КАТ свали номерата на Владимир Каролев, изтекла му книжката

Катаджии свалиха номерата на личния автомобил на икономиста Владимир Каролев.

Обратно в новината

Коментари - КАТ свали номерата на Владимир Каролев, изтекла му книжката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на полицаите.Най сетне тоя наглец да си получи заслуженото.Противна и отвратителна мутра.

Тая простотия със свалянето на номерата я има само в Гърция.Ние естествено от целия свят ще вземем най-тъпото.Какво общо има изтеклата книжка с номерата на колата?Това показва,че държавата е неспособна да се справи с елементарни неща и вместо ред създава хаос и проблеми.

Какво се случва, когато на едно богато ченге от ДС му спрат автомобила? Става - богато ченге планинар>

......КАТ свали номерата на Владимир Каролев, изтекла му книжката............. , изтекъл му мозъкът, ама дали въобще го имаше?

Всичко е пари, приятели... Този натрапен по медиите досаден и гаден човечец си плаща за тази реклама. Само че не се усеща, че предизвиква омерзение! Толкова неприятно чувство, колкото изпитвам като чета името му и видя нелепия му образ, няма как да коментирам. Защото ще кажа по-цинични думи. Но той ги заслужава!

Е най-тъпият педал. "българолюбец", бетер патриот! Само пради този "трагичен" за страната и света горееописан факт от дебилния редактор! Хората вече няма да могт да спят спокойно, докато не върнат табелите с номерата на този урод- масов "любимец" на свинските телевизии, които не занимават с биг брадъри, ферми, капки вода и кви ли не глупости!

Е, "великият анализатор и на всяка манджа меродия" Каролев този път ме изненада. Очаквах голямата му уста на специалист по всичко да избълва страхотни думички по адрес на КАТ, а той го е приел с чувство за хумор и даже се шегува със себе си- което е направо чудо!!!

Законът важи за всички!!!Каролката се разтичал по телевизиите и рИве че го ощипали. Тези които ямат достъп до телевизиите...изживяват нередовността си този не и рИве ли рИве!?

ОБЩЕСТВОТО И ПРАВИЛАТА. А СЕГА КАКВО Никога НЕДЕЙ да следваш ПРАВИЛА, наложени ОТВЪН. Никое НАЛОЖЕНО правило НЕ може да бъде подходящо за ТЕБ, защото правилата са създадени и наложени от ШЕПА хора, които ИСКАТ винаги да те управляват БЕЗУСЛОВНО, да те заробят завинаги. Наложените ОТВЪН в теб ПРАВИЛА е робство. Никога НЕ подражавай, бъди ВИНАГИ оригинален. Не се превръщай в копие под индиго. Но това е, което се СЛУЧВА по цял свят, навсякъде ВСЕ индигови КОПИЯ. Забрави ВСИЧКО, което са ти КАЗВАЛИ: Това е правилно, а онова е погрешно." Животът НЕ е толкова ФИКСИРАН. Това, което днес е правилно, МОЖЕ утре да е погрешно, а това, което в този момент е погрешно, в следващия МОЖЕ да е правилно. Животът НЕ МОЖЕ да бъде разпределен в категории, НЕ МОЖЕШ толкова ЛЕСНО да му поставиш етикети: Това е правилно, а онова е погрешно." Само глупаците се ОСЛАНЯТ на ГОТОВИ отговори, защото така те няма ЗАЩО да са интелигентни, НЯМА причина за това. Ти ВЕЧЕ знаеш какво е правилно и какво е погрешно, можеш да ЗАПОМНИШ списъка, той НЕ е МНОГО дълъг. Винаги, когато се ДАВАТ заповеди, закони, религии, правила, норми и т.н., от представителни политици и духовници, "представителите" на представителна демокрация като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура), те СЪЗДАВАТ огромни трудности за хората, тъй като още по времето, когато се дават, те ВЕЧЕ са ОСТАРЕЛИ. Животът (РЕАЛНОТО) се движи толкова БЪРЗО, той е ДИНАМИКА, не е статичност. Затова едно нещо МОЖЕ да е правилно в този МОМЕНТ, а да е неправилно в следващия МОМЕНТ. Ти си роден като не-ум. Щом ти си роден като не-ум, значи умът ти е просто един социален ПРОДУКТ. Умът ти НЕ е нещо ЕСТЕСТВЕНО, той е култивиран, умът ти е ИЗКУСТВЕН. Умът ти е МОНТИРАН върху теб от алчни с болни мозъци ШЕПА хора, привилегирован елит и паразит (ЛИДЕР) чрез обществото. Дълбоко вътре в себе си ти си ВСЕ ОЩЕ свободен, МОЖЕШ да излезеш от него. Човекът НИКОГА не може да излезе от природата, но във ВСЕКИ момент, в който ПОЖЕЛАЕ, може да ИЗЛЕЗЕ от това, което е ИЗКУСТВЕНО. Съществуването ПРЕДХОЖДА мисленето, нали.

