17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хладен ум, горещо сърце,чисти ръце-Фелиск Ермундович Джержински.На Кирчо ръцете му крадливи.

СЛАВА НА ПУТИН СЛАВА НА РУСИЯ

PEYTSCH

Тия пък откъде са? Афро/азия ?

Мизерници,като крадете милионите сте здрави,като ви хванат сте супер болни и обикновенно в инвалидни колички !Е.а ти правосъдието!

Брей! Сакам и я! Санким станем поне директор на водопат че да разберем от служба и я, че ръцете ми се попукаа от дзиданье и мазанье на големците. Обещаам да пазим тайната, дума да нема.

За всички, които не познават фактите (и троловете ли лъжат в този форум): ГЕНЕРАЛ КИРЧО КИРОВ Е ДОСТОЕН БЪЛГАРИН И ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ, КОЙТО НЕ КЛЕКНА ПРЕД АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ И НЕ ИЗДАДЕ МАЛКОТО ОСТАНАЛИ БЪЛГАРСКИ РАЗУЗНАВАЧИ ЗАД ГРАНИЦА ! ПЕТТЕ МИЛИОНА ЗА КОИТО ГО ОБВИНЯВАТ СА ПОХАРЧЕНИ ЗА ИЗДРЪЖКА НА ТЕЗИ РАЗУЗНАВАЧИ ПРЕЗ МНОГО ГОДИНИ, А ГЕНЕРАЛЪТ Е РАЗПИСВАЛ СЧЕТОВОДНИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА РАЗХОД ЗА ДА НЕ ИЗДАВА ИМЕНАТА НА ТЕЗИ ХОРА. БГ ПРОКУРАТУРАТА И ББ И ЦАЦОРКОВ ИЗПЪЛНЯВАТ НАКАЗАТЕЛНА ПРОЦЕДУРА ПОИСКАНА ОТ САЩ СРЕЩУ ТОЗИ ДОСТОЕН ЧОВЕК - ЗНАЯТ ГО ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ КАКВАТО И ПРЕДСТВА ОТ ФАКТОЛОГИЯТА И ОСТАТЪЦИТЕ ОТ БГ ДЪРЖАВАТА !

повече не може! Как си представяте, тия разузнавачи безработни ли са? Нали са им измислили служба, име и каквото е необходимо, когато е трябвало. Тия от контраразузнаването да не пасат трева в собствените си страни, че може ей така да се появи Кирчо и да размахва пачки?! Кирето най-вероятно е видял една сметка без движение и е решил елегантно въпроса в своя полза и ущърб някому.

.

Виж сега, тая работа не е като да седиш пред компа и да ти плащат за помийте дето цвъкаш. Естествено, че са неорходими много средства в САЩ напримир за тая година са 80 млр. долара без да се броят скритите форми на финансиране.

Тиквун къде се крие ,да не е притеснен от народната обич, идват избори , спотайва се за да не мирише на наакани гащи.

да тия постановки са много актуални в БГ "правосъдието" , накрая корумпираните съдии ще го изкарат невинен като агънце.

да натрупаш милони на служба в полза на държавата винаги си е заслужавало! най-вече когато стане дума да те съдят твоите...

Такива като този генерал в Китай ги разстрелват на стадиона,а в Северна Корея ги хвърлят в аквариуми с пирани, но те все пак са диктатури,а ние не сме нищо.

Когато резидентите на НРС в чужбина плащат на завербованите местни агенти за информация,няма как да ги задължат да се подписват за получените суми или пък да им издават фактури.

чужди пари под грифа секретно!

Виждате ли колко ги е страх върховните съдии да решат делото. Един път го връщаха на Военно-апелативния съд и сега се чудят какво да го правят. Явно делото ще го държат спряно докато подсъдимия умре ,като ген.Стоян Тонев.

А кметицата ????????Що ???????????

Правилният подход е да бъде осъден, а после да се прецени дали и как ще излежи присъдата си. Ако трябва ще му направят специална болнична килия и там да изтърпи наказанието си.

Направо си пасете след като се връзвате на такива лакърдии.. Никой уважаващ себе си съд не би произнесъл на последна инстанция осъдителна присъда защото някой не е доставил удоволствие на някой друг да разкрие агентурата Документите ги има и са описани по операции ама с псевдоними не с реални имена и това много дразни подлогите натовски че немогат да изнесът още някоя българска тайна....

Бандата читави хора не трае- пореден скалъпен фарс. Защо не съдят онзи, който занесе списъците на агентурата на разузнаването в едно посолство?

Полирани мозъци, Генерала разузнавач не е ПОЛИТИК!ОХЛЮВИ!

Разболях се, доде ги похарча - жени, едене, пиенье. Разболяхте ме с тия милиони, трябва да ви съдя за обезщетение.

