Владимир Путин: 95% от стратегическите ядрени сили на Русия са модернизирани

Руският лидер похвали войниците, биещи в Украйна, наричайки ги герои, борещи се за "истината и справедливостта"

Обратно в новината

Коментари - Владимир Путин: 95% от стратегическите ядрени сили на Русия са модернизирани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Русия мачка наред по целия фронт в украйна и напредва плахо на запад. украйна подпомагана от целия запад с всякакви оръжия, бяга панически на запад. Запада е магнит за всички в момента. Управляващите Запада вият неистово и насаждат масова психоза сред хората, вместо да си признаят грешката и алчните си амбиции. .., а па Вие си пишете каквото искате за Русия и си проветрявайте ...

Аййййде още един А-50 с 15 орки при Кабзон!

модернизирани- навили им малко тел и ги модернизирали.

Sm3hurk0

Та за това целия запад цвили на умряло и санкции налага :)

Ту 160 не са нови,а модернизирНаи.Бункерний кролик ,както винаги послъгва.

Застраховка срещу "демократизация"!

да се самовзривят... городст с най-тежкия самолет - голямо,тежко,скъпо,грозно,шумно,енргоемоко и не прави лед - руска машина за лед...

Тези демократични вицове много ли помогнаха при Авдеевка?

Разбирай 5%..

Газ пикаеш.

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

След като се знаели какъв е ефектът на ядрената бомба би ли ми обяснил защо твоите руснаци например са изложили стотици хиляди руски войници на ефекта на ядрените бомби? В повечето случаи войниците са на около километър от ядрената експлозия в най-обикновени окопи дори и без противогази. Бихте ли ми препоръчали книга или някакво друго издание от преди 1944 година описващо подробно ефектите на ядрена експлозия??????

Всичко за Тоцките учения е отдавна известно. Обаче не е иввестно за същите учения в Щатите, защото там много повече хора са вкарани унишлено под въздействието на атомен взрив, и при това без предпазните средства, както са направили руснаците.

Същото е в Англия. Както и почти всяка друга ядрена държава. Въпросът обаче е след като са знаели за ефектите защо са им трябва ли тези експерименти????? Щото нали жалките руски тролове твърдят че всичко се е знаело по това време.

Или че противогаста защитава от радиация тогава да руснаците са имали предпазни средства.

Доста тъпи въпроси задаваш! Това е все едно да питаш защо ЦРУ са провели програмата МКУлтра върху други америкоси!

Само когато пречат на платената руска пропаганда.

Нали знаеш кой най-силно врещи "Дръжте крадеца"! А!

Путлер, ти си срам за Русия! Ах, защо не е жив Сталин, да избомби Пиндостаня!!!! Мачкат Русия десетилетия, всякакви отепки си избърсаха миризливите крака в нея. Бухни два Сармата в Лондон, заличи Берлин! Наглосаксът ще замре в ужас!

....врякаше той, докато отчаяно бягаше от Авдеевка :))

Голяма хвалба няма що.

Боли ме хуйо ,за ядрените сили на ватниците. Напраскайте си ядрените оръжия в задниците, подчовешка сбирщина. Скоро ще станете стъклени човечета. Няма живот на Земята, но няма и Русия. Заслужава си. Слава Украине.

Т.е. колкото остана от Украине. От западната, ха ха ха!

За Хирошима и Нагазаки - "не били знаели" какво щяло да стане. Колко ли скудоумен трябва да си изобщо да споменаваш подобно нещо ! Да убиеш стотици хиляди цивилни (бомбите не са паднали във военни обекти, нали) в два големи града - доста трябва да не "си знаел" !

Дребен факт е, че Япония дори вече е била абдикирала, когато я избомбват, но това са демократични процеси и ценности, така че не може да им се сърдим.

Япония се подготвя да отблъсне американски десант с изпращането на жени и деца срещу американските войници.

