )

ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ НЯКОЛКО ПЪТИ ОЖИВЯВАТ ТЕЗИ ДЕТ С ХИРУРГИЧЕСКА ТОЧНОСТ ЦЕЛЯТ ТА ЗАТОВА НЯМА КОЙ ДА ПОДСКАЧА ОТ КЕФОСВЕН ПЛАТЕНИТЕ КЛАКЬОРИ РУБЛАДЖИИ

От 2001г. досега са изминали 16 години, а докъде е стигнала С.Корея в развитието си само един Господ знае, след като на 17 септември т.г. президентът на Ploughshares Fund заяви пред американското списание Дифенс уан: "Не, не можем да свалим севернокорейските ракети" ("No, We Cannot Shoot Down North Korea's Missiles", BY JOE CIRINCIONE, SEPTEMBER 17, 2017, Defense One), с което всъщност отговаря утвърдително на въпроса на Джошуа Полак от публикацията в Гардиън от 5 септември т.г., озаглавена "Защо САЩ не свалиха севернокорейската ракета? Може би не можаха" ("Why didn't the US shoot down North Korea's missile? Maybe it couldn't", Joshua Pollack, Tuesday 5 September 2017 14.06 BST, The Guardian), а пък френският Алтер енфо категорично заключава: "Никой не може да прехване балистичните ракети на Ким Чен Ун" ("Personne ne peut intercepter les missiles balistiques de Kim Jong-un", 23 Septembre 2017, Alter Info), така че краварите ще си останат само със заплахите, пък и без това вече никой не ги ебава, освен наш'те и европейските им политически слугувници.

ЗАТОВА ЩЕ МУ ГИ ГРЪМНАТ ОЩЕ В СИЛОЗИТЕ;)

Четете чуждите новини, нашите не отразяват истината, а подбират това, което ще се хареса на господарите им.

Ами ето една,от извора: Король Саудовской Аравии Сальман бен Абдель Азиз аль Сауд прибыл с первым за всю историю российско-саудовских отношений визитом в Москву...

чакай малко бе! тоя не беше ли от лошите? да не вземе да обреже путин или медведев? или и двамата, не дай Бог

Така е, селяк! След като Путин наду шушоните на краварите в Сирия с техните умерени и неумерени канибали и озапти и вкара в пътя анкарския фес, дойде ред и на саудитските чаршафи. На опашката са европейските и наш'те политически чучела, ама и техният ред не е далече, още повече че в Германия вече трета година реват на тумби по улиците "Меркел нах Сибийрен, Путин нах Берлин"!

Между другото,при Путин няма празно,ей! Днес в Москва е пристигнал на специално посещение н.в. Краля на Саудитска Арабия ,и се очаква той да остане в Москва до 7 октомври!!! Отбелязва се,че това е ПЪРВОТО ПОСЕЩЕНИЕ НА САУДИТСКИ КРАЛ в Русия в цялата история на руско-саудитските отношения! Кралят ще има срещи освен с Путин,с Медведев и др. високопоставени руски служители,като се очаква да бъдат подписани много договори в областта на инвестициите,транспорта,енергетиката и др. А най-вече ми направи впечатление уточнението,че придружаващия краля саудитски екип, наброява около хиляда човека!!!-:) Викам колко ли хотела са резервирали и с колко ли самолета са пристигнали-:)))

а като се срещнат Путин и Мадуро, още по-малко празно има, ей! Някак си ..много точно си прилягат :)

Чичко Путин, вие като разбрахте ,че чичко Ким има атомна бомба през 2001 до 2017 какво направихте? Само се страхувахте ли?

От страх спонсорира Ким и с ракети, за да има как да стреля по Япония

1.Руски ракети на с.Корея на са продавани. 2.С.Корея не стреля по Япония.