Всички мафиоти в България,като ги хванат и изведнъж се разболяват и дори се превръщат в инвалиди,а докато крадат са здрави на бикове... Болен,инвалид,да влиза в затвора и там да се лекува,въпреки,че всички знаем,че диагнозите им са фалшиви,а докторите,които им дават тези диагнози трябва също да влизат в затвора!

Доколкото знам парите не са изчезнали и не се присвоени! Генералът не е искал да говори в интерес на службата! Един от малкото доблестни българи в днешно време. Предпочита да бъде осъден, но да запази хората си!

Ако беше бащана 5 деца койдо е на смъртно легло и дължеше 500лв на топлофикация, Досега да е осъден и да са му продали всичко. А в българия в съда няма Корупция!!! Дали остана някой да вярва на Съдии???

Не попаднахме , на здраФ престъпник , маА му стара !

Според прокуратурата бившият разузнавач №1 е присвоил близо 5 млн. лева, след като съставил над 1000 официални финансови документа, които да бъдат използвани за доказване на фалшиви служебни разходи за специфични нужди на НРС. И сега е болен. Ами докато влачат делата може да гушне и босилека.

По-точно е да се каже: възможно е да ритне камбаната.

За мъка на тия дето ще си изядът задниците че е отнесъл тайната на имената в гроба и за тях ''стока '' за продан няма...

И това го казват такива дето неможаха да се докопат до имената и да ги разгласят срещу някой лев... Една съвест и доблест има човека и ако е човек си я пази до край за мъка на нечестните меркантили по душа..

Генерале, продай списъка на агентите, дай им 5 милиона на измекярите и задръж 5 милиона за себе си.

И тоя като оная крадла иванчева се прави на репресиран

Имам спомен как един с кожен шлифер се юркаше по арабските страни заради двете шофьорчета та се питам той дали е подписал документ за милионите дето отнесе натам....

За милиони няма закони.

Иванчева я разкарваха с пранги на краката след инсценировката с Ваклин , тоя ще си живее до 90 години без да го заключат и за ден !

Се еби бе руска фашкиьо, глей си там кочината

Комунисти , сър !!! И ГЕРБ, и БСП , и ДПС!!!

от козяк какви са

Така е в БГ, щом подсъдимия е казал че иска да присъства закон божии без него дело няма. Иначе се съмнявам дали е виновен човека, но щом се е стигнало една държава да съди шефа на националното си разузнаване за какво говорим?

Иван Гешев и Ваклин нали са ортаци по делото Иванчева. Още ли са на свобода.

Намериха си един достоен дето не си издава агентурата за да могат тия след него да се саморазправят с нея като я изтъпанчат за пиар, защото след всичките им разкрития на работещи за България агенти не се намират балъци да си слагат главата в торбата , Така ще си замине Киров ама поне с достойнство и не с проклятието на тези дето са работили за нас...

е гушнал на някого парите!

Един път и ние да сме на челно място: най-болните престъпници в света са в България! В момента в който ги арестуват, получават инфаркти, инсулти, зъби им падат и какво ли не още...

Лозунг от времето на соца: "Да живее съветския болен - най-здравия болен в света"

за 70 бона лапна бахура,а тоя и елена за милиони лапат я евро я болест

хора дайте да си краднем по някое милионче и после да се разболеем па нека после я камилата я камилара

За милиони няма закони ,за кокошката Иванчева няма прошка. Това е бг правосъдието.

И кой точно го казва това че са ''откраднарти''????? Наверно поредната подлога на чужди интереси, че неможаха да се докопат до имената на хората ли без които никое нормално разузнаване не работи ползотворно...

не са откраднати я ми кажи откъде да си присвоя ей така 5 милиончета бе кратуняр червен

Не са откраднати усвоени са,

Ами то вече всеки нормален знае кой най добре ''усвоява'' бая време ......

PEYTSCH

Срещу 5 милиона и аз ще обявя, че имам здравословни проблеми...Всички престъпници светкавично се разболяват или...изчезват неизвестно къде...

Ако за петкратно по-малка неусвоена сума Иванчева получи 20 г.,то колко трябва да получи генерала,от военен,а не граждански съд ?

поне 20 разстрела...

Ама е получил само 10 г,и той ги обжалва, за да паднат още.

Много сте далеч от правото като наука а и още по далеч от работата в такива агенции където обаче се работи за държавата а не за някой друг...

и кво каза сега? Нищо.. Аре ходи да работиш за държавата и си практикувай правото, вместо да пишеш подобни глупости по форумите..

951, а ти си много далече от българската пунктоация и правопис. Типичен неграмотен милиционер, Ханку брат:))