И понеже Япония е 'мислила' евентуално да изпрати жени и деца, решиха за по-сигурно да взривят два града с всичко вътре, като така "предпазиха" жените и децата!? Данни от уикипедия: Убити 1 британски; военнопленници 7 холандски и 12 от армията на САЩ Хирошима: 20 000 убити войници и 70 000 – 126 000 убити цивилни Нагасаки: 39 000 – 80 000 убити и най-малко убити 150 войници Общо убити: 129 000 – 226 000

От собствения си народ и да те смятат за национален герой???? Как ти звучи другарю? Щото вашият Сталин направи точно това. Казах ти питай Китай китайците какво са вършили японците с цивилните в Китай. Питай всяка една от бившите социалистически държави както и германците какво са вършили твоите руснаци с цивилните. И само по между другото- много повече японци са загинали при бомбардировки с конвенционални бомби и запалителни бомби. Но това разбира се ти пречи на платената пропаганда. И само по между другото- по онова време няма забрана за използване на ядрено оръжие и не се знае какъв ще е ефектът на ядреното оръжие. Половината от учените например са смятали че няма да избухне.

Петродолара гушне ли букета - гушва го и печатницата ...! И войните по Света спират ...

Руските подлоги това го повтарят вече почти 100 години. Другарю Какво стана със Съветския съюз?

Стана жертва на ЦРУ по изпитаните методи на мръсника Дълес, както много други държави по светам дестабилизирани от американсерите. Поне преди Путин да дойде на власт и да възроди Русия, на която сега посраНАТО и ЕСС не могат да се противопоставят нито военно, нито икономически.

Демек Съветския съюз се управлявал от тъпаци. Същите обучавали Путина.....

Всяка държава има право да се защитава както намери за добре. Ядрените оръжия са чудесни в това да предотвратяват глобани конфликти. В същото време обаче са безполезни в решаването на локални конфликти. Всъщност дори със старият си ядрен арсенал смятам, че Русия беше напълно защитена от евентуални глобални агресори, така, че в глобален план новите ядрени оръжия нищо не променят. От друга гледна точка войната в Украйна освен военни носи икономически щети на Русия с всяка минута която продължава. По какъвто и начин да завърши във всички случай руската икономика ще може да си поеме дъх и да продължи напред. В този смисъл смятам, че всяка стотинка (простете копейка) която руската военна индустрия харчи за нещо което няма да скъси войната в Украйна е изхвърлена. От простички неща като лична екипировка на войника, снаряди, бронетранспортьори, танкове през високоточни ракети и дронове, към всякакви там вундервафе които се рекламираха последните години - Армата, Терминатори, Су57 ... . Просто погледнете реално ситуацията. Супер имаме нови ядрени оръжия! Какво постигнахме с тях? Ами ядрен паритет със САЩ и останалия свят ... ЪЪЪ ... ми то и без тях имахме ядрен паритет със САЩ и останалия свят ... в същото време руският войник мре някъде в Украйна и последната мисъл в ума му е "Аз може тук да загина, обаче съм спокоен за родината, защото имаме ядрен паритет със САЩ и останалия свят!". Мнооооого мотивиращо! . Някак си Русия не прави впечатление да иска да спечели тази война възможно най-бързо и безболезнено за нея. Поне с действията си не го показва.

Написал си смешна смесица между мантра и опорка.....

Че Русия има ядрени оръжия способни Да унищожат поне пет пъти живота на планетата???????? Или че агресията и нападението над Украйна нямат нищо общо със защитата на Русия????? Или че за пореден път Русия е съсипана заради болните амбиции на поредния диктатор????

хахаха ... супер опорка, чувал съм я безброй пъти ... ако не ти се коментира не коментирай, не е задължително.

Ще ти отбележа една сериозна грешка, която допускаш. Русия не иска да дава жертви, затова първо прави на кайма всичко с дронове и артилерия и чак като се убедят, че нищо не шава там, тогава влиза пехотата. Затова и толкова бавно се развива тази война. Те от самото начало си го казаха, че невинната Украйна е била изключително подготвена за този конфликт с окопи и укрепени позиции.

Ще ти отбележа една сериозна грешка, която допускаш. :) Не коментирам какво и как върви войната за Русия. Тя допусна безброй грешки в тази си атака. Нещата можеха да са коренно различни. Не коментирам какво представлява войната там сега. Не това е и смисълът на статията която коментираме. Говорим за новото руско ядрено оръжие. За едни милиарди наляти в него, защото явно не си запознат със структурата на Руския военен бюджет, но около половината от него отива за ядрено оръжие - разработване, производство и поддръжка. . Смисълът на коментара ми е че от гледна точка на националната сигурност на Русия и икономическия и просперитет, на нея са и необходими повече от онова с което както казваш "първо прави на кайма всичко" а именно както сам казваш "дронове и артилерия", а не ядрено оръжие което и така имаше предостатъчно, но не им е необходимо в активният военен конфликт. Споря че вместо да харчи за ядрени ракети, би трябвало да харчи за неща които биха довели до победа в Украйна, например както сам казваш "дронове и артилерия" и не само. Задай си следния въпрос: Да, войната в Украйна е бавна, няма спор за това! Да, украинците са се укрепили подготвили и тн. няма спор! Абсолютно вярно ... НОВИТЕ ЯДРЕНИ РАКЕТИ ЩЕ Я УСКОРЯТ ЛИ КРАЯ НА ВОЙНАТА?