Никой не е забелязал Путин да се страхува -мести си го от единия на другия-:) Едни други пълнят гащите,въпреки,че са далечко от Корея-:)))

Защо Путин го казва сега...Защо не каза,какво му е споделил северно корейският лидер преди 17 години?Можеше сега да е по - спокойно за съседите на сев.Корея.Все едно Турция ,въоръжена до зъби с ядрени фишеци ,насочени към Нас. Какво ще кажете ,как се чувстват съседите на севернокорейците ..? Питам и отговор не търся.

Много хитро и далновидно изказване на Г-н президента на военно-галактическите сили. Другаря Ким трябва да се подпомага в битката му срещу световния враг на интернационала

хемороидите!

На Обонго или на мигрантите ислямисти?:)

Велик човек, който ще помогне за обединяването на всички православни славяни. МЪЛЧЕТЕ ПРОДАЖНИЦИ - ЩЕ ДОЙДЕ НАРОДНИЯ СЪД !

В главата ти направо Съветсктата армия е обявила най-после война на България Путин засега е обединил Украйна, ама срещу себе си и срешу Русия

Да- фашизоидната част на Украйна. Онази част която през войната беше на страната на Хитлер. А иначе американските дебели гъзове много се кефят, че православни се бият едни срещу други и правят всичко възможно да насърчават това включително чрез купуване на продажници като теб ! Потомци на фашистите. НО СКОРО ПАК ЩЕ ИМА НАРОДЕН СЪД !

тъпи, не знам чий брат си, и коя ти е сестра, ама в България няма славяни, а в россия пък , и да е имало някога, са ги изтрепали на иван грозния опричниките! които са пропуснали те, ги е изтрепал лично пьотр едно, а успелите да се укрият някак си, са ги довършили сталин и берия! славяните, тъпи, живеят в словения, словакия, полша,сърбия.

От тия които казваш 100 % православни братя славяни- единствено в Сърбия

УБИТО Е РЪКОВОДСВОТО НА ИДИЛ А НИ Е ПИШИМ ПРОСТОТИИ - И ТОВА Е ДОК-ВО ЗА НАЙ СИЛНАТА АРМИЯ В СВЕТА ЗА СЕГА Е РУСИЯ - С МИЛИМИТРОВА ТОЧНОСТ УНИШТОЖИ ТОВА КОЕТО Е АМЕРИКАНСКО

има снимка и видео на едни двама русские заловени в сирия. от тия, дето уж ги няма там. засега ги показват с глави!

по време на четиримандатното си царуване Путин не е направил нищо добро или за напредъка на РФ - нита във вътрешен, нито в международен план. Единственият му "успех" е, че успя да изолира РФ и да я вкара в три или четири войни, не помня точно. Войни, които не донесоха и не носят нищо добро на РФ. Путин, за да се задържи на върха, е готов да срине всичко около него. Което и прави.

2001 ким казал на путин: аз си имам ядренна бомба!да не си мислиш, че ти ми я продаде??? нееее ! аз сам си я направих!

По логиката на Путин на международен уж форум за енергетика няма лошо да се дискутира политиката с ядрената сила Северна Корея Освен това който има ядрени оръжия, може да си прави каквото иска - логика на Путин

Точно обратното каза Путин, но ти няма откъде да го знаеш... КНДР са се отказали от ядрената си програма, но са били принудени да се върнат към нея, защото западът не е спазил поетите от него ангажименти!

Иван Петров

няма смисъл да му обясняваш

бъркаш! форума не е международен! още много дълго време в раша няма да има международни форуми! първият международен форум ще е чак на погребението на путин!

прав е путин!трябва да се съобразяват, че ким има ядрен арсенал! то и украйна ако не беше си предала ядреният арсенал на раша, сега путин нямаше да си вее байряка нито в донбас, нито в крим!

valentor

ъмчи то др. ким къде бил учил , а ? казват било в Швейцария. Насетне пътищата са 2 : омерзил се е от гнилия капитализъм и не иска чухче да го види; харесъл е и през седмицата е по белия свят , после се прибере , трепне някой велможа/г енерал,помаха на гладните трудещите се от трибунката, подрънка остаряло оръжие, иии хване аероплана и пак по белио свет

въпросът сега е ,кога ким ще се изфука с нея ?

