Коментари - Путин определи експлозията като терористичен атентат | dnes.dir.bg
назад

Путин определи експлозията като терористичен атентат

Президентът на Руската федерация Владимир Путин определи експлозията в мол в Санкт Петербург за терористичен атентат, съобщи РИА Новости.

Обратно в новината

Коментари - Путин определи експлозията като терористичен атентат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

200 грама тротил, жертви няма! Май ми намирисва, че е организиран по заповед отгоре от тези дето в Рязань бяха заложили в едно мазе 5-6 чувала "рязанска захар"! Имитация на дейност преди изборите, хванати няма и няма да има!

Что делать? Първо ще освобождаваме заложниците и ще трепем терористите или ще трепем терористите и тогава ще освобождаваме заложниците.А може би ще трепем наред,няма разлика кой терорист,кой заложник.Като в Беслан и театъра в Москва.Малко газ и неть терористи... и заложници.Все в порядке и по путиновски. и кагебейски.Това са факти на който и господ мълчи.

По принцип, заложниците всъщност са потенциални терористи! Така, че по-добре е да се ликвидират превантивно заедно с действителните терористи!

Никъде в статията не се говори за заложници. Такива няма. Има избухнала бомба и ранени хора.

диктатор и самодържец е издигнат в култ като Йосиф Висарионович Сталин.Скоро и Путин ще се нареди до Сталин,Мао Цзе Дун,Пол Пот,Хитлер,Мусолини,Пиночет,Кадафи,Саддам Хюсеин и други световни диктатори.

а за приятеля му от детските години Владимир Мутку дир-а мълчи кАт тапир.

и кръв да акате ,нищо няма да промените ,надявам се от злоба да пукнете скоро... един файтон мекерета сте ,без вас ще си живеем по добре

кой говори за злоба :))) "пукнете скоро" Абе путарак малък.... по-спокойно... не се надувай... каПутин е господар на Русия.... ти нали не си руснак?!? какво се пиняш за чужд господар?

Името Путин ,ви кара да скимтите от злоба и да виете като бесни псета ,това е музика за ушите на 90% от БЪЛГАРИТЕ

Имат си истински мъж,а ние отново си имаме борисоф

Малеее... каПутин казал, че било терористичен атентат..... мнгУ имИн... ние така и не се досетихме. Добре, че беше дир-а да ни информира.

Ботокс на дъжд...

И за какво им завиждаш? Ако зад Путин не стоеше ядрената мощ на СССР, на думите му никой нямаше да обръща внимание! Един български клоун - Жорж Ганчев, щеше да го сложи в малкия си джоб! "Хич не ми говорете за онова малкото момченце!"

ВБА

....ретроградния....

А Вие, като си нямаме Путин, Сергея ли предпочитате?!

На 11септ2001г червените главорези се хилеха и радваха на 3000 убити от терористите невинни хора. Сега тези изроди,ЗАЩО НЕ СЕ РАДВАТ??????? ГОСПОД ДА ПРОСТИ ВСИЧКИТЕ НЕВИННИ ХОРА ЗАГИНАЛИ ПРИ АТЕНТАТИ.. ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ГЛАВОРЕЗИ, ГОСПОД БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ

ИдиотСКИ коментар !

з000 убити от цру...

5000 кой ще даде повече?

Доколкото си спомням Корни си беше ваша СеДеСарка, как стана така, че я кичите с такива красиви епитети??

Абе за Корни верно, ама тя какво общо има с публикацията? Е, може, ако имате предвид че подчинените й гласуваха резолюцията за прием на ислямистките джихадисти в Европа, ама не се безпокойте, Русия ще се справи и с терористите, а и с тия негодници: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. Где Россия, там победа!

Дори обикновенната човешка съпричастност към жертвите и пострадалите в атентата в Санкт Петербург,тук мурзилажа го превръща в лицимирие,крокодилски сълзи и фалшът като втора природа.А ти,бе многознайко,съпричастен ли си към българите,избити и дадени на прасетата в Белене от други"българи или те били фашисти,щото разказвали вицове срещу комунистите.Знам,че веднага ще бъде изкаран аргумента със избитити партизани.За твоя изненадан,аз съм съпричастен към избитите млади партизани,все ученици,студенти,младежи,млади работници от 12 год до 23 год.Събрани с голям зор от "партийните функционери" на БКП-то и пратени в горите,голи,боси,без храна и оръжие и принудени да нападат мандри и за да не умрат от глад и превърнали ги в най-обикновинни обирджии в името на светлото бъдеще... комунизма.Избиха младите и зелените идеалисти и подведени,а партийните функционери се охранваха в нелегалните квартири и явки и ги хрантутеха,та на 09.09.1944 г. да излязат от дупките си и се запознаят със партизаните.Няма такава партия в България със такава кървава и антинародна политика.