Двубоят е: Новият Многопоюсен Свят срещу Новият Световен Ред ,,.

Ма тя голямата работа! Частни компании кацат на Луната ,той намерил с какво да се хвали.Бунак!

Да ти дам едно адресче,за да дойдеш да ме "пратиш" в Русия ??? Няма да те намери и "Старлинк"-а на Илон Мъск !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В кое мазе в Санкт Петербург се намираш?

ПУТИН налага санкции за САЩ И ЕВРОПА !!! НЯМА да доставя автомобили МОСКВИЧ и да зареждам банките им с рубли !!!!

А що не 100%?

Дето не само заплашваха, ами и ХВЪРЛИХА две атомни бомби над градове с цивилно население?

Първо или не знаеш или умишлено премълчаваш историята на тези хвърлени ядрени бомби. Второ или не знаеш или умишлено премълчаваш че по онова време ядрената бомба се е считала за просто по-мощна бомба. И само по между другото от конвенционални бомбардировки са загинали много повече хора отколкото от тия две ядрени бомби. Не е лесно да си платен трол тия дни нали другарю?

И що не ни я постнеш ИСТИНСКАТА история? А и за бомбардирането на Дрезден да ни повториш.. Щото явно и за там ний нищо не знаем. Нъл само ти си инстината.. И за разораването на една картофена нива.. И за нея може думичка да кажеш..

Така е, прав си, в Дрезден американците са избили дори повече

´´секи селяндур се мисли за велик,че може да повръща по форумите за 20 цента ...

И не е само Дрезден платено руско тролче. И разбира се платената ти пропаганда пропуска колко невинни са избили твоите руснаци нали? Истинската история жалко продажно същество е че същите тия японци са се готвили да хвалят вълни от жени и деца срещу евентуален десант на американците. Въоръжени с тояги и ножове. И никога не са го крили и е известно за всеки интересувал се. С идеята че американците няма да посмеят да стрелят и затова войниците зад жените и децата са щели да избият американците. Да ти припомня нещо за вашите братя от хамас???????? Атомната бомба за онова време е считана просто за една свръх мощна бомба. Не се знае нито за радиацията нито за последващите ефекти. Това също се знае от всеки дето не води платена руска пропаганда. През годините по времето на ядрената надпревара, и руснаци и американци и англичани са изложили хиляди войници на радиационно облъчване за да разберат какви всъщност ефекти има избухването на ядрена бомба. Затова са всичките тези опити. Ей това е истинската история предателю слуга на Русия. Пък можеш да попиташ братята китайци какво са вършили японците в Китай.

Боли ме за путлер и неговите ракети.

Прав си, но от и3раждане не спират да се кефят на подобни дебилни новини ...

Само пълен идиот може да заплашва живота на земята с ядрено оръжие.

Ето защо е редно логично да попитаме - защо ни е свят с пРо33ия ...

Дето не само заплашваха, ами и ХВЪРЛИХА две атомни бомби над градове с цивилно население?

по принцип е така, но кагебистите имат и задължителна дисциплина в която се изучава "отправяне на ядрени заплахи", путин си го е учил като останалите комсомолчета

Английски крал Карл 12 - 17 век "Демокрация е когато банда разбойници управляват армия от идиоти..."

Пак Путин това, Путин онова... А "обективните" ни медии други новинки май нямат за Русия. Например - за надеждата на либерал руснаците Надеждин.. Ами той си пусна отчета за предизборната кампания.. Някакви си къде 30 милиона рубли дорения били неотчетени.. И трябвало да са в сметките по кампанията му. А и подаде иск във Върховния съд срещу изхвърлянето му от изборите. НО!!! На заседанието в съда Надеждин не се явава. И се отказва, че той - бил много изморен след кампанията, взел си семейството и си бил камшика от Русия. При това и сметките му били до шушка опразнени.. Досущ как Волков и Ашурков опразниха сметките на Фонда на Навални. И му пререгистрираха фонда в щата Калифорния. И първата работа - на Волков например, в изказването му за смърта на технио вожд бе да призове руснаците пак да превеждат пари. За тяхната борба срещу Путин, ама от те да я водят от американската територия.. А как виха родните ни медии срещу диктатора Путин... Каква надежда бил Надеждин да стане президент..

