Коментари - Путин и Щайнмайер: Трудности в отношенията, но не и в застой | Днес.dir.bg

Путин и Щайнмайер: Трудности в отношенията, но не и в застой

Президентите на Русия и на Германия Владимир Путин и Франк-Валтер Щайнмайер констатираха готовност да работят за развитието на отношенията между двете страни.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Щайнмайер: Трудности в отношенията, но не и в застой | Днес.dir.bg

Коментари

не мога едно нещо да разбера.Германия и запада враг на Русия,все я "изолират" а в БМВ построи 3-ти завод там,мерцедес строи втори завд ,като в самата Германия им остана по един.Чета Блумбърг там пише-от началото на годинат германските инвеститори наляли в Русия 16,8 млрд.евро, за 6 месеца.Заради руското ембарго върху Германия в хран.сеткор-немски фирми построили общо 6 завода от началото на тази година по различни региони и купува /забележета/само руско месо -телешко и говеждо и с това произвеждат на място колбаси и т.н. и т.н. Абе голяма изолация беше.

Манги брат, манги. Зае.и го това с изолацията. Всичко друго е прах в очите.

Построола била Германия три завода на БМВ ама друг път!А спазва ли Германия санкциите наложени на руски граждани и руски фирми?Спазва ги разбира се!Лъжите за някакви германски инвестициш са поредни путлераски просташки лъжи!Наскоро имаше пак скандал между Сименс и руска фирма която наруши ембаргото за Кримнаш!

Бай Ставри

Ниновс лъгс че видиш ли, Мерцедес строял завод в Москва, а ние спазваме санкциите. Не било Мерцедрс, а компа ията Даймлер-Рус, която е на Путин и още 2006 год е купила лиценза на Мерцедес модел 95-та. Да си го строят завода и стария Мерцедес

американската финансово- аналитична компания Булмъбръг много лъже.Иначе санкиците си останаха ама за балъците като БГ за медиите и селските кръчмари по мегданите.И др.иска да каже Булмбърг: точно заради руските санкиции/не западните/ срещу Германия ,германският бизне прехвърля пари и инвестиции в Русия.Не иска явно да изтърве.

На някои им се иска да е лошо, много лошо да бъде в Русия. Но уви, Русия влиза в списъка на най-големите икономики в света, хората там живеят съвсем нормално, градовете им се разкрасяват, Русия е първа в света по производство на пшеница, експорт на продуктите на Ай Ти изпреварва оръжейния, икономиката им в растеж след кризата, която впрочем не по-малка и в Европа, строи се Кримски мост - уникален строеж на века, хората там добре образовани, настроени оптимистично и патриотично, невъзможно да се преброи и други позитивни процеси в Русия,тъй като размерите й мащабни да не говорим за военната мощ на Русия, която видяхме в Сирия и от която се страхува силната американска армия и генералите й.

ха ха ха а. ненормални путиноиди с промити мозъци. какви ИТ в русия

Как какви ИТ-та бе ? Тия дето назначиха Тръмпи за президент !

Нещо конкретно, злобно селяндурче, да кажеш за Русия освен пияни псувни от завист, Ти да не си в кръчма, че да псуваш на посоки на пияна глава.Проличава колко не можеш да кажеш нещо свястно, което го има наистина.

ами купете и вие един 'дмитрии донски' с 200 ядрени боjни глави на борда и бате няма да се отърве от международно политическо внимание. руснаците са си диви и трябва да се държат под око.

" Изолираната " Русия не спират да я посещават.Малко държави са останали които не идвали там.

Никой не ходи при Тръмпи, всички значими световни лидери предпочитат Москва. Глупакът Тръмп ще обедини целият свят против САЩ. Той за това е назначен за президент

при г-н тръмп няма защо да се ходи. там е демокрация и във военно отношение нещата са прозрачни. но при русия е тъмна индия.

демокрация в САЩ -буахахахахахахаха хихихихиххихи хахахахахаа.Сега кажи и една свобода на словото и едно благоденствие и да умориш хората от смях.

Американците се провалиха с добива на шистов газ. Това го осъзнаха даже Полша и прибалтийските държавички, които започнаха да строят газови терминали на Балтийско море. Сега си изчисляват загубите. За Германия бе ясно, че руският газ няма алтернатива и продължава с изграждането на Северен поток 2. Въпреки американските заплахи за санкции и други американски глупости

Това са единна Европа и добри отношения на Германия и Русия

Половината депутати на Бундестага са за всестранно подновяване на връзките с Русия. Другата половина се колебаят под американски натиск, заплашвани с бъдещи американски санкции. Меркел едва удържа положението, подложена на тежки критики от индустриалци, производители и търговци. Германия няма друга алтернатива, освен подобряване отношенията с Русия

Меркел удържа единствено "положението: подчинение на щатските юди защото, както всеки канцлер на окупираната Германия, има т.нар. канцлерси договор за безпрекословно подчинение на щатските евреи и изпълняване на разпорежданията им. Точно тези разпореждания са в основата на тъпия ѝ лаф "ще се справим" относно нашествието на мигранти и ислямизацията на Европа. Просто изпълняват плана "Калерги".

наел си се с непосилна задача да обясняваш на КГБ-агент нещата от живота.

Някой от вас, многознайковци, ходил ли е в СССР някога? А в Русия скоро? Едва ли!Четете и мислете преди да говорите или пишете!!!!