Тоя Владо Мотиката отдавна е в авангарда на българските дебили, та дори и във авангарда на европейските! Не съм разбрал, а и прочел нещо положително(без значение от кого!) за тоя креслив мазник. Сегашните коментарии са повече от показателни, нали? Само може би уважаваните журналисти, неясно защо, непрекъснато ни тикат тази мотика в полезрението, за да продължава да се пъчи в светлините на прожекторите, този противен индивид не личност! Така е, за да не се чудят медиите защо стават все по-противни на Суверена!

Аре стига с тоз Каролев бе. За една седмица - 10 новини за него. Снимал Гришовица и родителите му, не знам си кво, номерата му свалили, изказал мнение по еди коя си тема ...

ТИ ОБИЧАШ ЧОВЕЧЕСТВОТО, НАЛИ, А СЕГА КАКВО Каква е ПОЛЗАТА от големите коли, от големите къщи, от висшата технология когато НЕ съществува любов. Когато няма покой на ума, какъв е СМИСЪЛЪТ от цялото богатство. Какъв е смисълът от ВИСОКИЯ стандарт на живота, когато ОТСЪСТВА самият живот. Прост факт е, че с ГРУПА хора комуникацията е НЕВЪЗМОЖНА. Защото всъщност групата НЕ СЪЩЕСТВУВА, съществуват САМО индивидите. "Група" е само една дума без РЕАЛНО съдържание. "Група" е името на колективността. Държави или народи, или нации НЕ съществуват, СЪЩЕСТВУВА само отделният човек. Тези които ТВЪРДЯТ, че обичат човечеството, НЕ могат да обичат отделната личност. Те твърдят че обичат държавата, народа, нацията, закона, ЛИДЕРА, космоса без да са в СЪСТОЯНИЕ да обикнат НИТО един реален човек. Да се обича КОНКРЕТЕН човек е трудно. За да обичаш някого трябва да се бориш, да се променяш. Никакъв проблем НЕ е да се обича държавата, народа, нацията, човечеството ЗАЩОТО те НЕ съществуват. Ние сме сами. Истината, красотата, любовта, свободата, демокрацията всички тези ВАЖНИ неща принадлежат ЕДИНСТВЕНО на индивида и САМО той МОЖЕ да ги възприеме.

Ти на всички жени пускаш ръце и ги мляскаш, като по този начин само демонстрираш простащината си.

Пред закона всички трябва да са равни,което за съжаление не винаги е така!

d4

такива като "великия" икономист и професор по всичко Каролев са стотици! но понеже той не слиза от ТВ екраните, е потърпевш... аман от "известни" личности!

Случва се, участник в TV предаване, зает човек...

Това е правилното поведение. Вместо да се вайка и да хули държавата /както си му е ред на всеки от нас когато му засегнат неговото си/човека приема последиците от прилагането на закона. Така се прави.

Господин Каролев разбира от икономика точно толкова, колкото аз от ядрена физика...Даже- по-малко. Псевдоикономистче, натрапено на народа , селски бек, паршутист, спуснат, незнахно от кого... Охлюв. Голям палячо е Каролев.... Ученик в девети клас от Икономически техникум има два пъти повече знания по икономика от набедения икономист Каролев..

6++++++++++++

А сега избърши пяната от устата велик икономисте от прогимназията.

Каролев е един много полезен човек- За СЕБЕ СИ и много вреден за останалите БГ. С неговата теза, че Държавата е лош стопанин и всичко трябва да се приватизира представлява Глашатай на интересите на чуждите големи корпорации и монополи. От неговото твърдение излиза, че БГ държавата /българите/ не могат да си създадат икономика и да я управляват. Или /сиреч по ББ / българите са некадърни и чужденци трябва да управляват БГ икономика. Тотал приватизация -разбирай чужденци и той да е посредник - консултант/20%/ и смъкна едни 2-3 млн. Защо не си назначи един личен деловодител, който да му води документите и да не се излага като кифладжия с изкуфяла книжка.може да го е подгонил оня от Предела с моторната резачка да го коли по лични причини и затова да е забравил. Чужденецът кат доде у БГ първа поговорка, която прилага е "Чужда мадама кокали няма" и обезкостява всичко. ПрофИво

Kuku

Каролев не е лошо момче, но е толкова продажен и алчен, че може да засенчи и луната. Чудя се как не е оскимтял цялата държава, за отнетата му свобода....