Това добре ...само целта трябва да въведеш-вашингтон.

А ДА НЕ ИСКАТЕ КОШНИЦИ С ЦВЕТЯ ДА ИМ ПОДНАСЯТ.

Явно икономиката им закъсва, наближават избори и вадят от килера изтърканите си номера, които пак ще пробутат на гламавата си обоярошна популация.

"Резервният фонд" на Рашата е изчерпан, съобщи оня ден министър Силуанов пред ТАСС. А виж, във "Фонда за национално благосъстояние" има още нещичко- към 4% от ВВП. След което... ЧНГ, евразийци ;)))

Те ликвидират обаче на място, не само терористите, а и заложниците, както в училището в Беслан и в театъра в Москва

ИД се върна по родните места и явно и е скучно.

Ами да! Днес Кабул, другата седмица Ню Йорк, пътуването е дълго!

Путин не се нуждае от доверието на протестърската завера у нас. Такава злоба би убила и мамут, затова у нас нищо положително не се случва.

От затвор се нуждае Путин,а Русия от нормално управление

гаси лампата и го лапаи.....

Хибридната война срещу Русия не е спирала дори по времето на Елцин. Война без жертви няма. Леенето на крокодилски сълзи за пострадалите руски граждани няма нищо общо със съчувствието към пострадалите и техните близки. Просто напомня факта, че освен крокодилите, има хора, за които фалшът е втора природа.

Браво кюлхане.Ти надмина и Орлин Орлинов със своята "Ода за СССР".Бегай до Президентството и на" Посерано" 20" да те потупат по рамото и ти кажат"Дерзай,другарююю".

Sm3hurk0

".. бандитите да се ликвидират на място" Правилното решение !

да си гениален, за да определиш един взрив в МОЛ като терористичен акт. Хвала на вожда! Ето на мен например не би ми хрумнало, бих си помислил, че някой лош хулиган, изключен от Путинския комсомол за прекомерна употреба на алкохол или течност за чистачки, е хвърлил пиратка под влияние на упадъчната западна култура и еврогейските ценности. Впрочем, това МОЛ не ми звучи нито православно, нито патриотично. По-правилно е да се каже ГОСРОССУНИВЕРМАГ, нали така, другари?

то не може само събарянето на губещи небостъргачи да се обявява за тероризъм! И после да взривиш целия свят, ползвайки това оправдание.

Пак подпукахме негрите, а?

Путин дава много толерантни съвети. Терористите трябва да бъдат унищожавани още преди да са извършили взривове. Сомо по подозрение за участие в подобна организация трябва да бъдат издирвани и отстрелвани като бесни кучета.

Има на света страна със столица Москва със хора чесни и добри а не гербажийски будали. Таз великолепна страна на първо място в цялата земя се ръководи от мъдрец велик който я брани като истински войник. Със изкрените си слова той се възправя срещу злото в света бичува европа и саш и не се потдава на сороски шантаж. Към всичките дрисни носещи на рамене тикви вместо глави Отгатнете кой е тоз велик човек името ще се носи от век на век.... Целий български народ влачи герберстки хомот спомня си за песента преди 26 лета. ний живеехме задружно и пари не ни бяха нужни времето не мож да върнеш и в миналото да се завърнеш. Имам си силен брат той на гордост е богат от москва ви гледа строго вази, гербажийски подлоги. Всички умни хора по света благославят путин в песента и се молят към нас да прелети и от герп ПФ АБВ да ни усвободи. Цяла българия не спи От гнусните западни лажи Които умния изкарват луд, а силния дамгосват като темерут .... да ходят всички да ловят паламут. В душите ни огън гори от преверзни сороски уйдурми безпокоиме се за мира който само Путин държи кат гълъб в ръка. Той ще ни дари с топлота. И гербажийте не спят тях сърцата ги болят че времето им отминава Путин ще ги натика в вечна забрава и ще ги прогони от тъдява//. Нека всички запалим свещ за Путин наш великий вожд който с своя духовен нож брани човешлата свобода която запада зариха с гнусни лайна. Хора спете спокойно в свойте легла и възхвалявайте Путин в песента че той мисли за нас неотложно и следи бъдещето ни тревожно и ще се бори да не е толкова сложно. Забележка/ Изразът да ходят всички да ловят паламут съм употребил в преносно значение,, което значи да ходят на майната си с извенение.