Политика , Икономика не тика ! Миналата седмица дойдоха 11 представители на Германската Икономически гиганти ! Този десант има закрита среща с Владимир Путин в Кремъл , какво е решено не се знае , но общо казано весели са били така казват Журналистите когато са излизали от разговора ! Те дойдоха да кажат че са недоволни от Санкциите ! И тази седмица Германския Външен министър ! Всичко е решено ще бойкотират Санкциите срещу Русия и ще открият нова страница в Германо - Руските Икономически отношения ! А нашите Помияри , както бяха Подлоги такива и останаха , а за Екатерина Захариева имам една дума , Тъпа Калинка и желая всичко най- лошо !

бро..Германците обичат загряващите напитки.

Джуджето се чуди откъде да получи малко международно внимание. Руската Педерация е в голяма изолация.

Джуджи въшливи, Северен поток 2 продължава да се строи

ви такова едно малко джудже, направо ви разплака, ха ха ха

Вашлив Соросоид , при Путин идват всички които искат да променят нещо в Политиката на Държавата си ! Такива тъпи гарги като теб , за пари ще злобеят ! Путин е Велик , а ти си Гюбре Соросоидно !

имали, "отворени" рани, особенно, присъединяването на Kрим?????? A, присъеденяването на източна германия със мирното разрешаване на Pусия, е вече "затворена" рана!!;))

И какво е общото между тях?

Общото е, че както източно-германците искаха и се присъединиха към Германия, така и руснаците от Крим искаха и се присъединиха към Русия.

ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНО Е ДА ПРЕГОВАРЯТ ЗА ВЛИЗАНЕ НА РУСИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ... ОТ ПУТИН ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА !!! А ЗАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ИМ ДАДАТ ПРАВО НА СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ В ЕВРОПА, ДА НИ ДОЙДАТ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ГЛАДНИ РУСКИНИ НА КРАКА-ЩЕ СТАНЕ ''СЕКСЪТ И ГРАДЪТ'''...:):):) АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА ВЛИЗАНЕТО НА РУСИЯ В СЪЮЗА...:):)

половин милион жилища изкупиха в България бе Козяшки просяко. Кипър, Гърция, Дубай, Ница, Крушевел. Какви гладни рускини сънуваш тъпунгер еврогейски, след като ще те направят за смях и ще ти вържат панделки на оная работа гол на улицата. боклук

Точно така глупако прост, но богатите руснаци, а не бедняците кремълски или американски подлоги като теб-ти можеш да си купиш баничка на пазара в Бургас с твоите единствени 2 лева в джоба на ден които ти дава Сорос, или тия от козяк...или тия от кремъл...

Руснаците са добре финансово , щом идват по два пъти на почивка у нас , зиме и лято ! Така че не се прави на болен мозък като Плевналиев ! Ти и много други ще питате защо идват тук , защото е безопасно , няма мюсюлмански камикадзета и сме Православна страна и безопасни пътища !

Въпреки,че загуби войната Германия има три пъти по добър БВП от Русия и по-добра икономика.За сравнение между териториите и населението не може да става и дума.

Германия и Япония не издържат армии от 1945 г. досега. те са окупирани държави и американски колонии, каквито сме и ние, с тази разлика, че при нас ,чрез продажници ликвидираха икономиката на 75% и 25% приватизация. Направи го ИКостов. Виденов отказа и боклуците за по 70 ДМ скачаха и крещяха Кой не скача е червен. сега задниците им пасат трева от глад.

Какво стана с пропадналата и изолираната Русия ? Саудитският крал отиде на крак при Путин с целия си антураж, политически икономически и военен.Даже с наследника си. Я проверете какви сделки са сключени в Москва. Бай Дончо им игра кючеци и танц със саби и излъга света че е сключил сделка за 600 млрддолара , а договорът е за 30 млрд. Щайнмайер също на крак при Путин. Шиптърите го вкараха от 2 ката на Европа и на нас с Косово и западните свине квичат адски за Крим и Каталуния. ще квичат и за Италия и пр. и пр. Прогнилите американски кочини ЕС и НАТО просто се разпадат, след като огломни пазари като Британските излязоха от ЕС.къде ще инвестират свинете ? В САЩ, В Китай, В Африка. могат само в Русия и затова се кланят на Путин.Европа е руска периферияу нищо повече.

Путинягата май ще рабере по трудния начин, че или ще се маха от Украйна и ще връща Крим и ще има разбирателство и бизнес с ЕС, или ще има все по-задълбочаваща се криза и политически проблеми в рашка. А за Америка изобщо да не споменавам.

Тя Украйна иска при него, не той нея.

Като му спре кранчето с парите и Путин ще види тогава какво е застой !!! Американците много не ги санкционират, но тия засанкционират ли ги, руснаците ще пърдят на плъхове и червеи - защото 90% от руската икономика е зависима от тях !!!

Нещо тая работа с кранчето не се връзва с това, което правят немците напоследък. Май вместо да го врътват в посока, обратна на часовника, те го въртят точно обратно. Строят си "заводчета", не цехчета за рециклиране на гуми и накладки за спирачки, инвестират милиарди, не някакви стотинки, като у нас например, просто защото усещат възможната голяма печалба. Доста големи немски компании го правят и ще продължават да го правят, щото по техните разбирания, икономиката не е инструмент за налагане на политика, пък и на руснаците е трудно, ако не и невъзможно, да им наложиш да играят по твойта свирка...

ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНО Е ДА ПРЕГОВАРЯТ ЗА ВЛИЗАНЕ НА РУСИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ... ОТ ПУТИН ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА !!! А ЗАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ИМ ДАДАТ ПРАВО НА СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ В ЕВРОПА, ДА НИ ДОЙДАТ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ГЛАДНИ РУСКИНИ НА КРАКА-ЩЕ СТАНЕ ''СЕКСЪТ И ГРАДЪТ'''...:):):)

А замисляш ли се , какво би станало с германската икономика, ако спре кранчето с парите на Путин. Май толкова сложни неща не можеш да мислиш.