Има изпитани прости начини за справяне с неправомерно придобитите ш.книжки. Започва се с и-българите: Проверовъчен изпит 1. По БГ език. Така постъпи Сити хол Чикаго когато се установи, че българи, неможещи да говорят и да разбират американски управляват тежки камиони по амер пътища със законни книжки. Веднага се установи, че книжките се издават от Маями с преводач срещу $1500 за 2 дена, докато учебният курс за Клас А CDL в Елкгроув-Чик е 45 дни. Реакция- всички флор-книжки невалидни, ако караш с такава книжка в Чикагската държава -конфискация на камиона и Пълен теорико/практически изпит. Бая хора отпаднаха, други се подготвиха и издържаха изпитите- 5 на брой. Но в БГ ще скочат НПО за защита на мурджовците

Рядко гнусен човечец! Откъде го изкопаха и защо го навират постоянно в медийното пространство?

книжките защо имат срок за подновяване това е странно :) не ни ли стигат другите проблеми на пътя ? не живея в бг и моята е валидна докато стана на 75г аз надали ще изкарам до толкова и за това си е безсрочна :) но има и опция да се удължи ако мина успешно на медицински преглед който не е кой знае какво в сравнение с този в бг.

Книжките имат срок защото с напредване на възрастта човек губи рефлекси, способности да шофира и най-вече зрението, особено вечер и на сумрак. В НЙ и Чик след 70 г на всеки 2 год -сериозен вижън тест/ очен/ тест, а след 75 -всяка година. Има горна граница за таксиметровите шофери - ако не се лъжа от 63 до 67 год може да карат само 2 или 3 дни в седмицата. Край на таксиджийството-- някъде 67, в друг щат 69 год.

А личните карти защо имат срок?

Ти сигурно си от 20-те % ''супер дебили'' в Бг . , но със завидно самочувствие на ''всезнайко '' - аман от тъ..ци !!!!! Можа да напишеш правилно ''вижън тест'' , което за твое сведение съвсем НЕ означава ''очен тест '' , но НЕ можеш да напишеш правилно ШОФЬОР - не е ''шофер'' глупако НЕграмотен !!!!!Да ти сера на Булгаристанският английски , и НЕграмотния Български !!!!!!

... човече, професор иво христов си търси личен шoфер/асистент...

Хахахаха, тоя е ебати тъпото парче!!!

БГ трафик полиция в изпълнение на депутатски решения продиктувани от безсилие и безпомощност в събирането на реални глоби бута махалото към крайно положение. След това махалото ще тръгне в другата посока. БГ трафик глобите станаха непоносимо високи спрямо стандарта на БГ живот. КАТ стана по голям католик от Папата. Глобите станаха в цифрово отношение 10 пъти по-високи от тези в САЩ, при 7-8 пъти по нисък стандарт в БГ на база мин раб заплата за Чик $11,5/ЧАС и 1$ по-малко за НЙ. Утре може вместо номерата, да ти свалят жената. Номерата ги държат 6-12 месеца, за жените не знам колко може да ги задържат.

Тъп коментар на дебил.Я си направи справка за загиналите и ранените по пътищата.Колко са щетите от един господ знае?Колко от катастрофите са извършени от такива без книжки и такива с отнети книжки.Глобите и действията на КАТ трябва да са такива,че джигитите на пътя да рискуват да останат без коли-това ще ги спре или поне ще намали идиотите по пътищата.

Идеята ми е, че БГ общество под ръководството на елита си не може да се справи с трафик-нарушителите и прибягва до неадекватни мерки. Получава се Болен здрав Носи -като начин на мислене. Вина има книжката- санкционира се книжката , а не колата. Кат си Анти що ненакараш КАТ да приложи мерките на служ си автомоб или свали рег номера на униформена полис кола. която от 3 месеца циркулира и паркира пред Полиц управл / номер = Корен четвърти от 256/ На предното стъкло освен изтекъл техн преглед няма нищо.

Този Клоун напарви пари целувайки задници на Управляващите и говорейки Простотии с пискливият си отвратителсен глас. Некадърен пискливец.

Да си сложи едни фалшиви номера и да си шофира спокойно като циганин! И фалшива книжка да си направи. То в тая фалшива държава за какво са ни истински документи и номера?

Безсилието и немоща на нашите избранници-депутати е повече от ясно. Що за глупост е това със свалянето на регистрационните табели?. Цялата тази дейност мирише наистина на дебилщина. Прав е господин Иво Христов, вероятно в цитираните от него 80% дебили влизат и тези от Парламента.