Тоя не е нито независим нито опозиция. Избрани лично от другаря Путин.

А що вихте от щастие на фотата как се редат на опашка да му се сбират подписи в чужбина???? И кой тогава е опозиционния кандидат? След като една кандидатка вие я възхвалявахте. А тя пък си призна, че е фалшифицирала първите подписи. И публично поиска партия, която няма кандидат да я турне за свой кандидат?

При диктатура другарю няма никакво значение кой е опозиция. И никой не е ревал за разлика от такива като тебе. Само че Путин се уплаши че дори и неговата кукла ще вземе да събере голям процент.

Втората световна война е война на витлови самолети. Виетнамската война е война с реактивни самолети. Ако не знаеш управлението на витлов и реактивен самолет доста се различават. Проблемът първоначално на американците със руските пилоти- колко е хубаво Как си признавате че всъщност Русия е участвала в тази война- е че американските пилоти разчитат на ракети и далечен бой. Докато руските мигове разчитат на близък бой и оръдия поради липса на качествени ракети. Затова и е създадена академията, където се научават американските пилоти Как да контрират превъзходството на МиГ в близък бой. За пореден път демонстрирате пълната си некомпетентност.

В корейската война са им евали айката на американците. Не им се е варвало какво им причиняват миговете на морално остарелите им таралясници тогава :)

10 руски мига за един американски самолет.... Направо са ги разкостили нали:))))

Товарищ "ние няма да нападаме Украйна" пак се изказал! Добре, ние пак няма да ти повярваме...

То и натуто нямаше да се разширява на изток...

В кой писмен документ да го прочета?

и руските часовници са най-бързи в света!

Войната е война на производство. В момента западът и САЩ са хванати по бели гащи. Малко произвеждат. Изметоха хамбарите, дадоха по десетина танка и млъкнаха. Ха сега да видим кой може да произвежда повече.

Снаряди от Северна Корея. Танкове от гробищата за военни машини. Мдааааа- страхотно производство.

Не се замисляш какво пишеш, нали? Така както си го написал излиза, че Иран и Северна Корея произвеждат повече от колективния запад! Голяма икономическа сила е ЕС, да знаеш!

Затова ли украинската армия използва дронове собствено производство защото целия свят и доставя? И сигурно заради това хората в Северна Корея гладуват. И руските войски се оплакват от недостиг на снаряди бойни машини ракети и така нататък. Само че ако си спомняш ти беше написал за производството в Русия.......

Чакай, че уж целият "цивилизован" свят изпращаше оръжия на Украйна да се бори с агресора, а сега излезе, че всичко сама си е произвела и никой с нищо не ѝ е помогнал? Много сте странни в политкоректната си шизофрения!

Беше преди да свалиш гащите и да налапаш руския..... А сега вече няма чакай- най-много да се прехвърлиш на цигански в панделата.

"Армата" - пълен провал. "Су-57" - пълен провал. Бойни кораби нито се строят, нито има модернизирани стари - започне ли модернизация и следва "инцидент", най-често пожар, който замита следите от "модернизацията". Елементарни балистични ракети - от Северна Корея. Дронове - от Иран. Няма информация дори за успешни дребни проекти, като леки бойни машини или леко стрелково оръжие. Космическата програма - съсипана и пред закриване. Гражданско самолетостроене - почти несъществуващо. Автомобилостроене - на апаратно дишане. Почти нулево производство на домакински уреди и напълно нулево на каквато и да било електроника. Това в общи линии е Русия днес, тези неща могат да се видят от всички. А Путин ни обяснява как ядрените сили, които не могат да се видят от почти никой, са успешно модернизирани почти изцяло?! И ние ей сега започваме да вярваме как всичко в една страна е почти напълно съсипано, но някъде там все пак има едни честни и можещи руснаци, които са модернизирали ядрените сили успешно и напълно. И никъде другаде такива честни и можещи руснаци няма в Русия?!