Започват да се забелязват наченки на разум у западните политици. Е, скромничко, но все пак разум. Започнаха да схващат, че посоката, която им се задава от отвъд океана води до пропаст и че по-разумно е да си добре с руснаците, отколкото да са ти врагове. Е, ще мине още малко време и всички ще се усетят, че взаимното сътрудничеството с Русия, може да носи само ползи. Всички тези развити западни икономики имат нужда от суровини, които у тях за почти изчерпани, а на изток все още има в големи количества. Пък и право да си говорим, Русия е доста голям и доста "гладен" пазар за стоките им, така че...

Tочно така, а наша основна цел е - да ги накараме и те да започна да употребява Боярищник и да има автомати Боярка24 и по техните еврогейски улици! Да видим тогава ще се присмиват ли, че ние русснаците статисически умираме основно от алкохолизъм и средната продължителност на живота на мъжете е с 20 години по-малка от тази на еврогейците!

Имаш предвид гладен народ, който плаща с най-сигурната валута на света, бояриш ???

Боярищникът е за собствена консумация, драги! Никой не го базари като средство за размяна. Ако ще плащат с течности, могат спокойно да го правят с по-благородни питиета, като водка например, от която произвеждат толкова, че да залеят Европа, че и отатък...

Това униформата баце е най - големия позор за един мъж.

съпоставка :::::::::: абстрахирам се от всичко и каквото и да е било в случая между Щайнмайер и путин! не ме интересува какво са говорели но ............дали може български политически задник , от която и да е партия, да отиде и да говори с путин закаквото и да е било, дори за изкопуване на български домати и краставици за руския вътрешен пазар ...... кура му янко... нали...??? за никъв чеп неставаме , менежмента и националните интереси куцат като куцо магаре. да ви имам парламентарните постове....

След такива византийски фрази не можах да разбера чий го е търсил при Путин германският Президент. Между другото 70% от германците не знаят кой им е президент

Обясняват на Путьо едно и също 100 път. Ега вдене.

Отишъл е да се моли на Путин за СП 2.

Швабата е дошъл в Москва само да иска нещо, едва ли ше се е домъкнал само да каже на Путин здрасти.

Може да е решил и той да мол и за руско гражданство, като педофила Берлускони или оня трезвеник Депардьо

Газ до дупка отзад и всичко ще приключи доволно и за двете страни

каквито и трудности да има в отношенията, малко газ винаги може да ги прочисти ..

Шило

Мдааа, наиграха се и пак се върнаха на конструктивни позиции.

От добри отношения м/у Русия и Германия най много се страхува САЩ-да не се обединят немските технологии с ресурсите на Русия.Такава комбинация щяла да бъде непобедима.САЩ искат слаба Европа.Видеото "Изгледайте го и без коментар"-там е казано всичко,за глобалната политика на САЩ

Нива +БМВ?

Шило

Що не? БМВ с проходимостта на Нива. Страхотно!

абре владко! нали ти казахме да не се заиграваш с с такива, бе! забрави ли, а? Я се хванете с Кимчо и разбомбете европата така че камък върху камък да не остане от нея! поправи грешката на слабия тенекиен сталин, който подари толкоз земя на атлантите!

Какво да им обясняваш - един велик пълководец е казал ''прост народ - бедна държава''... само безпаричието ще ги вразуми комунягите...приятен обяд ви желая...

Пръдльо, ти бил ли си в Москва бе??? Или в Русия??? Тъпанар!

А бил ли си в Мордовия? Москва не е цяла русия.

В Москва или в Русия? Щото има ОГРОМНА разлика- изцяло за сметка на безпощадно ограбваните Сибирски колонии.

Седи бе, къде тръгна? Стана ти кофти, че никой не те взима на сериозно ли? Споко, не се нерви. Отпусни малко, вече заработи надницата за вечерта и може да си купиш ГМО сандвич.

Хайль Путлер!

Миналата седмица огромна делегация от най-крупните немски бизнесмени говори лично с Путин на среща в Кремъл. Това бе скрито в нашите медии. Дори и в тази статия са написани само общи приказки за случилото се на срещата. Четета сайта на президента на руската федерация. Там са написани и стенограмите от разговорите. Докато ние спазваме санкции, Германия богатее.

Дори и Световното, бойкотирахме...

Аз

Футболът е такава една игра, в която 22ма гонят една топка, а накрая побеждава Германия. Световната политика в момента е друга една игра, в която сума народ умнее, преговаря или се стреля, а на края става каквото Путин е казал. Това е положението...

Тука съм съгласна вече...

Единствената 'игра' от значение за Путин е тази с цените на нефта и газа, където така си остана изигран. Вече и пропагандата му съвсем се задъхва с оптимистичното тълкуване на реалната икономическа ситуация в Русия.

прост беше, прост си и остана:) Къде и кога нещо е станало, както Путин е казал, бе клети умствен инвалиде?:)) Дай един единствен пример поне...едничък:)))

Аз

Сирия. Украйна. САЩ.

Путиняга сънува ,дрът чокан сладко разтрива.Борящник пак ще налива.

Русия е зависима от Германия икономически - 90 % от търговията им е с тях, но говориме във военно отношение !! Нищо чудно тази техническа нация да стане пак в един миг стотици пъти по-могъща във военно отношение и то само за едно деноношие. Независимо дали ще е от германци от паралелен свят или от германци от дълбокият космос, човек винаги трябва да има едно наум. Нищо лично просто изказвам мнение и хипотези...По същият начин руснаците са били сигурни и през 1941 година че са всемогъщи...Добре че американците им спасиха задниците от пълно унищожение...

Гола вода си, троле некадърен. Колкото и да обикаляш нощните теми с това, или онова именце.