Свалянето на рег номер заради изтекла книжка показва, че БГ държава още не може да работи с електрониката и прибягва към механиката за да принуди нарушителите да си приведат документите в ред. Това все едно ако не чуваш и докторът да те задължи да купиш 2 диоптъра очила, понеже няма как да ти вземат пари за намален слух. И всичко това е предложено от комисии и гласувано от депутатите, като създава усещане за безсилие и пълзящ дебилитет. Колата би могло да се кара от друг човек от фамилията, който сега е ощетен и по такъв начин се пречи на бизнеса. В САЩ една от опциите за обновяване /риню/ на книжката е с молба-писмо и получаваш по пощата стикер-баркод и се лепи отзад на пластиката. Така се пести време.

Това се казва дебелизъм в действие. Нарушението е в книжката. Санкцията трябва да касае книжката , а не колата. Не може някой да го боли кракът, а докторът да лекува ръката, понеже това може. След като бъде издадена глоба за книжката и тя не бъде платена в срок, ЧАК ТОГАВА може да се пристъпи към асиметрично наказание. В САЩ ако не платиш 5 айпаса по $0,5-0,8 =$4 получаваш глоба $104. Ако не ги платиш до 1 месец стават $204. Ако пак не ги платиш след още месец всички коли водещи се твоя ЕГН където, когато и както бъдат засечени и намерени се обуват. За събуване на една обувка таксата е $700. Ако срежеш обувката -1 год затвор + плащане на предишните суми и нови глоби.

Както и повечето българи и аз съм силно настроен срещу КАТ и то основателно. В даденият обаче случай те просто са си свършили много прецизно работата. Изпълнили са законът. За благославяне тук не са униформените, а законотворците, които покрай лапането на кюфтета и лобирането на нечии интереси са оставили на последно място това за което са избрани и им плащат.

Документа ти "лична карта" има срок на валидност- след това не си ти - плащай. Документа ти за шофьор с крайна дата, следващият ден вече не можеш да караш, плащай. Защо ли не са сетели да се явяваме на изпити да си подновим дипломите за основно, средно и висше образование, още колко пари ще изкарат! Не съм умрял още, трябва да доказвам, че още съм жив!

Абсолютно точно... Нека въведат срокове и на актовете за граждански брак. Не се ли поднови до 10- тата година- край

Нашите законотворци пак се показаха некадърници. Идеята не беше да свалят номерата на някой чичи, който забравил да си поднови книжката, а на такива, които карат с отнета книжка.

Катаджиите бързали и нямали време да видят номерата на "финансиста"- как се вадят с фокус-мокус пари от ръкава. Ама те са си знаели- банкер не дава, само взима....!

Облечи се Владе и си карай мотора!

що не им показа среден пръст и да бегаш към езерата , както бега Лечков към карандила :) един футболист по умен теб ве :)

да се правиш на тарикат и да не спазваш законите на държавата? А после да се жалваш от тази държава? Ма умИн си бе... умИн си.

Дайте ми сега 1МЕ за дето спотнах фейка!

Каролев , за никав уи не ставаш , себе си не моиш оправи , а за държавата съвети даваш , голям капут си , разбра ли , или пак нишо не разбра , щот си тъп . Нали

преди запетайка и точка Гошко (Тъпото) не се слага интервал.

"Като му свалят номерата на колата какво му остава на човек...да обикаля полугол из Рилските езера" Освен номерата, катаджиите да не са прибрали и панталоните на Каролев?:)

Каролев няма да може да вземе Медицинско Свидетелство от Психиатър за новата книжка . И не може човек който пищи по Новините и ни дава акъл , да е безхаберник .

90 % от коментарите твои бе.

Прав си, но ще вземе, това е истината....

Атаджия резнал нещатния сътрудник на ДС ... Да се смеем ли да плачем ли. Готиния руснак- капиталист по небрежност и безсмъртие заебал да иде да пусне една молбичка и сега медии го развяват с пропаганда цел.

Владимир Каролев е тарикат! Странно, как не станал "острие" на ГЕРБ, която партия е сборище на тарикатите в България! Навярно, чака оферта от бащицата! Не се предлага сам, за да не се подцени, или надцени.

Чиста реклама На МВР!!!!

днеска много се рекламират, Каролев, Топалов, явно сме в презрял милиционерско-полицейски режим ..

е "специалният" електорат, когато кара без книжки? как постъпва кат с тея примате? що не кажат как?

Сега ревлата ще циври цял месец.

Искаме правила, искаме закони и да се спазват, а когато ги приложат спрямо нас ревем... какво толкова, наказание като за всеки неизряден човек.........

И от полицията ни, и от Каролев нищо не става!

И чеп за зеле не става ! - моля по-точно се изразете ! Ни чеп става от тия, ни зеле става ! :))))))

хубаво е, че през 15 минути пускате новина за Каролев, да не се тревожим добре ли е

Къде се загуби този човек ? Добре че му свалиха номерата че да влезе в новините. Мислех че отдавна не е в играта.