17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гнусно ми е от вечните игрички, никой не го интересува че държавата ни загива

Е да ама гешефтарията си свърши работата да не е регистрирана преди изборите нали?????

Истинска плесница! Кьовеши отхвърли седем от десетте български кандидати за европейски прокурори. Европейската прокуратура, шеф на която е Лаура Кьовеши, е отхвърлила седем от десетте кандидати за делегирани прокурори от България, научи EURACTIV България в сряда (3 март). Краят на Хунтата е близо.

Срамота за българската политика, то, биба, бива простотия, ама като тази наглост на Божков и глупоста на съда няма никъде по света. А, бе в каква държава живеем, Божков вместо в затвора, кандидат за Парламента.

Пак ще се върна на онези тропически маймунки, който преди да слоат нещо в устата си пробват дали минава отзад. В коментираният случай вероятно не става въпрос за глупост, а за нещо което премнава и отзад и през устата. А щом ядат -трябва и да серат. Остава гласоподавателите от 25 МИР да решат ще хранят ли маймунките....

А да не би боко да беше по цвете от Божков кога МУ регистрираха партията та даже беше и в нарушение на закона защото беше на власт и нямаше право и за това пробута Цвъки???? Освен това още тогава се знаеше каква мутра е, още тогава се знаеше колко НЕразкрити убийства на негови мутренски опоненти станаха и той беше на първа линия развявайки кожения шлифер да се увери че поръчката е изпълнена...

Някой коментира че и Цветан Василев може да направи партия. Бе вие кйорави ли сте бе. Като неуспя със ДУДУКА сега заложи на СЛАВУЦА. Откъде дългият клоун пари той кабеларката си неможе да подържа и я направи платена За политика се иска много пари а дългият ги няма НЯКОЙ МУ ДЪРПА КПНЦОТЕ НА ПАЛЯЧОТО И ЩЕ ПОЖИВЕЕМ И ЩЕ ИМ ЛЪСНЕ ПОСРСНОТО ДУПЕ

ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ. ПОДСЪДИМ СЪС ДОКАЗАНИ ОБВИНЕНИЯ И СЪМНЕНИЯ, И СЪМНЕНИЕ ЗА УБИЙСТВА ИЗБЯГАЛ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО КРИЕЩ СЕ ОТ ИНТЕРПОЛ ВЪВ АРАБСКА СТРАНА ДА УСНОВЕ ПАРТИЯ И ДА УЧАСТВА ВЪВ ИЗБОРИТЕ. АМИ АКО Е ПЪРВИ ЩЕ ИМАМЕ ПРЕМИЕР ИЗДИРВАН ОТ ИНТЕР ПОЛ. НАИСТИНА НЕ БЪЛГАРИЯ А АБСУРДИСТАН

Закон : невинен До доказване на противното ! Търсят го , но Не е осъден Така че , може и президент и премиер да е

Колко зле трябва да си , за да харесаш Васил Божков комундел и нагъл престъпник? Къде ли е отрепката му снаха на крадливия Софиянски дъщерята?

Хаха Баце му се стъжни всички имат шанс да влязат особенно тези който.са силно срещу ГЕРБ

Значи ще дойде да гласува.

За п. Българско лято Само да попитам, Колко трупа са необходими за да влезеш в предизборната листа? Знам че конкуренцията е голяма и всички са с по Много бройки, но все пак какъв е минимумът? Бизнесменът Цветан Пъков, прегазил малкия Петьо, е кандидат за депутат в Лятото

Годините затвор Вдигат ли общия бал за класиране ?

А защо трябва да си регистрира партия - нали си я има и тя се нарича БСП. Помните ли когато от СДС номинираха Орешарски за кмет на София а той се зетече директно в офиса на Черепа да рапортува. Тогава СДС го изритаха като кандидат. После БСП го номнираха за министър председател. Тогава правителството на БСП се състави в офиса на Черепа. Та защо я регистрира тази партия ? Та нали си има БСП. Само, че БСП ще загубят и тези поредни избори и Черепа още дълго ще остане да си лекува ревматизма на топлия пясък в Дубай. Пък ако реши да се връща на бял кон е по добре да си спомни за своя приятел Зъбчето

Ние и сега си имаме партия на престъпници! ГЕРБ!

До колкото разбирам в 25ти избирателен район на София хората ще трябва да избират средния пръст на лявата ръка или средния пръст на дясната ръка :)

върховния касационен съд на България регистрира партия с лидер индивид, който е търсен с тъмночервена бюлетина от правосъдието на същата тази България за да го съди по десетина обвинения!! хвала на лозан панов!!!

вкс! шеф- лозан панов!!! ко да му речиш??????