Не знам на какво викате трол ама германците изринаха Русия със земята наопаки чак до Москва заедно с 30 милиона жертви руснаци, а наскоро /преди 10-15 години/ им пращаха на руснаците влакове с ХРАНИТЕЛНИ помощи...

Абе, в Карлуково нямате ли си вечерен час? Айде хапчетата и марш да спиш, че след малко ризката без ръкави.

.... тези се кълнат в добри отношения, взаимна необходимост и интереси.... ние се кълнем, че руснаците са ни най-големия враг, нещем газ, петрол, самолети..... а чакаме краварите да ни оправят като отворят 5-6 бази на черното море..... Ех простаци...и.... прости....и. плевньов, къдрава Сю, перукатя менчев...и..последователи....разкрачената мърла-външен. Как няма кой да ви свети маслото бе идиоти...и...и. Пак сте изхвърлени зад борда, жалко за простия народ дето са го повлекли катастрофи и наводнения вместо да ви отнесе вас в ЧЕРНОТО МОРЕ дето тъй реве от мъка за вас. Камък на шията и от краварски кораб в най-дълбокото.... Какво ви е виновен народеца да го продаваре за десет долара на глава.... влечуги.....

"Мисля, че ние сме единни в мнението, че настоящото положение на нещата не може и не трябва да ни удовлетворява", каза Щайнмайер. Той констатира, че отношенията между Русия и Германия са все още далеч от нормалните, защото все още има "отворени рани и неразрешени въпроси, преди всичко касаещи --->присъединяването

"Мисля, че ние сме единни в мнението, че настоящото положение на нещата не може и не трябва да ни удовлетворява", каза Щайнмайер. Той констатира, че отношенията между Русия и Германия са все още далеч от нормалните, защото все още има "отворени рани и неразрешени въпроси, преди всичко касаещи >присъединяването< на Крим и конфликта в Източна Украйна, които продължават бъдат бреме за нашите отношения". А къде е думата -АНЕКСИЯ, че не разбрах, или нещо се е изменило?}:-)))

пито платено брато.........

СЛЕД ВСВ, ГЕРМАНИЯ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА БЪДЕ ПРОТИВНИК НА РУСИЯ. КРИМ И ДОНБАС БИЛИ ПРОБЛЕМА. БОЛИ ГИ ОНАЯ РАБОТА ЗА ТОВА НЕМЦИТЕ. ЗА ТЯХ НАЙ ВАЖНОТО СИ ОСТАВА БИЗНЕСА С ТАЯ ОГРОМНА СТРАНА.АМА КАКВО ДА ПРАВЯТ, КАТО СА СИ ДАЛИ Г..А И ТЕ ПОД НАЕМ.

Русия е зависима от Германия икономически - 90 % от търговията им е с тях, но говориме във военно отношение !! Нищо чудно тази техническа нация да стане пак в един миг стотици пъти по-могъща във военно отношение и то само за едно деноношие. Независимо дали ще е от германци от паралелен свят или от германци от дълбокият космос, човек винаги трябва да има едно наум. Нищо лично просто изказвам мнение и хипотези...По същият начин руснаците са били сигурни и през 1941 година че са всемогъщи...Добре че американците им спасиха задниците от пълно унищожение...

Ники

Валя, явно здравата си прекалил(а) със спиртните напитки за да пишеш подобни глупости. Въобще не са се имали за всемогъщи, а напротив товарищ Сталин глупаво е вярвал, че Хитлер ще спазва подписаните споразумения. Многократно е бил предупреждаван, че ще бъде нападнат и по диктаторски е отхвърлял тази достоверна информация. И до момента старателно се укрива фактът, че след началото на войната няколко дни Сталин е бил абсолютно неадекватен и нещата се поемат мъжествено от подчинениете му.

Ники

Тоя фриц забрави ли, че е победена държавата му и не разбирам какво го засягат Крим и Донбас. Да се радва на глупака Горбачов и пияницата Елцин, че му върнаха ГДР.

Дали е победа и с цената на какво -германците изринаха Русия със земята наопаки чак до Москва заедно с 30 милиона жертви руснаци. Не бих казал че е точно победа, а и наскоро /преди 10-15 години им пращаха на руснаците влакове с ХРАНИТЕЛНИ помощи/...

Все някой друг е виновен че съветската армия е била водена от мизантропи и некадърници презиращи собствените си войници: 'Солдат не жалеть! бабы новых нарожают" Г.К.Жуков

Тия не бяха ли в люта война, и не се ли избиха преди време или се бъркам нещо....

Ники

Бяха Валя и до момента има скрита ненавист между тях. Немците се страхуват много от руснаците и това ще бъде вероятно завинаги. Има защо, защото за 6 години живот сред руснаци разбрах какви затаени националисти и расисти са и то при социализма. Само към нас и още малцина бяха изключително позитивни, но след глупостите сътворени от нашите тъпи политици може и нас да са ни намразили. Касае младите. Старите все още ни обичат.

Аре, почвайте да се пцуете бе!

Щайнмайер е отишъл на крака в Москва. Путин не е отишъл в Германия. Германия повдига въпроса за уреждане на отношенията, не Русия. Германия моли и иска нещо, което сама е оплела, притисната от САЩ. Няма какви отношения да се поправят, с Германия никой не може да е приятел. С Германия може само да се търгува. Ако ще търгуват, да заповядат. Ако не, не. Русия ще се справи и без тях.

отношенията не били добри и трябвало да се оправят... но очакват Путин да отстъпи. Да, ама не!

а и защо да отстъпва? Обграден е плътно от ПРО, само да мръдне от Крим и там ще стане същото...то това е и болката на запада...