САЩ обяви персонална война на най-големите крадци, и по съвместителство, вождове на Русия, които опиянени от бесните пари, излезлите от питерските бедняшки квартали поискаха и "геополитическо величие" за себе си и за своите династии.

Платени брътвежи.

И той се бълнува за площадите на кьолн..Където са взели неговата анална девственост:)

Хубаво, че не са го изяли канибалите, като в русия.

...както винаги..Putin има убииствена логика и нителект !!!...американските управници стават за смях за сетен пат пред света !!!...американците никога не са се отличавали с бележити дарjaвници !...всички проблеми вав ваншната си политика винаги са решавали от позицiя на силата...а не чрез умела дипломацiя !!!...просто са свикнали да са господарите и света да им се подчинява !

баси, и как точно света им се подчинява, лудо, като са такива задръстеняци!? а русские сте такива умни и дипломати, пък всички бягат от вас като от чумави?

Иди хапни малко, а после пак ни забавлявай...

..питаи "муте Mеркел" ..дали я кефи да и подслушват телефона ...например !...света е пропищял от американска "демокрацiя " !!!...добрата новина е ,че всяко нещо ,което има начало ..има и краи !!!

ай стига бе. А едно треторазрядно актьорче бутна великия СССР. Пък великите държавници на русия я докараха да има по-малък БВП от южна корея.

Путинка, дъртия Ким та е излъгал!!

"...още не съм решил против кого ще се кандидатирам." Путин си назначава и конкурентите.

НИКОЙ и НИКОГА не е доказал, че демокрацията е най- доброто обществено устройство!!!!!!!!!! ВСИЧКИ ЦАРЕ СА БИЛИ ДИКТАТОРИ, но това не пречи на народите да се гордеят с постиженията и завоеванията им!!!!!!!! И ако диктатурата лесно може да се изроди във фашизъм, демокрацията лесно се изражда в анархия!!!!! Тъпи, шибани, платени от американците малоумници и кандидат - обратни!!!!!

Гордеят се тъпаците, които са обучени от тъпи учители по тъпи учебници. Аз не се гордея с масови убийци като "царете" Крум, Симеон и Самуил.

Имат, щото ти си им я дал, или някой тъп съветски боклук преди тебе. И продължавате да снабдявате с ядрени оръжия най-скапаните държави като Иран, щото нормална държава никога няма да се съюзи с тъпото ви племе!

Що си нервен бе? Да не си ял боя? :))

ким е казал: благодаря за атомната бомба ама кагебееца до толкова може да се доближи до истината наистина не му пука кремъл е далече от корея а за руснаците на путин не му пука докато западняците се опитваха да спасяват курск путин се печеше на плажа

Не спираш да бълваш помия. А озапти се малко де. Напиши нещо смислено, интересно ...

Вчера Лавров, днес Путин си правят гавра с каубойците. Но в същото време спец частите им в Сирия елиминират "инструкторите" от краваристан и мъгливият остров юк, които "услужливо" помагат на умерените главорези и които гътнаха руския генерал онзи ден. Ей, хора от краваристан, четете Ото Фон Бисмарк - "руснаците винаги си идват за сметката. Дори и малко да закъснеят ВИНАГИ се връщат за сметката.