Следва регистрация на пария на Цветан Василев, на Братя Галеви, на братя Маргини, на Веска Меджидиева.

Каква е разликата от НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА и ИЗПРАВИ СЕ. МУТРИ ВЪН. В единия случай не може, а в другия може. Съдът хвърля боб, в случая пари и който се представи по-добре, печели. НЕ може два състава преди висшите съдии да отказват регистрацията на Божков, идва върховния съди казва може.. ЗА КАКВО СА НИ ПО ДЯВОЛИТЕ ДРУГИТЕ СЪДИЛИЩА. НАПРАВО ДА СЕ ЯВЯВМЕ НА ВУРХОВНА ИНСТИТУЦИЯ И КОЙ ОТКЪДЕ Е. ТО Е СА РАЙОННО, ОКРЪЖНИ, АПЕЛАТИВМИ, ВКС! ЗА КАВО СА НИ НЕОБХОДИМИ? ЩОМ СЕ РЕШАВА ОТ ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБЖАЛВА? ЗАЩО???

Малко инфо: ВКС е най-висшият съд в България или т.нар. "последна инстанция". Хитрягите не се занимават да плащат по-надолу, а само накрая, защото "решението е окончателно". Председател на ВКС е Лозан Панов - обявяващ се като "борец за правда" и в топли връзки с Христо Иванов - бивш министър на правосъдието и лидер на "Да България". По време на протестите се прокрадваше една (финансова) нишка между него и Черепахата. След предисловието, навързахте ли нещата? И тези (уж) са радетели за правосъдие. нЕма такъв ужАс!

а после Каскета им бил крив

целта беше да не успее да се регистрира за изборите, пък че незаконно го спряха, беше ясно. И понеже герберастките тролове ще кажат за него ли ревеш - не, не за него, за българската правосъдна система, Бог да я прости!

До кога съдът ще слугува на престъпниците?! Божков отдавна трябваше да бъде в затвора.

Най-големите престъпници са в управлението!

Учудено : - ами партия Брендо ?! ..братягалеви ?! ...мисгащи ?! ...веткомаринела ?! ...гергуфисти ?! ...семья Баневъе ?! ...и т.н. — Кога НайНакрая я ? ...:-)))))))

Каскет Каренин отново е "във вихъра" на въпиЮщата си некомпетентност, мдам ... този паляк в частния сектор никой няма да го вземе на работа и за хигиенист.

Щом ВКС е отсъдил така, значи можем и трябва да му се доверим.

Като гледам каква боза се очерава, Боко си е добър.

Мне, гюбрето откъм Жипката и Чекмеджетата започва да "ухае" на себе си все по-силно.

Единственото С което банкянскио Би могъл да Ни Е полезен - е като Основен Ключов Изговарващ ВсичкоНаред на НовияНюрнбергски.

Партия "Восход - братя Галеви". И да се върнат за изборите, че ще имат имунитет.

Партия "ОКО ЗА ДВЕ - СЪБ ЗА ЧЕ'НЕ" Бойко Борисов

хеххехе..това ми харесва :-) ++++

Вижте в сайта на Интерпол Божков не е издирван

Ти на Интерпол ли ще вярваш, или на нашият преподобен Каскет Каренин (т.е. на Шиши)? Гиди мискинин с мискинина ...

Няма такава "ЦИЛИВИЛИЗАЦИЯ" по цялото земно кълбо!

.. каква ...?

Ако Черепа стане депутат ще получи имунитет и може да си дойде в България.

И как ще стане. С оранжеви маски.

Абе в коя държава се разрешава преследван от закона с червена бюлетина от Интерпол да учреди партия?Че да влезе в политиката за да не влезе в затвора?

А защо не преследват тия, които му дадоха 700 милиона от държавния бюджет?

ти си зяпащ, както и тези с плюсовете. Не са му дали "живи" пари, а не ги е внесъл в бюджета. Взимането и спестяването са различни неща. Тази рзаликата е огромна, но ме мързи да ти я обяснявам /целите ЗХ, АПК и ДОПК/. Само коментирам, че си тъп /да не се брои, че защитавам Божков/.

Червената бюлетина не означава,че Божков е съден и осъден. Утре и ти може да осъмнеш с червена бюлетина,ако на главния прокурор не му харесва как ходиш по улицата.

Абе при Черепа не е само за ходене по улицата

партия БРАТЯ ГАЛЕВИ партия САМОКОВЕЦА

За п. Българско лято Само да попитам, Колко трупа са необходими за да влезеш в предизборната листа? Знам че конкуренцията е голяма и всички са с по Много бройки, но все пак какъв е минимумът? Бизнесменът Цветан Пъков, прегазил малкия Петьо, е кандидат за депутат в Лятото

Годините затвор Вдигат ли общия бал за класиране ?