Паисий

нападението е най-добрата отбрана! )))))))

Коментари - Путин и Щайнмайер: Трудности в отношенията, но не и в застой | Днес.dir.bg

Путин и Щайнмайер: Трудности в отношенията, но не и в застой

Президентите на Русия и на Германия Владимир Путин и Франк-Валтер Щайнмайер констатираха готовност да работят за развитието на отношенията между двете страни.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Щайнмайер: Трудности в отношенията, но не и в застой | Днес.dir.bg

Коментари

не мога едно нещо да разбера.Германия и запада враг на Русия,все я "изолират" а в БМВ построи 3-ти завод там,мерцедес строи втори завд ,като в самата Германия им остана по един.Чета Блумбърг там пише-от началото на годинат германските инвеститори наляли в Русия 16,8 млрд.евро, за 6 месеца.Заради руското ембарго върху Германия в хран.сеткор-немски фирми построили общо 6 завода от началото на тази година по различни региони и купува /забележета/само руско месо -телешко и говеждо и с това произвеждат на място колбаси и т.н. и т.н. Абе голяма изолация беше.

Манги брат, манги. Зае.и го това с изолацията. Всичко друго е прах в очите.

Построола била Германия три завода на БМВ ама друг път!А спазва ли Германия санкциите наложени на руски граждани и руски фирми?Спазва ги разбира се!Лъжите за някакви германски инвестициш са поредни путлераски просташки лъжи!Наскоро имаше пак скандал между Сименс и руска фирма която наруши ембаргото за Кримнаш!

Бай Ставри

Ниновс лъгс че видиш ли, Мерцедес строял завод в Москва, а ние спазваме санкциите. Не било Мерцедрс, а компа ията Даймлер-Рус, която е на Путин и още 2006 год е купила лиценза на Мерцедес модел 95-та. Да си го строят завода и стария Мерцедес

американската финансово- аналитична компания Булмъбръг много лъже.Иначе санкиците си останаха ама за балъците като БГ за медиите и селските кръчмари по мегданите.И др.иска да каже Булмбърг: точно заради руските санкиции/не западните/ срещу Германия ,германският бизне прехвърля пари и инвестиции в Русия.Не иска явно да изтърве.

На някои им се иска да е лошо, много лошо да бъде в Русия. Но уви, Русия влиза в списъка на най-големите икономики в света, хората там живеят съвсем нормално, градовете им се разкрасяват, Русия е първа в света по производство на пшеница, експорт на продуктите на Ай Ти изпреварва оръжейния, икономиката им в растеж след кризата, която впрочем не по-малка и в Европа, строи се Кримски мост - уникален строеж на века, хората там добре образовани, настроени оптимистично и патриотично, невъзможно да се преброи и други позитивни процеси в Русия,тъй като размерите й мащабни да не говорим за военната мощ на Русия, която видяхме в Сирия и от която се страхува силната американска армия и генералите й.

ха ха ха а. ненормални путиноиди с промити мозъци. какви ИТ в русия

Как какви ИТ-та бе ? Тия дето назначиха Тръмпи за президент !

Нещо конкретно, злобно селяндурче, да кажеш за Русия освен пияни псувни от завист, Ти да не си в кръчма, че да псуваш на посоки на пияна глава.Проличава колко не можеш да кажеш нещо свястно, което го има наистина.

ами купете и вие един 'дмитрии донски' с 200 ядрени боjни глави на борда и бате няма да се отърве от международно политическо внимание. руснаците са си диви и трябва да се държат под око.

" Изолираната " Русия не спират да я посещават.Малко държави са останали които не идвали там.

Никой не ходи при Тръмпи, всички значими световни лидери предпочитат Москва. Глупакът Тръмп ще обедини целият свят против САЩ. Той за това е назначен за президент

при г-н тръмп няма защо да се ходи. там е демокрация и във военно отношение нещата са прозрачни. но при русия е тъмна индия.

демокрация в САЩ -буахахахахахахаха хихихихиххихи хахахахахаа.Сега кажи и една свобода на словото и едно благоденствие и да умориш хората от смях.

Американците се провалиха с добива на шистов газ. Това го осъзнаха даже Полша и прибалтийските държавички, които започнаха да строят газови терминали на Балтийско море. Сега си изчисляват загубите. За Германия бе ясно, че руският газ няма алтернатива и продължава с изграждането на Северен поток 2. Въпреки американските заплахи за санкции и други американски глупости

Това са единна Европа и добри отношения на Германия и Русия

Половината депутати на Бундестага са за всестранно подновяване на връзките с Русия. Другата половина се колебаят под американски натиск, заплашвани с бъдещи американски санкции. Меркел едва удържа положението, подложена на тежки критики от индустриалци, производители и търговци. Германия няма друга алтернатива, освен подобряване отношенията с Русия

Меркел удържа единствено "положението: подчинение на щатските юди защото, както всеки канцлер на окупираната Германия, има т.нар. канцлерси договор за безпрекословно подчинение на щатските евреи и изпълняване на разпорежданията им. Точно тези разпореждания са в основата на тъпия ѝ лаф "ще се справим" относно нашествието на мигранти и ислямизацията на Европа. Просто изпълняват плана "Калерги".

наел си се с непосилна задача да обясняваш на КГБ-агент нещата от живота.

Някой от вас, многознайковци, ходил ли е в СССР някога? А в Русия скоро? Едва ли!Четете и мислете преди да говорите или пишете!!!!