Даа, "Къде се намират САЩ, къде е Русия и къде е Северна Корея?" САЩ си мислят, че поради огромното разстояние са недосегаеми и в шизофренната си омраза към граничещата със Северна Корея Русия, предоставиха ядрените технологии на дръпнатите: "...На 16 май 1996, енергийният департамент разрешава на ABB Combustion Engineering Nuclear Systems да достави широка гама технологии и оборудване за проектирането, построяването, оперативното управление и поддръжката на 2 реактора в С. Корея. Енергийният департамент на САЩ отговаря и за ядрените оръжия и знае, че предоставените реактори и технологии могат да се използват за военна ядрена програма...", съобщиха немалко медии, като например френският Резо Волтер на 11 януари 2016г. под заглавие "US-технология в северно-корейската бомба" ("De la technologie US dans la bombe nord-coréenne", 11 JANVIER 2016 Réseau Voltaire). А после командваните от САЩ киевски нацита, които не вършат нищо без краварска благословия: "Успехът на севернокорейските ракети е свързано с украински завод, твърдят следователи" е фрапиращото за някои заглавие на публикация в Ню Йорк Таймс ("North Korea's Missile Success Is Linked to Ukrainian Plant, Investigators Say", By WILLIAM J. BROAD and DAVID E. SANGER, AUG. 14, 2017, The New York Times). И ако някои вярват в случайности, аз не вярвам!

valentor

ти, дааа точно ЛИЧНО ти , виждал ли си САЩ с очите си, или си чул преразкази ?

В случая, както виждате, цитирам западни медии, в т.ч. и New York Times! Ако можете да четете, разбира се, защото от въпроса Ви е ясно, че не можете!

"Още не съм решил против кого ще се кандидатирам на президентските избори догодина" Той милият сам си избира даже кой да се яви срещу него като противник на изборите. Сега усилено му търсели противник, който да бъдела жена от неговата партия. Пълен фарс!

Сега Пути умува с колко да спечели изборите, за да има някаква изненада

Е па тя ваща еврокрава Меркелица също умува, и доде умува взе та спечели! Ай сиктир у полето робе и не се прави на много умен, щот и сам си знаеш, че си просто един тъп чирак.

Щом като е знаел, щом като е обезпокоен, че имат съсед с атомна бомба и щом като не е успял 16 години да води политика , която да ликвидира ядрената програма на Северна Корея, ЗНАЧИ СЕ Е ПРОВАЛИЛ. Писна ми от политици, които да имат рейтинг единствено на базата на добрия ПР. Цялото величие на Путин се дължи на ОБЯСНЕНИЯТА и РАЗЯСНЕНИЯТА какъв гений е. А не на резултатите. Резултатите са нищожни. Същото , но в по-малък мащаб е и нашето недоразумение.

Пропусна бай Тото, мидо :)))

Този диктатор е време да спази руската конституция иначе сатрапа няма да свърши нормално.

Кое негово нарушение визираш??????

Визирам,че се гаври с мужиците и ще си стои на сатрапския пост повече от Сталин. Увеличи един мандат на 7 г. и др. диващини при тази мизерия, 64% от мужиците са на социални помощи,които и тях в регионите им ги крадат. Бая милиарди е залебил а се пррави,че има само комуналка,която му купиха немците при напускане на ГДР в качеството му на н-к на културния дом в Лайпциг и за Руски пляски.

Има едно тлъсто говедо в София което ходи с фанелка с щатското знаме и жадно гледа като пребозало дали ще направи впечатление-ННННЕ ,една лелка на години с Калашник :"най доброто оръжие в Света" обра точките.

Ехххххххх, Володя, Володя...Истински политик и отличен държавник си ти! Народа те убича, приятелите ти те уважават, а враговете ти се страхуват от тебе! Пращаш ги по бързата порцедура, на свиждане с Аллах или Бог! А защо Бог ни наказа нас българите с европедалската ГРОБарска паплач..И с Боко Тиквата..това вече никой не знае!

"Народа те убича"...ха.ха.ха Научи първо българския език!!!!! Бе пенделсон..ха.ха

Докато държи цената на водката ниска народа ще го обича. Володя добре познава руската душица

Впрочем отговора на полу-риторичното ти въпросче се съдържа в думичката "убича"... Понимайш?

А теб обичат да те клЪтят..капиш?:)