По кой стандарт са модернизирани? Като модерния танк или като бързите ракети, дето могат да се самонастигнат от бързина? По-ме е страх как ги поддържа в изправност тези бомби отколкото да ги използва.

В момента, ВСУ и Руската Армия са най боеспособните армии в света. Имайки се в предвид обаче че ВСУ се стопява с всеки изминал ден, руската армия ще остане най боеспособната. Поне за 20-30г напред. Нищо лично тука. Просто ще имат най голям реален боен опит който не може да се сравнява с западните армии чийто боен опит за последните 50г е само срещу камилари по чехли и калашници. Подобно е и след ВСВ. По времето на войната във Виетнам, руските пилоти се доказват като ЗНАЧИТЕЛНО по добри от американските. Не защото са руснаци или по умни, а защото много от тях са все още с опит от ВСВ. На базата на това и САЩ прави училището Топ Ган за вдигне качеството на пилотите си след като виждат че руските са по добри. Днеска, американските пилоти са по добри от руските защото имат значително повече опит, а Русия не пуска много самолети в конфликта с Киев. Обратното е вярно в наземната им армия.

Руската армия се е армия , но хората които я ръководят и са начело са абсолютни идиоти . Тези ненормалници ще унищожат света ако на някой болен мозък му хрумне да натисне копчето само защото си е помислил че е Господ .

бая ги разбираш нещата, счетоводен отдел към руската армия ли е тва

воваа, добре, че си ти, че нашите опикани врабчета няма да има на кой да скачат по сутрешните блокове.

И нямаше кой да ти плаща дребни стотинки за простотиите дето ги пишеш.

Нелепое пугало Советского Союза - Ту-160

ще си избият роднините които живеят в загнилия запад- Путин краде крепостните и те му ръкопбляскат. 1. Руският президент В. В. Путин Първата съпруга живее във Франция. Дъщерята Мария е омъжена за холандски бизнесмен Фаасен и живее в Холандия. Дъщеря Катя, съжителстваща с южнокорейския гражданин Йена Джонг-Гу 2. Министър-председател на Руската федерация Дмитрий Медведев Синът Иля живее в САЩ. 3. Министър на външните работи на Руската федерация Сергей В. Лавров Дъщерята Екатерина живее в САЩ. 4. Прес секретар Песков Д.С. Съпругата е гражданка на САЩ. Дъщерята е гражданка на Франция. Синът е британски гражданин. 5. Вицепрезидент на Държавната дума на Руската федерация Железняк. Дъщерята Катрин е в Швейцария. Дъщерята Анастасия е в Лондон. Дъщерята Лиза е в Лондон. 6. Вицепрезидент на Държавната дума А. Жуков. Синът Петя не само живее в Лондон, но и лежи в английски затвор. 7. Дъщерята на Сталин – десетилетия наред живее и умира в САЩ. 8. Синът на Христов е гражданин на САЩ. 9. Къде са дъщерите на Путин? Те не се виждат в Русия. 10. Заместник Пехтин. Със сина си в САЩ. 11. Министър на транспорта на Московска област – Кацива. Със сина в САЩ. 12. Децата на депутата Железняк живеят в Швейцария. 13. Децата на Астахов. Единият във Франция, другият в Англия. 14. Децата и внуците на "главния патриот на Русия" ръководител на Руските железници Владимир Якунин живеят извън страната – в Англия и Швейцария. ... др

дейбиш тоз прогнил запад, просмукал е най-ценните руски кадри и интелегенция

ами ако се наложи... това ще се води и вътрешна чистка

как изчислиха 95% от 5 ядрени бойни глави, само Руснаците си знаят.

Какво постоянно се плашат гаргите с това Ядрено оръжие?!? Ядрена война НЕ може да бъде спечела от Нито една държава по света и ако някой е толкова Прост въобще някога да го използва, другата страна, Без значение коя е би отвърнала незабавно със същото, дори при Тактически ядрен удар по трета държава, чисто и просто защото това е червена линия, която не може да се пресича. Целта на Ядреното оръжие с Ядрената Триада е Ядрено Възпиране, а не Реалния смисъл от Използването му.

Там си е точно използване за възпиране, т.е. не чакаш някой да те нападне. Стреляш ако решиш, че ти се стреля. Руската е само при потвърдено изстрелване срещу руска територия или масово използване на конвенционални оръжие срещу центрове за контрол на руските ядрени сили. Така че, ще си ги ползват като стой та гледай. Тактическите ядрени оръжие са термин от западните военни доктрини. В Русия всички ядрени оръжия са стратегически.