Политика , Икономика не тика ! Миналата седмица дойдоха 11 представители на Германската Икономически гиганти ! Този десант има закрита среща с Владимир Путин в Кремъл , какво е решено не се знае , но общо казано весели са били така казват Журналистите когато са излизали от разговора ! Те дойдоха да кажат че са недоволни от Санкциите ! И тази седмица Германския Външен министър ! Всичко е решено ще бойкотират Санкциите срещу Русия и ще открият нова страница в Германо - Руските Икономически отношения ! А нашите Помияри , както бяха Подлоги такива и останаха , а за Екатерина Захариева имам една дума , Тъпа Калинка и желая всичко най- лошо !

бро..Германците обичат загряващите напитки.

Джуджето се чуди откъде да получи малко международно внимание. Руската Педерация е в голяма изолация.

Джуджи въшливи, Северен поток 2 продължава да се строи

ви такова едно малко джудже, направо ви разплака, ха ха ха

Вашлив Соросоид , при Путин идват всички които искат да променят нещо в Политиката на Държавата си ! Такива тъпи гарги като теб , за пари ще злобеят ! Путин е Велик , а ти си Гюбре Соросоидно !

имали, "отворени" рани, особенно, присъединяването на Kрим?????? A, присъеденяването на източна германия със мирното разрешаване на Pусия, е вече "затворена" рана!!;))

И какво е общото между тях?

Общото е, че както източно-германците искаха и се присъединиха към Германия, така и руснаците от Крим искаха и се присъединиха към Русия.

ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНО Е ДА ПРЕГОВАРЯТ ЗА ВЛИЗАНЕ НА РУСИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ... ОТ ПУТИН ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА !!! А ЗАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ИМ ДАДАТ ПРАВО НА СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ В ЕВРОПА, ДА НИ ДОЙДАТ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ГЛАДНИ РУСКИНИ НА КРАКА-ЩЕ СТАНЕ ''СЕКСЪТ И ГРАДЪТ'''...:):):) АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА ВЛИЗАНЕТО НА РУСИЯ В СЪЮЗА...:):)

половин милион жилища изкупиха в България бе Козяшки просяко. Кипър, Гърция, Дубай, Ница, Крушевел. Какви гладни рускини сънуваш тъпунгер еврогейски, след като ще те направят за смях и ще ти вържат панделки на оная работа гол на улицата. боклук

Точно така глупако прост, но богатите руснаци, а не бедняците кремълски или американски подлоги като теб-ти можеш да си купиш баничка на пазара в Бургас с твоите единствени 2 лева в джоба на ден които ти дава Сорос, или тия от козяк...или тия от кремъл...

Руснаците са добре финансово , щом идват по два пъти на почивка у нас , зиме и лято ! Така че не се прави на болен мозък като Плевналиев ! Ти и много други ще питате защо идват тук , защото е безопасно , няма мюсюлмански камикадзета и сме Православна страна и безопасни пътища !

Въпреки,че загуби войната Германия има три пъти по добър БВП от Русия и по-добра икономика.За сравнение между териториите и населението не може да става и дума.

Германия и Япония не издържат армии от 1945 г. досега. те са окупирани държави и американски колонии, каквито сме и ние, с тази разлика, че при нас ,чрез продажници ликвидираха икономиката на 75% и 25% приватизация. Направи го ИКостов. Виденов отказа и боклуците за по 70 ДМ скачаха и крещяха Кой не скача е червен. сега задниците им пасат трева от глад.

Какво стана с пропадналата и изолираната Русия ? Саудитският крал отиде на крак при Путин с целия си антураж, политически икономически и военен.Даже с наследника си. Я проверете какви сделки са сключени в Москва. Бай Дончо им игра кючеци и танц със саби и излъга света че е сключил сделка за 600 млрддолара , а договорът е за 30 млрд. Щайнмайер също на крак при Путин. Шиптърите го вкараха от 2 ката на Европа и на нас с Косово и западните свине квичат адски за Крим и Каталуния. ще квичат и за Италия и пр. и пр. Прогнилите американски кочини ЕС и НАТО просто се разпадат, след като огломни пазари като Британските излязоха от ЕС.къде ще инвестират свинете ? В САЩ, В Китай, В Африка. могат само в Русия и затова се кланят на Путин.Европа е руска периферияу нищо повече.

Путинягата май ще рабере по трудния начин, че или ще се маха от Украйна и ще връща Крим и ще има разбирателство и бизнес с ЕС, или ще има все по-задълбочаваща се криза и политически проблеми в рашка. А за Америка изобщо да не споменавам.

Тя Украйна иска при него, не той нея.

Като му спре кранчето с парите и Путин ще види тогава какво е застой !!! Американците много не ги санкционират, но тия засанкционират ли ги, руснаците ще пърдят на плъхове и червеи - защото 90% от руската икономика е зависима от тях !!!

Нещо тая работа с кранчето не се връзва с това, което правят немците напоследък. Май вместо да го врътват в посока, обратна на часовника, те го въртят точно обратно. Строят си "заводчета", не цехчета за рециклиране на гуми и накладки за спирачки, инвестират милиарди, не някакви стотинки, като у нас например, просто защото усещат възможната голяма печалба. Доста големи немски компании го правят и ще продължават да го правят, щото по техните разбирания, икономиката не е инструмент за налагане на политика, пък и на руснаците е трудно, ако не и невъзможно, да им наложиш да играят по твойта свирка...

ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНО Е ДА ПРЕГОВАРЯТ ЗА ВЛИЗАНЕ НА РУСИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ... ОТ ПУТИН ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА !!! А ЗАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ИМ ДАДАТ ПРАВО НА СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ В ЕВРОПА, ДА НИ ДОЙДАТ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ГЛАДНИ РУСКИНИ НА КРАКА-ЩЕ СТАНЕ ''СЕКСЪТ И ГРАДЪТ'''...:):):)

А замисляш ли се , какво би станало с германската икономика, ако спре кранчето с парите на Путин. Май толкова сложни неща не можеш да мислиш.