Само погледнете какво излъчване имамют момците с папките ...... 100% мутрета.

на мен ми се виждат много мършави за мутрета :-)

Каквото и да говорят политиците-клоуни и техните поддръжници тук, всичко може да е само лъжа и измама. Но няма да е лъжа и измама, че ако Божков влезе с партия в Парламента ще има яко преследване на главния прокурор и Бойко Борисов. Както казват ,,хляб и зрелища". И трябва да сме почти сигурни, че хляб за обикновения българин пак няма да има, но.... ПОНЕ ЗРЕЛИЩА ЩЕ ИМА! Ето защо ще е особено целесъобразно да се гласува за Божков, защото ще има големи зрелища. На Гешев и Борисов ще им припари под краката и наистина зрелищата ще са големи. Зрелища, добре подготвени математически!

И на Маджо една партия да регистрате

М'чи то има бе. Кой ни управлява в момента? Ако не си го видял си сляп, ако не си го разбрал си от тях!

БГ съда.... Вече няма спирка за него, ни морал, ни желание за наказания! Само желание за кинти

И още партии: партия БРЕНДО партия ТАКИ партиа БРАТЯТА МАРГИНИ партия БАЦАТА партия МИТьО ОЧИТЕ партия ВИС 1 партия ВИС 2 партия ПАШАТА партия МАДЖО

Пропуснал си МАРГИНИТЕ - шефчетата на любимия ти Безкнижен Тулуп, който им беше шАфьорче.

Тука са донорите на Мая Манолова, която им беше адвокат!

Това летни или зимни партии са?

Браво едни измамници регистрираха другия измамник и у ИЕЦ. Браво бе мръсна сган, идиоти гадни, измет сте бе измет

Поредната подигравка с българския народ. Нито един от тези с претенциите да са каймака на обществото, не е с маска. Ние пък имаме пълното право да не гласуваме за тях.

Всички мутри на прехода - ВЪН!

Славуца и Черепа не са мутри, нали?

Цветан Василев тогава да направи партия КТБ . Другите от шайката да направят партия - ТИМ , ВИС ,СИК ,МУЛТИГРУП. И още партии ОСЕМТЕ ДЖУДЖЕТА , КОТАЦИТЕ ,партия МОНТЕРЕЙ.

Решетников да регистрира партия КГБ и да излезе на светло. И без това дърпа конците на всичките, без Борисов.

Котаците да приятелчета на Вожда ти, оня тлъстия, Жип-инспектора.

Днех взех решение и аз да се кандидатирам,но преди да направя партия,ще ходя на специализация,как да рекетирам да убивам,да крада,да съм просто профи.

Ето така се купува и продава властта. Никой не може да ме убеди че регистрацията на тази т.н. партия е с чисто корупционно досие.

Нещастна Българио, шибаната демокрация ще те унищожи, как е възможно престъпник да създава партия и да я узаконяват?

Къде пише, че е престъпник?

На лицето му е изписано!

Едно време, в началото на 80-те, Черепа продаваше долари пред ЦЕНТРАЛНИЯ КОРЕКОМ на Калоян, пред Цум и АДВОКАТСКИТЕ КАНТОРИ(имаще цезброй входове и отворени прозорци за бягане от измамени купувачи на $$$). Тогава Милицията хвана Черепа с наличнами $$$ и оттогава Черепа излива информация на ДС за ъндърграунда. Никой в България не е станал милионер от стругар, инжинер, математик. Всички милионери в България са перачи на парите на ДС. Навсякъде по света, ХАЗАРТА е под особен контрол на властта и никой простосмърген не може да отвори лотария, казино, залози.

Е, Божков стана милиардер от математик.

А как е възможно Треторазрядна безкнижна мутра да е премиер?

Не мога да повярвам, че В. К. С. регистрира партията, след тази победа очаквам всички криминални елементи да си направят една партия и държавата после не може да ги пипне!!!

Героите от близкото минало Буда и Черепа все повече се доближават.

А пък аз всеки месец ходех при Божков за да му отказвам секс.

Гoрaнoв и Мeндa дaдoхa 700 милиoнa нa Бoжкoв oт държaвния бюджeт и ceгa c тия пaри Божков ще прави избори.

Смях ...Бананова република в Европа...Чалгари Бандити Комундета....всички алчни за власт. Не се намериха смислени кандидатури. Ако беше жив и В.Илиев и той сигурно ще е в листата на 25 ти МИР.

Бойко нали е там.

Всички са там ....няма разлика .

Колко са щастливи хората от снимката.Колко ли ще бъдат разочаровани да разберат че черепа пари не дава(както всяка уважаваща себе си чалга мутра).

Защо пък чалга?