да анализирам написаното в стихове. Аз съм седнал на бордюра И си драпам... коляното. После скочих в саламура и си намокрих.. краката. (Саламурата не беше достатъчно, за да ми се получи римата, съжалявам).

A?Ко речи?А хапчетата пи ли си сутринта?Недей така бе човек.Психиатричните рецепти трябва да се спазват.Иначе току виж пак те вързали с коланите...

Всичко мнооо убаво, но настоящата политическа и парламентарна мафия трябва сами да ликвидираме, а не наготово да чакаме. В БГ има все още честни и умни хора, които биха могли да оглавят държавата. Да поставиш бивш престъпник ночело на държавата и да си мислиш, че ще се справи с останалите престъпници е все едно да сложиш вълк да ти пази овцете, защото знаел бил навиците на останалите вълци.

Паси

Ама,че неграмотник!

пострадалите руски граждани,които няма да имат спокойствие в,след тупащите се в гърдите Путя и кремълците от "победата" в Сирия.Те останалите живи джихадисти от ИДИЛ, за съжаление,че се скриха из Европата,,наводниха и големите градове на "победителката"Русия".А чеченците,дагестанците,от бившите азиатски съветски републики,основен контингент на ИДИЛ,се върнаха по родните си места и не е проблем да се пръснат из "широка страна моя родная".Жалко,жалко за и без това нещастния руски народ.Сега ги чакат атентати и,убити и ранени,обикновенни мъже,жени,деца,а император Путя и царедворците са се скрили зад високите кремълски стени и създават постоянно напрежение и в страната си и в света.

пиши за 11 септември.

жалко за 4-ти км.и докторите дето са ти пропуснали хаповете за днес.Буахахахахаа

Е как народа да не го харесва човека в прав текст го казва, майната и на толерастията, важно е да бъдат избити теористите без капка милост, в името на народа и Русия

Вова, в теб ни е надеждата,Америка и западните меки китки работа не вършат, те отглеждат терористи и ги въоръжават!

80% от руснаците.Ама то и Сталин го искаха 100% от руснаците,пък той се оказа най-големия убиец на собствения си народ след Мао Дзе Дун и Хитлер.

Прав си, Сталин изтрепа "комисарите" на Ленин и чуждите интереси останаха без ръчички в Русия. Как няма да го плюете? Гледай ситуацията в САЩ, радвай се и пиши за нея, за индианците, за негрите... За Русия не се грижи.

И Троцки и неговите мекерета изтрепа, те бяха дори повече от лениновите и финансирани от Рокфелер (САЩ)

Леле,леле... Само да се появи лика на вожда и коментарите заваляват.Ма много го обичат тоз човечец.Сега остава и прави да ставате като му видите снимката и ще ви призная.А тоз атентат идва точно навреме(предизборно време).Колко удобно...

Копи пейст от Америка!

виден представител на 80%-соросоид!!!