Започват да се забелязват наченки на разум у западните политици. Е, скромничко, но все пак разум. Започнаха да схващат, че посоката, която им се задава от отвъд океана води до пропаст и че по-разумно е да си добре с руснаците, отколкото да са ти врагове. Е, ще мине още малко време и всички ще се усетят, че взаимното сътрудничеството с Русия, може да носи само ползи. Всички тези развити западни икономики имат нужда от суровини, които у тях за почти изчерпани, а на изток все още има в големи количества. Пък и право да си говорим, Русия е доста голям и доста "гладен" пазар за стоките им, така че...

Tочно така, а наша основна цел е - да ги накараме и те да започна да употребява Боярищник и да има автомати Боярка24 и по техните еврогейски улици! Да видим тогава ще се присмиват ли, че ние русснаците статисически умираме основно от алкохолизъм и средната продължителност на живота на мъжете е с 20 години по-малка от тази на еврогейците!

Имаш предвид гладен народ, който плаща с най-сигурната валута на света, бояриш ???

Боярищникът е за собствена консумация, драги! Никой не го базари като средство за размяна. Ако ще плащат с течности, могат спокойно да го правят с по-благородни питиета, като водка например, от която произвеждат толкова, че да залеят Европа, че и отатък...

Това униформата баце е най - големия позор за един мъж.

съпоставка :::::::::: абстрахирам се от всичко и каквото и да е било в случая между Щайнмайер и путин! не ме интересува какво са говорели но ............дали може български политически задник , от която и да е партия, да отиде и да говори с путин закаквото и да е било, дори за изкопуване на български домати и краставици за руския вътрешен пазар ...... кура му янко... нали...??? за никъв чеп неставаме , менежмента и националните интереси куцат като куцо магаре. да ви имам парламентарните постове....

След такива византийски фрази не можах да разбера чий го е търсил при Путин германският Президент. Между другото 70% от германците не знаят кой им е президент

Обясняват на Путьо едно и също 100 път. Ега вдене.

Отишъл е да се моли на Путин за СП 2.

Швабата е дошъл в Москва само да иска нещо, едва ли ше се е домъкнал само да каже на Путин здрасти.

Може да е решил и той да мол и за руско гражданство, като педофила Берлускони или оня трезвеник Депардьо

Газ до дупка отзад и всичко ще приключи доволно и за двете страни

каквито и трудности да има в отношенията, малко газ винаги може да ги прочисти ..

Шило

Мдааа, наиграха се и пак се върнаха на конструктивни позиции.

От добри отношения м/у Русия и Германия най много се страхува САЩ-да не се обединят немските технологии с ресурсите на Русия.Такава комбинация щяла да бъде непобедима.САЩ искат слаба Европа.Видеото "Изгледайте го и без коментар"-там е казано всичко,за глобалната политика на САЩ

Нива +БМВ?

Шило

Що не? БМВ с проходимостта на Нива. Страхотно!

абре владко! нали ти казахме да не се заиграваш с с такива, бе! забрави ли, а? Я се хванете с Кимчо и разбомбете европата така че камък върху камък да не остане от нея! поправи грешката на слабия тенекиен сталин, който подари толкоз земя на атлантите!

Какво да им обясняваш - един велик пълководец е казал ''прост народ - бедна държава''... само безпаричието ще ги вразуми комунягите...приятен обяд ви желая...

Пръдльо, ти бил ли си в Москва бе??? Или в Русия??? Тъпанар!

А бил ли си в Мордовия? Москва не е цяла русия.

В Москва или в Русия? Щото има ОГРОМНА разлика- изцяло за сметка на безпощадно ограбваните Сибирски колонии.

Седи бе, къде тръгна? Стана ти кофти, че никой не те взима на сериозно ли? Споко, не се нерви. Отпусни малко, вече заработи надницата за вечерта и може да си купиш ГМО сандвич.

Хайль Путлер!

Миналата седмица огромна делегация от най-крупните немски бизнесмени говори лично с Путин на среща в Кремъл. Това бе скрито в нашите медии. Дори и в тази статия са написани само общи приказки за случилото се на срещата. Четета сайта на президента на руската федерация. Там са написани и стенограмите от разговорите. Докато ние спазваме санкции, Германия богатее.

Дори и Световното, бойкотирахме...

Аз

Футболът е такава една игра, в която 22ма гонят една топка, а накрая побеждава Германия. Световната политика в момента е друга една игра, в която сума народ умнее, преговаря или се стреля, а на края става каквото Путин е казал. Това е положението...

Тука съм съгласна вече...

Единствената 'игра' от значение за Путин е тази с цените на нефта и газа, където така си остана изигран. Вече и пропагандата му съвсем се задъхва с оптимистичното тълкуване на реалната икономическа ситуация в Русия.

прост беше, прост си и остана:) Къде и кога нещо е станало, както Путин е казал, бе клети умствен инвалиде?:)) Дай един единствен пример поне...едничък:)))

Аз

Сирия. Украйна. САЩ.

Путиняга сънува ,дрът чокан сладко разтрива.Борящник пак ще налива.

Русия е зависима от Германия икономически - 90 % от търговията им е с тях, но говориме във военно отношение !! Нищо чудно тази техническа нация да стане пак в един миг стотици пъти по-могъща във военно отношение и то само за едно деноношие. Независимо дали ще е от германци от паралелен свят или от германци от дълбокият космос, човек винаги трябва да има едно наум. Нищо лично просто изказвам мнение и хипотези...По същият начин руснаците са били сигурни и през 1941 година че са всемогъщи...Добре че американците им спасиха задниците от пълно унищожение...

Гола вода си, троле некадърен. Колкото и да обикаляш нощните теми с това, или онова именце.