В свръх секретните документи които по случайност ти платения руски трол си чел:))))

не може да не са развили и тактически, как иначе ще нападат съседни държави? Руския войник е убеден че законите му позволяват да напада съседни държави, въпреки че всъщност никъде не го пише това, така са му казали.

Велик !

Силата никога не им е била в Модерно оръжие, тактики и обучение на войниците. Тяхната сила е била в масовите огромни количества изпращани на заколение. Защото нито на руските командири нито на руските управляващи някога им е пукало за руския народ. Повечето от управляващите откровено са мразели собствения си народ. Съмнявам се някой да успее да посочи битка, където руснаците да са загубили по-малко войници от противника.

Това с масовите количества и заколениета са си чиста украинска пропаганда. Я дай един линк където се виждат прословутите месни вълни. Вълна от 8 човека ходещи на разстояние 20-30 метра един от друг не е вълна. Само да знаеш.

Войната в Украйна не е първата война на Русия все пак ако не знаеш. Провери при всяка една война какви масови жертви дават руските войски без значение дали печелят или губят. Специално можеш да обърнеш внимание на битката при бородино например. Или при прохоровка. Това че арестуваш всеки, посмял да говори за руските жертви е повече от достатъчно.

Руският народ отделя от залъка си за оръжейната индустрия, а не за битови нужди. За това не се чудете, защо се крадат тоалетни чинии, перални, тенджери и т.н. Жалка работа...

Ние имаме парадна гвардия. Сега, защо мрънкаме, че няма кой да ни пази, ако Тръмп спечели в САЩ. Нидерландия от 200-300 самолета едно време, сега имат 16, под наем :) ЮК от 300к войници, в момента са 70-80к. За Германия няма да говоря, че там си е комедия.

Вие ревете за няколко милиарда за самолети и за два процента от бвп за армията. Какво ли щеше да бъде ако отделяхме по 20% както при татово време? Или 50% както е в момента в твоята Русия???

бая ги разбираш нещата, да не са те взели на отчет във вътрешната съпротива в нато?

До Гошко, Да, отделят официално 40% от залъка си за армията. Ние почти 2%. Или им е много голям залъка, или почти нищо не остава за ядене на гордия руски народ.

Какъв е смисълът някой да ходи да се фука колко са му модернизирани силите, ако наистина са модернизирани. Да не говорим, че те и немодернизираните си бяха достатъчно смъртоносни. Аз се сещам само за една причина - парите пак са окрадени и сигурно вече профукани, което налага да се разяснява колко всичко е наред и колко успешна модернизация е протекла.

Вожда на Северна Украйна

Ся муй мумента, чи ръждавейкити на Натуту ни бачкат. Натуту стигнали до Москва за 3 дена?

Щом руснаците заговорят за ядрено оръжие, значи са в отчаяно положение, защото това им е последното утешение, че уж били някакъв фактор в света.

Русия = бензиностанция с ракети (Роналд Рейгън)

sawo

А те знаят ли че са модернизирани?

По-важното е соросчетата да не узнаете, че ще ви е кофти...

ти къде си в момента, от мацква ли пишеш ве льольо

sawo

Класически руски трол - не е важно аз да съм добре, важно е вуте да му е зле.

Този дребен ватник от службите ако нямаше ядрено оръжие и газ щеше да си кюти, като пияница под московски мост.

И кога по-точно е говорила твоята Русия? Щото до тука непрекъснато заплашва с ядрен удар а не с ответен удар. Пък не си спомням някой да е заплашвал Русия или още по- любимата ти Северна Корея с ядрен удар. Колкото до модернизацията- видяхме я и на руските кораби и в руската армия. Картечници от втората световна война. Танкове отдавна излезли от употреба. Нищо де вие ще видите като извадим свръхмодерния т-34.

"Руският лидер похвали войниците, биещи в Украйна, наричайки ги герои, борещи се за яхтите и именията на нас в Кремъл."

Едно също от този от както оглави сатрапията. И глупаците го повтарят

Късия пак е прекалил с белото.

Лъжливите овчарчета /Медведев и Путьо/ говорят така и плашат, но бъдете сигурни ,че им се живее и то много им се живее в разкош.

Най-тъпото жуже на нашето време. Да живее България и слава на Америка.

За какво ни е свят в който Русия съществува?