Хахахахахаха, Аллах ми е свидетел, че ще се пръсна от смях, ще се задавя от хумор, не мога да спра! Благодаря Ви, г-н Путин , за невероятно веселата масковско-кремльовская, предизборна шега , страхотно чувство за хумор имате, базирано на параноично-дивашкото ви чувство за многоценност. Значи 3 безобидни фойерверки са атентат във вашите монголоидо-дръпнати, размито-синкаво-сиви, малки очички? Не вярвах, че ще доживея това масковско падение. Какво става с разюздано-нафирканите руснаци? Кой ги зомбира? Не се и съмнявам, че в затънтените изостанало-профанизирани колиби и пещери от пустинно-изостаналия Сибир отново ще подкупват невежо-неуките руснаци за победата на Жужо с 3 кила Боярщник, 2 кила Водка и 1 кг руский квас, а за капак ще им подхвърлят плащали по 5 рублей и 50 капеек на калпак. Ама какво ли се учудвам. Рассия открай време е била едно ориенталско сборище и вертеп на пропаднали елементи и долни щения. Каква култура - някакви си некадърно алкохолизирани композиторчета като гея Чайковски писали в пияно състояние долнопробни балети, на които дрогираното "висше руско общество" се е друсало и въргаляло по салоните на пропадналите им дворци, вонящи на урина, пот и похот, под фалшивия съпровод на западнали руски цигани с почупени окарини с 3 разхлабени струни по тях! Русия може само да се гордее, че гражданите на една силно развита икономика като Турция благоволят да посещават западналите ѝ градове. Със сигурност никой друг няма да хукне към мухлясали градове като Масква - без никаква култура, с паянтови стари сгради и нащърбени фасади, с въргалящи се дрогирани рускини, с криви, мръсни, оакани улици-клозети, където търкалящи се полухора пикаят необезпокоявани! А по-добре изобщо да не си отварям устата за грозния и неприветлив Ленинград със замърсената от фекалии река Нева, където измрялата риба, нагълтала се с изпражнения, плува с опнати нагоре шкембета за ужас и потрес на туристите. Никой от Турция няма да стъпи там!!! Срам и позор!!!

ти, нормален ли си! Или само се правиш!

Ако никой не ти е казвал досега ,че си пълен идиот то да си го знаеш......стои си в насраната Турция и потърси добър психиатър,ама много добър

Що бе?Падишаха Ердоган е в тесни интимно-политически връзки с императора Путин.Нищо че от време-навреме му гътва някой аероплан.Що да не ходят у Русията турците?Все пак и двамата им лидери виждат в мокрите си сънища империи.И се събуждат изпразнени...

такива безобидни фойерверки

мемед,расте ли пишката...

че това е мелиха

Путин не е толерантен.

няма и да бъде,не му и трябва!!!!!

Бай Тошо беше Демократичен - При терористичен акт имаше Закон да се залавят терористите ЖИВИ .Същото беше и при Убийство на Хора . ДС им осигуряваше справедлив съдебен процес , съдеха ги максимум на 10 години строг затвор с право на помилване .Итересното беше че ги пращаха в Белене и случайно ги застрелваха при бягство . Днес Наследници на Убийци и Терористи взима Пенсии ,има го в НОИ като отчет - още плащаме за Престъпници Пенсии .

Аз не разбрах от статията бандитите терористи дали са руснаци , сириици ли , афганистанци ли .. ли какви са? Иначе няма лошо - съд и да ги осъдят на смърт

Твърдо съм "за" да се действа решително срещу такива изроди. Само че ако скоро има 3-4-5 убити, как ще се докаже, че те са били терористите?

по магазините да се пуснат спални за трима в изпълнение на инициативата "Путин между нас". Почти всеки ден се наслаждаваме на благия му лик от всякакви сайтове и телевизии, време е напълно да го приемем между нас. Та той е толкова висок и чаровен човек! И очите му едни такива добри, умилих се!

Я вижте в Китай какво правят с престъпниците или терористите. Има в нета доста материал за това. А Китай вече стана най-силната държава в света. Защо ли?

Правилно вика Вода, мъртвото Джоба си Джон е доброто Джоба си Джо. Факт.!

това е правосъдие линч на място! Как няма гласуваш за такъв човек! Той, Маджара се хубави хора не еурогейове.

С терористите трябва да се действа демократично. Задължително се залавят живи, за да се проследи цялата мрежа. И не вярвайте на шпионските романи - в действителност няма корави шпиони - на третия ден си изпяват всичко, даже неща, дето не знаят. После следва някоя трудова злополука или опит за бягство. В крайна сметка трябва да има послание към следващите желаещи. "Искате да умрете за Аллах, Господ, Идея и т.н.?! ОК, ще ви помогнем."

Не знам къде ще намерите такъв велик сатрап, като ритне камбаната джуджето и го балсамирате православно до Ленин.

боко тиквата, какви прекрасни "качества" той има и още колко пъти ще го избирате?

Когато чичко ВОВА говори така, да очакваме някой да се самоубие в съветскта тюрма.

да се ликвидират на място" само така ного паплач се навъди на тоя свет еи...