Не знам на какво викате трол ама германците изринаха Русия със земята наопаки чак до Москва заедно с 30 милиона жертви руснаци, а наскоро /преди 10-15 години/ им пращаха на руснаците влакове с ХРАНИТЕЛНИ помощи...

Абе, в Карлуково нямате ли си вечерен час? Айде хапчетата и марш да спиш, че след малко ризката без ръкави.

.... тези се кълнат в добри отношения, взаимна необходимост и интереси.... ние се кълнем, че руснаците са ни най-големия враг, нещем газ, петрол, самолети..... а чакаме краварите да ни оправят като отворят 5-6 бази на черното море..... Ех простаци...и.... прости....и. плевньов, къдрава Сю, перукатя менчев...и..последователи....разкрачената мърла-външен. Как няма кой да ви свети маслото бе идиоти...и...и. Пак сте изхвърлени зад борда, жалко за простия народ дето са го повлекли катастрофи и наводнения вместо да ви отнесе вас в ЧЕРНОТО МОРЕ дето тъй реве от мъка за вас. Камък на шията и от краварски кораб в най-дълбокото.... Какво ви е виновен народеца да го продаваре за десет долара на глава.... влечуги.....

"Мисля, че ние сме единни в мнението, че настоящото положение на нещата не може и не трябва да ни удовлетворява", каза Щайнмайер. Той констатира, че отношенията между Русия и Германия са все още далеч от нормалните, защото все още има "отворени рани и неразрешени въпроси, преди всичко касаещи --->присъединяването

"Мисля, че ние сме единни в мнението, че настоящото положение на нещата не може и не трябва да ни удовлетворява", каза Щайнмайер. Той констатира, че отношенията между Русия и Германия са все още далеч от нормалните, защото все още има "отворени рани и неразрешени въпроси, преди всичко касаещи >присъединяването< на Крим и конфликта в Източна Украйна, които продължават бъдат бреме за нашите отношения". А къде е думата -АНЕКСИЯ, че не разбрах, или нещо се е изменило?}:-)))

пито платено брато.........

СЛЕД ВСВ, ГЕРМАНИЯ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА БЪДЕ ПРОТИВНИК НА РУСИЯ. КРИМ И ДОНБАС БИЛИ ПРОБЛЕМА. БОЛИ ГИ ОНАЯ РАБОТА ЗА ТОВА НЕМЦИТЕ. ЗА ТЯХ НАЙ ВАЖНОТО СИ ОСТАВА БИЗНЕСА С ТАЯ ОГРОМНА СТРАНА.АМА КАКВО ДА ПРАВЯТ, КАТО СА СИ ДАЛИ Г..А И ТЕ ПОД НАЕМ.

Русия е зависима от Германия икономически - 90 % от търговията им е с тях, но говориме във военно отношение !! Нищо чудно тази техническа нация да стане пак в един миг стотици пъти по-могъща във военно отношение и то само за едно деноношие. Независимо дали ще е от германци от паралелен свят или от германци от дълбокият космос, човек винаги трябва да има едно наум. Нищо лично просто изказвам мнение и хипотези...По същият начин руснаците са били сигурни и през 1941 година че са всемогъщи...Добре че американците им спасиха задниците от пълно унищожение...

Ники

Валя, явно здравата си прекалил(а) със спиртните напитки за да пишеш подобни глупости. Въобще не са се имали за всемогъщи, а напротив товарищ Сталин глупаво е вярвал, че Хитлер ще спазва подписаните споразумения. Многократно е бил предупреждаван, че ще бъде нападнат и по диктаторски е отхвърлял тази достоверна информация. И до момента старателно се укрива фактът, че след началото на войната няколко дни Сталин е бил абсолютно неадекватен и нещата се поемат мъжествено от подчинениете му.

Ники

Тоя фриц забрави ли, че е победена държавата му и не разбирам какво го засягат Крим и Донбас. Да се радва на глупака Горбачов и пияницата Елцин, че му върнаха ГДР.

Дали е победа и с цената на какво -германците изринаха Русия със земята наопаки чак до Москва заедно с 30 милиона жертви руснаци. Не бих казал че е точно победа, а и наскоро /преди 10-15 години им пращаха на руснаците влакове с ХРАНИТЕЛНИ помощи/...

Все някой друг е виновен че съветската армия е била водена от мизантропи и некадърници презиращи собствените си войници: 'Солдат не жалеть! бабы новых нарожают" Г.К.Жуков

Тия не бяха ли в люта война, и не се ли избиха преди време или се бъркам нещо....

Ники

Бяха Валя и до момента има скрита ненавист между тях. Немците се страхуват много от руснаците и това ще бъде вероятно завинаги. Има защо, защото за 6 години живот сред руснаци разбрах какви затаени националисти и расисти са и то при социализма. Само към нас и още малцина бяха изключително позитивни, но след глупостите сътворени от нашите тъпи политици може и нас да са ни намразили. Касае младите. Старите все още ни обичат.

Аре, почвайте да се пцуете бе!

Щайнмайер е отишъл на крака в Москва. Путин не е отишъл в Германия. Германия повдига въпроса за уреждане на отношенията, не Русия. Германия моли и иска нещо, което сама е оплела, притисната от САЩ. Няма какви отношения да се поправят, с Германия никой не може да е приятел. С Германия може само да се търгува. Ако ще търгуват, да заповядат. Ако не, не. Русия ще се справи и без тях.

отношенията не били добри и трябвало да се оправят... но очакват Путин да отстъпи. Да, ама не!

а и защо да отстъпва? Обграден е плътно от ПРО, само да мръдне от Крим и там ще стане същото...то това е и болката на запада...

Паисий

нападението е най-добрата отбрана! )))))))