РУСИЯ Е УНИКАЛНА СТРАНА, КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА. ЗА ТОВА Е НУЖЕН И СВОЙ СОБСТВЕН, УНИКАЛЕН МЕТОД НА УПРАВЛЕНИЕ. ТОВА ЗНАЧИ СИЛНА ЦЕНТРАЛНА ВЛАСТ. ЗА КОЕТО Е НУЖНА СИЛНА ЛИЧНОСТ. ЗА НАСЛЕДНИК НА ПУТИН БЕШЕ ОПРЕДЕЛЕН СТЕПАШИН, САМО ЧЕ ТОЙ НЕ БЕШЕ ОДОБРЕН. БЕШЕ ПРЕКАЛЕНО МЕК И ИНТЕЛИГЕНТЕН. ЗА ТОВА ПЪК ПУТИН СЕ ОКАЗА ТОЧНИЯТ ЧОВЕК. ТОЙ Е УВАЖАВАН В ЦЕЛИЯТ СВЯТ. ЖАЛКО Е, ЧЕ ТОЧНО БАЛГАРИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПИШАТ СРЕЩУ НЕГО. РУСКИЯТ НАРОД ГО ПОДКРЕПЯ - НЯМА КАК ЕДИН ТАКЪВ НАРОД ДА Е ГЛУПАВ ИЛИ ЗАБЛУДЕН. МНОГО И СЕ ИСКА НА ЗАПАД ЕДИН НОВ ГОРБАЧОВ, НО ТОЯ ПЪТ ЩЕ ИМ СЕ РАЗМИНЕ. ПУТИН ФОР ЕВЪР.

Заглавия в ДИР.БГ Dec 15, 2017 "Предотвратен терористичен акт в Санкт Петербург" Dec 20, 2017 "Путин: Руските служби са осуетили 60 терористични нападения" Dec 28, 2017 "Русия се оАка до уши в лъжите си за "осуетени" атентати"

а стига бе. Браво на бог Путин УРРАААААААААААА. Ашкулсум.

От ЦРУ този път се изложиха с терористите !

да бе. За един пропуснаха да им кажат и КГБто се изложиха като кифладжии точно преди изборите за крал на Русия.

И днеска ни озариха с новина за и светлия лик на Бащицата на прогресивното човечество. Е, ако не на цялото човечество, то поне на най-добрата част от него - Венецуела, Сирия, Судан, Иран, Северна Корея... Останалите не заслужават такъв титан на прогреса, чутовен лидер, гениален шахматист и световен шампион по джобен тенис, соросоидите му със соросоиди!

Аз се радвам ,че при терористичният акт няма жертви и сериозни поражения.Но въпреки това извършеното е отвратително от която и страна да се погледне.Затова Путин е дал наставление повече церемонии да няма.пленници няма да се вземат-освен в случаите ,когато някой трябва да бъде удавен в тоалетната!?За пример и назидание!

сладкото кокалче, омразници? айде, юриш на хранилката. Жалки сте.

Терористичен, ама колко да е с тези 200 грама ? Не трябва да стават подобни неща нито по време на празници, нито през другите дни. Гадна работа.

"да не се вземат никакви пленници, бандитите да се ликвидират на място"- абсолютно правилно - току виж някой се разприказвал! Все пак избори идват - народът трябва да усеща напрежение, опасност. Следователно ще е нужен и "спасатель" - па кой е по-добър в това от кадърът на КГБ - Путин?

Не може да му се отрече, че е голям стратег. Голям късмет извади Русия с него. Големите държави им трябват силни лидери иначе се разпадат..

Разпадат се само ако са изкуствено създадени със силата на оръжието - Римската империя, Отоманската империя, СССР, Югославия, Чехословакия. Бразилия , Канада и Китай не се разпадат.

малоумник не разрба ли че каквото и говорите, както и да го манипулирате,сучите и изплювате- Путин го искат над 80 % от населениетаЗащо ли?? .Харесва или не това е положението .А вие сивдигайте лозунгитеи мачкайте русия в медиите, фалирайте ги по три пъти на ден и все така вече 10години всеки ден.Въпроса е те да узнаят за това -ама на дали??

Поразително ми приличат на едни други 80%, съгласно определението на Иво Христов. Дали съвпадението на процентите е случайно?

Николае Чаушеско го "искаха" 96% от населението - после ликуваха по площадите след разстрела му - бях там и бях свидетел.

Правилно. За терористите трепане-и плитко заравяне! Путин е на верния път!